Blockchain, ei kryptovaluutta? Hedera, Hyperledger, Telegrams ’TON Defy the Claim

Vaikka salakauppiaat tukahduttavat edelleen avaruuden parhaan lohkoketjun ja salauksen, suuret teknologiayritykset tunkeutuvat siihen nopeammin kuin markkinat näkevät.

Jos olet uusi tälle kentälle, voit harkita siitä mikä on blockchain-tekniikka & tuntevat perusteet, jotka johtavat koko teollisuuden valtavaan kasvuun.

Vuoden 2017 salauskuplan jälkimainingeissa sääntelyviranomaiset ympäri maailmaa yrittivät lopettaa ICO: t. SEC (Securities Exchange Commission) seurasi joitain vuoden 2017 suosituimpia ICO: ita, kuten Kik, Veritaseum ja niin edelleen. ICO-maniaa pidetään toistaiseksi kuollut.

Vaikka ICO: ita ei käytännössä ole, uudemmat blockchain-projektit löytävät edelleen tiensä markkinoille. Tällä kertaa sitä tukevat suuret teknologiayritykset tai ammattisijoittajat.

Hedera, Hyperledger, Telegrams ’TON ja paljon muuta

Kuulemma, Telegram aloittaa blockchain-alustansa – TON: n (Telegram Network) julkisen testauksen 1. syyskuuta 2019. Yritys on nopeuttanut suunnitelmaansa noudattaa 31. lokakuuta asetettua määräaikaa. Jos estoketjua ei ole käynnistetty siihen mennessä, sijoittajat voivat SAFT: n (yksinkertainen sopimus tulevaisuuden merkkeille) mukaan vaatia rahansa takaisin.

NYTimes äskettäin raportoitu että GRAM-salausvaluutan lompakko olisi saatavilla 200-300 miljoonalle sähkeen käyttäjälle. Lisäksi se korosti epävarmuutta salausvaluuttaa käyttävän viestisovelluksen kanssa. Siinä on kuitenkin enemmän kuin mitä näkee.

Lue myös: Sähke ICO-rahakkeet, joiden arvo on 1,7 miljardia dollaria, kiertävät mustilla markkinoilla?

Telegram suhtautuu varovaisesti “keskittymällä yksityisyyden suojaan sääntelyn sijaan”, Mati Greenspan kertoi CoinGapelle sähköpostitse lähetetyssä kommentissa. Hän uskoo, että projekti käynnistyy.

Äskettäin, Hedera Hashgraph ilmoitti myös blockchain-alustansa beetaversiosta syyskuussa. Sitä tukevat IBM, Tata Communications, Nomura ja niin edelleen. Myös hankkeiden hyödyllisyys, hallinto ja investointimalli ovat samanlaisia. He ovat tehneet yhteistyötä akkreditoitujen sijoittajien kanssa SAFT-sopimuksen perusteella.

Hyperledger on myös edistynyt merkittävästi asettamalla standardin blockchain-sovelluksille. Äskettäin Hyperledgerin takana olevat yritykset alkoivat aloittaa Ethereumin asiakasintegraatioilla.

Näin ollen blockchain-projekti käynnistyy pian. Ainoastaan ​​tiedot salaustunnusten elinkelpoisuudesta maksuvälineessä eivät ole selkeitä.

Sijoittaa yksityistä uutta tekniikkaa?

Aiemmin tänä vuonna toukokuussa Bitfinex sai päätökseen yksityisen myynnin vaihtoa tukeneella LEO UNUS LED -merkinnällä. Koska sillä oli jo edessään huomattavia ongelmia New Yorkin oikeusministerin kanssa, tämä projekti tuntui alussa ei-mennä. Yksityinen myynti toi kuitenkin noin miljardi dollaria, mikä aloitti kaupankäynnin pian alle kymmenessä päivässä.

Hedera ja Telegram ovat myös suunnitelleet samanlaisen moduulin. Sen sijaan, että tekisivät ICO: ta, joka voisi kuulua rekisteröimättömän tietoturvan piiriin, he kehittävät verkkoa ammattilaisten investoinneilla. Mati Greenspan totesi TON-verkostosta sääntelyesteiden kohtaamisessa. Hän sanoo, että se ei kohtaisi heitä, koska,

Ensimmäinen on se, että he eivät tarjonneet ICO: ta yleisölle. Se oli tarkoitettu vain akkreditoiduille ja ammattimaisille sijoittajille. Tämä antaa heille paljon liikkumavaraa, koska useimmat sääntelyviranomaiset keskittyvät vähittäiskauppiaiden suojelemiseen, ja ammattilaisilla on paljon enemmän vapautta tehdä omia tutkimuksiaan.

Blockchain, ei Bitcoin tai Cryptocurrencies – Raaputa se

Telegramin ja Hederan ehdottamiin hankkeisiin sisältyy kryptovaluuttakomponentti – Grams ja Hbar. Tämä on jyrkästi ristiriidassa kriittisten valuuttojen hyödyllisyyden kritiikin kanssa. Julkiselle, luvattomalle verkostolle kekseliäs “hyvä käyttäytyminen” on tärkeä näkökohta, jota ei voida sivuuttaa.

Hederan estoketjun kryptovaluuttajakauman odotetaan kestävän 15 vuotta. Telegram on suunnitellut myös Gram-tunnustensa pitkän aikavälin jakelun.

Lisäksi molemmat organisaatiot rakentavat tehokkaasti alustan älykkäälle sopimukselle ja Dappsille. Alustat, kuten Ethereum, EOS, Cardano (ADA), Tron ja muut, johtavat jo omaksumista avaruudessa. Suurin osa näistä alustoista aloitettiin kuitenkin ICO: n kautta.

ICO tai SAFT (Simple Agreement for Future Tokens), suurin osa näistä alustoista ei ole tällä hetkellä täysin hajautettu. Siitä, miten sääntelyviranomaiset suhtautuvat näihin tulevaisuudessa, ei ole vielä selvää.

Ne näyttävät toistaiseksi olevan rahoitusvakuus. Niiden siirtyminen valuuttaan ja viranomaisten hyväksyntä vievät todennäköisesti kauemmin.

Grams-tunnuksen käyttö 200-300 miljoonalla maailmanlaajuisesti herättää myös kysymyksiä turvallisuuslaeista. Lisäksi TON-maksujen näkökulmasta voi olla samanlainen vastareaktio kuin Facebookilla Vaaka. Mutta se on tulevaisuutta varten, koska tunnusten jakeluprosessi on levinnyt pitkälle.

Mitkä näistä blockchain-projekteista voivat käyttää maailmanlaajuisesti hyväksyttyä valuuttaa? Ole hyvä ja jaa mielipiteitäsi kanssamme. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me