Tvillingene vs Coinbase | Sammenligning af kryptoudveksling

Tvillingene vs Coinbase

Gemini og Coinbase er to af de største kryptokurrencyudvekslinger. De har begge en stærk tilstedeværelse i kryptovalutaindustrien og er også blandt de mest betroede med hensyn til sikkerhed og kvalitet af tjenester. I denne sammenligning Gemini vs Coinbase har vi til hensigt at analysere de to børser med hensyn til nøglefunktioner og generel servicekvalitet.

Om tvillingerne

tvilling er en udveksler og opbevaring af kryptokurrency for digitale aktiver. Registreret i New York State Department of Financial Services (NYSDFS) og har også hovedkvarter i New York City. Børsen blev grundlagt i 2014 af Winklevoss-tvillingerne Cameron og Tyler.

Tvillingene kan betragtes som den bedste kryptovalutaudveksling, der formår at forblive på samme niveau som giganter, såsom Binance, Bitstamp og Kraken. Udvekslingen meddelte for nylig, at den nu leverer Bitcoin-depottjenester til kunder, både individuelle og virksomheder. Det er også kendt som en af ​​de mest sikre udvekslinger efter at have vedtaget et militært sikkerhedssystem, som vi vil diskutere mere senere.

Om Coinbase

Coinbase er en førende kryptovaluta-handelsplatform med hovedkontor i San Francisco, Californien. Grundlagt i 2012 af den nuværende administrerende direktør Brian Armstrong og Fred Ehrsam, er Coinbase den største kryptobørs efter handelsvolumen i USA. Platformen fungerer som en mægler for køb og salg af digitale aktiver, selv med fiat-valutaer. Det kan også bruges som tegnebog til opbevaring af digitale aktiver.

Coinbase Pro er en arm af Coinbase, der giver brugerne af platformen mulighed for at købe og sælge digitale aktiver fra hinanden. Desuden har Coinbase en styrke, der adskiller den; det har åbnet sine døre for hvert kvalificeret aktiv, der kan noteres på sin platform. Det lancerede for nylig Coinbase Asset Hub, der giver tokenudstedere mulighed for at udstede deres aktiver direkte med meget lidt involvering af selve børsen. Coinbase er også en af ​​de mest sikre børser derude, ifølge flere sikkerhedsrevisionsrapporter.

Gemini vs Coinbase: Tilgængelige valutaer

Coinbase yder support til en lang række kryptokurver. Det giver i øjeblikket markedsinformation om 50 aktiver. Disse inkluderer Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ethereum Classic, Litecoin, 0x, USD Coin, Basic Attention Token, Ripple, EOS, Stellar, Augur, DAI, Link, Atom, Kyber Network og Zcash. Disse aktiver har forskellige anvendelsesniveauer på Coinbase, hvoraf nogle er anført på Coinbase, men ikke Coinbase Pro og omvendt.

Gemini understøtter i øjeblikket 20 kryptokurver. Disse inkluderer BTC, ETH, LTC, LINK, DOGE, EOS, XLM og mere.

Gemini vs Coinbase: Tilgængelige lande

Tvillingene er tilgængelige i 50 lande fordelt på forskellige kontinenter. Disse lande inkluderer, men er ikke begrænset til, USA, Canada, Brasilien, Storbritannien og Irland. Det fungerer også i alle stater i USA.

Coinbase fungerer tværtimod i 32 lande, også spredt over mange forskellige kontinenter. Platformen tilbyder kryptotransaktion og opbevaringstjenester i 190 lande. I USA fungerer Coinbase USD-tegnebogen simpelthen i stater, hvor virksomheden har fået licens som pengesender. Støttede forhandlere er fra Østrig, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Cypern, Tjekkiet, Danmark og Finland.

Fra dette synspunkt er vinderen af ​​vores Gemini vs Coinbase-kamp Coinbase, fordi den har dækning i mange flere lande, hvilket giver adgang til et større antal brugere.

Gemini vs Coinbase: Interface og brugeroplevelse

Gemini er ikke kun kendt for sikkerhed, det har også en simpel brugergrænseflade, som selv en begynder nemt kan navigere. Webstedet har meget sparsom tekst uden unødvendige detaljer, der vil forvirre nye brugere. Derfor kan det være ideelt for både begyndere og avancerede brugere.

Det er værd at nævne, at Coinbase er ligesom Gemini med hensyn til brugen. Dens enkelhed i designet gør det til et ideelt sted for begyndere, og det har fastholdt dette ry i årevis. Selvom begge har rene grænseflader, er Coinbase en bedre mulighed for en nybegynder, da grænsefladen er lettere at navigere end Gemini.

Tvillingene vs Coinbase: Mobile apps

Gemini har en mobilapp til både Android- og iOS-brugere. Imidlertid har brugerne nogle klager, såsom langsom belastning og manglende respons. En anden klage er, at den stadig viser pop op-vinduer, selv efter at der er givet et svar. Der er også vanskeligheder med at overføre din tegnebogssaldo til en ekstern tegnebog, men appen har en fantastisk samling af aktiver.

Coinbases mobilapp har et simpelt og rent design, men brugerne har klaget over manglende evne til at acceptere flere altcoins, såsom Dogecoin, og også dårlig kundesupport. Gebyrer er også en bekymring for brugere af appen, der mener, at den skal gennemgås nedad.

Tvillingene vs Coinbase: Indskud og udbetalinger

Gemini tillader indskud ved hjælp af BTC, ETH og USD. Dollarindskud kan foretages med kredit- eller betalingskort, herunder Visa, Mastercard og American Express. Amerikanske beboere kan også bruge direkte bankoverførsler.

Coinbase har derimod et større antal muligheder for indskud og udbetalinger. Disse inkluderer både kryptokurver og fiat-valutaer som følger.

Indskud:

  • Bankoverførsel (samt ACH i USA og SEPA i EU) for alle understøttede valutaer, nemlig CAD, EUR, GBP, SGD og USD;
  • Kreditkort og betalingskort;
  • Børsnoterede kryptokurver.

Tilbagetrækninger:

  • PayPal;
  • Børsnoterede kryptokurver.

Med hensyn til nem indbetaling og udbetaling er Coinbase et bedre valg, da det har flere tilgængelige muligheder at vælge imellem.

Tvillingene vs Coinbase: Gebyrer

En anden kritisk funktion, vi vil bruge i vores sammenligning af Gemini vs Coinbase, er gebyrer. Tvillingene har to kategorier af gebyrer: handels- og overførselsgebyrer. Den første opkræves for handler på platformen i form af Dynamic Maker-taker-gebyrer. Der opkræves overførselsgebyrer for at flytte penge ind og ud af handelskontiene på børsen.

Indskud er gratis for alle kryptovalutaer og bankoverførsel. Det er værd at bemærke, at udbetalinger er gratis for alle kryptoer, indtil den når en tærskel på op til 10 for individuelle kunder og 50 for institutionelle investorer, hvorefter gebyrer opkræves afhængigt af aktivet. Udbetalinger via ACH, Gemini Dollar og bankoverførsel er gratis.

For Coinbase opkræves gebyrer baseret på brugerens bopælsland, betalingsmetode, valuta og volumen. Jo højere volumen, jo flere gebyrer. De, der køber med betalingskort eller kreditkort, skal betale 3,99 procent af beløbet.

Resumeet er som følger:

Standard køb / salg Øjeblikkelige køb (kun betalingskort) Bankoverførsler (SEPA) – ind / ud * Hurtigere betalinger
1,49% 3,99% Gratis / 0,15 € Gratis
Betalingsmetode for køb / udbetalingsmetode til salg Effektiv sats for konverteringsgebyr (efter afkald)
Amerikansk bankkonto 1,49%
Coinbase USD tegnebog 1,49%
Debit kort 3,99% ***
USD Indbetalingsmetode Betaling
ACH-overførsel Gratis
Bankoverførsel $ 10 ($ 25 udgående)

Coinbase er berygtet for at opkræve høje gebyrer, så klart er Gemini foran på denne.

Tvillingene vs Coinbase: Sikkerhed

Tvillingene er en ekstra befæstet udveksling, når det kommer til sikkerhed. Det siges at have et militært sikkerhedssystem. Dette er forståeligt på grund af de forældremyndigheder, de leverer for at sikre, at kundernes midler er sikre. Børsen er også en af ​​de første, der underkastes regulering og er en af ​​de mest kompatible i branchen, hvilket giver et niveau af sikkerhed i sig selv.

Måske på grund af dette er Gemini aldrig blevet hacket eller på anden måde kompromitteret. Der er ingen registrering af brugere, der mister penge eller personlige oplysninger.

Coinbase anvender også fremragende sikkerhedsforanstaltninger for at sikre brugernes midler og information. Selvom det aldrig er blevet hacket så godt, har brugere mistet penge gennem et par phishing-svindel.

Tvillingene vs Coinbase: Kundesupport

Gemini kan prale af at levere kvalitetssupport døgnet rundt. Brugernes anmeldelser antyder dog, at der har været nogle problemer. Kunder hævder, at de har anmodet om support (hovedsagelig på grund af mislykkede tilbagetrækninger), og det tager uger at få svar.

De, der brugte Coinbase, har også klaget over kvaliteten af ​​kundeservice. Dette inkluderer utidig reaktion og uafklarede problemer, der dvæler i uger, ligesom Tvillingene. De fleste klager grænser op til manglende evne til at trække eller uploade KYC-oplysninger, som kundesupporten fortsat lover at løse, men aldrig gør.

Tvillingene vs Coinbase: Offentlig mening

Både Gemini og Coinbase er de bedste kryptokurrencyudvekslinger, der har opbygget et ry over tid. På trods af dette vil en lille undersøgelse af offentlig opfattelse vise, at offentligheden ikke føler kærligheden. Problemerne skyldes for det meste dårlig kundeserviceresvar, ikke de problemer, som kunder står over for. Mange af anmeldelserne henviser til disse topudvekslinger som svindel, som de ikke vil anbefale nogen.

Tvillingene vs Coinbase: Bedømmelse

Når man ser på denne sammenligning mellem Gemini og Coinbase, er det klart, at begge har brug for at opgradere deres kundeservice. Dette er det ene område, hvor de begge synes at være kommet til kort. Hvis du vælger mellem de to, afhænger det også af din motivation og prioritet. For eksempel kan gebyrer være en af ​​de afgørende faktorer for nogle. Imidlertid har de begge deres styrker og svagheder, så du bør gå efter den, der opfylder dine prioriterede behov.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me