Optiosopimusten myynti Huobi Futures -johdannaisten pörssissä

Kryptovaluuttoihin, kuten Bitcoin (BTC), liittyvä volatiliteetti kiirehtii suojausmahdollisuuksien luomista kauppiaille kaikkialla markkinoilla. Salausvaihtoehdot ovat nousussa optimaalisena riskienhallintastrategiana, kun kauppiaat valitsevat ostavatko vai myyvätkö nämä vaihtoehdot sijoitustensa suojaamiseksi..

Optiolla tarkoitetaan johdannaista, joka antaa ostajalle mahdollisuuden (mutta ei velvoitetta) ostaa tai myydä omaisuuserää ennalta määritettynä ajankohtana. Vaihtoehtoja on kaksi pääluokkaa – ostot ja myynti – joista ensimmäinen antaa haltijalle mahdollisuuden (ei velvoitetta) ostaa tiettyä omaisuuserää ennalta määritettynä ajankohtana ja hinnalla (lakohinta), kun taas jälkimmäinen tarjoaa mahdollisuuden myydä.

Optioiden ostajat ja myyjät

Jokaisessa kaupassa on vähintään kaksi osapuolta, ostajat ja myyjät. Salausvaihtoehtomarkkinoihin osallistuu myös ostajia ja myyjiä kauppiaiden strategian mukaan. Jos nouseva, kauppiaat päättävät ostaa puheluita ja myydä putoja, kun taas tunteet ovat laskusuhteessa olevat kauppiaat myyvät puheluita ja osto-ostoksia.

Kuuluisa optiomarkkinoiden sanonta – “optiot tehdään myytäväksi” – resonoi useimpien kauppiaiden kanssa, koska optiot suosivat optiomyyjää. Artikkelissa selitetään optio-oikeuksien edut ja joitain optioiden myyntiin liittyviä riskejä.

Miksi jotkut ihmiset ovat valmiita myymään optioita?

Optioiden ostaminen antaa elinkeinonharjoittajalle rajoitetun riskin ja rajoittamattoman voiton. Huolimatta optioiden ostamisen noususta, optioiden myyminen on juurtumassa osake- ja salausmarkkinoille, ja se yhdestä syystä – ajan rappeutuminen.

Kun optiosopimusten voimassaoloaika on lähellä, optioiden arvosta tulee lopulta arvoton työskentely optiomyyjän eduksi. Ajan vähentyessä sijoittajat eivät olisi halukkaita ostamaan optiota, koska mahdollisuudet käyttää sitä rahassa (voittona) ollessaan vähenevät.

“Ajan heikkeneminen, joka tunnetaan myös nimellä teeta, on vain ajan kulumisesta johtuvan optiopreemion arvon lasku. Ajan heikkeneminen kiihtyy, kun aika vanhenemiseen lähestyy. ” – Investopedia selittää.

Kuten edellä selitettiin, osto-optiot ovat negatiivinen teeta-kauppa, koska vaihtoehdon arvo pienenee ajan myötä. Puheluiden ja myyntijen myynti on positiivista teeta-kauppaa verrattuna. Tämä tarkoittaa, että option myyjä ansaitsee enemmän voittoa sopimuksesta ajan rappeutumisen kiihtyessä.

Jos hinta pysyy edelleen voimassaolopäivänä tai mikä vielä pahempaa, liikkuu edelleen hitaasti oikeaan suuntaan, mutta ei pysty voittamaan negatiivista teetaa, optioiden ostaja menettää rahaa, kun myyjät saavat option hinnan (palkkio).

Miksi optioiden myynti on kannattavaa

Kun olemme ymmärtäneet, miksi optioiden myynti on kannattavaa, korostamme tässä osassa joitain syitä ja tilaisuuksia, jotka antavat tien optioiden myymiselle.

  • Tasaiset markkinat: Jos uskot, että kohde-etuuden hinta pysyy vakaana tai jos sinulla on hyvin alhainen volatiliteetti, voit myydä optioita ansaitaksesi palkkion.
  • Positiivinen teeta-kauppa: Kuten mainittiin, optioiden myynti tarjoaa positiivisen teeta-kaupan, jolloin sopimuksen lähestyessä loppuaan mahdollisuus saada maksettu palkkio kasvaa. Myös epäsuora volatiliteetti vähenee ja aika kuluu myyjien suosimiseksi.
  • Kauppastrategioiden rakentaminen: Myyntivaihtoehdot tarjoavat myös joustavia strategiayhdistelmiä, kuten katetun osto-option myymisen selitetyllä tavalla tässä.

Saatuaan mehua eduista, joita vaihtoehtomyyjät nauttivat, keskitymme alla parhaaseen pörssiin kryptovaluuttaoptioiden ostamiseksi ja myymiseksi, Huobi exchange.

Myyntioptiot Huobi-pörssissä

Myyntivaihtoehdot voivat olla kallis tai petollinen reitti kaupankäyntistrategiana – etenkin salauksessa, joka on erittäin epävakaa. Huobi Futures tarjoaa kuitenkin tehokkaan ja kustannustehokkaan alustan myydä ja ostaa optioita. Käyttäjät voivat käydä kauppaa Huobi-vaihtoehdoilla milloin ja missä tahansa APP: n, verkon ja API: n kautta. Vaihto voittaa ikäisensä monilla tekijöillä, kuten:

  • Matala sisäänpääsyn este: Huobi Bitcoin (BTC) ja Ethereum (ETH) -vaihtoehtojen nimellisarvoksi asetetaan 0,001 BTC ja 0,01 ETH;
  • USDt-noteerattu: Huobi-vaihtoehdot noteerataan Tether’s stablecoinissa, USDt. Tämä tarjoaa elinkeinonharjoittajalle mukavuuden, koska he voivat käydä kauppaa useilla kryptoilla USDt: n avulla. Lisäksi USDt: n noteeratut tuloslaskelmat helpottavat kauppiaiden kirjanpitoa kaupoistaan ​​yhdellä silmäyksellä;
  • Ei rajoituksia: Toisin kuin suurin osa parhaista salausvaihdoista, Huobilla ei ole rajoituksia optioiden myynnille. Suurin osa näistä salausjohdannaispörsseistä pyytää elinkeinonharjoittajaa hakemaan erityistä pätevyyttä optioiden myymiseksi
  • Etuuskohtainen palkkio: Huobi Futures tarjoaa VIP-ohjelma ja Market Maker -ohjelma, jonka kanssa valmistajapalkkion alennus on jopa 0,003 USDT per sopimus BTC-optioille.

Viimeinen kommentti

Optioiden myynti tarjoaa käyttäjille ulospääsyn, kun he uskovat hintojen epävakauden pysyvän matalalla lyhyellä aikavälillä. Huobi tarjoaa käyttäjille helppokäyttöisen ja rajoituksettoman alustan ostaa ja myydä optioita tarjotakseen kaupankäyntistrategioiden parantamista haihtuvilla salausmarkkinoilla.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me