Kuinka ja mistä ostaa Ripple (XRP) | Aloittelijan opas

Ripplen ostaminen ei ole eroa kuin minkä tahansa muun kryptovaluutan ostaminen. Prosessi on melko yksinkertainen, mutta se eroaa vaihtopalvelusta, jota haluat käyttää.

Ja tämä valinta riippuu saatavuudesta ja maksuista. Vaikka yhdellä pörssillä voi olla pienempi maksu kuin muilla, se ei välttämättä ole käytettävissä maassasi.

Joten käydään läpi 4 suosituinta salauksenvaihtopalvelua ja katsotaan mahdollisia vaihtoehtoja.

Kuinka ostaa Ripple Coinbasesta

Kun kyseessä on salausvaihto, Kolikkopohja on monille käyttäjille tarkoitettu alusta.

Jos haluat ostaa Ripple (XRP) Coinbasen kautta, sinun on ensin kirjauduttava tilille. Tämä kestää enintään 2 minuuttia. Tämän jälkeen sinun on linkitettävä maksutapa tiliisi valitsemalla PayPal, Euro Bank Account, Credit / Debit Card.

Kun kaikki tämä on määritetty, napsauta vain “Kauppa” -painiketta ja valitse ostettava kryptovaluutta sekä summa.

Lisäksi voit myös siirtyä Ripple-sivulle ja ostaa näytön oikeassa reunassa olevan widgetin avulla.

Coinbase-kaupankäyntimaksut

Coinbase veloittaa osto- / myyntitapahtumista Spreadin noin 0,50%. Tämä voi kuitenkin poiketa mainitun valuutan hintavaihteluista.

Lisäksi he veloittavat Coinbase-maksun, joka voi olla joko kiinteä tai vaihteleva prosenttiosuus alueen, tuotteen ominaisuuksien tai maksutyypin perusteella. Kiinteät maksut ovat:

 • Jos tapahtuman kokonaissumma on pienempi tai yhtä suuri kuin 10 dollaria, maksu on 0,99 dollaria;
 • Jos tapahtuman kokonaissumma on yli 10 dollaria, mutta pienempi tai yhtä suuri kuin 25 dollaria, maksu on 1,49 dollaria;
 • Jos tapahtuman kokonaissumma on yli 25 dollaria, mutta pienempi tai yhtä suuri kuin 50 dollaria, maksu on 1,99 dollaria;
 • Jos tapahtuman kokonaissumma on yli 50 dollaria, mutta pienempi tai yhtä suuri kuin 200 dollaria, maksu on 2,99 dollaria.

Kuinka ostaa XRP Krakenistä

Ripplen ostaminen Krakenistä alkaa aivan kuten kaikki muutkin pörssit – tiliin rekisteröityminen. Rekisteröintiprosessi on helppo, mutta sinun on vahvistettava tilisi aloittaaksesi kaupankäynnin.

Kraken antaa sinun valita 3 tyyppisestä tilistään – Starter, Intermediate ja Pro. Aloitustiliä suositellaan yleensä, ja se pyytää vain koko nimeä, sähköpostiosoitetta, ensisijaista osoitetta ja puhelinnumeroa.

Tilityypit eroavat toisistaan ​​kaupankäyntirajoitusten ja tarjottujen ominaisuuksien suhteen, mutta jos et ole sitoutunut sijoittaja tai suuri yritys, aloitustili palvelee tarkoitustaan.

Kun olet valinnut tilisi tyypin, sinun tarvitsee vain tehdä talletus on siirtyä Rahoitus-välilehteen. Täällä voit valita fiat-valuuttojen (USD, EUR tai GBP) ja kryptovaluuttojen (BTC, ETH, LTC, XRP tai USDT) välillä. Valitse haluamasi, napsauta talletusta, ja olet valmis lähtemään.

Kun varat ovat käytettävissä, siirry “Kauppa” -välilehdelle ja valitse käytettävä kaupankäyntipari (XRP / XBT, XRP / EUR jne.).

Krakenin kaupankäyntimaksut

Kraken perii maksun, kun tilaus toteutetaan (sovitetaan toisen käyttäjän tilaukseen). Tämä maksu voi vaihdella 0% – 0,26% tilauksen kokonaisarvosta ja riippuu seuraavista:

 • Salausvaluuttapari, jolla käydään kauppaa;
 • 30 päivän kaupankäyntimääränne USD: na;
 • Onko tilauksesi tekijä vai ottaja.

Lisäksi, jos käydään kauppaa vipuvaikutuksella, peritään vielä 2 lisämaksua:

 • Marginaalin avaamismaksu;
 • Marginaalin siirtymismaksu.

Kuinka ostaa Ripple Binancesta

Binance on toinen erittäin suosittu salauspörssi, joka on saatavilla melkein kaikkialla maailmassa ja jolla on alhaisimmat transaktiomaksut salauksesta salakirjoitukseen.

Tarkoittaen, että XRP: n ostamiseksi Binancelta tarvitset yleensä toisen kryptovaluutan.

Mutta tämä ei tarkoita, että he eivät hyväksy maksuja Yhdysvaltain dollareina. Fiat-tapahtumia on saatavana myös Binancessa, mutta niillä on korkeammat palkkiot kuin salaustapahtumat.

Tarvitset ensin tilin, jotta voit aloittaa kaupankäynnin Binancella. Rekisteröitymisprosessi on nopea, koska sinun on vain annettava sähköpostiosoite, salasana ja sähköpostivahvistus rekisteröinnin jälkeen. Voit myös ottaa 2FA: n käyttöön Googlen / tekstiviestien avulla turvallisuuden parantamiseksi, mutta vaihetta ei vaadita.

Jos kuitenkin haluat ostaa kryptovaluutta, Binance vaatii sinua suorittamaan KYC-vahvistuksen, joka voidaan tehdä tilisi asetuksista.

Talletuksen tekeminen Binancelle

Jos haluat ostaa Ripplen kryptovaluutalla, sinun on siirryttävä lompakkoon, valittava “Talleta” ja valittava valuutta, johon haluat tallettaa. Kun olet valinnut kryptovaluutan, osoite näkyy.

Voit lähettää valuuttasi lompakosta, kuten Coinbase, Binancessa näkyvään osoitteeseen. Kolikot talletetaan tilillesi tarvittavien verkkovahvistusten jälkeen.

Jos valitsit EUR, sinun on suoritettava KYC-prosessi. Kun olet valmis, voit valita talletuksen:

 • Advcash-lompakko;
 • Pankkikortti (Visa tai Mastercard);
 • Täydellinen raha;
 • Epay-lompakko;
 • Payeer;
 • FasaPay.

Kun kolikkosi on talletettu, sinun on mentävä lompakon Vaihto-sivulle ja etsimään Ripple (XRP), napsauttamalla Kauppa ja valitsemalla käytettävä kaupankäyntipari. Jos esimerkiksi tallensit BTC: n, sinun on valittava XRP / BTC-pari.

Sinut siirretään samanlaiselle sivulle, ja voit käyttää XRP: n ostamiseen tai myyntiin oikeassa alakulmassa olevia vekottimia.

Binance tarjoaa kaksi ostotapaa – markkinatilauksen tai limiittitilauksen.

Markkinatilaus on suositeltava aloittelijoille. Tämän avulla voit kirjoittaa XRP-määrän, jonka haluat ostaa nykyisellä kurssilla.

Rajatilauksen avulla voit valita hinnan, jolla haluat ostaa valuutan. Kun kurssi saavuttaa hinnan, tilaus valmistuu automaattisesti.

Binance XRP -kauppamaksut

Binancella on vaihteleva kaupankäyntimaksujärjestelmä, joka arvioi kaupankäyntimääränne viimeisten 30 päivän aikana ja määrittää sinulle kaupankäyntitason. Kaikki tiedot ovat saatavilla tältä sivulta.

Kaikki Binance-talletukset ovat ilmaisia, mutta nostoilla on kiinteä korko, joka perustuu käyttämääsi kryptovaluuttaan.

Kuinka ostaa Ripple Bitstampilla

Ripplen ostamisen aloittamiseksi Bitstampissa sinun on kirjauduttava sisään tili ja täytettävä KYC-vahvistus. Voit valita henkilökohtaisen tai yritystilin välillä.

Kun rekisteröintiprosessi on valmis, sinun tarvitsee vain varojen tallettamiseksi siirtyä Talletus-osioon ja valita haluamasi valuutta. Voit tallettaa SEPA: lla, kansainvälisellä pankkisiirrolla tai ostaa suoraan luottokortilla. Lisäksi voit tallettaa käyttämällä Bitcoinia, Bitcoin Cashia, Litecoinia, Rippleä tai Ethereumia.

Talletustyypin perusteella varat ovat käytettävissä tililläsi vahvistuksen jälkeen.

Jos haluat ostaa Ripple (XRP), siirry Osta / myy-osioon, valitse haluamasi kryptovaluuttapari ja tee tilaus. Bitstamp tarjoaa 3 kaupankäyntiparia, joita voit käyttää – XRP / EUR, XRP / USD ja XRP / BTC. Kun olet valinnut kaupankäyntiparin, sinun on valittava yksi 4 käytettävissä olevasta toimeksiantotyypistä:

 • Välitön tilaus;
 • Rajoitusjärjestys;
 • Markkinajärjestys;
 • Lopeta tilaus.

Kirjoita lopuksi summa, jonka haluat ostaa, ja lähetä tilaus.

Bitstamp-kaupankäyntimaksut

Kaikille kauppapareille Bitstampilla on vaihteleva kaupankäyntimaksu, joka perustuu 30 päivän kaupankäyntimäärään USD: ssä. Jos kaupankäyntimääränne on alle 10000 dollaria, kaupankäyntimaksu on 0,50%.

Lisäksi Bitstampilla on erilaisia ​​kauppamaksuja käyttämäsi maksutyypin mukaan. Ne voivat olla joko kiinteitä (3,00 EUR SEPA-nostot) tai vaihtelevia (5% luottokorttiostoksille).

Lopulliset ajatukset

Kuten mainitsimme artikkelin alussa, Ripplen ostaminen on melko helppoa.

Voit käyttää XRP-kaupankäyntiä pankki- tai luottokorteilla, pankkisiirroilla tai tilisiirroilla, PayPalilla tai kryptovaluutoilla. Monilla mainituista vaihtoalustoista on myös mobiilisovelluksia, mikä tekee Ripplen ostamisesta saatavana sekä työpöydän että mobiilikäyttäjille.

Ripple on altcoin, jolla on erittäin suuri potentiaali ja korkea skaalautuvuus, joka ylittää usein tuhannen tapahtuman sekunnissa. Se on yleisesti hyväksytty kaikissa suurimmissa salauksenvaihtopalveluissa, ja tulevaisuuden suunnitelmat sisältävät yhteistyötä pankkien ja suurten laitosten kanssa.

Kaiken kaikkiaan Ripple kannattaa pitää silmällä, ja adoptio on hitaasti mutta varmasti lisääntyvä.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me