Ole oma pankkisi: VivusPay on vain optherium-ekosysteemin ensimmäinen maku

Globaalissa maailmassa maksut suoritetaan rutiininomaisesti maanosien välillä, mutta ne voivat olla hitaita, aiheuttaa suuria palkkioita muuntamisesta ja käsittelystä ja olla alttiita hakkeroinnille. Henkilökohtaiset tietomme yksinkertaisista salasanoista biometrisiin tietoihin tallennetaan usein keskitettyihin, kolmansien osapuolten tietovarastoihin, ja ne on ehkä jopa kopioitu varastoitaviksi muualle. Tämä aiheuttaa merkittäviä riskejä, ja tässä mainitaan vain fiat-valuuttojen alue.

VivusPay, mobiilipankkisovellus, on jo käynnissä molemmille iOS ja Android käyttäjille. Osana Optherium-ekosysteemi, se on nykyaikaisuuden työtaso. Se on alallaan ensimmäinen, joka kokoaa yhteen nopeuden, tehokkuuden ja turvallisuuden maailmanlaajuisesti käyttämällä tavaramerkkituotettua MultiDecentralized Private Blockchains -verkkoa.

Viime aikoina monet kryptovaluutta-lompakot ovat nousseet, ja vaikka käyttäjien tietoturva tarjoaa jonkin verran turvallisuutta, käyttäjien henkilökohtaiset tiedot on myös nauhoitettu keskitettyihin tietokantoihin. On selvää, että tarvitaan suurempaa turvallisuutta.

Optheriumin tarjoama VivusPay ei vain puutu edellä mainittuihin ongelmiin etupäässä, vaan ne myös ylittävät finanssialalla tällä hetkellä tarjoamamme salausvaluutat kelvollisena, tehokkaana ja turvallisena maksutapana. Tämä tapahtuu riippumatta siitä, siirrätkö suuria summia yrityksiltä vai maksatko vain kahvia paikallisessa kahvilassasi. Tämä on ehdoton pelinvaihtaja, koska se on silta blockchainista todelliseen maailmaan. Jos haluat siirtää Ethereumin New Yorkista ja saada sen jeniksi Japanissa, tämä sovellus voi helpottaa maksamista ja muuntamista ilman pullonkauloja.

Ydinominaisuudet

Monihajautettu yksityinen lohkoketjun suojaus

Tämä on paljon enemmän kuin vain monivaluuttainen lompakko, ja sitä tukee Optherium-ekosysteemi. Täällä tietosi on tallennettu monitahoisiin yksityisiin lohkoketjuihin, mikä tarkoittaa, että ei ole keskitettyä tietoa, joka olisi valmis hakkeroimaan. Verraton moniturvatekniikka itsessään sisältää paitsi tämän myös moniallekirjoitustapahtumat, dynaamisen biometriseen perustuvan todentamisen, peer-to-peer-lohkoketjuroolit ja monitekijän valtuutuksen. Se on lopullinen lompakon tarjoajan palvelu.

Dynaaminen biometriikka

VivusPayn patentoimalla Dynamic Biometrics -tekniikalla voit luoda biometrisen mallin (ääni, kasvojen liikkeet, sormenjäljet, verkkokalvo jne.), Joka on tallennettu moniteknologisen yksityisen lohkoketjun suojaukseen ja salattu. Tämä toimii avaimen, salasanan tai henkilöllisyyden tarkistustyökaluna, eikä sitä voida käyttää vain VivusPayn kanssa, vaan myös vahvistaa henkilöllisyytesi käyttäessäsi muita Optherium-palveluja.

Avainten palautuspalvelu

Olemme kaikki kuulleet kauhutarinoita yksityisten avainten unohtamisesta, mutta VivusPayn KRS (Key Recovery Service) varmistaa, että pääset aina tiliisi riippumatta siitä, missä olet. Yksityiset avaimet säilytetään kylmävarastossa jaettuna useiden “ilmarakoisten” tietokoneiden kesken. Ilman fyysistä pääsyä laitteistoon niitä ei voida hakkeroida. Jopa kadonneen tai varastetun puhelimen tai lompakon avulla sinä ja sinä yksin pääset edelleen käyttämään VivusPay-sovellusta monivaiheisen vahvistuksen avulla, joka sisältää dynaamisen biometriikan.

Salaus Fiatiin, maksutavat, parempi pääsy ja nopeus

VivusPay helpottaa maksamista NFC: n (Near-field communication), QR-koodin tai biometristen tietojen avulla. Sen avulla voit myös maksaa missä tahansa myyntipisteessä kryptovaluutalla tai Optherium Mastercard -kortilla, jonka avulla voit myös peruuttaa minkä tahansa pankkiautomaatin maailmassa ja vaihtaa heti salauksesta fiat-valuuttoihin samalla kun teet sitä. Tämä tekee salauksen käyttökelvottomuudesta menneisyyden. Lisäksi VivusPay tarjoaa 100 000 tapahtumaa sekunnissa ja välitöntä vahvistusta. Tämä on nopein maailmassa.

KYC (tunne asiakkaasi)

VivusPay suhtautuu petoksiin vakavasti. Optherium-ekosysteemin KYC-palvelu käyttää samoja ominaisuuksia kuin KRS tarjotakseen käyttäjille todennettavissa olevat ja välittömät KYC-tunnistetiedot. Käyttäjän henkilöllisyyden vahvistamisen jälkeen KYC-palvelu voi todistaa olemassaolonsa käyttäjän henkilöllisyyden vahvistamiseksi ollessaan yhteydessä muihin Optherium-ekosysteemipalveluihin tai -alustoihin. Kaikki tämä tapahtuu paljastamatta käyttäjän henkilökohtaisia ​​tietoja muille blockchain-kanaville.

Valkoisella etiketillä varustetun lompakon tarjoajan palvelu, jota käyttää optherium

Optheriumin tarjoama VivusPay antaa meille vilauksen uudesta blockchain-standardista. Se käsittelee jo globaaleja tapahtumia ja on osoittautunut valmiiksi integroitumaan pankki- ja muihin rahoituspalveluihin niiden valkoisella merkinnällä varustetun lompakon tarjoajapalvelun kanssa. Täällä VivusPay voidaan räätälöidä vastaamaan minkä tahansa yrityksen tarpeita. Yrityksiä, jotka haluavat tarjota asiakkailleen korkeammat turvallisuus- ja kryptovaluuttapalvelut ilman petosriskiä, ​​ei tarvitse etsiä enempää.

Optherium-ekosysteemi – aivot projektin takana

Optherium-tiimillä on vaikuttava tausta sekä rahoitus- että teknologia-alalla; Toimitusjohtaja Serge Beckillä on yli 15 vuoden kokemus kriittisen teknologisen infrastruktuurin suunnittelusta Bear Stearnsille, HSBC Bankille ja Meryl Lynchille, kun taas Roman Kaganovilla on kokemusta sovelluksista, robotiikasta, älykkäästä sopimuskehityksestä ja lohkoketjusta sekä ratkaisujen kehittämisestä Sberbankille ja Gazprombankille (Venäjän suurin) pankit). Yhdessä he ovat koonneet valtavan tiimin ja suunnitelleet tämän uskomattoman edistyneen alustan. Optherium Ecoystem on infrastruktuuri, joka sisältää kaikki yllä olevat ominaisuudet, ja lisää tuotteita otetaan käyttöön pian, kuten hajautettu Bitcrox-valuutanvaihto ja paljon muuta. B2B-ratkaisut.

Kuten näemme, VivusPay on vasta ensimmäinen askel Optherium-ekosysteemin nopeasti laajenevassa globaalissa taloudellisessa blockchain-infrastruktuurissa. Se tarjoaa turvallisuutta, käytettävyyttä ja nopeutta, jota ei ole tähän mennessä nähty maailmanlaajuisen rahoituksen maailmassa. Hyvin pian Optherium aloittaa sallittujen tuotteiden myynnin, joten voit olla osa vallankumousta alusta alkaen. Mitä ikinä teetkin, älä missaa mahdollisuuttasi! Kehityksen tullessa paksuksi ja nopeasti, Optherium Labs -sähke -kanava on paras tapa pysyä kaiken päällä.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me