Bitcoin vuonna 2018: Mitä odottaa bitcoinille tulevana vuonna

Bitcoin vuonna 2018: Mitä odottaa bitcoinilta tulevana vuonna

Tohtori Julian Hosp, fintech-yrityksen TenX perustaja, ennusti Bitcoinin näkevän vielä jyrkempiä nousuja ja laskuja tulevana vuonna, sanoen:

“Luulen, että tulemme näkemään Bitcoinin lyövän 60 000 dollarin rajan, mutta uskon myös, että näemme Bitcoinin lyövän 5000 dollarin rajan. Kysymys kuuluu kuitenkin: “Kumpi se osuu ensin?” “

Lyhytaikaiset Bitcoin-sijoittajat

Tämä johtuu siitä, että Blockchain Bitcoinin perusteknologiana on vankka, innovatiivinen, luotettava ja todella uraauurtava. Pitkäaikainen kuuluu siihen. Bitcoin on epäilemättä uskottava. Mutta viime kuukausien aikana siihen on sijoitettu todellista suurta löysää käteistä – lähinnä voittoa tavoittelevilla lyhytaikaisilla sijoittajilla, jotka saattavat hyvinkin odottaa vain oikeaa aikaa rahan nostamiseen. Tämä tekee Bitcoinista epävakaan. Toisin sanoen, satunnaisen korjauksen lisäksi, Bitcoin pysyy vakaana, aiheuttaen vain vähän riskiä pitkäaikaiselle sijoittajalle, joka todella uskoo sen innovatiiviseen vahvuuteen.

Hosp lisää ja selventää-

“En usko, että se on kupla, joka vain puhkeaa ja kaikki menettävät rahansa, mutta luulen, että kaikki kolikot ja kaikki varat, joilla on hyvin vähän käyttöä tai arvoa, menevät saada selvitetty. Raha virtaa niihin kriittisen valuuttatilan varoihin, jotka todella tuottavat arvoa, joilla on uutta tekniikkaa ja joita ihmiset käyttävät. “

Lisäksi, kuten Moas, joka tunnetaan Bitcoin-ennusteista, sanoo-

“Bitcoinin pitäisi hypätä 20x siitä paikasta, missä se nyt on, jotta se voisi saavuttaa ykköspaikan. Se nostaisi sen arvon noin 6 dollariin tl, joka on lähellä paikkaa, jossa kulta ja Kiina ovat juuri nyt. “

Hän sanoo, että Bitcoin on luotettavampi kuin kulta, koska tiedetään kuinka paljon Bitcoinia on maailmassa, kun taas kukaan ei voi olla varma kulta. Se on teknisesti vakaa, sillä on selkeästi määritelty ja arvostettu arvo rahoitusmarkkinoilla.

Voitto Bitcoinin kautta

Uskotaan, että ne, jotka vain halusivat ansaita nopeasti rahaa Bitcoinista, ovat todennäköisesti jo menneet markkinoiden varausvoitosta, kun Bitcoin nousi vuonna 2017, jättäen aidosti vain ne, jotka uskovat sen laakereihin.

Bitcoin ja markkinat

Bitcoinin arvon nousu asettaa haasteen pankkijärjestelmälle. Heidän on löydettävä tapoja selviytyä Bitcoin-aikakaudella. Teknisten jättiläisten on investoitava voimakkaasti R: ään&D liittyy Bitcoiniin ja Blockchainiin pysyäkseen muuttuvien markkinoiden mukana. Uusia start-up-yrityksiä paljastaisi Blockchain-tekniikkaa yhä enemmän ja ratkaisisi maailman ongelmat uraauurtavalla tavalla. Forbes lyö vetoa myös Bitcoinista vuonna 2018.

Bitcoinin tuleva APART hinnasta

Rehellisesti, Bitcoinin tuleva hinta EI OLE mielenkiintoisin asia Bitcoinissa tai Blockchainissa. Se, miten ne muuttavat ja mullistavat markkinoita, tuovat niihin uusia näkökohtia, on mitä on etsittävä. Dollarin kokonaismäärä voi laskea, pankit voivat sulkea, Bitcoins voi olla päivittäinen taskumuutos e-lompakossasi ja voit ostaa päivittäistavaroita käyttämällä sitä, hallitus voi valvoa ja verottaa salauskauppoja, jotkut uudet salausvaluutat saattavat ylittää Bitcoinin ja mitä ei . Blockchainin ja Bitcoinin todellinen potentiaali ei ole vielä kaukana, ja vain taivas on raja. Jos keskitymme jatkuvasti hintaan, menetämme ehdottomasti kokonaiskuvan.

Gone on akateemisen luonnonsuojelijan aikakausi niille Bitcoin-naysayereille. Bitcoin on noussut vallankumouksellisen arvonsa ansiosta eikä sillä ole mitään pysäyttäjiä.

Bitcoinin vuosi 2018?

Bitcoineissa voi tapahtua enemmän halkeamia, jotta liiketoimet olisivat nopeammat ja hallittavammat. Se pysyy epävakaana, mutta lopulta nousee. Wall Street voi liittyä mukaan ja vihdoin rakastua Bitcoiniin viemällä sen taivaalle. Yksi merkittävä riski on, että sen pitäisi selviytyä kaatumisesta, jos sellainen sattuisi. Toinen pelko on, että Kiina on sen jälkeen, sääteleekö se sitä uudestaan ​​ja vielä enemmän, mikä vahingoittaa tulevaisuudessa Bitcoinsia. Toinen iso kolikko voi ottaa Bitcoinin haltuunsa myös vuonna 2018. Lopuksi, Bitcoin voi saada vetovoiman myös tavallisena valuuttana.

Kerro meille ajatuksesi bitcoinista vuonna 2018 alla olevissa kommenteissa tai kirjoita meille osoitteessa [sähköposti suojattu]

Esitetty sisältö voi sisältää tekijän henkilökohtaisen mielipiteen ja on markkinaehtoinen. Tee markkinatutkimuksesi ennen sijoittamista kryptovaluuttoihin. Kirjoittaja tai julkaisu ei ole vastuussa henkilökohtaisista taloudellisista menetyksistäsi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me