ENIGMA CATALYST ICO -katsaus ja -analyysi

Enigma Catalyst ICO -katsausEnigma Catalyst ICO -katsaus

Hei kaverit,

ICO-arvostelusarjamme jatkoa tuomme sinulle yhden keskustelun kuumimmista ICO: n, Enigma Catalystin. Hyvää ruokahalua!

Yrityksestä

MIT-tutkinnon suorittaneen ryhmän perustama Enigma Project Company on amerikkalainen start-up-yritys, joka menestyy suojatuilla tiedonjako-markkinoilla, ja nyt he ovat äskettäin ilmoittaneet Catalyst-projektistaan. Salausvarojen nopean kehityksen ja räjähdyksen innoittamana katalysaattoriprojekti voidaan määritellä hyvin ensimmäiseksi sijoituspodiumiksi, jonka avulla sijoittajat voivat muotoilla, testata ja toteuttaa mikro-salausrahastoja. Tosiasiallisesti kehittäjät pääsevät katalysaattorin avulla paitsi käyttämään Enigman hajautettua datamarkkinaa myös ottamaan saman avun uusien strategioiden laatimisessa ja toteuttamisessa. Itse asiassa ei ole väärin mainita, että Catalyst on ensimmäinen sovellus, joka sijoitetaan arvoitusprotokollan yläosaan.

Enigma Catalyst ICO -katsaus

“Catalyst on alusta kryptovaluutta-kauppiaille, tiedon kuraattoreille, kehittäjille ja sijoittajille. Elinkeinonharjoittajat kehittävät tehokkaita määrällisiä strategioita käyttämällä yhteisön kuratoimia tietojoukkoja, ja sijoittajat sijoittavat pääomaa parhaille kauppiaille ja strategioille. Pohjimmiltaan Catalyst sallii kenen tahansa rakentaa oman krypto-hedge-rahastonsa. “

Vaikka useimmat saattavat uskoa päinvastoin, algoritminen kaupankäynti ja koneoppiminen ovat ehdottomasti osoittautumassa ongelmanratkaisuksi sijoitushallinnassa. Tosiasioiden toteamiseksi perinteisellä varainhoitoalalla pyrittiin pysymään salassa ja läpinäkymättömänä, mutta asiat muuttuvat nyt. Itse asiassa olisi järkevää todeta, että perinteiset omaisuudenhoitovälineet eivät enää hallitse maailmaa, vaan ne on haastanut vapaan pääsyn rahoitustietoihin, mikä on menestynyt mahdollistamalla väkijoukkojen hankkimien menetelmien laajentamisen..

Itse asiassa lisätäksesi luetteloon, jopa saartoja vedetään nopeasti palasiksi, jotka olivat siellä, kun he tulivat algoritmikauppaan, ja uusia sijoitusmahdollisuuksia tarjotaan kasvavalle avoimen lähdekoodin kehittäjien, kyselyjen, kauppiaiden ja sijoittajien yhteisölle.

Tämän jatkuvasti kasvavan kryptovaluuttojen kysynnän jälkeen Enigma Catalyst -tiimi uskoo, että myös mielenkiintoisissa mahdollisuuksissa on korotuksia. Ja varmistaakseen, että nämä mahdollisuudet hyödynnetään parhaalla mahdollisella tavalla, Catalyst palvelee mahdollisuutta muodostaa yhteys kryptovaluutan vaihtoon yhdistetyksi, hajautetuksi järjestelmäksi, joka on suunniteltu tarkoitukselliseksi ja suoraviivaiseksi tavaksi toteuttaa ja hallita varoja..

Tiimin sanoin “Alustamme päätavoitteena on toimia yhden luukun kehittäjillä (tai kvantitatiivisilla kauppiailla), jotka ovat kiinnostuneita kehittämään salausmarkkinoiden laajenevassa toimialueessa toimivia kaupankäyntistrategioita.”

Toisin kuin useimmat automatisoidut kaupankäyntijärjestelmät, Catalyst ei pysähdy vain tässä, sillä saman perustajat ovat päättäneet palvella myös sijoitusrahastopalveluissa. Vaikka tätä projektia voidaan verrata aiempiin projekteihin, kuten Malenport, Catalyst lupaa palvella parempaa käsittelyaikaa ja transaktiolaatua. Kaiken kaikkiaan ei ole väärin todeta, että uusilla kauppastrategioilla Catalyst nauttii kilpailun rajoittamattomalta kentältä työskennellessään.

Markkinatutkimus

Me kaikki tiedämme, että algoritmikauppaa on käytetty pitkään, olipa sitten kyse kypsistä rahoitusmarkkinoista tai amatööri-salausvarojen markkinoista. Ja aivan kuten strategioiden valitseminen ei ole niin helppoa, algoritmien kehittäminen samalle on myös haastavaa. Teollisuus on kuitenkin aina yrittänyt palvella suositelluilla ratkaisuilla, jotka auttavat ohjelmistokehittäjää jopa perustietojen avulla algoritmien luomisessa. No, Catalyst on täällä palvelemaan itse tällaisia ​​ratkaisuja. Itse asiassa tämä projekti perustuu ensisijaisesti Quantopianiin, mikä tarkoittaa, että sama saattaa toimia sillana salakirjoittajan ja kvantopialaisen lähestymistavan välillä.

Alustan tekniset ominaisuudet – tämä projekti on hajautettu vaihtoprotokolla, joka tukee ketjujen välisiä atomivaihtoja.

Aika arvioinnille!

  • Joukkueen profiili

Tor Bair – Kasvun ja markkinoinnin johtaja MIT Sloan MBA | Entinen optiokauppias ja data @ Snapchat, TOR hallinnoi projektin kasvua ja markkinointia.

Guy Zyskind – Enigman luoja ja Blockchain / Multi-party Computation -tutkija. Aikaisemmin Guy vietti yli 10 vuotta ohjelmistoteollisuudessa, mukaan lukien CIT-rooli Endorissa, MIT-spin-off. Guy omistaa MAS MIT Media Lab: lta.

Voiko Kisagun– Entinen konsultti muuttui yrittäjäksi blockchain-tilassa. Voi viettää 3 vuotta työskentelemällä McKinseyssä & Yritys, joka keskittyy pankkitoimintaan ja rahoitukseen ja jolla on MBA-tutkinto MIT Sloan Business Schoolista.

Victor Grau Serrat – vanhempi ohjelmistoinsinööri – MIT D-Lab | Yli 15 vuotta ohjelmistokehitystä

Tunnusmyynnin kautta kerättyjen varojen erittely kerätään älykkääseen sopimukseen ja sitä käytetään seuraavasti:

60% tuotekehitykseen

15% blockchain-tutkimukseen

10% toiminnasta

10% markkinointitarkoituksiin

5% oikeudellisista ja hallinnollisista kustannuksista

Enigma Catalyst ICOEnigma Catalyst ICO -katsaus

  • Bisnesmalli

Enigma-visio on luoda hajautettu datamarkkinat ja mullistaa tietojen jakaminen, yhdistäminen ja kaupallistaminen. 2000-luvulla tiedot ovat arvokkain valuutta. Tällä hetkellä se on kuitenkin monopolisoitu harvoissa. Facebook ja Google ovat rakentaneet $ 1: n markkina-arvon käyttäjätietojen keräämiseen ja kaupallistamiseen. Sitten on yrityksiä, kuten Bloomberg ja Reuters, molemmilla + 10 miljardin dollarin tuloilla, jotka on rakennettu ensisijaisesti taloudellisten tietojen yhdistämiseen. Catalyst-tiimi rakentaa hajautetun, turvallisen, avoimen datamarkkinoiden infrastruktuuria ja esittelee Catalystin ensimmäisenä tämän infrastruktuurin päälle rakennettuna sovelluksena. Catalyst-alustan avulla kuka tahansa voi aloittaa salauksen sijoitusrahastonsa käyttämällä dataa, takaisintestausta ja tutkimusvälineitä. Tämä tarjoaa heidän kysyntänsä datamarkkinoilleen, ja tiedonkuraattorit toimittavat tarvikkeita luomalla ja lisensoimalla korkealaatuisia tietojoukkoja yhteisön käyttöön.

  • Tunnusmekanismi

Ethereumin perusteella ja älykkään sopimuksen perusteella jaettavia tunnuksia käytetään pääsyyn tietolähteisiin markkinoilla. Tunnukset kulkevat datan kuluttajilta tiedon tarjoajille. Datakuluttajat ovat kvanttikauppiaita, jotka haluavat käyttää tietolähteitä saadakseen edun joko katalysaattorikilpailuissa tai todellisessa kilpailua vastaan. Heidän ansaintamahdollisuutensa ovat suoraan yhteydessä siihen, kuinka monta rahaketta he kuluttavat. Tämä luo kannustinrakenteen kuluttaa ECAT-tunnuksia

Tunnuksen toiminta ja hyödyllisyys

Ensisijainen: ECAT: ta käytetään hajautettujen tietolähteiden käyttämiseen Enigma Catalyst Data Marketplace. Maksu tapahtuu tilaustasolla.

Toissijainen: ECAT-tunnuksia käytetään kannustimiin kasvaa ja varmistaa verkon vakaus.

ECAT-tunnuksia käytetään kysynnän luomiseen datamarkkinoilla: Palkkio-tunnuksia tarjotaan voittaneilla strategioilla oleville kyselyille. Tämä kannustaa useampia kyselyitä tulemaan alustalle ja kuluttamaan tietoja strategioidensa tarkentamiseksi ja edun saamiseksi.

  • Turvallisuus

Vaikka Catalyst-tiimi turvautuu älykkäisiin sopimuksiin ja riippumattomiin tarkastuksiin tietoturvan suhteen, kun meiltä kysyttiin ilmeistä, havaittua tai todellista sääntelyriskiä, ​​meille kerrottiin, että “Tunnuksemme on oikeudellinen neuvonantajamme (Cooley – Patrick Murck, Marco Santoni) perusteella” s lausunto. Cooley on yksi avarimmista maineikkaimmista yrityksistä. Aiomme noudattaa kaikkia sääntelyohjeita “.

Ulkoiset ja sisäiset tarkastukset – kuten keskustelumme tiimin jäsenten kanssa, he aikovat saada yhden tai kaksi riippumatonta auditointia älykkääseen sopimukseensa.

  • Yhteisön hyväksyminen

Säännöllisten blogien ja suoran viestinnän kanssa sijoittajien ja tiedonhakijoiden kanssa löysällä ja sähkeellä olemme varmoja, että tiimi on rakentanut onnistuneesti yhteisön projektinsa ympärille. Tiimin sanoin: “Meillä on tällä hetkellä vahva yhteisö ja käyttäjäkanta tuotteellemme – Slackimme on aktiivinen ja kasvava (tällä hetkellä yli 900 käyttäjää) ja meillä on live-alfa saatavilla osoitteessa www.enigma.co/catalyst yli 1500 rekisteröitymistä ja lataamista ”.

  • Otamme projektin

Catalystia voidaan epäilemättä mainita oikeaan aikaan käyttöönotettuna projektina. Sama tarjoaa ratkaisun blockchain-teollisuuden nykyiselle velvollisuudelle ja periaatteille, jotka tekevät tästä projektista kysynnän. Vaikka kokeneet tiimin jäsenet, korkean teknologian ratkaisut ja projektin toteutus voidaan todeta saman plus-pisteiksi, taloudellisen suunnitelman puuttuminen tarjoaa jotain, joka on otettava huomioon myös negatiivisen osiossa.

Keskimääräinen arvio: 8/10

Lisää kysyttävää ota yhteyttä:

CoinGape toimituksellinen tiimi [sähköposti suojattu]

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me