Coinbase vs bitstempel | Sammenligning af Crypto Exchange i 2020

Coinbase og Bitstamp er to kryptobørser, der er kendt i kryptosamfundet for deres fremragende omdømme og handelstjenester. Både Bitstamp og Coinbase har været på kryptobørsemarkedet i mere end 7 år, hvilket gør deres hold til nogle af de mest erfarne derude.

I vores artikel sammenligner vi side om side funktionerne i hver børs for at hjælpe dig med at vælge den rigtige til dig.

Om Coinbase

Coinbase

Coinbase blev først etableret i 2012 i San Francisco, Californien af ​​Brian Armstrong og Fred Ehrsam.

Coinbase betragtes som en af ​​de mest pålidelige og sikre platforme til kryptohandel. Børsen har en BitLicense, hvilket betyder, at det er en af ​​de få kryptobørser, der har lov til at operere lovligt i New York.

Virksomheden samarbejdede med topmærker som Dell, Expedia, Time Inc. og andre for at lette Bitcoin-betalinger.

Platformen er en mægler, der giver brugerne mulighed for at købe og sælge kryptoer til en fast pris baseret på det nuværende marked. Dette betyder ikke at vente på, at ordrer matches, da transaktioner er hurtige og enkle.

Om Bitstamp

Bitstempel

Grundlagt af slovenerne Nejc Kodric og Damijan Merlak i 2011, er Bitstamp en børs, der blev bygget til at være lige så sikker og pålidelig som en banktjeneste..

Grundlæggerne gjorde børsen i overensstemmelse med mange regler og forskrifter for at opretholde sikkerheden for kundernes midler.

Som i deres oprindelige Slovenien var der ingen kryptoreguleringsramme, udvekslingen flyttede til London og bosatte sig i sidste ende i Luxembourg, et land med ordentlige regler med hensyn til kryptosager.

I 2016 blev Bitstamp den første fuldt certificerede kryptobørs, da den fik sin licens i Luxembourg.

Coinbase vs Bitstamp: Tilgængelige valutaer

Coinbase understøtter en række kryptokurver: Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ethereum Classic, Litecoin, 0x, USD Coin, Basic Attention Token, Ripple, EOS, Stellar, Augur, DAI, Link, Atom, Kyber Network og Zcash.

Bitstamp giver brugerne mulighed for at handle med to fiat-valutaer: amerikanske dollars (USD) og euro (EUR). Britiske pund og schweiziske francs kan også foretages, men de konverteres til USD eller EUR inden handel.

Med hensyn til krypto er Bitstamp mere begrænset i sin notering og har kun 5 kryptoer: Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Litecoin (LTC), Ethereum (ETH) og Ripple (XRP).

Coinbase vs Bitstamp: Tilgængelige lande

Coinbase understøtter 77 lande fra Afrika, Europa, Australien, Sydamerika, Nordamerika og Sydafrika.

På grund af sin luxembourgske licens er Bitstamp tilgængelig i alle 27 EU-lande. I år fik Bitstamp også sin licens fra New York State Department of Financial Services, hvilket betyder, at det lovligt kan operere i USA. Det aktiveres også i 49 andre lande uden for EU, herunder Australien, Brasilien, Kina, Sydafrika og Sydkorea.

Coinbase vs Bitstamp: Interface og brugeroplevelse

Coinbase er ofte udråbt som bedste platform for nybegyndere. Dette skyldes, at det blev oprettet med enkelhed og brugervenlighed i tankerne med det formål at replikere PayPal-funktionaliteten.

Mens Bitstamp har et æstetisk interface-design og mindre handelsfunktioner, er layoutet lidt forvirrende, især for begyndere. De fleste nye forhandlere klager over, at Bitstamp’s Tradeview-side har for mange komplicerede funktioner.

Bitstempel

Selvom begge platforme understøtter Bitcoin / US dollar-udvekslingstjenester, fungerer de forskelligt. Coinbase er en mæglerudveksling, hvilket betyder, at brugerne køber og sælger Bitcoins direkte fra virksomheden til fiat-valuta. Købere og sælgere handler ikke imellem hinanden, de går til siden “køb / salg” for at indtaste deres ordrer og handle med de priser, der er fastsat af Coinbase.

Da brugere handler direkte med Coinbase, er der ingen ventetid for ordrer, der skal matches, og konverteringen finder sted hurtigt efter ordren blev afgivet.

Bitstamp er en udvekslingsplatform, hvor brugere køber og sælger indbyrdes til de mest praktiske priser, der er tilgængelige i systemet. Fordelen her er, at forhandlere kan se efter de priser, der er mere fordelagtige for dem og foretage rentable handler.

Hvis du ønsker at foretage hurtige kryptokonverteringer uden komplikationer, så er Coinbase det bedre alternativ for dig.

Coinbase vs Bitstamp: Mobile apps

Bitstamp har mobile apps til både iOS- og Android-brugere, men der har været nogle klager over dets manglende funktioner og latenstid, når det kommer til opdateringer.

Coinbase har også apps til iOS- og Android-operativsystemer. Coinbase-mobilapps har bedre vurderinger end Bitstamp, hvor brugere roser deres pålidelighed og brugervenlighed.

Coinbase vs Bitstamp: Indskud og udbetalinger

Bitstamp understøtter indbetalinger og udbetalinger både via fiat og cryptos, SEPA og international wire samt kreditkort køb.

Coinbase-brugere kan foretage betalinger i en række forskellige muligheder:

  • Bankoverførsel (samt ACH i USA og SEPA i EU)
  • Kreditkort;
  • Debitkort;
  • PayPal (kun tilbagetrækning)
  • Børsnoterede kryptoer;
  • CAD, EUR, GBP, SGD, & USD.

Coinbase vs bitstempel: gebyrer

Som de fleste børser er gebyrerne forskellige afhængigt af brugerens land, betalingsmetode, valuta og handelsvolumen.

Coinbase opkræver sine handelsgebyrer baseret på følgende struktur:

  • $ 10 og derunder: $ 0,99 gebyr;
  • $ 10 til $ 25: $ 1,49 gebyr;
  • $ 25 til $ 50: $ 1,99 gebyr;
  • $ 50 til $ 200: $ 2,99 gebyr.

Kredit- eller betalingskortkøb medfører et gebyr på 3,99% på Coinbase.

Standard køb / salg Øjeblikkelige køb (kun betalingskort) Bankoverførsler (SEPA) – ind / ud * Hurtigere betalinger
1,49% 3,99% Gratis / 0,15 € Gratis
Betalingsmetode for køb / udbetalingsmetode til salg Effektiv sats for konverteringsgebyr (efter afkald)
Amerikansk bankkonto 1,49%
Coinbase USD tegnebog 1,49%
Debit kort 3,99% ***
USD Indbetalingsmetode Betaling
ACH-overførsel Gratis
Bankoverførsel $ 10 ($ 25 udgående)

Bitstamp anvender sine gebyrer på handelsvolumen i en 30-dages periode med 0,50% anvendt på handler under $ 10.000 og 0,25% for handler over $ 20.000. SEPA-udbetalinger har et gebyr på 3 EUR, og kreditkort køber et gebyr på 5%.

Internationale bankindskud leveres med et gebyr på 0,05% (min. Gebyr = 7,5 USD / EUR, maks. Gebyr = 300 USD / EUR) og et udbetalingsgebyr på 0,1% (min. Gebyr = 25 USD / EUR). Din bank opkræver muligvis yderligere gebyrer.

Servicetype SEPA International ledning
Overførselsretur 0,25%

(min. gebyr = 25 EUR)

0,25%

(min. gebyr = 25 EUR)

Overfør spor 30 EUR 35 USD
Overfør ændringer 30 EUR 35 USD
Administrative omkostninger 50 EUR 50 USD
Overfør tilbagekaldelse 30 EUR 35 USD
Overfør kvittering 30 EUR 35 USD
Afviste tilbageførsler Opkrævet som et almindeligt bankindskud Opkrævet som et almindeligt bankindskud
Transaktionstype Betaling
Depositum 0,05%

(min. gebyr = 7,5 USD / EUR, maks. gebyr = 300 USD / EUR)

Tilbagetrækning 0,1% (min. Gebyr = 25 USD / EUR. Din bank opkræver muligvis yderligere gebyrer

Kryptoindskud på begge børser er gratis.

Coinbase vs Bitstamp: Sikkerhed

Coinbase og Bitstamp har begge høje placeringer, når det kommer til deres sikkerhedsimplementeringer.

Begge børser anvender stærke sikkerhedsforanstaltninger og opbevarer de fleste af deres kryptokurrencyfonde i kolde tegnebøger for at sikre deres midler mod hackingsforsøg. Næsten 98% af Coinbases midler opbevares i kolde tegnebøger, mens de resterende 2% er forsikret af et syndikat fra Lloyd’s of London. Amerikanske kunders USD-fonde har FDIC-forsikring for tab på op til $ 250.000.

Bitstamp opbevarer også et flertal af sine digitale aktiver i kølerum.

Indtil videre er Coinbase aldrig blevet hacket, men brugere har mistet penge på grund af phishing-svindel eller hændelser, hvor deres kontos adgangskoder blev stjålet.

Bitstamp blev hacket i januar 2015 og mistede 19.000 BTC, hvilket var omkring 5,1 millioner på det tidspunkt. Mens overtrædelsen påvirkede Bitstamps omdømme, arbejdede virksomheden hårdt for at håndhæve stærkere sikkerhedsmekanismer og betalte sine kunder tilbage for deres mistede midler. Bitstamp har oplevet større sikkerhedsproblemer siden.

Bitstamps midler er revideret af Ernst og Young revisorer. Platformen blev testet for at se, om de brugte og lagrede sine kunders penge ordentligt og bestod revisionen med glans.

Begge platforme kræver, at brugerne har tofaktorautentisering aktiveret på deres konti.

Coinbase har en god track record, når det kommer til sikkerhed, men i februar 2018 forårsagede det bekymringer, da det leverede detaljerne om 13.000 brugere til IRS.

Coinbase og Bitstamp er lovligt licenseret til at operere i USA og Europa.

Coinbase vs Bitstamp: Kundesupport

Coinbase er rapporteret at tilbyde fremragende kundeservice sammenlignet med de fleste kryptobørser. Coinbases kundesupportteam kan kontaktes via e-mail, og de tilføjede for nylig telefonisk kundesupport, hvilket er et godt plus for en kryptoudveksling, da ikke mange tilbyder en sådan mulighed. Svartiden for supportbilletter er rapporteret at være mellem 24 og 48 timer.

Bitstamp er også vurderet til at yde anstændig kundesupport. Udvekslingen kan nås enten via e-mail eller ved at ringe til nærmeste kontor for nødsituationer.

Bitstamp inkluderer også et FAQ-afsnit på dets websted, der beskriver, hvordan platformen kan bruges. Vi anbefaler, at begyndere analyserer dette afsnit for bedre at forstå grænsefladen og TradingView.

De fleste klager fra Bitstamp besvares direkte af deres supportteam og er normalt relateret til konti, der lukkes efter deponering af unormalt store beløb til disse brugere..

Coinbase vs Bitstamp: Offentlig mening

Coinbase anses for at være en af ​​de sikreste og mest pålidelige i kryptoindustrien. Denne platform er konsekvent rangeret blandt top 1 eller 2 af de mest betroede børser i Google-søgninger, og det anbefales ofte som den bedste kryptomægler for amerikanske baserede brugere.

Bitstamp har også opbygget et stærkt ry i de sidste år og har optjent respekt for samfundet gennem sine bestræbelser på at tilbyde den bedste sikkerhed og overholdelse. Børsen er vurderet som en af ​​de bedste kryptohandelsplatforme for EU-baserede brugere.

Coinbase vs Bitstamp: Bedømmelse

Coinbase og Bitstamp er begge førende børser i kryptoindustrien.

Coinbase ville være en mere passende mulighed for dem, der ønsker at konvertere USD, da den er baseret i USA. Mens de EU-baserede brugere, der ønsker at finansiere deres konti med euro gennem SEPA-overførsel, skal vælge Bitstamp.

I Coinbase vs Bitstamp-debatten er der ingen klar vinder; det hele kommer ned til dit valg af fiat, krypto, placering og budget.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me