Rally ICO Review

Yleiskatsaus

Alkuperäisten kolikoiden tarjoamisen (ICO) markkinat eivät pelkästään hyppää, vaan kasvavat myös miljardeina. Viimeisin epätyypillinen ICO salausmarkkinoille on Rally. Ajatuksellaan muuttaa sisällönjakoa, Rally on täällä palkitsemaan käyttäjiä siitä, mitä he jo tekevät päivittäin, ja kannustamalla mainostajia laajemmalla tavoittavuudella, alhaisemmilla kustannuksilla ja lisääntyneellä uskollisuudella. Hypätään Rally ICO Review -sarjaan ja tiedetään kaikki sen arvot!

Ralli: Sisällönjakotori, jolla saat yhteisösi mukaan

Rally on olemassa oleva markkinapaikka, jonka avulla mainostajat voivat palkita käyttäjiä siitä, että he tekevät joka päivä jo tekemänsä eli liittyivät yhteisöön tai jakavat sisältöä. Sisältö voidaan jakaa millä tahansa välineellä, joko tekstillä, sähköpostilla, sosiaalisessa mediassa tai chatissa.

“Rally on omistettu sisällön jakamisen käyvän arvon omistamiselle, voiman palauttamiselle yksilöiden käsiin ja palkitsemiselle.”

Lisäksi he keskittyvät tehokkaan perinteisen suusanallisesti markkinointikaavan elvyttämiseen yhdistämällä se tulevan iän blockchain-tekniikkaan. Suuri kannustin on, että käyttäjällä ei voi olla rajoituksia niiden tunnusten määrälle, jotka liittyvät mainosyhteisön rojaltiin liittymiseen, sitouttamiseen ja viittaamiseen.

Arviointiaika!!

 • Selvä & tiivis valkoinen paperi

Ralli tarjoaa selkeää tietoa ajankohtaisen paperinsa kautta. Yksinkertaisella ja ytimekkäällä sisällöllä, ilman teknistä ammattikieltä, tämä asiakirja palvelee myös maallikkoa.

Yrityksellä on jo sosiaalinen alusta, jonka käyttäjät voivat ladata App Storesta ja Google Playsta. Koska tämä projekti ei myy tunnuksiaan, vaan kuljettaa lentoputken reittiä rahakkeiden jakamiseksi, crowdsale-rahastojen lompakosta ei vaadita tietoja.

 • Pieni mutta vahva joukkueen profiili

Rallin verkkosivuston mukaan joukkueeseen kuuluu 9 jäsentä. Tiimi koostuu pääosin neuvonantajista sekä Blockchain Architect-, Regulatory Affairs- ja Business Development Executive -yhtiöstä presidentin ja perustajan lisäksi..

James Cashiola Perustaja: Liitteenä oleva profiili selittää Cashiolan yli 30 vuoden kokemuksen ohjelmistosuunnittelusta ja -kehityksestä. Valmistunut Etelä-Kalifornian yliopistosta, hän on perustanut useita startup-yrityksiä ja hankkinut myös ohjelmistopatentteja.    

David Filippone Presidentti: Yli 20 vuoden kokemuksella media- ja rahoitusalalta Filippone on työskennellyt useiden isojen nimien kanssa käsittelemällä syvällistä tietämystä eri aloilla. M&A, rahoitus, liiketoimintastrategia ja verkkomarkkinointi.  

Jason SilverBlockchain-arkkitehti: Jasonilla on yli 20 vuoden kokemus tekniikan alalta. Hän on myös kehittänyt ja myynyt teknologiamarkkinat Overstock.com-sivustolle samalla kun hän johtaa heidän autoteknologia-alustaansa. Hänellä on sähkötekniikan tutkinto, ja hänellä on patentteja, jotka käyttävät lohkoketjua autoteollisuudessa.

 • Liiketoimintamalli: RALLY – omaisuuden tunnus

Rallitunnus (RALLY) on alustan kannustinvaluutta, jonka arvoa ohjaa sekä käyttäjien että mainostajien määrä ja kuinka sitoutunut he ovat markkinoilla.

Mainostajat käyttävät näitä tunnuksia osana tarjouksiaan, jotka voidaan hankkia takaisin tarjoamalla heille tavaroita ja palveluja.

Käyttäjille tunnukset voidaan ansaita useilla tavoilla:

 • Sitouttaminen: sisällön jakaminen tai sitoutuminen vastauksena mainostajan tarjoukseen
 • Viittaaminen: käyttäjät lähettävät viittauslinkkejä uusille käyttäjille ja / tai mainostajille liittyäkseen alustaan
 • Yhteisön rojaltit: käyttäjät, jotka ovat ohjaaneet muita käyttäjiä alustalle, saavat rahakkeita aina, kun viitatut käyttäjät ansaitsevat rahakkeita

Mitä tulee näiden tunnusten käyttämiseen:

 • Lunasta mainostajien palkinnot, tavarat tai palvelut
 • Kerää merkkejä parempaan tulostaulukkoon, merkkeihin tai palkintoihin
 • Lähetä tunnuksia muille alustan käyttäjille
 • Käyttäjä siirtyy mainostajan rooliin ja käyttää tunnuksia kannustaakseen muita käyttäjiä
 • Taustatekniikka: Ethereum-pohjainen Blockchain

Rally käyttää suosittua ICO-alustaa Ethereum-lohkoketjua alustan rakentamiseen. Syy mennä blockchain-reitille on “hyödyntää sisällönjakopolitiikan kaikki mahdollisuudet sekä avoimuuden, turvallisuuden, kannustimien ja attribuution vaatimukset”.

 • Salausmyynnin joustavuus

Puerto Ricossa sijaitsevalla yhtiöllä on neljä neuvonantajaa, joista Sir Kenneth Olisa, OBE on merkittävin. Hän on tällä hetkellä Institute of Directorsin varapuheenjohtaja ja Interswitchin (Afrikan suurin sähköinen maksuyritys) puheenjohtaja sekä Thomson Reutersin ja Eurasian Natural Resources Corporationin (ENRC) entinen johtaja..

Tunnuksen jakelu

Yhtiön verkkosivusto tarjoaa selkeän kuvan rallimerkkien jakelusta, jotka “annetaan kannustimena käyttäjille liittymään, todentamaan, ohjaamaan uusia käyttäjiä ja sitoutumaan mainostajien tarjouksiin”.

5 000 000 000 RALLY-rahakkeen kokonaispaketista suurin osa merkkeistä eli 40 prosenttia menee airdrop-palkintoihin, joissa rahakkeita jaetaan yksilöille liittymiseen ralliin ja muiden kutsumiseen liittymään. 35% menee mainostajille, jotta kannustetaan ralliyhteisöä toimimaan ja palkitaan.

Yritysvaraus liiketoiminnan kehittämiseen saa 10 prosenttia rahakkeista, kun taas 7 prosenttia menee yhteisön johtajille, jotka hallitsevat kanavia, kuratoivat sisältöä ja yhteisön tukea. Vain 3 prosenttia on varattu neuvonantajille, jotka ovat kolmatta osapuolta, jotka tukevat rallilentopohjaa. Loput 5 prosenttia on tarkoitettu Bounty-ohjelmalle, joka myönnetään käyttäjille, jotka mainostavat Rally Airdropia sisällön luomisen ja jakamisen avulla..

Turvallisuussyistä Rally-alusta on valinnut blockchainin, erityisesti Ethereumin. Lisäksi se on lisännyt vikapalkkio-ohjelmaa, joka “vaatii merkittävää teknistä asiantuntemusta”.

 • Yhteisön hyväksyntä

Tiimi on innostunut projektistaan, kun se tarjoaa kehitystietoa sijoittajille. Vaikka yritys ei ole löysällä ja postituslistalla, se tarjoaa hyvän tavoittamisen potentiaalisille sijoittajilleen LinkedInin, sähkeen, Facebookin, Twitterin, Mediumin ja Bitcointalkin kautta.

 • Tiekartta

Projektin vaihe:

 • Projektin kehittäminen aloitettiin muutama vuosi sitten 2015 kehittämällä verkkopohjainen sovellus digitaalisten kuponkien pelaamiseen. Seuraavina vuosina online-mainosostomoottori käynnistettiin, täydellisen viestintämoduulin kehittäminen ja nyt rallipistejärjestelmä sulautetaan lohkoketjuun.

Suurimmat esteet:

 • Pienellä ja rajoitetulla tiimillä verkkosivuston tietojen mukaan puuttuu määrä kunnianhimoisen projektin hoitamiseen.
 • Yhtiöllä ei ole yhtään tulevaisuuden näkymää, joten lisätietojen saamiseksi meidän on luotettava tulevaisuudessa tehtyihin ilmoituksiin.

Huomautus sijoittajille

Ajatuksella kannustaa sekä käyttäjää että mainostajaa tarjoamalla useita etuja muodossa, jossa ei ole rajoitusta rahakkeiden lukumäärän hankkimiseen, erilaisiin tapoihin ansaita ja käyttää tunnuksia samalla kun tarjotaan alhaiset mainontakustannukset ja laaja mainostajien tavoittavuus, on paljon potentiaalit.

Vaikka joukkueella ei ole numeroita, Rally on sisällyttänyt oikean yhdistelmän lahjakkuuksia kokenut blockchain-arkkitehti, sääntelyasiat ja neuvonantajat. Lisäksi RALLY-rahakkeiden levittäminen on älykäs liike samalla, kun sillä on jo foorumi paikallaan.

Metodologia

ICO: n arvioimiseksi noudatamme luetteloa parametreista, jotka ovat periaatteessa projektin KPI: itä (Key Performance Indicators):

 • Whitepaper – Koodin tai prototyypin saatavuus, varojen jakautuminen, lompakko joukosta
 • Joukkueen profiili – Tiimin vahvuus ja maine
 • Liiketoimintamalli – ongelma ratkaistu, tarkoitus & tunnuksen ja taloudellisen mallin hyödyllisyys
 • Taustatekniikka – Blockchain-infrastruktuuri, termien selkeys & ehdot ja token-ohjelmisto
 • Salausmyynnin sietokyky – sisällyttäminen, tunnusten jakelu, oikeudelliset riskit ja turvallisuusnäkökohdat
 • Yhteisön hyväksyminen – selkeys & viestinnän taajuus ja sosiaalisen median läsnäolo

Esittämällä oikeita kysymyksiä säilytämme ICO-tarkastuksemme eheyden ja elinkelpoisuuden samalla kun noudatamme luokitusmenetelmää, joka perustuu tietyn tekijän kriittisyyteen. Esimerkiksi elementteille, kuten token-apuohjelmalle ja varojen erittelylle, on annettu suurin merkitys, kun taas tiimin jäsenten maine ja suunnitelmat houkutella käyttäjäkantaa ovat keskitason kriittisiä.

Meillä on joukko vankkoja ammattilaisia, jotka arvioivat ICO-hankkeita täysin puolueettomasti.

Varoitus: Coingape julkaisee ICO-hankekatsauksia vain tiedotustarkoituksiin. Se ei ole kutsu investointeihin. Kun teet sijoituspäätöksiä, suorita henkilökohtainen arviointisi ja ota yhteyttä neuvonantajaan.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me