Katkarapujen arvostelu | Sosiaalinen kaupankäyntialusta

Katkarapujen arvostelu

Katkarapu on kryptovaluutta sosiaalinen kaupankäyntialusta, jonka avulla voit automatisoida kauppasi. Tämä parantaa merkittävästi tapaa, jolla hallinnoit salkkua. Tämän kaltaiset sosiaalisen kaupankäynnin foorumit helpottavat omaisuuden kauppaa antamalla jopa aloittelijoille mahdollisuuden kopioida kokeneempien kauppiaiden kaupankäyntiä ja minimoida tappiot samalla kun oppivat työssä.

Tässä Shrimpy-katsauksessa tarkastelemme ominaisuuksia, jotka tekevät siitä ainutlaatuisen, sekä yleisiä haittoja alustan käyttämisessä sosiaaliseen kaupankäyntiin.

Katkarapujen tarkistus: alustan yleiskatsaus

Shrimpy on yksi johtavista sosiaalisen kaupankäynnin alustoista maailmassa. Sosiaalinen kaupankäynti sisältää salkunhallinnan, mikä tarkoittaa, että Shrimpyn kaltaiset kauppiaat auttavat hallitsemaan käyttäjien varoja. Salauskauppiaat voivat sijoittaa salkunsa autopilotille ja ansaita tällä alustalla ilman, että heidän on huolehdittava markkinoiden vaihteluista ja muista tekijöistä, jotka tyypillisten sijoittajien tulisi pitää mielessä.

Shrimpyn toistaiseksi volyymi on yli 2 miljardia dollaria ja yli 300 000 kauppaa päivässä. Se toimii eri salausvaihtoehtojen kanssa, mukaan lukien Binance, Coinbase Pro, Gemini, Kraken, KuCoin, OkEx, Koinly ja muut. On syytä huomata, että kutakin kaupankäyntialustaa voidaan pitää parhaana salausvaluutanvaihtona. Siksi työskentely tällaisten arvostettujen pörssien kanssa osoittaa alustan uskottavuuden tarjoamilleen palveluille.

Kuinka katkarapu toimii?

Alusta rakennettiin universaalilla salauksenvaihtosovellusliittymällä. Tämä tarkoittaa, että se pystyy integroimaan mihin tahansa salauksenvaihtoon suunnittelusta riippumatta. Edellä lueteltujen integroitujen pörssien käyttäjät voivat yhdistää Shrimpyn saumattomasti mihin tahansa määrään vaihtotilejä. Sitten he voivat automatisoida kaupankäyntistrategiansa, mikä parantaa suorituskykyä ja vähentää merkittävästi pitkäaikaisia ​​riskejä.

Yhdistämällä vaihto-tilinsä he voivat myös kopioida tilan parhaita kauppiaita. Tämä on myös loistava tapa vähentää riskejä ja parantaa voittoja. Vaikka tämä tarkoittaa, että he menettävät, kun kopioitava kauppias häviää, on suuremmat mahdollisuudet menestyä kuin silloin, kun aloittelijat yrittävät käydä kauppaa yksin hyvin varhaisessa vaiheessa.

Siellä on suuri tulostaulukko, jolla on pitkä luettelo parhaista kauppiaista johtajina, joita uudet voivat seurata. He käyvät kauppaa eri strategioiden perusteella, mikä tarkoittaa, että aina on kauppiaita, joilla on sopivat strategiat kaikille.

Ei vain sitä, että on kasvava kauppiaiden yhteisö, jolla on vaihtelevia taitoja. Rekisteröitymällä uudet kauppiaat voivat olla osa tätä yhteisöä ja oppia muiden kokemuksista parantamaan kaupankäyntitietouttaan ja kasvamaan mukana.

Katkarapujen tarkistus: Tärkeimmät ominaisuudet

Shrimpyssä on monia ominaisuuksia. Tässä katkarapututkimuksessa käsittelemme kuitenkin vain muutamia seuraavia.

Turvallisuus

Shrimpy ylpeilee käyttäjien turvallisuuden asettamisesta etusijalle. API-avaimet ovat turvallisesti salattuja ja tallennettuja FIPS 140-2 -vahvistettuja laitteistosuojausmoduuleja. Tämä varmistaa, että vaihto-API-avainten turvallisuus ja luottamuksellisuus säilyvät. Heillä on myös 2-tekijäinen todennus, jonka avulla ne kannustavat käyttäjiä aktivoimaan varojen turvallisuuden varmistamiseksi.

Hinnoittelu

Shrimpy tarjoaa hintavaihtoehtoja varmistaakseen, että kaikki ovat mukana. Suunnitelmia on periaatteessa kaksi, “HODLER” ja “PROFESSIONAL”. Ensimmäinen on maksuton ilman minkäänlaisia ​​maksuja. Ammattilaisella on kolme laskutussuunnitelmaa; kuukausittain, 6 kuukautta ja vuosittain. Palveluvalikoima on tietysti erilainen, ja PROFESSIONAL-suunnitelman palveluilla on paljon enemmän ominaisuuksia kuin HODLER-suunnitelmalla.

Kumppanuusohjelma

Shrimpyllä on viittausohjelma käyttäjille, mukaan lukien HODLERS. He ansaitsevat 50%: n palkkion viittausten maksuista alustalla kolmen ensimmäisen kuukauden aikana. Tämä on tapa palkita asiakkaita heidän tuestaan, ja jokainen voi hyötyä siitä.

Kokeneet kauppiaat voivat myös ilmoittautua sosiaaliseen johtajaan. Heidän on vain ilmoittauduttava ja päätettävä tulla sosiaaliseksi johtajaksi johtaja-välilehdellä. Sitten he voivat aloittaa kaupankäynnin millä tahansa strategialla ja rakentaa ryhmän seuraajia. Myöhemmin he saavat 4 dollaria kuukaudessa jokaisesta seuraajasta, joka kopioi kaupankäyntimallinsa.

Katkarapujen arvostelu: Tuomio

Tämä Shrimpy-katsaus osoittaa, että alusta on melko moderni paikka sosiaaliselle kaupankäynnille, jonka avulla uudet kauppiaat voivat hyödyntää muiden kauppiaiden kokemuksia hyödyntääkseen sijoituksensa ja kauppansa parhaalla mahdollisella tavalla. Monipuolinen yhteisö antaa heille parhaat mahdollisuudet kasvaa, joten tämä on hyvä paikka aloittelijoille kauppiaille aloittamaan matkansa.

Plussat:

  • Kattava foorumi: Katkarapu tarjoaa kaikille mahdollisuuden tulla paremmiksi kauppiaiksi. Tämä on mahdollista ilmaisen suunnitelman avulla, jonka avulla kuka tahansa voi päästä alukseen ja kokeilla sosiaalista kauppaa.
  • Kasvumahdollisuudet: Uudet kauppiaat voivat käyttää Shrimpyä kasvamaan nopeasti tarkkailemalla ja seuraamalla kaupankäynnin suunnitelmiaan ja strategioita.
  • Palkinto kaikille: Jokainen Shrimpy-palvelussa palkitaan. Johtajat palkitaan seuraajistaan, kun taas seuraajat palkitaan anteliaasti uusien käyttäjien tuomisesta alustalle.
  • Korkea turvallisuus: Shrimpy suhtautuu käyttäjien turvallisuuteen erittäin vakavasti, minkä vuoksi sillä on vahva suoja sovellusliittymälleen ja käyttäjilleen.

Haittoja:

  • Ilmaisella HODLER-suunnitelmalla on hyvin rajoitettu pääsy ominaisuuksiin verrattuna maksettuun PROFESSIONAL-suunnitelmaan.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me