Paras VPN Kiinalle

Haluamme kiertää Kiinan suurta palomuuria ja saada pääsy tässä maassa kiellettyyn sisältöön?

No, sinun on käytettävä a VPN-palvelu. Mutta ei kukaan VPN tekee. Sinun on valittava luotettava, turvallinen ja tuntematon VPN-palvelu. Vasta sitten saat pääsyn kiellettyyn sisältöön Kiinassa.

Kiina-seinä

Monien eri VPN-palveluiden testien jälkeen minulla on suosituksia parhaista VPN-palveluista, jotka toimivat Kiinassa. Mutta ensin yleiskatsaus Kiinan suuresta palomuurista. Jaan analyysin VPN: n ominaisuuksista, jotta se pystyy voittamaan Kiinan oikeudelliset ja teknologiset haasteet.

Pikatiedot

Parhaat Kiinan VPN: t

VERTAILU

NordVPN-logo

Nord VPN

 • Nopein VPN
 • Paljon palvelimia
 • Yksi DNS-vuoto aiemmin

OSTA NYT LUE TARKISTUS ExpressVPN-logo

Express VPN

 • Useimmat yksityiset VPN
 • Liekki nopeasti
 • Suurin osa kaikkien VPN: n palvelimista ja maista

OSTA NYT LUE TARKISTUS Surfshark-logo

Surfshark VPN

 • Suuri nopeus
 • Suuri tietoturva
 • Uusi VPN

OSTA NYT LUE TARKISTUS

Kiinan suuri palomuuri – perusteet

Tämä järjestelmä on sekoitus oikeudellisia ja teknisiä tosiasioita, jotka rajoittavat Internetin käyttöä Kiinassa. Kiinalaisilla ei ole pääsyä tietosivustoille, kuten Google tai Wikipedia. Myös sosiaaliset verkostot, kuten Twitter ja Facebook, ovat kiellettyjä. Monet suoratoistopalvelut, kuten Netflix, HBO, BBC iPlayer ja muut, eivät myöskään ole käytettävissä täällä.

Lain mukaan ihmisillä on kielletty vapaa pääsy Internetiin. Tämä voi vahingoittaa kansallista turvallisuutta, valtion etua ja johtaa valtion salaisuuksien paljastamiseen. Voin ymmärtää ja hyväksyä ihmisten pääsyn rajoittamisen seksuaaliseen tai väkivaltaiseen sisältöön. En voi suvaita tätä järjestelmää kokonaisuudessaan, koska se kieltää myös tiedon saatavuuden ja sillä on vahva sensuuripolitiikka.

kiina-aita

Kiinassa kaikkia verkkotoimintoja seurataan, seurataan ja tallennetaan. Lisäksi paljon sivustoja ei sallita, suuri osa wed-sisällöstä sensuroidaan. Joten et voi katsella vapaasti YouTube-videota, lukea uutissivustoja tai edes tarkistaa Gmail-tiliäsi.

Pitkään ihmiset ovat käyttäneet erilaisia ​​tekniikoita saadakseen pääsyn kiellettyyn sisältöön. Näitä ovat välityspalvelinten, avoimien välityspalvelimien kuten Freegate, Ultrafurf ja vastaavat. Toria ja I2P: tä käytetään samoin kuin salattua DNS: ää, Shadowsocksia ja VPN-palvelua.

Mitä ominaisuuksia VPN: llä pitäisi olla Kiinassa?

Kiinan suuri palomuuri on hyvin rajoittava. Kaikki VPN-verkot eivät voi myöntää pääsyä rajoitettuun sisältöön Kiinassa. Monia näistä ei edes voi ladata tai asentaa Kiinassa. Siksi ihmisten on turvauduttava vaihtoehtoisiin tapoihin asentaa VPN.

Voidakseen liikkua Kiinan Internet-sensuurissa VPN tarvitsee useita ominaisuuksia:

 • Erinomaiset suojausprotokollat
 • Erinomainen salaus
 • Kill-switch-ominaisuus
 • Vahva geoblokkien kiertäminen
 • Nimetön yhteys

Neuvo: Asenna VPN ennen Kiinaan saapumista. Manner-Kiinassa on usein mahdotonta ladata ja asentaa VPN: ää. Kaikki kiinalaiset Internet-palveluntarjoajat estävät pääsyn VPN-verkkosivustoille. Ihmiset yleensä menevät osavaltiosta laitteidensa kanssa asentamaan VPN: n.

Paras VPN Kiinalle

Tässä tuon sinulle kolme parasta VPN-palvelua, jotka tarjoavat pääsyn rajoitettuun sisältöön Kiinassa. Lue yksityiskohtainen kuvaus heidän pääpalveluistaan ​​ja miksi he työskentelevät Kiinassa.

VERTAILU

NordVPN-logo

Nord VPN

 • Nopein VPN
 • Paljon palvelimia
 • Yksi DNS-vuoto aiemmin

OSTA NYT LUE TARKISTUS ExpressVPN-logo

Express VPN

 • Useimmat yksityiset VPN
 • Liekki nopeasti
 • Suurin osa kaikkien VPN: n palvelimista ja maista

OSTA NYT LUE TARKISTUS Surfshark-logo

Surfshark VPN

 • Suuri nopeus
 • Suuri tietoturva
 • Uusi VPN

OSTA NYT LUE TARKISTUS

NordVPN

Takaisin alkuvuosina NordVPN, tämä palvelu ei ollut käytettävissä Kiinassa. Mutta omistautuneiden insinöörien ansiosta NordVPN: stä on tullut yksi johtavista VPN-palveluista, joita käytetään Kiinassa. Tällä palvelulla on edulliset hinnat ja lisätty nimettömyys, jos maksat kryptovaluutalla. Jos matkustat Yhdysvaltoihin, voit jopa maksaa käteisellä NordVPN-liittymästäsi ja saada laatikkoasennuksen. Tämä on nimettömin maksutapa, ja voit asentaa NordVPN-sovelluksen ja käyttää sitä missä tahansa.

nordvpn

NordVPN-palvelinverkko sisältää 5706 palvelinta 59 maassa. Kiinan lähellä on yli 300 palvelinta. Palvelimia on Japanissa, Taiwanissa, Hong Kongissa, Etelä-Koreassa ja Vietnamissa. Ne tukevat P2P-, Obfuscated- ja Double VPN -yhteyksiä. Nämä ovat erittäin tärkeitä VPN: n käytössä Kiinassa. NordVPN: llä on tiukka nollalokikäytäntö ja se on rekisteröity Panamassa. Panamassa on tiukat yksityisyyden suojaa koskevat lait.

NordVPN: llä on AES-256-salaus, joka pystyy piilottamaan IP-osoitteen ja verkkoliikenteen. Kill Switch -ominaisuus estää liikenteen välittömästi, jos yhteys palvelimeen katkeaa. Näin saat erinomaisen VPN-palvelun, joka voi avata monia sivustoja Kiinassa. Yhtä tilausta voidaan käyttää kuudella laitteella. Voit keskustella erinomaisen 24/7 live-tuen kanssa NordVPN-sivustolta ja löytää sopivan ratkaisun ongelmasi.

Lue NordVPN-arvostelu

ExpressVPN

Yksi johtavista VPN-palveluista, ExpressVPN on loistava valinta päästä käsiksi sisältöön Kiinassa. Tällä palvelulla on yli 3000 palvelimen verkko 160 palvelimella 94 maassa. Tämä antaa heille edun useimpiin muihin VPN-palveluihin. Sillä on palvelimia ympäri Kiinaa. Japani, Hong Kong, Etelä-Korea, Vietnam, Bhutan, Taiwan, Nepal ja muut naapurimaat.

expressvpn

ExpressVPN: llä on erinomainen AES-256-salaus ja Trusted Server -tekniikka, joka toimii vain RAM-palvelimilla. Tämä VPN on rekisteröity Britannian Neitsytsaarilla ja on tiukkojen tietosuojalakien alainen. Sillä on tiukka lokitietokäytäntö, jota auttavat vain RAM-palvelimet. Kill-kytkin estää liikenteen, jos yhteys palvelimeen katkeaa. On olemassa hyvä geo-esto-ominaisuus ja VPN-tunnelointiominaisuus.

Voit ohjata osan liikenteestäsi uudelleen VPN: n läpi ja osan liikenteestä tavallisen ISP-kanavan läpi. Näin voit selata laajaa, sensuroimattomaa Internetiä VPN: n kautta yhdellä selaimella, kuten Tor. Toisen selaimen käyttäminen hyväksyttyjen kiinalaisten sivustojen käyttämiseen tarjoaa hyvän suojan. Jos saat kiinni, sinulla on hakuhistoria normaalilta ISP-kanavalta todistamaan verkkotoimintasi. ExpressVPN: llä on hämmästyttävä 24/7 asiakastuki. Se on vähän tyyris, mutta silti hintansa arvoinen, koska saat erinomaista palvelua.

Lue ExpressVPN-arvostelu

Surfshark

Yksi Surfsharkin kustannustehokkaimmista VPN-palveluista on ominaisuuksia, jotka saattavat tuntua liian hyviltä ollakseen totta, mutta ei niin. Surfsharkilla on erinomaiset turvaominaisuudet ja palvelut. Se antaa pääsyn sensuroituun sisältöön ja mahdollistaa navigoinnin Kiinan suuressa palomuurissa.

surfshark

Surfshark-palvelinverkko sisältää yli 1700 palvelinta yli 63 maassa. Monet ovat Kiinassa, Japanissa, Etelä-Koreassa, Vietnamissa, Taiwanissa ja Hongkongissa. Tämä auttaa nopeaa yhteyttä käytettäessä tätä VPN: ää Kiinassa. Hyvä suojausominaisuus on heidän NoBorders-tila, joka liikkuu tiukkojen maantieteellisten lohkojen läpi. Naamiointitila piilottaa tosiasian, että käytät VPN-palvelua. Tämä ominaisuus on erityisen kätevä käytettäessä Surfsharkia Kiinassa.

MultiHop on ominaisuus, josta on hyötyä häiriöttömässä surffailussa Kiinassa. Liikenteen suojaamiseksi on Kill Switch -ominaisuus. Verkkosuojausominaisuus suojaa laitettasi haittaohjelmilta, mainoksilta ja seurannoilta. Tämä VPN-palvelu sijaitsee Britannian Neitsytsaarilla ja sillä on nollalokikäytäntö. Voit liittää rajoittamattoman määrän laitteita yhdellä tilauksella. Lisäksi saat upean 24/7 live-tukipalvelun.

Lue SurfsharkVPN-arvostelu

Johtopäätös

Kun yrität muodostaa yhteyden ulkopuoliseen verkkosivustoon tai palveluun Kiinassa, sinun on tiedettävä, että maassa on tiukat Internet-sensuurilakit. Joten VPN: n käyttö on välttämätöntä, jos haluat käyttää Googlea, Facebookia, Gmailia, YouTubea ja paljon muuta.

Edellä on kolme huippuluokan VPN-verkkoa Kiinan sensuurin kiertämiseksi. Näillä kolmella on erinomaiset palvelut ja hyvät nopeudet. Testattuani heidät ja kuultuani ihmisiä Kiinassa voin suositella heidän palveluitaan vapaasti.

VERTAILU

NordVPN-logo

Nord VPN

 • Nopein VPN
 • Paljon palvelimia
 • Yksi DNS-vuoto aiemmin

OSTA NYT LUE TARKISTUS ExpressVPN-logo

Express VPN

 • Useimmat yksityiset VPN
 • Liekki nopeasti
 • Suurin osa kaikkien VPN: n palvelimista ja maista

OSTA NYT LUE TARKISTUS Surfshark-logo

Surfshark VPN

 • Suuri nopeus
 • Suuri tietoturva
 • Uusi VPN

OSTA NYT LUE TARKISTUS

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me