Nimbus Platform Review: DeFi-ekosysteemin yhdistäminen perinteiseen rahoitusmaailmaan

Hajautetun rahoituksen (DeFi) ekosysteemi on kasvanut voimakkaasti viime vuoden aikana – ylittäen 26 miljardin dollarin rajan – viime tammikuun vajaasta 700 miljoonasta dollarista. DeFi-avaruuden säädyttömästä kasvusta huolimatta se on edelleen haaste yhdistää tämä uusi rahoitusinnovaatio perinteisiin rahoitusjärjestelmiin. 

Nimbus-projekti, uusi DAO-ohjattu DeFi-ekosysteemi, pyrkii ratkaisemaan ongelman tarjoamalla käyttäjille all-in-one-paikan DeFi-ekosysteemin, joka toimii heidän alkuperäisen alustansa, NBU: n avulla.. 

Nimbus DEFI -ekosysteemin käynnistäminen 

Nimbus, lanseerattiin ensimmäisen kerran vuonna 2019, ja se sai nopeasti yli 50000 käyttäjää ympäri maailmaa alustallaan. Tänään, 27. tammikuuta 2021, foorumi käynnistää virallisesti DAO-ohjatun DeFi-ekosysteemin ja sen alkuperäisen NBU-tunnuksen aloittaakseen uuden rahoitusajan. 

Nimbus DeFi -ekosysteemi tarjoaa käyttäjille laajan valikoiman taloudellisia toimintoja, mukaan lukien panostus, palkkiopoolit, maksuvalmiuspalkkiot ja vaihto-ominaisuudet. Lisäksi Nimbus muodostaa yhteyden “perinteiseen rahoitukseen” luomalla käyttäjille useita tulovirtoja alkuperäisten julkisten tarjousten (IPO), joukkorahoituksen, P2P-luotonannon ja Crypto Arbitrage-Tradingin perusteella..

Nimbus DAO

Nimbus DAO on Nimbus-ekosysteemin avaintekijä hallintoprotokolla, joka ohjaa kaikkia alustalla tehtyjä päätöksiä. Nimbus DAO -hallintakoodin haltijat voivat äänestää alustan taloudellisista, hallinnollisista ja teknologisista näkökohdista – ja saada osia Platformin kertyneistä transaktiomaksuista. 

DAO luo käyttäjille arvoa hajauttamalla hallinnan alustalla siten, että vain 10% DAO-hallintotunnuksista on Nimbus-organisaation tiimin hallussa. Sen tarkoituksena on myös estää markkinaosapuolten petokset ja luoda vakaa mekanismi, jotta vältetään sen tunnusten pumppu- ja kaatopaikkajärjestelmät. 

Nimbus-hajautetut sovellukset (dApps)

Tunnuksen takana olevat tulonmuodostusmekanismit perustuvat hajautettuihin Nimbus-sovelluksiin, mukaan lukien:

 • Crypto Arbitrage-Trading dApp: 

Salausvälityssovellus on ollut käynnissä viime vuoden ajan houkuttelemalla käyttäjiä liittymään alustaan. DApp tarjoaa käyttäjille riskien vähentämistä ja palkkion optimointia kaupankäynnissä hyödyntämällä altaan mekaniikkaa.

 • IPO Hub dApp-poolipalkinnot

IPO Hub on ainutlaatuinen työkalu, jonka avulla ihmiset ympäri maailmaa voivat käyttää IPO: n osakkeita salausresursseillaan poolien kautta riippumatta siitä, mikä summa heillä on. IPO Hub -käyttäjät voivat unohtaa ylimääräiset välityspalkkiot ja nauttia hienostuneista arviointimekanismeista ja kaikesta asiaan liittyvästä analytiikasta yhdessä paikassa.

 • Joukkorahoitus dApp-pooli

Nimbus-joukkorahoitus dApp on ainutlaatuinen hajautettu työkalu, jossa on edistyneitä ketjun ulkopuolisia ominaisuuksia, joiden avulla kuka tahansa salauksen omaava voi osallistua käynnistysjoukkorahoitukseen säännellyllä ja turvallisella tavalla. Käyttäjät voivat käyttää vaihtovelkakirjoja ja startup-pääomaa älykkäiden sopimusten kautta. 

Muita Nimbus-alustan ansaintastrategioita ovat: 

 • Panostavat altaat -palkinnot
 • Vaihda palkkio likviditeetin tarjoajille
 • P2P-luotonanto dApp

Nyt arvioinnin aika!!!

 • NBU-tunnus

Nimbus DAO -protokolla käyttää natiivia NBU-tunnusta kahden muun tunnuksen – hallintotunnuksen ja STAN-stablecoinin – rinnalla tukemaan alustan saumatonta toimintaa.. 

NBU-tunnus, ERC20-standardiin perustuen tarjoaa haltijoille pääsyn yli 10 ansaintastrategiapooliin, pääsyn NBU: n hallintatunnukseen ja vaihdon muiden omaisuuserien ja kryptovaluuttojen kanssa. 

Nimbus Governance -tunnus, jonka odotetaan käynnistyvän pian NBU: n käynnistämisen jälkeen 27. tammikuuta, sen haltijat voivat äänestää alustan taloudellisista, teknisistä ja hallinnollisista muutoksista ja ansaita Nimbukselta perityistä kaupankäyntimaksuista. Toisin kuin muut alustat, Nimbus-organisaatio omistaa vain 10% rahakkeista, mikä varmistaa todella hajautetun DeFi-ekosysteemin.

Lopuksi STAN-stablecoin, USD: n tukema 1: 1-suhde tarjoaa käyttäjille vakaan merkin, jonka avulla he voivat johtaa useita käyttötapauksia alustalla. Stablecoin-lanseerauksen on tarkoitus olla vuoden 202 toisella vuosineljänneksellä. 

 • Joukkueen profiili ja kumppanuudet

Alustaa johtaa kokenut 11-jäseninen tiimi, joka muodostaa Nimbus-organisaation, eri elämänaloilta, mukaan lukien fintech, salaus, lohkoketju, kyberturvallisuus, tekoäly ja koneoppiminen. 

Fernando Martinho johtaa tiimiä toimitusjohtajana, Waseem Mamlouk (finanssiteknologiajohtaja), Alexandra Serebrennikova (markkinointijohtaja) ja muut neuvonantajat, kuten David Mazaheri, Patricio Pozzi ja Jorge Sebastião. Tässä ovat enemmän tiimin jäseniä. 

Siitä huolimatta Nimbus-projekti muodostaa jo kumppanuuksia Aasiassa lisäämällä Mars Finance, Alphabit ja Sanctum Pte. Ltd. strategisina kumppaneina. 

 • Oikeudellisen taustan tarkistus

Vuonna 2019 perustettu Nimbus käyttää täysin tarkastettuja älykkäitä sopimuksia Zokyolta, joka on blockchain-kyberturvallisuusyritys, joka vahvistaa asiakkailleen, että tokenomiikka on myös “huolellisesti suunniteltu ja testattu”.. 

Nimbus on sooloyritys, joka on rekisteröity Maltalle saaren salausystävällisten lakien vuoksi. Yritys odottaa parhaillaan EU: n joukkorahoituslisenssiä, jonka odotetaan tulevan myöhemmin tänä vuonna, ja suunnitelmia hankkia SEC-, FINRA- ja muita lisenssejä on myös käynnissä. 

Nimbus-viittausohjelma

Alustan käynnistyttyä 27. tammikuuta käyttäjille tutustutaan myös uuteen Nimbus-viiteohjelmaan “lisätä käyttäjien motivaatiota ja kannustaa vankan yhteisön rakentamista nopeammin”, Nimbus-tiimin viesti lukee. 

Käyttäjille on tarjolla kolmenlaisia ​​viittauspalkkioita:

 • Tunnuksen hankkimispalkinto: 10% palkinto, kun erotuomarit ostavat rahakkeensa.
 • Vaihda palkkiot: Ansaitse jopa 0,15% jokaisen ystäväsi vaihtotapahtumasta 6 erotuomaritasolla.
 • Panostaminen palkintoihin: Ansaitse jopa 12% APY panostamalla NBU-merkkisi. Sinun on hankittava ja panostettava vähintään 250 dollaria arvoisia NBU-rahakkeita vähintään 6 kuukaudeksi. 

Onko Nimbus laillinen yritys?

Tutkimuksemme ja tehdyn due diligence -tutkimuksen mukaan Nimbus-alusta EI ole huijausprojekti. Sen vuoden mittainen kokemus osoittaa, että yritys on työskennellyt ahkerasti toimittamaan loistavia blockchain-pohjaisia ​​työkaluja, joita tosiasiallisesti käyttivät tuhannet käyttäjät ympäri maailmaa. Siirtyminen DeFi: hen on nyt vain looginen seuraava askel heidän kehitysstrategiassaan eikä vain tapa seurata hypeä (toisin kuin monet muut alan startupit).  

Alusta tarjoaa jo käyttäjille esittelyversion DeFi-tuotteiden testaamiseen sekä erittäin turvallisen ja turvallisen alustan. 

Yhden luukun välinen yhteys yhdistää digitaalisen omaisuuden sijoituspalveluihin globaaleille käyttäjille, mikä tarjoaa pääsyn salaamattomiin ennen kuulemattomiin varoihin. 

Johtopäätös 

Tämän keskiviikkona käynnistyvän Nimbus DeFi -ekosysteemin odotetaan avaavan uuden reitin käyttäjille perinteisten digitaalisten ja taloudellisten järjestelmien yhdistämiseksi. Yli 50000 asiakasta on tähän mennessä liittynyt alustalle ja odottavat tätä uutta DeFi-toiminnon lanseerausta ja ainutlaatuista pääsyä listautumisannin, käynnistysrahoituksen ja muita mahdollisuuksia.

UKK

 • Mikä on Nimbus-protokolla?

Nimbus on DAO: n hallitsema dApps-ekosysteemi, joka tuottaa käyttäjille useita tulovirtoja IPO: n, joukkorahoituksen, P2P-luotonannon ja Crypto Arbitrage-Tradingin perusteella. Yhteensä se tarjoaa yli 10 erilaista allasta yhdessä paikassa, johon pääsee yhdellä tunnuksella: NBU. 

 • Kuinka paljon minun on aloitettava kaupankäynti Nimbuksella?

Mikä tahansa määrä on hyväksyttävä Nimbus DEFI -ekosysteemissä. Käyttäjien on liitettävä ulkoinen lompakko, kuten Metamask ja MEW, aloittaakseen alustan käytön. Demoversio on jo saatavilla täältä: https://demo.nimbusplatform.io/

Vastuuvapauslauseke Esitetty sisältö voi sisältää tekijän henkilökohtaisen mielipiteen ja on markkinaehtoinen. Tee markkinatutkimuksesi ennen sijoittamista kryptovaluuttoihin. Kirjoittaja tai julkaisu ei ole vastuussa henkilökohtaisista taloudellisista menetyksistäsi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me