Parhaat NEO (NEO) -lompakot vuodelle 2019

Tämänpäiväisessä artikkelissamme luetellaan parhaita NEO-lompakoita. Jatka lukemista saadaksesi selville, mikä niistä sopii sinulle parhaiten.

Tietoja NEO: sta

NEO, joka tunnettiin aiemmin nimellä AntShares, on Kiinassa kehitetty blockchain-alusta, joka toimii kahdella alkuperäisellä kryptovaluutta-tunnuksella – NEO ja GAS. Sen alusta mahdollistaa älykkään sopimusten luomisen ja käyttöönoton, samanlainen kuin Ethereum.

Vaikka NEO on kasvanut huomattavasti julkaisunsa jälkeen, sillä ei silti ole niin monia lompakkovaihtoehtoja kuin muilla kryptovaluutoilla. Jos kuitenkin olet kiinnostunut ostamaan NEO: n, voit käyttää muutamia vaihtoehtoja. Jatka artikkelin lukemista saadaksesi selville parhaat NEO-lompakot, jotka sopivat sinulle parhaiten.

Atomic-lompakko

neo_coin_crypto_wallet

Atomic-lompakko on monikryptoinen, ei-säilöön tarkoitettu salaustallennusvaihtoehto, joka tukee NEO: ta, Bitcoinia ja paljon muita altcoineja. NEO-käyttäjät voivat tallentaa, lähettää, vastaanottaa ja jopa vaihtaa kolikon muiden omaisuuserien kanssa yhdestä paikasta.

Atomic Walletin henkilökunta ei voi käyttää yksityisiä avaimia ja salasanoja, ja vain sinä hallitset niiden käyttöä. Sisäänkirjautumis- ja tapahtumarekisterissäsi nämä tiedot salataan AES-algoritmin kautta ja tallennetaan paikallisesti laitteellesi.

Lompakon sisäänrakennetun pörssin avulla voit vaihtaa minkä tahansa tuetuista 300 kolikosta muuhun omaisuuteen. Jos sinulla ei ole salausta, voit alkaa ostaa uusia kolikoita luottotilisi avulla.

Käyttäjät, joilla on Windows, macOS, Ubuntu, Debian ja Fedora työpöydällä, voivat käyttää lompakkoa. Android- tai iOS-mobiilikäyttäjät voivat myös asentaa lompakkosovelluksensa.

NEON Lompakko

NEON on City of Zionin luoma ja NEO: n hyväksymä alustojen välinen lompakko, joka toimii nopeasti ja jonka avulla käyttäjät voivat helposti tallentaa ja hallita NEO-, GAS- ja muita NEP5-tunnuksia. NEON-lompakossa on yksinkertainen asennus ja helppo käyttää, joten se on ihanteellinen niille, jotka ovat juuri tulleet krypto-valuutan maailmaan.

Tämä kevyt lompakko on helppo ladata ja asentaa, ja siinä on käyttäjäystävällinen käyttöliittymä. Se on yhteensopiva Windows-, Mac- ja Linux-käyttöjärjestelmien kanssa – yksityisiä avaimia ei pidetä NEON-palvelimilla.

Guarda-lompakko

Guarda on poppelin lompakko, joka tunnetaan tarjoavan kattava, monitasoinen ratkaisu salauksen tallennus- ja ostopalveluille. Sen tukiluettelossa on joitain markkinoiden suosituimpia kryptoja, joiden avulla voit tallentaa ja hallita kaikkea NEO: sta Bitcoiniin.

Guarda on kevyt lompakko, mikä tarkoittaa, että toisin kuin koko solmun NEO-lompakot, sinun ei tarvitse odottaa pitkiä aikoja, ennen kuin lompakko synkronoituu lohkoketjun kanssa. Käyttäjät hallitsevat yksityisiä avaimiaan jatkuvasti, koska he eivät koskaan jätä henkilökohtaisia ​​laitteitaan. Turvallisuuden kannalta lompakko on suojattu PIN-koodilla ja kaikki avaimet ja dataetuudet muodostavat AES-salauksen.

Guarda toimii yhteistyössä Changellyn kanssa, mikä antaa sen tarjota välittömiä ja käteviä salauksenvaihtopalveluja. Toinen plus on, että lompakossa on sisäänrakennetut fiat-maksupalvelut, joiden avulla voit ostaa salauksen suoraan pankkikortillasi.

Lompakko on yhteensopiva Android, iOS, Windows, Mac OS, Linux ja Chrome kanssa.

Ledger Nano S

NEO: n tallentamiseen keskipitkällä tai pitkällä aikavälillä laitteistolompakko on paras vaihtoehto. Ledger Nano S lisäsi tukea NEO: lle vuoden 2017 viimeisellä neljänneksellä, ja se on myös yhteensopiva NEON-lompakon kanssa. Kaasua voidaan vaatia käyttämällä Ledger Nano S: tä yhdessä NEON: n kanssa, mikä ei vaadi yksityisen avaimen syöttämistä tai pitämistä tietokoneessa.

Laitteessa on painikkeet ja OLED-näyttö, jonka avulla voit navigoida ja tarkistaa manuaalisesti jokaisen tapahtuman. Yksityiset avaimesi on suojattu PIN-koodilla, kaksivaiheisella todennuksella, ja tilisi varmuuskopioidaan palautuslomakkeelle. Nano S: n asennusprosessi on melko yksinkertainen. NEO: n lisäksi se tukee myös Bitcoinia (BTC), Ethereumia (ETH), Litecoinia (LTC) ja useita muita kryptoja.

NEO-käyttöliittymä

Tämä virallinen työpöydän lompakko voit käyttää NEO-omistustasi graafisen käyttöliittymän (GUI) avulla. Tämä on synkronoitu lompakko, mikä tarkoittaa, että sinun on ladattava koko estoketju tietokoneellesi. Prosessi voi kestää jonkin aikaa, ja se vaatii myös huomattavan määrän muistia tietokoneellasi.

Kun synkronointi on valmis, voit luoda salasanan suojaamaan lompakkoasi ja salata sitten yksityisen avaimen varmuuskopioidaksesi lompakon. Lompakon avulla voit lähettää tai vastaanottaa NEO: ta tai tallentaa tunnuksiasi GAS: n tuottamille tunnuksille. NEO-käyttöliittymä tarjoaa suuren turvallisuuden, mutta käyttäjien, jotka eivät tunne tekniikkaa ja salauksia, voi olla vaikea käyttää.

NEO-lompakko

Tämän web-lompakon on kehittänyt ja ylläpitänyt NEO-yhteisön kehitystiimi. NEO-lompakko on virallisesti offline-lompakko, mikä tarkoittaa, että lompakon tiedostoja tai yksityisiä avaimia ei ladata NEO-lompakkopalvelimeen. Se käyttää sovellusohjelmointirajapintaa (API), joka salaa kaikki viestit ennen niiden lähettämistä.

Tämän lompakon avulla käyttäjät voivat tallentaa, lähettää ja vastaanottaa sekä NEO: n tunnuksia – GAS: n että NEO: n, ja antaa heille luvan vaatia GEO: ta NEO-tunnusten pitämisestä. NEO-lompakon voi ladata Chrome- ja Edge-selaimilla, ja se on saatavana englanniksi ja kiinaksi.

NEO Tracker -lompakko

NEO Tracker -lompakko on verkkopohjainen lompakko, joka on kehitetty itsenäisesti NEO: sta. Se on kirjoitettu Javascriptilla ja antaa NEO-omistajien olla vuorovaikutuksessa NEO-lohkoketjun kanssa ja tutkia sitä verkon kautta.

NEO Tracker toimii offline-lompakkona, joka tuottaa tarvittavat tiedot verkkoselaimesi avulla, eikä NEO Tracker -palvelimilla ole avaimia tai tietoja. Pystyt tallentamaan ja suorittamaan sekä NEO- että GAS-tunnuksia sekä lunastamaan kaikki NEO: n avulla syntyvät kaasut.

NEO Tracker -lompakko ei ole NEO-kehittäjien projekti. Se kuitenkin varmistaa käyttäjien varojen vahvan turvallisuuden. Kun NEO-lompakko luodaan, saat ladattavan avaimetalletiedoston. Avaimet tallennetaan salattuun muotoon tähän tiedostoon. NEO Tracker -lompakon voi ladata Chrome- ja Edge-selaimilla.

NEO CLI

Tämä NEO-lompakko on myös virallinen NEO-kehitystiimi. Toisin kuin NEO GUI-lompakko, tämä on CLI-lompakko, mikä tarkoittaa, että siihen pääsee vain komentorivikehotteilla.

NEO CLI: ssä on edistyneet turvaominaisuudet, mutta sitä ei ole niin helppoa käyttää aloittelijoille. Tämä lompakko palvelee edistyneempiä käyttäjiä, joilla on jonkin verran tietoa CLI-kielestä. Lompakko tukee tapahtumia sekä NEO: n että GAS: n kanssa, ja se antaa myös NEO-haltijoille luvan vaatia GAS-tunnuksiaan – se on yhteensopiva Linux- ja Windows-järjestelmien kanssa ja saatavana vain englanniksi.

O3 Lompakko

O3 Lompakko on mobiililompakko, jota voidaan käyttää Android- ja iOS-järjestelmissä. Sovelluksessa on yksinkertainen muotoilu, jonka avulla voit helposti hallita NEO-tunnuksiasi tien päällä.

Tämä kevyt lompakko on luotu käytettäväksi vain NEO: lle, jotta et hallinnoi NEO-salkkuasi reaaliajassa. Sen avulla voit jakaa varat kahteen lompakkoon – kuumaan lompakkoon päivittäiseen käyttöön ja kylmään lompakkoon varojen pitämiseen kaasua varten. Tätä ilmaista, avoimen lähdekoodin lompakkoa on helppo käyttää, mutta pidä mielessä, että se ei ole yhtä turvallinen kuin laitteistolompakko.

Parhaat NEO-lompakot: Päätelmä

Tämä on ollut artikkelimme, joka sisältää parhaat lompakot NEO: n ja GAS: n varastointiin. Toivomme, että tämä on auttanut sinua tekemään tietoisen päätöksen siitä, mikä lompakko sopii paremmin varastointitarpeisiisi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me