Er du sikker på, at hackere ikke stjæler din kryptovaluta?

En bitcoin-dille har bestemt foregået i økonomien!

Da værdien af ​​kryptovaluta nåede op på $ 20.000 i december sidste år, en heltidshøjde, har den vakt opmærksomhed fra mennesker fra hele verden. Selvom værdien af ​​bitcoin er faldet til et sted omkring $ 9000, vil alle stadig have et stykke det.

Den voksende dille har ført til indblanding fra offentlige myndigheder, der ønsker at regulere og beskatte den. Men det er ikke alt, en af ​​de vigtigste faktorer her er hacking og stjæling af bitcoins. Ligesom enhver anden industri er kryptokurver som bitcoin også modtagelige for at gå tabt eller stjålet.

Hvis du er klar til at komme ind i denne blomstrende sektor eller allerede er en del af, skal du sørge for at få en idé om dens anden side. Det er rigtigt! Det er en mulighed for, at disse hacks eller tyverier i sidste ende vil være bitcoin-død blandt andre kryptovalutaer. Det beder bestemt om en målt tilgang, men det er for en anden dag. I dag skal vi diskutere de faktorer, der kan fratage dig dine bitcoins.

  1. Sikkerhedsrisici i Cryptocurrency Exchange  

Mt. Gox-udveksling har været det største hack i historien med stjålne bitcoins på $ 473 millioner. Bitstamp med 5,1 millioner dollars, et hack på 66 millioner dollars i Bitfinex og den nylige Coincheck, der tabte omkring 400 millioner dollars i bitcoins, markerer kun nogle få af de dyreste hacks nogensinde.

Denne form for hacks sker, når hackere får adgang til virksomhedens bitcoin-tegnebøger, der har folks midler. Det kan være på grund af sikkerhedsproblemerne, der er for lette at omgå.

af børsen.

Exchange-hacks kan også vise sig at være svindel. Et firma tilbyder en udvekslingstjeneste relateret til bitcoin, hvor kunderne opretholder deres bitcoin-konto og derefter pludselig en dag forsvinder virksomheden. Virksomheden hævder muligvis at være hacket, men i virkeligheden har de netop trukket en exit-fidus.

  1.  ICO phishing-svindel

Der har været nogle berygtede hackinghistorier relateret til bitcoin, der skete, da virksomhederne holdt deres Initial Coin Offerings (ICO’er). ICO er en form for fundraising, hvor investorer køber poletter af projektet ved enten at betale i kryptokurrency eller fiat-penge.

Hvad der sker i disse tilfælde er, at hackere efterligner en virksomheds hjemmeside med en falsk webside. Hackeren overtaler derefter investorerne til at sende deres midler til en anden bitcoin-tegnebog. Når du har sendt dine bitcoins, er der ingen gendannelse af dem. Det betyder, at både investoren og virksomheden har mistet deres bitcoins.

Hvad du kan gøre her er at sikre dig, at det websted, du sender dine midler til, er et ægte websted.

  1. Udnyttelse af FB-, Google- og Youtube-kanaler

Opdagelsen af ​​globale kanaler som Facebook, Google og Youtube, der skal bruges til at snyde bitcoin-investorerne, har været en nylig, der fik FB til at forbyde disse annoncer, men hvordan nøjagtigt svindlere opnår dette?

Svindlere tilbyder øjeblikkelige penge i bytte for bitcoins, der beder om et indledende startgebyr med et løfte om at fordoble din oprindelige investering. Med den brede rækkevidde af sociale medier udsendte de med succes deres fidus til tusinder af mennesker og stjal bitcoins ved ikke at holde den anden ende af forhandlingen.

Desuden bruger disse svindlere bitcoin som et lokkemad til at ødelægge din computer via malware-downloads sammen med phishing-ordningen, hvor svindlerne efterligner bitcoin-mærket for at få et offers troværdighed.

Svindlere målretter mod Google-søgeannoncer ved at spoofing de største mærker af bitcoin-industrien, der vises som annoncer øverst på Googles søgesider. Disse falske annoncer videresender brugerne til de lignende sider, der er under kontrol af svindlere, hvorfra de stjæler ofrets personlige oplysninger.

For nylig blev YouTube også brugt af hackerne til at udvinde kryptovalutaen på brugernes computere. Hackerne udnyttede dybest set de reklamer, der kommer før og mellem videoerne. Tilsyneladende indeholder disse annoncer en minedriftskode, der bruger ca. 80% CPU’er fra videoovervågeren.

Så denne form for hacking og stjæling af risici er du sårbar over for, når du beskæftiger dig med bitcoins. Den komplette viden, forståelse og forsigtighed er nøglerne her. Hvis du har spørgsmål eller forslag vedrørende risiciene, er du velkommen til at kontakte mig ved at kommentere nedenfor!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me