Sådan køber du Bitcoin og kryptovaluta

Kapitel 1:

Kapitel 2:

Når du går ud for at købe Bitcoin, du bliver nødt til at vælge mellem flere betalingsmuligheder. Det er meget vigtigt at være forsigtig, fordi hver har sine egne fordele og ulemper.

Tro det eller ej, nogle muligheder er hurtigere og mere omkostningseffektive end andre. Desuden kan grænserne også variere afhængigt af betalingsmetoden. Endelig finder du muligvis ikke alle muligheder på en enkelt platform.

Nogle websteder tilbyder dig muligvis at betale via bankoverførsel, men ikke kontant og omvendt.

Lad os kigge på det:

Bankoverførsel

Selvom det ikke er den mest behagelige løsning, foretrækkes bankoverførsler af et stort antal brugere, da de har færre begrænsninger.

Skærmbillede af coinmama.com Coinmama.com – Køb bitcoin med bankkonto

Dette er den bedste, hvis du vil købe store mængder Bitcoin. Plus, det er også blandt de mest overkommelige valg, da bankoverførselsgebyrer typisk er lavere end kreditkortgebyrer. Som et resultat får du en god pris.

Det kommer dog med nogle ulemper. Bankoverførsler kan være langsomme, især i nogle dele af verden. Det kan tage op til en uge at modtage godkendelse i Storbritannien. Ud over dette skal du også levere verifikationsdokumenter, som yderligere kan bremse processen.

Skærmbillede af coinmama.com Coinmama.com – Hurtigere betalinger

Vi skal også nævne, at bankoverførsler kan vise sig at være dyre for nogle mennesker på grund af interbankgebyrer og konverteringsgebyrer. Sørg for at se på alle disse faktorer. De fleste store børser inklusive Coinmama og Coinbase tilbyde bankbetalinger.

Debet- eller kreditkort

Skærmbillede af cex.io Cex.io – Køb krypto med et debet- eller kreditkort

Intet slår let på kredit- og betalingskort, da de kræver lidt indsats. De fleste af os er vant til kreditkort betalinger, hvorfor det er blandt de mest populære muligheder blandt købere, men det er måske ikke den bedste.

Både kredit- og betalingskort kan være meget dyre. Der er serviceafgifter og andre gebyrer. Desuden skal du indsende id-verifikationsdokumenter for at bruge et debet- eller kreditkort.

Variable gebyrer efter placering og betalingsmetode Coinbase.com – Variable gebyrer efter placering og betalingsmetode

Du kan muligvis ikke bruge forudbetalte kort på alle websteder på grund af bekræftelsesproblemer. På plussiden har nogle populære websteder mulighed for at gemme betalingsoplysninger, så du ikke behøver at indtaste dit kredit- eller betalingskortnummer, når du har brug for at foretage et køb. Vær dog forsigtig, da udveksling ikke altid er sikker, og databrud er almindelige.

På den positive side er der i de fleste tilfælde ikke nogen lang ventetid. Bitcoins føjes til din konto inden for få minutter efter bekræftelse. Men husk, at der er begrænsninger for, hvor meget du kan bruge kort – både fra din udstedende institution og den børs, du køber hos.

Kontogrænser for køb og salg af krypto Coinmama.com Kontogrænser

Næsten alle større platforme som CEX.io, Coinbase og Coinmama accepterer debet- og kreditkort.

Kontanter

Tilbage på dagen var det ikke muligt at bruge kontanter til at købe Bitcoins, men nu kan du gå ud med kontanter og købe mønter ved hjælp af en af ​​følgende muligheder:

Bitcoin-pengeautomater

Der er mere end 7.700 Bitcoin-pengeautomater spredt over hele verden – omkring 74 procent af dem i Nordamerika.

Bitcoin gyldne mønter og papirkvittering

Ingen anden mulighed kan opfylde hastigheden på en Bitcoin-pengeautomat. Processen er enkel. Find en tæt på dig, kopier din tegnebogadresse, besøg pengeautomaten, indtast kontanter, angiv de nødvendige oplysninger, afslut processen, og du er færdig.

Da der er tusindvis af pengeautomater i USA, har du ikke meget af et problem med at finde en i nærheden. Brug denne Bitcoin ATM Finder til at finde en i nærheden.

Skærmbillede af coinatmfinder.com Coinatmfinder.com – Find en Bitcoin-pengeautomat

De arbejder 24/7, og de fleste er strategisk placeret tættere på populære butikker som Walmart. Nogle kan dog have begrænsninger på antallet af mønter, man kan købe.

Meetups

Dette kan komme som en overraskelse – Bitcoins er trods alt digitale – men du kan købe kryptokurrency ved at møde den anden person.

Websteder som Paxful forbinde købere og sælgere og lade dem mødes ansigt til ansigt for at gennemføre transaktioner.

Skærmbillede af paxful.com Paxful.com – Paxfuls hjemmeside

Selvom dette er en af ​​de hurtigste muligheder, er det måske ikke den sikreste eller mest praktiske, fordi du bliver nødt til at rejse for at møde den anden person, hvilket er både risikabelt og tidskrævende.

Denne mulighed er god, fordi du muligvis kan forhandle prisen, når du møder nogen; i de fleste tilfælde skal prisen dog aftales på forhånd. Derudover får du en chance for at danne et professionelt forhold og have flere transaktioner i fremtiden.

Skærmbillede af paxful.com Paxful.com – Paxfuls peer-program

Desuden kræver det ikke udveksling af id’er; dog skal du muligvis give oplysninger til den platform, du har brugt til at købe mønter.

Endelig er denne mulighed ret hurtig. Du får penge lige efter du har foretaget betalingen

LocalBitcoins

LocalBitcoins er en P2P-platform, der bygger bro over køberne og sælgere og giver dem mulighed for at købe Bitcoin. Den spændende del ved denne mulighed er, at den tilbyder en række lokale muligheder og henvender sig til mennesker over hele verden.

Opret en konto, og systemet vælger automatisk din placering og viser dig nærliggende sælgere. Hver sælger citerer et bestemt beløb, der kan være omsætteligt. Du kan bruge den indbyggede messenger til at diskutere vilkårene.

Tilgængelige betalingsmuligheder inkluderer bankoverførsler, PayPal og nogle lokale betalingsmuligheder. Du kan vælge den metode, der er den hurtigste og mest overkommelige.

Skærmbillede af localbitcoins.com Localbitcoins.com – Køb og sælg Bitcoin overalt

LocalBitcoins er populær blandt brugere, da det er sikkert og normalt hurtigt. Da bankoverførsler er lokale, er der ingen tunge gebyrer eller ombytningsgebyrer. Plus, ventetider er heller ikke lange.

Mens beløbet typisk ikke er stort, kan det vise sig at være stort, hvis du handler enorme beløb. På plussiden kan du muligvis finde Bitcoins til en lavere sats, da mange lokale sælgere har travlt med at sælge.

Endelig bliver du nødt til at få din konto verificeret for at købe og sælge Bitcoins på platformen. Hver sælger har specifikke krav til det mindste eller maksimale antal Bitcoins, man kan købe eller sælge.

Skærmbillede af localbitcoins.com Localbitcoins.com – Bitcoin tegnebog

LocalBitcoins har sin egen tegnebog, hvilket gør jobbet lettere. Processen tager typisk 2 timer, men det kan være ubehageligt, fordi du ikke modtager dine midler, før sælgeren godkender transaktionen, hvilket kan tage ret lang tid, fordi sælgeren muligvis ikke konstant er foran en computerskærm.

Du bliver nødt til at indgive en tvist med platformen. De tager normalt op til 48 timer at håndtere tvister. Du er sikker, så længe du følger instruktionerne korrekt.

Paypal

Skærmbillede af paypal.com Paypal.com – Paypals hjemmeside

PayPal er et af de største og mest pålidelige betalingssystemer, alligevel finder du ikke PayPal på nogen stor børs, fordi virksomhedens vilkår og betingelser ikke tillader købmænd at sælge Bitcoins eller andre digitale mønter.

Du kan heller ikke bruge det direkte PayPal til at købe bitcoins. Du bliver nødt til at købe andre digitale varer ved hjælp af PayPal og konvertere dem til Bitcoin. En anden mulighed er at bruge P2P-platforme og finde en sælger, der accepterer PayPal-betalinger.

Ingen verifikation

De fleste børser og P2P-platforme kræver verifikation, især hvis du ønsker at købe et stort antal mønter.

Hæveautomat bitcoin analyse

Ikke desto mindre kan du vælge Bitcoin-pengeautomater eller personlige kontantudvekslinger, hvis du ikke ønsker at gå igennem besværet med at bekræfte din identitet. Vi forstår, hvor vigtigt det er for dig at beskytte din identitet på grund af risikoen for identitetstyveri.

Brug hellere pengeautomater eller peer2peer-platforme til alle sådanne formål.

Kapitel 3:

Her er et par faktorer, der skal overvejes, når du vælger en børs til at købe Bitcoin online:

Grænser

De fleste børser har begrænsninger for, hvor meget en bruger kan købe eller sælge inden for en periode på 24 timer. Disse begrænsninger gælder normalt for ubekræftede eller nye brugere.

Coinsbit, for eksempel forbyder nye brugere at foretage udbetalinger. Grundlæggende konti har en udbetalingsgrænse på $ 500, og avancerede konti har en grænse på $ 100.000 i en 24-timers periode.

Skærmbillede af coinsbit.io Coinsbit.io – Gebyrplan

I nogle tilfælde kan der også være årlige grænser. Vi foreslår, at du får din konto verificeret for at slippe af med disse begrænsninger.

Gebyrer

Du skal være sikker på, hvor meget det koster at købe kryptovaluta ved børser.

Første ting først, alle børser er gratis at deltage. Du opkræves intet gebyr, medmindre du foretager en transaktion til noget formål (indskud, køb eller salg).

Handelsbaggrund med illustrationen af ​​et gennemsigtigt blå lysdiagram, der stiger opad

Gebyrplaner er designet til at motivere hyppig handel i store beløb.

De fleste børser opfordrer købere til at handle med mønter, og nogle understøtter ikke engang fiat-valutaer. Du kan muligvis spare penge, hvis du køber Bitcoin ved hjælp af andre kryptoer.

SAMMENLIGNING

Etoro-logo

Etoro

 • Begynd at handle hurtigt; høje grænser
 • Nem måde for nybegyndere at få bitcoins på
 • Din kapital er i fare

KØB NU

Vi fremmer, godkender eller tjener ikke provision fra handel med værdipapirer af nogen art, herunder CFD’er, men eToro kræver dog, at vi giver dig følgende ansvarsfraskrivelse: CFD’er er komplekse instrumenter og har en høj risiko for hurtigt at miste penge på grund af at gearing. 62% af detailinvestorkonti mister penge ved handel med CFD’er med denne udbyder. Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD’er fungerer, og om du har råd til at tage den store risiko for at miste dine penge.

River-logo

flod

 • Bitcoin-udveksling baseret i USA
 • Meget høje grænser for køb og salg
 • Ren, professionel grænseflade

KØB NU Kraken logo

Kraken

 • Stor likviditet og lave gebyrer
 • Understøtter de fleste lande
 • Trusted exchange, startet i 2011

KØB NU Binance-logo

Binance

 • Største udveksling på jorden
 • Let at bruge
 • Lave gebyrer

KØB NU

Bortset fra dette skal du muligvis betale en række gebyrer, herunder tilbagetrækningsgebyrer, handelsgebyrer, depositum og vedligeholdelsesgebyrer.

Handelsgebyret er normalt 0,2 procent, men nogle børser kan opkræve mere.

Skærmbillede af bitforex.com Bitforex.com – Gebyrer

Udbetalings- og indskudsgebyrer ligger i området 0,3 og 0,6 procent, men nogle børser kan lide BitForex har gratis indskud. Endelig kan der være gebyrer for at bruge en bestemt indbetaling eller betalingsmetode.

Hastighed

Da de fleste af os har travlt – især fordi Bitcoin-priserne ændrer sig hurtigt – er det ret forståeligt, hvorfor man ønsker at vælge en børs, der er hurtig.

Når det kommer til hastighed, skal du tænke på flere ting. Først og fremmest skal du se på, hvor lang tid det tager for teamet at godkende konti. De fleste udvekslinger tager cirka 48 timer efter, at du har sendt de nødvendige dokumenter, men nogle kan være langsommere.

Skærmbillede af tilmeldingssiden til luno.com Luno.com – Tilmeld siden

Se derefter på, hvor lang tid det tager at godkende transaktioner. Dette afhænger typisk af faktorer, herunder størrelsen på en transaktion, din placering og betalingsmetoden.

Skærmbillede af etoro.com betaler med PayPal eToro.com – Finansier din konto

Nogle metoder, såsom kreditkort, er øjeblikkelige, mens nogle metoder, såsom bankoverførsler, kan tage op til en uge.

Endelig skal du tjekke kundesupport. Vælg en børs, der sætter kunderne først, så du ikke behøver at vente i flere dage for at få svar på din forespørgsel.

Skærmbillede af river.com River.com – Support side

Valutakurs

Prisovervågningsillustration i neonstil

Så mærkeligt som det måske lyder, er der ingen officiel Bitcoin-pris, hvorfor prisen kan variere lidt fra udveksling til udveksling baseret på prisen på den valuta, du ønsker at handle mod.

Pålidelighed

Sørg for at bruge en udveksling, der er pålidelig. Svindel er almindeligt, og det er din pligt at være sikker.

betalingsmetoder

Skærmbillede af binance.com Binance.com – Muligheder for køb og salg af krypto

Hvis du vil holde dig til en bestemt betalingsmetode, f.eks. Bankoverførsel, skal du kigge efter en børs, der understøtter den. Vi foreslår dog, at du går til en udveksling, der tilbyder flere betalingsmetoder, så du nemt kan skifte mellem to eller flere muligheder.

Tjek denne funktion, så du ikke behøver at bekymre dig om noget.

Privatliv og sikkerhed

Du kan ikke rigtig bruge en udveksling og forvente privatliv, fordi de alle kræver bekræftelse. Nogle børser giver dig ikke mulighed for at købe eller sælge noget beløb af Bitcoin, medmindre du bekræfter din identitet og placering.

Skærmbillede af gemini.com Gemini.com – Tvillingens sikkerhedsside

Det virkelige spørgsmål er sikkerhed. Der er altid fare for, at dine private data når usikre hænder. Mange store og små børser er blevet hacket tidligere.

Skærmbillede af coinbase.com Coinbase.com – Tegnebog

Coinbase er for eksempel kendt for at være sikker og forsikret. Det holder kun 2 procent af kundens midler online. Kraken og Binance er to andre navne, der vides at være sikre.

Placering og servicerede områder

Først og fremmest skal du huske, at ikke alle børser understøtter alle lande. Plus, nogle børser, der tilbyder deres tjenester i USA, understøtter muligvis ikke alle amerikanske stater. Binance, fungerer for eksempel ikke i 10 amerikanske stater.

Skærmbillede af et sideafsnit binance.us Binance.us – Angiver, at Binance.US ikke understøtter i øjeblikket

Det er vigtigt, at du vælger en børs, der tilbyder tjenester på din registrerede placering. Der er to faktorer, der spiller ind – den placering, du befinder dig fysisk, og den placering, du bor på.

Du skal muligvis give nogle dokumenter for at bekræfte din identitet og placering. Processen kan tage et par dage, men det giver dig ret til at handle Bitcoin, selvom du er i et land, hvor børsen ikke tilbyder tjenester.

SAMMENLIGNING

Etoro-logo

Etoro

 • Begynd at handle hurtigt; høje grænser
 • Nem måde for nybegyndere at få bitcoins på
 • Din kapital er i fare

KØB NU

Vi fremmer, godkender eller tjener ikke provision fra handel med værdipapirer af nogen art, herunder CFD’er, men eToro kræver dog, at vi giver dig følgende ansvarsfraskrivelse: CFD’er er komplekse instrumenter og har en høj risiko for hurtigt at miste penge på grund af at gearing. 62% af detailinvestorkonti mister penge ved handel med CFD’er med denne udbyder. Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD’er fungerer, og om du har råd til at tage den store risiko for at miste dine penge.

River-logo

flod

 • Bitcoin-udveksling baseret i USA
 • Meget høje grænser for køb og salg
 • Ren, professionel grænseflade

KØB NU Kraken logo

Kraken

 • Stor likviditet og lave gebyrer
 • Understøtter de fleste lande
 • Trusted exchange, startet i 2011

KØB NU Binance-logo

Binance

 • Største udveksling på Jorden
 • Let at bruge
 • Lave gebyrer

KØB NU

Kapitel 4:

Introduktion til tegnebøger

Nogle børser kræver, at du har din egen tegnebog, før du kan købe Bitcoins.

Hvis du googler udtrykket, støder du på denne definition:

“En digital tegnebog også kaldet” e-Wallet “er en elektronisk enhed, et softwareprogram eller en onlinetjeneste, der gør det muligt for en part at foretage elektroniske transaktioner med en anden part, der bytter digitale valutaenheder for varer og tjenester.”

SAMMENLIGNING

Ledger Nano X

Ledger Nano X

 • SKÆRM:
 • UDGIVET: 2019
 • PRIS: $ 119
 • BLUETOOTH:

KØB NU LÆS ANMELDELSE Ledger Nano S

Ledger Nano S

 • SKÆRM:
 • UDGIVET: 2016
 • PRIS: $ 59

KØB NU LÆS ANMELDELSE Trezor Model T

Trezor Model T

 • SKÆRM:
 • UDGIVET: 2018
 • PRIS: $ 159
 • RØRSKÆRM:

KØB NU LÆS ANMELDELSE Trezor One

Trezor One

 • SKÆRM:
 • UDGIVET: 2013
 • PRIS: $ 59

KØB NU LÆS ANMELDELSE

Hver tegnebog leveres med en adresse, der bruges til at købe og sælge mønter.

Hvorfor du skal holde dine mønter i din egen tegnebog

Udveksling tegnebøger bruges kun til handel, og de giver ikke den sande ejer fuldt ejerskab af aktivet.

Digital tegnebog. tegnebog ikon lavet med valutasymboler. baggrund med valutategn

På den anden side er digitale tegnebøger mere sikre. De involverer brugen af ​​offentlige og private nøgler til transaktioner. Plus med en tegnebog er du i stand til at acceptere mønter fra alle inklusive individuelle sælgere og børser.

Disse frynsegoder er muligvis ikke altid tilgængelige, når det gælder udveksling af tegnebøger.

Hot Wallets vs Cold Wallets

Hardware tegnebog vs kold tegnebog

Teknisk set er de begge vant til gem krypto men de er ikke de samme. Kolde tegnebøger er offline, mens varme tegnebøger er online eller har forbindelse til internettet.

Kolde tegnebøger giver mere sikkerhed, men du bliver nødt til at gå på kompromis med lethed. På den anden side tilbyder varme tegnebøger nem adgang, men mindre sikkerhed.

Varme tegnebøger er ikke nødvendigvis usikre, de er bare risikable. Kolde tegnebøger er derimod ikke 100 procent hackesikre. Du kan vælge mellem to typer – papirbøger og hardwaretegnebøger.

Papir tegnebøger er risikable, er det bare en udskrift af din private nøgle og offentlige adresse på et stykke papir. At miste papir betyder at miste adgangen til din konto.

Hardware-tegnebøger fås under forskellige navne som f.eks Ledger Nano S. De kræver adgangskoder for at få adgang til midler og er mere sikre.

Overførsel fra en børs til en tegnebog

Det er muligt at overføre penge fra en børs til en tegnebog og omvendt.

Du skal bruge din tegnebogsadresse og adgang til børsen for at foretage en overførsel.

Det beløb, du har til hensigt at overføre, skal være mindre end din saldo. Desuden overvej, om der er begrænsninger for, hvor mange penge du kan overføre på en dag.

Du bliver nødt til at betale et transaktionsgebyr, der adskiller sig fra udveksling til udveksling. Transaktioner er typisk hurtige og udføres inden for få sekunder.

Opbevaring af dine mønter i din tegnebog

Her er et par ting, du kan gøre for at holde dine mønter i din tegnebog:

 • Vælg en pålidelig tegnebog; hardware tegnebøger siges at være mere pålidelige. Du kan vælge mellem forskellige navne som f.eks Ledger og Trezor.

Stige og trezor hardware tegnebog

 • Overvej at holde din private nøgle offline, så hackere ikke kan nå den.
 • Brug aldrig en usikker internetforbindelse og undgå at logge ind på din tegnebog, når du er offentligt.
 • Installer et pålideligt antivirusprogram på din enhed for at reducere risikoen for spyware og andre sådanne programmer.
 • Foretag ikke fejlen ved at åbne upålidelige links for at reducere risikoen for phishing-angreb.
 • Brug adgangskoder, der er svære at gætte. Undgå at bruge traditionelle adgangskoder som din fødselsdato, kæledyrsnavn osv.

Succesfuld Coinberry-konto med to-faktor-godkendelse Coinberry – Coinberry Hjælp – 2FA

 • Del aldrig din private nøgle med nogen.
 • Hvis du regelmæssigt bruger Bitcoins, så overvej at bruge to tegnebøger – den ene til opbevaringsformål og den anden til daglige transaktioner.
 • Dobbelt tjek tegnebogens adresse, inden du sender eller overfører penge.
 • Overvej at tage backup af din digitale tegnebog, så du kan få adgang til den, hvis du mister din enhed.

SAMMENLIGNING

Ledger Nano X

Ledger Nano X

 • SKÆRM:
 • UDGIVET: 2019
 • PRIS: $ 119
 • BLUETOOTH:

KØB NU LÆS ANMELDELSE Ledger Nano S

Ledger Nano S

 • SKÆRM:
 • UDGIVET: 2016
 • PRIS: $ 59

KØB NU LÆS ANMELDELSE Trezor Model T

Trezor Model T

 • SKÆRM:
 • UDGIVET: 2018
 • PRIS: $ 159
 • RØRSKÆRM:

KØB NU LÆS ANMELDELSE Trezor One

Trezor One

 • SKÆRM:
 • UDGIVET: 2013
 • PRIS: $ 59

KØB NU LÆS ANMELDELSE

Kapitel 5:

Som tidligere nævnt er svindel ret almindeligt derude. Du skal tage skridt til at beskytte dine penge.

Her er nogle af de mest kendte svindel i digitale mønters historie med nogle tip til, hvordan du beskytter din investering:

BitConnect

Dette er blandt de mest populære exit-svindel. BitConnect annoncerede pludselig beslutningen om at lukke sine børs- og udlånstjenester, efter at de kom ind på markedet med en ICO i 2016.

Gyldne bitcoins falder i sort baggrund

BitConnect lovede at tilbyde op til 40 procent afkast. Mønten fik enorm opmærksomhed og var på vej omkring $ 400 med en markedsværdi på mere end $ 2,6 mia. Det modtog imidlertid kritik, og mange kaldte det et ‘Ponzi-skema’. Det tiltrak snart myndigheder og modtog adskillige ophør og afskaffelsesbreve. På ingen tid faldt møntens værdi til $ 1, hvilket forårsagede enorme tab for investorer.

Plustoken

Det siges at være værd 6 milliarder dollars Ponzi-ordning resulterede i anholdelsen af ​​mere end 100 mennesker i Kina.

Scam alarm

Ordningen tiltrak over 2 millioner investorer, og promotorerne på én gang havde penge nok til at påvirke prisen på Bitcoin og andre valutaer.

Ordningen udgjorde som en kryptotegnebog og tilskyndede brugerne til at investere i ‘PLUS’ tokens ved hjælp af ETH eller BTC. Poletterne tilbød høje afkast med en maksimal pris på $ 350 per mønt.

Altcoins

Begrebet blockchain

Altcoins henvise til andre digitale mønter end Bitcoins. Du finder hundredvis af disse på markedet, og de fleste vil forsvinder på ingen tid – efter at have stjålet dine hårdt tjente penge.

Kapitel 6:

Her er nogle af de mest stillede spørgsmål om køb af Bitcoin online:

Hvor meget Bitcoin kan jeg købe på én gang?

Afhænger af udvekslingen og dine kontobegrænsninger. De fleste børser begrænser transaktioner, hvis du har en ubekræftet konto.

Er Bitcoin-børser forsikrede?

Bitcoin-konti og udveksling er ikke forsikret af noget føderalt eller regeringsprogram. I 2019 annoncerede SFOX planer om at give Bitcoin-investorer FDIC forsikring, men for begrænsede beløb. Binance forsikrer også en del af sine midler.

Hvor ofte ændres Bitcoin-priser?

Priserne skifter hver 30. dag og varierer fra bytte til bytte.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me