6 kaikkien aikojen menestyneintä ICO: ta korotetun määrän mukaan | Osa II

ICO: t

ICO: t (lyhenne sanoista Initial Coin Offerings) ovat tuoneet paljon sijoittajia, huomiota ja huonoa julkisuutta salausalueella parin viime vuoden aikana. ICO: iden kautta, joita kutsutaan myös salakirjoitusten joukoksi tai merkintämyyntitapahtumiksi, erilaiset yritykset ovat onnistuneet keräämään paljon pääomaa projektien käynnistämiseksi kentällä.

Vaikka uskotaan, että yli 70% vuonna 2018 käynnistetyistä ICO: ista oli kokonaishuijauksia, on olemassa riittävästi positiivisia esimerkkejä, jotka osoittavat, että ne voivat olla erittäin arvokkaita työkaluja pääoman keräämisessä.

Alla olemme luoneet luettelon kaikkien aikojen menestyneimmistä ICO: ista tarkastelemalla kuinka paljon he ovat onnistuneet nostamaan.

1. Filecoin (257 miljoonaa dollaria)

Luettelomme yläosassa istuu Filecoinin ICO, joka tapahtui vain kaksi päivää syyskuussa 2017. Tähän päivään asti tätä pidetään kaikkien aikojen menestyneimpänä ICO: na, keräämällä 257 miljoonaa dollaria. Tämän vaikuttavan ICO: n lisäksi Filecoin tunnetaan myös saavansa mittavia investointeja ja tukea Silicon Valley -yrityksen pääomasijoittajilta, mukaan lukien suuret nimet, kuten Y Combinator, Naval Ravikant, Andreessen Horowitz ja Winklevoss Capital.

Filecoin on avoimen lähdekoodin kryptovaluutta- ja digitaalinen maksujärjestelmä, jonka tavoitteena on myös rakentaa hajautettu pilvivarastoverkko IPFS (InterPlanetary File System) -nimisen tekniikan avulla tietojen turvalliseen tallentamiseen ja tallentamiseen. Jotkut uskovat, että Filecoin ICO oli niin suuri menestys, koska projektilla oli jo yllä oleva sijoittajien tuki, kun taas toiset uskovat, että sillä, että se oli ensimmäinen sääntelyn mukainen ICO Yhdysvalloissa, oli valtava positiivinen vaikutus.

2. Tezos (232 miljoonaa dollaria)

Salauslähetysten osalta harvat voivat kilpailla hypeiden määrän kanssa Tezos onnistui luomaan. Tezos on epäilemättä erittäin kiistanalainen projekti. Lyhyesti sanottuna se on älykäs sopimusalusta, joka esitteli maailman ensimmäisen “itse kehittyvän lohkoketjun”. Alusta erottuu joukosta antamalla sen tunnusten haltijoille hyväksyä ja rahoittaa uusia protokollapäivityksiä.

Iezon aikana heinäkuussa 2017 Tezos-projekti onnistui keräämään yli 232 miljoonaa dollaria. Huolimatta useista esteistä (kuten Tezos-säätiön johtajan ja kehitystiimin välinen oikeudellinen kiista), Tezos osoitti, että projekteilla, jotka vastaavat tosielämän haasteisiin salausmaailmassa (kuten skaalautuvuus ja hallinta), on erittäin hyvät mahdollisuudet saada valtavat taloudellinen tuki.

3. Sirin Labs (157 miljoonaa dollaria)

Aivan kuten monet muut blockchain-projektit, Sirin Labs Tavoitteena on kuilun poistaminen massamarkkinoiden ja blockchain-talouden välillä. Se pyrkii tekemään niin Finney-käyttöjärjestelmänsä avulla, joka on ensimmäinen avoimen lähdekoodin blockchain-käyttöjärjestelmä älypuhelimille ja all-in-one-työpöydälle..

IIN: n aikana joulukuussa 2017 Sirin Labs onnistui keräämään 157,8 miljoonaa dollaria, mikä teki siitä kolmanneksi menestyneimmän ICO: n maailmassa..

Monet asiantuntijat uskovat, että tämä ICO oli niin onnistunut, koska tietokoneiden ja älypuhelinten ratkaisujen kysyntä on tällä hetkellä merkittävässä kasvussa. Paitsi että, turvallisuudesta ja yksityisyydestä on hitaasti tulossa kaksi suurinta asiakaskunnan huolta.

4. Bancor (153 miljoonaa dollaria)

Bancor on blockchain-pohjainen ennustusmarkkinaprojekti. Alustan avulla käyttäjät voivat muuntaa eri tunnisteiden välillä sen sijaan, että ne vaihdettaisiin kryptovaluuttamarkkinoilla. Projektin tarkoituksena on ratkaista yksi kiireellisimmistä kysymyksistä, joita krypto-markkinat kamppailevat tällä hetkellä – epälikviditeetti.

Bancor piti ICO: nsa 12. kesäkuuta 2017, ja se onnistui keräämään hämmästyttävän 153 miljoonan dollarin arvosta Ethereumia, jotka kaikki käytetään alustan kehittämiseen. Blockchain-projektilla oli tukea huipputason sijoittajilta, kuten sijoitusyhtiöltä Blockchain Capital, ja tunnetulta sijoittajalta Tim Draperilta, joiden molempien uskotaan vaikuttaneen voimakkaasti keskimääräisen sijoittajan näkemyksiin tähän projektiin.

5. Qash (105 miljoonaa dollaria)

Qash Token Sale -nimellä tunnetun ICO: n aikana, joka tapahtui 6. ja 8. marraskuuta 2017, Qash onnistui keräämään 105 miljoonaa dollaria, mikä teki siitä yhden kaikkien aikojen menestyneimmistä blockchain-ICO: ista..

Nyt, puolitoista vuotta onnistuneen ICO: n jälkeen, Qash-projekti on kehittynyt valtavasti, ja projektin takana oleva tiimi on päättänyt saada kaiken parhaansa noudattamalla vaikuttavan tiukkaa etenemissuunnitelmaa.

6. Aragon (73 miljoonaa dollaria)

Aragonilla on erityinen paikka kaikkien aikojen menestyneimpien ICO: iden historiassa, koska se onnistui keräämään noin 73 miljoonaa dollaria. Aragon on avoimen lähdekoodin projekti, joka on rakennettu Ethereumin lohkoketjun päälle. Sen tavoitteena on tulla hajautetuksi itsenäiseksi organisaatioksi (DAO).

Hanke tunnetaan myös siitä, että sillä on yksi historian nopeimmin päättyvistä ICO: ista. Aragon onnistui hajottamaan kaikki aiemmat ennätykset 17. toukokuuta 2017, sillä se keräsi melkein 25 miljoonaa dollaria vain 15 minuutissa.

Johtopäätös

ICO: n onnistumista ei pitäisi määrittää kerätyn pääoman kokonaismäärän perusteella. Sijoittajan näkökulmasta sijoittaminen eniten rahaa keränneeseen ICO: hun ei välttämättä tarkoita, että rahakkeet todella menestyvät markkinoilla. ICO: hun sijoittaminen on hyvin monimutkainen asia.

Tarkastelemalla luetteloamme 6 menestyneimmästä ICO: sta korotetun määrän perusteella voimme päätellä, että menestykseen ei ole täydellistä mallia. Oli miten on, näyttää siltä, ​​että kaksi tärkeintä näkökohtaa, jotka edistävät ICO: n menestystä, ovat vakavien sijoittajien tuki (etukäteen) ja se, ratkaiseeko projekti tosielämän ongelmia vai ei..

Esillä oleva kuva: itweb.co.za

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me