Level01 lancerer AI-guidet DeFi-app på Google Play

Niveau01, den første DeFi-platform med AI-styret derivathandel, lancerede sin vigtigste app i Google Play Store tidligere på denne måned. Projektet, der bruger AI-teknologi til at supplere sit smarte kontrakthandel-økosystem, er nu indstillet til at skalere sit fodaftryk på de enorme derivatmarkeder. Ifølge pressemeddelelsen fra Level01 den 10. oktober er dens nyligt debuterede app er allerede tilgængelig i Google Store med 2 tilstande: Demo og Real (penge). Applikationen viser banebrydende innovationer, der er uovertrufne på de finansielle markeder, primært for at levere en automatiseret fair handelsplatform for alle.

Med en live-app på markedet vil den helt sikkert øge kravene til projektets native token ‘LVX’. Det digitale aktiv, der er noteret på DigiFinex, handler i øjeblikket omkring $ 0,10 mod USDT og BTC med aktiv volumen. Notering på Uniswap er under planlægning, og dette vil være endnu en likviditetsforøgelse til LVX-tokenet. Dette værktøjstoken spiller en vigtig rolle i Level01 DeFi-platformen; brugere, der bruger det til at handle med derivater, får 50% lavere gebyrer og kan placere det i værtshandelsrum for at tjene provision fra handlende i værelserne.

Niveau01 er også i stand til at skalere sine indtægter betydeligt, da det dækker Forex- og råvaremarkederne, som er enorme sammenlignet med det nye Cryptocurrency-marked. Det globale derivatmarked anslås at være værd $ 542 billioner, selv en lille procentdel af dette tal vil være væsentlig for Level01s indtægter. Handel med flere markeder vil gøre det muligt for Level01 at udvide sin kundebase ud over Cryptocurrency-markedet. Især er platformen struktureret til at lette udvekslingen af ​​derivatkontrakter på både krypto- og traditionelle markeder.

AI-værdiproposition i handel med decentraliserede derivater

I modsætning til de fleste P2P-handelsplatforme er prisniveauet Level01 ret innovativt, da projektet kombinerer AI, big data og decentralisering for at give sine kunder tidsnøjagtige priser med forudsigelser om risiko og belønning og derved sikre, at alle handler på lige fod. Niveau01 har været i stand til at opnå dette gennem sin egen FairSense AI; AI’s algoritme viser en fair og nøjagtig prisfastsættelse for begge parter i en kontrakt ved at udnytte kryds-stream-analyse ved hjælp af realtidsdata fra Bloomberg og Thomson Reuters, noget der kun er tilgængeligt for store finansielle institutioner før denne app. 

FairSense AI justerer værdien af ​​underliggende derivatkontrakter hvert sekund og giver investorerne en konstant opdateret dagsværdi fra deres underliggende derivatkontrakter, inden den matcher med en anden. Dette eliminerer almindelige problemer i derivathandel som glidning, menneskelige fejl og manipulation af data. Denne justering styres af algoritmer, der er indstillet til at spore de mest likvide globale markeder for at kortlægge realtidsekvenser med fair og nøjagtig prisfastsættelse. Level01 kaldte sig passende “The Ultimate Fair DeFi Platform”.

Debut af Level01’s app øger yderligere værdiforslaget til dette AI-fokuserede økologiske prisopdagelsesøkosystem. For at citere medstifter Adam Ooi, 

Vi ønsker at rette op på de nuværende mangler og uligheder på de finansielle markeder og bringe lighed og balance tilbage for alle. Blockchain har evnen til at fuldføre vores vision om at gøre verden bedre og mere retfærdig … Denne lancering på Google Play repræsenterer en vigtig milepæl i vores virksomhed, der bringer os tættere på vores mål.”

Niveau01 Bullish Strategic Partnerships i 2020

Forud for sin seneste milepæl havde Level01 toet to vigtige partnerskaber som en del af skalering af sine dataressourcer og markedsudbredelse. Virksomheden meddelte tidligere på måneden, at det havde integreret det populære markedsdatafeed, der blev tilbudt af Bloomberg ‘(B-PIPE)’, hvilket gør det til et af meget få blockchain-virksomheder, der leverer pålidelige data fra en så velrenommeret kilde.

Med hensyn til DeFi-udsigterne arbejder Level01 med en førende udbyder af digital rigdomstjeneste AGDelta. De to har siden kombineret deres evner inden for AI-baseret P2P-handel og datafokuserede distributioner for at forbedre likviditeten og give blomstrende muligheder for avancerede kryptoinvesteringer. AGDelta CEO, Andrew Au, er bullish på udsigten til dette partnerskab,

”Dette samarbejde med Niveau01-teknologier er et logisk skridt til at kombinere det bedste inden for race køb og salg side kapaciteter for at imødekomme markedets efterspørgsel efter stadig mere interessante private, alternative og digitale aktiver muligheder. ”

Konklusion

Mens priseffekten på LVX-token kan tage tid at afspejle denne seneste udvikling, kunne Level01 DeFi-platformen se på vedtagelse på næste niveau. En stigning i brugere kan i sidste ende øge værdien af ​​dets LVX-værktøjstoken sammen med øget handel på platformen og efterspørgsel efter den samme i børsnoterede kryptobørs. Med de nuværende baisse markedssentimenter er potentialet groft undervurderet, og det er kun et spørgsmål om tid, før dette token klatrer op på diagrammerne.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me