ROOT PROJECT: ICO anmeldelse

Root Project ICO-projektoplysningerRoot Project ICO-projektoplysninger

Verden af ​​kryptovaluta er på sit højeste sofistikeret, og fraværet af ægte analyse før kan føre til tab af dine hårdt tjente aktiver.

Vi ved CoinGape er forpligtet til at give dig alle de oplysninger om de kommende og igangværende ICO’er, der vil hjælpe dig med bedre beslutningstagning for din investering. Så i denne udgave bringer vi dig ROOT-projekt ICO Review. Nyd turen!

Root Project ICO anmeldelse:

Medgrundlagt af Dr. Nicholas Adams Judge og Chris Place (henholdsvis Political Economist og AY Combinator Fellow) har denne nonprofitorganisation for nylig bestået milepæl for at blive den meget hypede og mest succesrige præ-ICO, som blev lukket sidste fredag ​​(10. juli) 2017 til 28. juli 2017). Det, der imponerede os mere, var imidlertid det faktum, at medstiftere holder nul tokens for sig selv, dybest set ud over en rimelig løn, vil intet ekstra gå til medstifteres konto, som er ny og ganske fantastisk at vide.

Hvad forsøger Root Project at løse:

Som vi kom til at kende fra teammedlemmerne, er RootProject ikke en impulsiv beslutning, det er snarere et resultat af diskussioner om aftenen og kontinuerlige dialoger, der drejer sig om, hvilke metoder de skal anvende, som vil hjælpe dem med at give en nonprofit organisation en status uden at miste dens identitet i kryptoaktivverdenen for profitorganisationer. Mens det trods alt var vigtigt for holdet at komme med en model for arbejde til dette projekt, var de godt klar over, at det samme vil hjælpe med at ændre økonomien i nonprofitorganisationer for evigt.

Root Project handler om at strukturere en nonprofit organisation, hvis kerneaktivitet mere handler om anti-hjemløse arbejdsprogrammer.

Faktisk baserer teamet projektet på vellykkede amerikanske bypolitiske programmer som i Albuquerque og NM, og de har endda data til at bevise, at disse projekter, de gik i, er ret succesrige.

Grundlæggende er den eneste grund til at bringe dette projekt på platformen for crowdfunding ingen ringere end troen på, at mennesker eller store institutioner kan crowdfinansiere projekter, som de mener kan ændre samfundet.

Mens teammedlemmer har sørget for, at donationer, de modtager, er fradragsberettigede (det er en stor aftale i henhold til amerikansk skattelov), men donationerne, der specifikt modtages til forretningsforbedringer, er ikke fradragsberettigede.

Kort som vi kan se på ovenstående oplysninger, er Root Project bestemt forskellig fra alle de forskellige velgørenhedsorganisationer, der er i gang lige nu, da andre projektinitiatorer måske gennemfører projektet, mener Root Project at give arbejdskraftens opgave til sårbare mennesker som det samme vil ikke bare hjælpe dem med at få erfaring, men også lønninger.

Det vil dog ikke være forkert at sige, at ROOTS-token er designet med tanke på to mål

· At generere en retfærdig udviklingscyklus, der forbinder aktivværdi og institutionel udvikling (samtidig med at organisationen beskyttes mod faldende rystelser af aktivets pris ved at holde adskillige års funktionelle budget i USD).

· At mindske uforudsigelighed og forbindelser med kryptoaktiver, der formodes at blive anholdt i de samme indskydersamlinger som ROOTS-tokens.

Lad os forstå, hvordan de planlægger at øge efterspørgslen efter tokens.

  • Crowdfunding-vederlag – i det væsentlige opkræves et gebyr på 10% af donationen til det bestemte projekt, som derefter bruges til at købe tokens i det åbne markedsformat.
  • Pensionskassebidrag – udarbejdet i form af ROOTS-token, der erhverves på den åbne markedsplads, sponsoreres pensionskassestøtte som resten af ​​projekterne fra crowdfunded-bidragene til et specifikt projekt.
  • Heftige kontrakter med organiserede bidragydere – det være sig en hensigt at gøre godt eller planlægge en positiv PR – begge omfatter en mindre procentdel af dollars, der går til køb og afbrænding af poletter.

Det er evalueringstid nu!

● Team bag Root Project

Med deres evner til at forklare projektet på almindelig engelsk er vi ret overbeviste om, at folk, der er involveret i Root Project, har ekspertisen til at køre noget så stort med effektivitet. Vi tror dog altid på at give vores læser de grundlæggende detaljer om teammedlemmer, som vil hjælpe dem med ikke kun at kende produktet bedre, men hjælpe dem med at forudse dets fremtidige vækst. Herfra er der få grundlæggende fakta relateret til Root Project-teamet.

rodprojekt ico TeamRoot Project ICO Team

Anton Kraminkin- Udviklingsdirektør – en økonom og indledende Blockchain-tilhænger – arbejdede med Oliver Wyman (et fremtrædende internationalt ledelseskonsulentfirma), Anton afsluttede sin eksamen med en grad i økonomi fra University of Warwick (UK) og planlægger snart at starte MA i social videnskab fra University of Chicago.

Chris Place – Medstifter – med en BA (Hons) grad i industrielt design har Chris stillingen som medstifter af Prepd og en Y Combinatory fellow. Prepd har også haft mere end $ 5 millioner salg inden for 1,5 år under hans tilsyn. Med erfaringen med at arbejde med prisvindende designer på globalt anerkendte mærker har Chris en marketingoplevelse i både traditionelle såvel som opstartsindstillinger.

Dr Nicholas Adams dommer – medstifter – en politisk økonom fra Boston og i øjeblikket bosat i New York City, afsluttede Nick sin ph.d. fra Institut for Statskundskab ved University of Wisconsin Madison i år 2013. Før Nick grundede og byggede Wander +, arbejdede han med revolution analytics som big data programmerer

Dr. Ashley Hooper – Rådgiver – bosat i San Francisco, Ashley afsluttede sin ph.d. fra afdelingen for økonomi ved University of California San Diego. Fortsat til stillingen som seniorøkonom i Keystone-strategien arbejdede Ashley som leder af CRE og CMBS-forskning i Deutsche Bank.

Zac Filan – Principal Software Engineer – Zac har en grad af MS og BS inden for datalogi og arbejder som en softwareingeniør hos Allscripts, og han havde også brugt mere end to årtier i ingeniørroller (ca. halvdelen af ​​den tid hos IBM).

Alex Bazhanau –Principal Ethereum Engineer – arbejdede for Adform som backend software engineer, Alex blev hyret af IBM til at hjælpe udviklingen af ​​applikationer på Hyperledger (for Afrika). Med MS inden for datalogi har Alex stillingen som smart kontraktudvikler hos RootProject.

● Hvidt papir

Med nogle af de smarte kontrakter, der allerede findes på projektets GitHub-side, pr. Projektteam, er noget af koden til crowdfunding-enheden stadig lokal. Også når vi blev spurgt om formålet med token, fik vi at vide at –

· Det samme er at tilskynde til decentral styring og aktivere feedback-loop.

· At fungere som et aktiv i pensionskassen

· At muliggøre hurtig skalerbarhed i et område, hvor problemet er skalerbarhed.

· At skabe likviditet for ROOTS, som handles på større børser efter ICO

● Fællesskabsaccept

Selvom vi er sikre på, at med mere end 1000 medlemmer i slap, lykkes det med Root Project-teamet at opbygge et samfund omkring deres idé. Vi ønskede imidlertid ikke at gå glip af chancen for at forstå mere om projektet fra selve teamet. Derfra blev vi bedt om, at vi ikke kun lykkedes med at hjælpe investorer med at forstå produktet, men har rejst 260% af den samlede samling, de planlagde til salg før ICO.

Vores projekt

Definitivt har den idé, vi har diskuteret, potentiale, når alt kommer til alt giver det ikke kun løn til mennesker og sparer dem for brutal lidelse, men hjælper dem med at få joberfaring såvel som fremtidige muligheder. Men mens alt dette er godt, er det svært at opnå noget stort som dette, indtil en organisation forsynes med ressourcer, og for dette projekt vil indrejse i en verden af ​​kryptokurver gøre det samme. Derefter har teamet introduceret et token navngivet som ROOTS, som investorer kan købe. Vi vil også gerne sige, at ROOTS-token er designet til at værdsætte over tid. Således er RootProject ikke en velgørenhedsorganisation – det er en platform til at forbinde investorers og de fattiges interesser.

rodprojekt ico anmeldelseRoot Project ICO-vurderinger

Gennemsnitlig vurdering: 9/10

Du kan også abonnere på vores Steemit-kanal https://steemit.com/@coingape

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me