DeFi News: Kava integreret i Binance.com, udsolgt på få minutter

reklame Phemex

Konkurrencen bliver meget hurtig i DeFi-rummet. Binance.com er den første store børs, der integrerer native DeFi-løsninger på Binance-platformen. Ikke kun er dette en stor velsignelse for KAVA, “Den skjulte perle i årtiet” ifølge til Forbes, men det er også kun begyndelsen på, hvad der endnu kommer til dette høje vækstmarked med højt potentiale.

Mere og mere værdi låses fast i decentrale finansieringsprotokoller og platforme. Over 7 milliarder dollars er spredt ud blandt et par dusin projekter allerede, men alligevel forsøger de alle at imødekomme Ethereum-brugere. Det er på tide at introducere andre aktiver også til decentraliseret finansiering. Kava gør netop det ved at støtte Binance Coin – eller BNB – fra dag ét. At have støtte fra verdens førende kryptokurrencyudveksling giver projektet en betydelig konkurrencemæssig fordel i forhold til ethvert andet DeFi-projekt på markedet i dag. 

Binance spiller Kava Trump-kortet

Ugens store nyhed er, hvordan Kava nu officielt understøttes på Binance.com-platformen. Handel med det oprindelige KAVA-aktiv har foregået i flere måneder nu. At tage det næste skridt i dette partnerskab var afgørende for at hæve status for begge platforme i processen. Det er første gang Binance.com integrerer en DeFi-løsning direkte i sin platform. Denne fordel er først og fremmest uvurderlig for Kava og dens brugere og bør ikke undervurderes. 

For at sætte denne integration i perspektiv er det nu muligt for Binance-brugere at satse direkte på Kava-platformen med BNB. Der er ikke længere behov for at skifte mellem platforme eller bruge en separat mobilapplikation. Denne mulighed forbliver tilgængelig, men at have en direkte integration er meget mere ligetil. Desuden har Binance.com-brugere hidtil uset funktionalitet til deres rådighed. At være i stand til at udnytte BNB og BUSD direkte til at indsamle belønninger til minedrift ved likviditet er et stort skridt fremad. 

Integrering af Kava på en sådan måde bekræfter potentialet i denne DeFi-platform. Alle kan integrere denne løsning i deres platform, udveksling eller dApp med relativ lethed. Indtil videre er der ikke adgang til andre DeFi-projekter direkte fra en børs, hvilket gør Kava til et utroligt unikt tilbud på markedet i dag. 

Den igangværende succes med Kava har givet nogle interessante resultater. Ikke kun er der den direkte Binance.com-integration, man skal holde øje med, men også prægning af USDX synes også at gå efter planen. Som et resultat af Binance-brugernes stigende interesse for denne mulighed er den likviditet, der skal præges gennem puljen, blevet øget flere gange i de sidste to uger. Det er sandsynligt, at der vil ske yderligere stigninger i overskuelig fremtid. 

Betydningen af ​​Binance Staking Node

At sætte KAVA som et DeFi-token er opsat på en temmelig genial måde. Under normale omstændigheder ville brugerne næsten være låst ud af at deltage i DeFi-indsats, medmindre de fungerede som en validator på netværket. Dette kræver normalt at eje flere tusinde mønter og holde noden kørende 24/7. Ved hjælp af Binance, hele dette behandle er blevet meget mere tilgængelig. 

Binance indsatser puljer $ KAVA af sine brugere, indsætter det meste af det, men holder en del uafskærmet til enhver tid. Dette gør det muligt for brugerne at optjene stakingbelønninger, mens de stadig er i stand til at handle KAVA på Binance eller flytte det andre steder. Dette skaber det bedste fra begge verdener, hvor Binance indsætter det meste af Kava og forbedrer sikkerheden i blockchain, mens det stadig gør det muligt for brugerne at få en god oplevelse – have likviditet, når de har brug for det og optjene belønninger passivt.

Lytter til brugerfeedback

Binance cz

Det igangværende partnerskab mellem Binance og Kava er også drevet af brugerfeedback. For at være mere præcis. Binance.com-brugere har spurgt til integrerede DeFi-løsninger til at sætte deres kryptokurrencyportefølje i arbejde. I betragtning af hvordan Kava aktivt understøtter BNB til prægning af USDX, var det et spørgsmål om tid, indtil en ordentlig integration fandt sted. 

Desuden viser alt dette, at Kava ikke er din gennemsnitlige DeFi-platform. Det er i øjeblikket muligvis ikke låst den samlede værdi af Maker eller Compound, men det er kun et spørgsmål om tid. Denne platform har stadig meget funktionalitet, der venter på at blive tilføjet i den nærmeste fremtid. En af disse store ændringer vil forekomme temmelig snart og potentielt ændre DeFi-landskabet for evigt. Ifølge til CEO og medstifter af Kava, Brian Kerr, fra denne uge,

”84 millioner KAVA er i øjeblikket obligeret af indehavere til en værdi af ca. $ 354 millioner USD. 568 aktive CDPS med indskud på i alt $ 36.731.493 USD i værdi. 16.370.511 USDX udstedt. 1.149.645 $ optjent i KAVA-præmiebelønninger, og 932.166 blokke bekræftes. ”

Alle tegn er utroligt hausse, hvad Kava angår. At blive integreret i Binance.com direkte er et vigtigt første skridt mod at tage DeFi mere mainstream. Denne industri forbliver lidt af et nichemarked, men nu vil millioner af mennesker være i stand til at udforske Kavas tilbud indbygget. 

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me