3 salausyritystä, jotka jo hyväksyvät PayPal-maksut

Amerikkalaisen online-rahansiirtopalvelun, PayPalin, huhutaan valmistautuvan pääsemään kryptovaluutta-alalle. Jos se on täsmällistä, PayPalista tulee suurin yksikö, joka on vielä tarjoanut kryptovaluuttaostoksia, mikä on merkittävä virstanpylväs teollisuudelle.

Mutta niille, jotka eivät voi odottaa, on jo mahdollista käyttää PayPalia ostamaan käytännössä mitä haluat krypto-valuuttatilasta – jos tiedät mistä etsiä!

Osta kryptovaluuttoja Coinbasen avulla

Kun kyseessä on kryptovaluuttojen ostaminen ensimmäistä kertaa, monet ihmiset väistämättä haluavat ostaa ostoksia PayPalin, Venmon ja muiden suosittujen verkkomaksupalvelujen avulla. He huomaavat kuitenkin yleensä, että se on helpompi sanoa kuin tehdä, koska hyvin harvat välittäjät ja myyjät hyväksyvät vain maksu- ja luottokorttimaksut.

Onneksi Kaliforniassa toimiva kryptovaluutan välittäjä Coinbase tunnisti suuren tarpeen markkinoilla ja astui paikalle täyttämään aukon, kun se alkoi hyväksyä PayPalia cryptocurrency -ostoksille vuonna 2016. Siitä lähtien pörssijätti on laajentanut dramaattisesti tarjoamiensa kryptovaluuttojen valikoimaa myyntiin, ja se on ottanut käyttöön PayPal-maksujen tuen useissa maissa.

Coinbase tarjoaa tällä hetkellä suoria ostoksia yli 30 eri kryptovaluutasta PayPalilla, vaihtelemalla tunnetuista varoista, kuten Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Bitcoin Cash (BCH) ja Chainlink (LINK), vähemmän vakiintuneisiin, kuten Basic Attention Token (BAT) ja Zcash (ZEC).

Asiakkaat sisään 40 eri aluetta Tällä hetkellä on mahdollisuus ostaa kryptovaluutta PayPalin kautta – mukaan lukien Yhdysvallat, Kanada, Iso-Britannia, Ranska, Italia ja Espanja. Afrikan, Aasian ja Australian asiakkailla ei kuitenkaan tällä hetkellä ole tätä vaihtoehtoa.

Henkilöille maassa, jota Coinbase ei palvele, on kourallinen vaihtoehtoja, jotka kannattaa tarkistaa. Näitä ovat vertaisverkkokauppapaikat Paxful ja Local Bitcoins sekä eToro, suosittu sosiaalinen kaupankäyntialusta, jota käytetään yleisemmin pörssi- ja hyödykekaupassa..

Opi kauppaa NewsCryptolla

Vaikka Coinbasea voidaan käyttää ostamaan monia suosittuja kryptovaluuttoja PayPalin kautta, kuka tahansa, joka haluaa käydä kauppaa myöhemmin, haluaa melkein varmasti oppia kaupankäynnin perusteet, teknisen analyysin ja kartoituksen ennen kuin teet niin – koska kokemattomat kauppiaat eivät usein pärjää liikaa epävakaat markkinat.

NewsCrypto on suunniteltu vastaamaan tähän ongelmaan. Uutisten ja vakiintuneiden kryptovaluuttakauppiaiden keskuksena NewsCrypto tarjoaa runsaasti resursseja, joiden tarkoituksena on tehdä kaupasta sekä helpompaa että kannattavampaa. Näitä ovat kasa markkinoiden seuranta-, kartoitus- ja analyysityökaluja sekä tunnelmaindikaattoreita, jotka antavat kauppiaille merkittävän edun kilpailuun nähden.

Suuri valikoima ominaisuuksia tarjotaan maksutta, mutta niille, jotka haluavat käyttää ammattitaitoisten kauppiaiden käyttämiä kehittyneempiä työkaluja, NewsCrypto tarjoaa myös pari premium-jäsenyyssuunnitelmaa.

Välisuunnitelma on 250 NewsCrypto-kolikkoa (NWC) kuukaudessa (noin 8,30 dollaria), ja se avaa arbitraasi- ja mielipiteenindikaattorityökalut useiden mukautettujen kaaviotyyppien lisäksi, kun taas 500 NWC / kk (noin 16,60 dollaria) edistynyt päivitys menee vielä pidemmälle. ja myös avaa valaan hälytykset, korrelaatiokaaviot ja virtauksen osoittavat muun muassa.

NWC-tunnuksia voi ostaa suoraan NewsCrypto-verkkosivustolta PayPalin avulla tai ne voidaan hankkia kolmansien osapuolten pörsseistä, kuten KuCoin, maksamaan jäsenyyden päivityksestä. Vaihtoehtoisesti NewsCrypto-käyttäjät, jotka suorittavat NewsCrypton kauppakurssi avaa viikon ilmaisen edistyneen jäsenyyden.

Pidä omaisuutesi turvassa kirjanpidon kanssa

Jos olet innokas kryptovaluutan käyttäjä, niin kertoimet ovat, että olet joko kuullut ongelmasta, joka liittyy valuuttakurssialan pörssihakemuksiin tai varkauksiin, tai olet itse kokenut jonkinlaisen tappion.

Saatat myös olla tietoinen siitä, että kryptovaluuttalaitteiden lompakoita pidetään yleisesti parhaana tapana pitää varasi turvassa, koska niiden avulla voit tallentaa kryptovaluutat turvalliseen offline-ympäristöön ja säilyttää täysi hallinta yksityisissä avaimissasi.

Ledger on epäilemättä menestynein salausvaluuttalaitevalmistaja, koska se tuottaa myydyintä Ledger Nano S -laitteistolompakkoa ja myi yli 1,5 miljoonaa yksikköä viimeisen neljän vuoden aikana.

Viime vuonna yritys julkisti uuden sukupolven laitteistolompakon, 119 dollarin Ledger Nano X: n, joka tuo saman toiminnallisuuden kuin Ledger Nano S, mutta lisää Bluetooth-tuen, lisää muistia ja paremman kryptovaluutan peiton. Ledger Nano X tukee kaikkia Coinbasen myymiä kryptovaluuttoja ja tukee jopa edellä mainittua NewsCrypto-kolikkoa.

Sekä Ledger Nano S että Nano X voidaan ostaa virallinen Ledger-myymälä käyttämällä PayPalia ja useita muita maksutapoja – mukaan lukien kryptovaluutat. Jos kumpikaan näistä ei sovi vaatimuksiisi, ShapeShiftin budjetti KeepKey-lompakko on yksi ainoista laitteistolompakoista, joita voi ostaa PayPalin kautta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me