Miksi kryptakauppa Euroopassa on nousussa?

Kryptovaluuttakauppaa vaikeutti pitkään väärinkäsitys, jonka mukaan kryptovaluuttakauppa oli liian vaikeaa satunnaisille sijoittajille ja liian kallista niille, jotka haluavat vain kastaa jalkansa markkinoilla.

Mutta intuitiivisempien kaupankäyntialustojen myötä ja viime aikojen räjähdysmäisen kasvun myötä kryptovaluuttamarkkinoilla yhä useammat eurooppalaiset ovat nyt siirtymässä kryptovaluuttakauppaan keinona täydentää tulojaan.

Kaupankäynti on helpommin saavutettavissa

Alan nopea kehitys yhdistettynä yhä innovatiivisempien ja helpommin saatavien kaupankäyntialustojen käyttöönottoon on näyttänyt, että kryptovaluuttakaupasta on tullut suosittu harrastus monille eurooppalaisille, kun taas jotkut vievät sen seuraavalle tasolle ja elävät siitä.

Epäilemättä suurin kehitysmahdollisuus on tullut pörsseistä, jotka hyväksyvät talletuksia useille eri valuutoille, jolloin sijoittajat pääsevät helposti markkinoille pankki- tai luottokortillaan. Fiat-talletuksilla voidaan sitten käydä kauppaa useiden pörssiparien kautta, mikä antaa kauppiaille nopean altistuksen valitsemalleen kryptovaluuttaan.

Nykyaikaisen kryptovaluutan yksinkertaisuus ja saavutettavuus on epäilemättä paras esimerkki hiljattain käynnistetystä Norjan Block Exchange, tai NBX. Toisin kuin monet muut pörssit, NBX tarjoaa ilmaisia ​​fiat-talletuksia ja kiinteän, alhaisen kaupankäyntimaksun, mikä antaa kauppiaille vähemmän esteitä hypätä. Siinä on myös erittäin intuitiivinen, yksinkertaistettu käyttöliittymä, joten se on ihanteellinen niille, joilla on rajoitettu kaupankäyntikokemus.

Huolimatta Norjassa sijaitsevasta NBX on maailmanlaajuinen kryptovaluutanvaihtofoorumi, se tarjoaa palveluitaan eurooppalaisille ja kansainvälisille asiakkaille, joilla kaikilla on pääsy ilmaisiin fiat-talletuksiinsa.

Kryptovaluutat vaihtoehtoisena sijoitusluokkana

Toisin kuin perinteiset arvopaperit, sinun ei tarvitse olla akkreditoitu välittäjä käydäksesi salausvaluuttoja, eikä sinun tarvitse varmasti palkata välittäjää. Tämän vuoksi kryptovaluuttainvestoinnit ovat jokapäiväisten sijoittajien saatavilla, jolloin käytännössä kuka tahansa voi saada altistumisen yhdelle tuottoisimmista omaisuusluokista viime aikoina.

Siitä huolimatta on tärkeää huomata, että vaikka kryptovaluutat ovat historiallisesti tuottaneet sijoittajille erinomaista tuottoa, ne ovat erityisen epävakaita, mikä voi olla kirous tai siunaus näkökulmastasi riippuen. Kryptovaluuttojen volatiliteetti tekee niistä erinomaisen omaisuuden lyhytaikaisille kauppiaille – mukaan lukien päivä ja keinu kauppiaat, jotka poimivat voittoja ohimenevistä hinnoittelun muutoksista.

Loppujen lopuksi Bitcoinilla (BTC) on tällä hetkellä 60 päivän keskimääräinen volatiliteetti 1,9%, mikä antaa kauppiaille mahdollisuuden kaapata 1,9% tai enemmän voitto yhdessä päivässä. Tämä volatiliteetti näkyy myös useimmissa muissa kryptovaluutoissa, mukaan lukien Ethereum (ETH), jonka 60 päivän keskimääräinen volatiliteetti on 4,4%, ja Litecoin (LTC), jonka volatiliteetti on huikea 8,4%..

Kuten voitte kuvitella, nämä radikaalit hintavaihtelut tekevät myös kryptovaluutoista mahdollisesti tuottoisia kaupankäyntivälineitä välimiehet jotka saavat lähes taatut voitot hyödyntämällä hyödykkeen hintaeroja eri pörssiympäristöissä.

Vaikuttava viimeaikainen suorituskyky

Vaikka monien Euroopan maiden taloudellinen tilanne on viime kuukausien aikana kääntynyt huonoin suuntaan koronavirukseen liittyvien lukkiutumisten seurauksena, kryptovaluuttamarkkinat ovat tähän mennessä osoittaneet poikkeuksellista suorituskykyä vuonna 2020.

Huolimatta kärsimyksestä maaliskuussa, salauksen kokonaismarkkinoiden koko on kasvanut yli 50% vuoden alusta. Kaikkien kryptovaluuttojen kokonaismarkkina-arvo on nyt 288 miljardia dollaria, kun se on noussut vuodenvaihteen vain 191,5 miljardista dollarista. Samaan aikaan suosituimmat kryptovaluutat ovat kokeneet meteorisen kasvun vuoden alusta lähtien, kun taas monet ovat saavuttaneet korkeimman arvonsa vuonna 2020 heinäkuussa.

Tämän seurauksena Bitcoin on noussut yli 33% vuoden alusta, kun taas Ethereum ja Tezos (XTZ) ovat nousseet vastaavasti 119% ja 129%. Tämä kasvu näkyy myös keskisuurten, pienikokoisten ja mikroyritysten kryptovaluutoissa – joista osa on onnistunut arvostamaan yli 1000% YTD: stä – mukaan lukien Orion Protocol (ORN) ja Aleph (ALEPH).

Vertailun vuoksi Dow Jonesin teollisuuden keskiarvo (DOW), Nikkei 225 (NI225), S&P 500 (IND) ja useimmat muut suuret osakeindeksit ovat laskeneet merkittävästi samana ajanjaksona.

Näiden silmiinpistävien tuottojen takia yhä useammat ihmiset ovat siirtymässä kryptovaluutta-sijoituksiin keinona hajauttaa salkunsa ja suojata vedonsa perinteisiltä varoilta, kuten osakkeilta, osakkeilta ja hyödykkeiltä..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me