Top 13+ IEO-platforme og startpads

En af grundene til, at IEO er ved at indhente ICO’er, fordi de er mere sikre ved at blive knyttet til exchange og dets launchpad-platform. Investorer som IEO’er, fordi der er en forsikring om, at platformen / børsen havde foretaget den nødvendige due diligence af de projekter, den lister, og chancerne for at miste penge gennem svindel eller usande oplysninger er minimale.

Da IEO’er samler damp, bliver det afgørende at forstå, hvilken IEO-platform eller launchpad der faktisk er gode, der leverer det bedste af tjenester til både investorer og projekter..

For at kunne betegnes som de bedste platforme designet til lancering af IEO, skal IEO-platformene have visse funktioner for at kunne tilbyde de bedste investeringsresultater og muligheder.

Mens investorer og projekter ser på nogle almindelige punkter, ligesom platformene skal have et brugervenligt instrumentbræt, hvor alt hvad du har brug for er på ét sted og måske lidt ekspertrådgivning om hver IEO, den lancerer, vil der altid være nogle specifikke punkter, der har brug for tages op til overvejelse.

Kritiske funktioner til en god lanceringsplatform

Valg af den rigtige IEO-lanceringsplatform giver projektet den bedste mulighed for at tiltrække investorer til dit projekt. Mens de fleste hævder at have det rigtige sæt investorer, adskiller de bedste af IEO-platformene sig på basis af –

  1. Let at bruge – En platform skal være enkel og nem at bruge. Det være sig en novice eller en erfaren investor, nemme at bruge platforme samler mere efterspørgsel.
  2. Sikkerhed og stabilitet – En af grundene til, at investorer flytter til IEO, er stabilitet og sikkerhed. Så deres forventning fra platformen er den samme. Investorer tøver bestemt med at handle på en platform, der er mindre sikker eller tilbøjelig til angreb, da de har tendens til at tabe.
  3. Høj likviditet – Platformen med solide relationer med branchens ledere forventes bestemt at bringe flere investorer om bord, hvilket skaber en overflod af likviditet, som token-salget kan gennemgå.
  4. Multi-mønt support – Mens de fleste platforme ser udbyder IEO-abonnement gennem førende kryptoer og deres oprindelige tokens, gør en multi-mønt-supportplatform bestemt liv lettere for investorer, der måske ønsker at bruge et af deres tokens til at abonnere på IEO.
  5. Stærk teknologi – Tekniske fejl forhindrer glathed i enhver proces, og det samme er tilfældet med IEO-platformen. En stærk platform med overlegen teknologi er bestemt ikke kun investorer, men selv projekter ser efter, så IEO kan udføres problemfrit.

Omfattende liste over udvekslinger med IEO-platforme & Launchpads:

Binance Launchpad er den eksklusive lanceringsplatform til Binance-børsen. Startpladen er den mest populære, da den understøttes af en af ​​de førende kryptobørser, Binance. Binance Launchpad kan prale af sin førende overlegne teknologi og partnerskaber, der bringer flere investorer, hvilket resulterer i højere likviditet. Ifølge webstedet er Binances certificerede matchende motor i stand til at behandle 1.400.000 ordrer i sekundet, gør Binance til en af ​​de hurtigste børser på markedet i dag.

Det nævnes også, at børsen har solide forbindelser med branchens ledere og har en misundelsesværdig liste over investorer og rådgivere, der er villige til at stå bag dens platform. Startpladen er et vigtigt projekt for Binance og ledes af CZ, der leder et team, der har erfaring inden for både wall-street og crypto-finansiering. Dette team har også stor erfaring med at oprette vellykkede opstart.

Platformen understøtter alle enheder og flere sprog og tilbyder en problemfri brugeroplevelse.

Binance LaunchpadBinance Launchpad

OKEx, der var en af ​​de førende børser efter handelsvolumen, valgte at følge Binance og Huobi og lancerede sin IEO-udveksling. OKEx’s platform er mærket som OK Jumpstart og planlægger at tilbyde en platform, der hjælper blockchain-projekter af høj kvalitet med at blive offentligt og blive noteret på et flydende marked i verdensklasse og samtidig hjælpe med at skabe vækst i blockchain-markedet og økosystemet sundt.

For at give unikhed til sin platform bruger OK Jumpstart en abonnement + tildelingsmetode. Under denne tilgang åbner abonnementet i 30 minutter, og det lukkes tidligt, hvis grænsen for overtegning er nået. Når abonnementet er slut, følger tildelingen derefter. For at deltage har OKEx lagt nogle grundregler, der er som følger –

  • Minimum tærskel: En investor skal have mindst 500 OKB i 7 på hinanden følgende dage eller købe 3.500 OKB inden snapshot-tiden på tokensalgsdagen.
  • For at sikre dit abonnement: Investoren skal have mindst 2.500 OKB i 7 på hinanden følgende dage eller købe 17.500 OKB inden snapshot-tiden på tokensalgsdagen.
  • For at få mest muligt ud af det: Investoren har brug for at opdele sin OKB på forskellige konti (for dine venner og familie). Han er nødt til at beholde 2.500 OKB på hver konto i 7 på hinanden følgende dage eller købe 17.500 OKB ved hjælp af forskellige konti inden snapshot-tiden på token-salgsdagen.

Ok JumpstartOk Jumpstart

Da stigningen i IEO’er og konkurrent Binance bevæger sig fremad, lancerede Huobi også en IEO-platform i marts 2019 kaldet Huobi Prime. Med denne platform har Huobi planer om at give store kryptoprojekter en chance for at rejse kapital hos nogle kvalificerede og ægte investorer.

Huobi positionerer også sin launchpad som en Direct Premium Offering (DPO) platform, der giver brugerne en række fordele. Alle mønter købt via Huobi Prime deponeres straks på brugerens konti og kan handles på Huobi Global mod Huobi Token (HT), vores oprindelige token. Ingen grund til at vente på forsalg eller lignende forsinkelser. Børsen foretager en streng screening og har en streng proces for at sikre, at kun premium-projekter, der endnu ikke er noteret på en større børs, er inkluderet. Platformen giver også lige adgangsmuligheder for store og små spillere ved at åbne døre for personlige brugere, ikke kun professionelle eller VIP’er.

Huobi PrimeHuobi Prime

Den længe etablerede og populære børs, Bittrex, annoncerede deres første IEO i februar 2019. Men det havde ikke en let åbning til sin IEO-debet, da den første og hidtil eneste IEO – til RAID-projekt – blev annulleret. Ikke desto mindre har Bittrex en misundelsesværdig bruger- og investorbase og forventes at forfølge en anden IEO i den nærmeste fremtid.

BittrexBittrex

KuCoin er en tidligere Top 10-børs, men er stadig en af ​​de mest kendte børser over hele verden. Da de har mistet deres position på grund af det sene handelsvolumen for sent, ser børsen ud til at være på vej mod IEO for at få formuerne tilbage. For nylig annoncerede de deres første IEO til MultiVac-projektet på deres helt nye platform, kaldet Spotlight. KuCoin Spotlight sigter mod at hjælpe blockchain-projekter med at skaffe de nødvendige midler, tiltrække markedsopmærksomhed og forbedre industriel indflydelse.

KucoinKucoin

Probit har set solid succes på sin hurtigt voksende IEO-platform. Det har allerede været vært for over 70 runder af IEO efter at have gennemført sin første IEO i februar 2019. Probit har vist nogle fantastiske resultater som Linix IEO, der blev udsolgt på bare fem sekunder og fortsatte med at rejse $ 300.000 på 30 minutter og den seneste massive succes i Boltt Coin, der samlede $ 795.000 i løbet af 4 fortløbende udsolgte runder.

Deres allerførste Launchpad Premium IEO til SportX hjalp det decentrale sports-IP-økosystem med at sælge alle 5.000.000 af deres SOX-tokens, samtidig med at dets værdi steg med 300%

ProbitProbit

Coinbene er ofte opført blandt de top 10-børser og har et stort samfund, så dets tilstedeværelse på IEO-markedet med lanceringspladen var tydeligvis forventet. Selvom børsen har været i nyheden om at tale om at lancere sin egen IEO-platform i 2018, blev dens første IEO officielt annonceret i marts 2019. Coinbene har allerede haft sine rystelser, da RedFOX Labs, en Vietnam-baseret blockchain Venture Builder, havde erstattet Coinbene med Coineal for at køre en IEO. RedFOX annoncerede tilbagekaldelsen, efter at flere kryptonyhedsportaler rapporterede mistænkelige aktiviteter forbundet med CoinBene, herunder forsinkelse i behandlingen af ​​udbetalinger og indskud.

CoinbeneCoinbene

I modsætning til Probit er Coineal en ganske stor udveksling med næsten $ 700 mio. Daglig handelsvolumen. Har Og ligesom andre større børser er de også sprang i løbet af og IEO launchpad. Coinreal, der har en højborg på de sydøstasiatiske markeder med investorer i Kina, Japan, Korea, Vietnam og mere, har allerede gennemført IEO’er for IPW Token, Levolution og Kizuna Global Token.

CoinealCoineal

ExMarkets-platformen er en af ​​de sene deltagere i løbet, men har kørt nogenlunde foran. Børsen betegner sig selv som på grund af sin overlegne teknologi, der hjælper med at levere tykke ordrebøger og dyb likviditet takket være en backend-ramme. Platformen viser 5 IEO’er som afsluttede og viser 6 IEO som igangværende med 3 kommende. Selvom børsen ikke afslører resultatet af hver IEO, taler antallet af projekter, der er anført her, historien om dens succes.

EXMarkederEXMarkeder

Endnu en stor udveksling og et andet af dets sideprojekt, der fokuserer på IEO. Ligesom succesen med sin udveksling ZB.com, som var en nykommer i 2018, men hurtigt nåede Top 10 den CoinMarketCap, ZB forventer, at dets launchpad gør det samme. Selvom de er blevet beskyldt for at falske deres handelsmængder, har ZBG ikke desto mindre gennemført to IEO’er på deres egen launchpad med V Systems og Kamari-projekter..

ZBGZBG

Ligesom sin strategiske partner for ZB.com-udveksling er BW.com også en udveksling, der har pralet af sin stærke position i den asiatiske region. BW Tokens Launchpad har til dato understøttet tre IEO-projekter, hvoraf to blev afsluttet i slutningen af ​​marts 2019 (Blockbuster og V Systems) og en stadig i gang (Grabity).

BWBW

Et ret uhørt navn, BGOGO er den første digitale aktivudveksling med supernode noteringsmyndighed. Bgogo.com er registreret på Caymanøerne og dets grundlæggere inkluderer medlemmer fra førende internetfirmaer som Facebook, Twitter, IBM, Alibaba osv. Kerneteknikteamet består af flere verdensmestre i ACM International Collegiate Programming Contest, der giver alt potentialet til udvekslingen for at lykkes som en IEO-tokenplatform. Platformen har allerede annonceret to token-salgshændelser til ARM- og X-Block-projekter.

BogoBogo

IDAX er en global digital finansiel serviceplatform, der fokuserer på behovene hos bitcoinhandlere med høje daglige handelsvolumener. Med allerede etablerede investorer, blev IDAXs adgang til IEO-markeder markeret, da platformen annoncerede det første IEO for ZeroBank-projektet, der finder sted i april 2019.

IDAXIDAX

En relativt ny børs, men en stærk derivatplatform, der har adgang til ret store investorer med høj billet. Deres første IEO-projekt kaldet DOS Network har ikke gjort meget for at begejstre samfundet, og der er allerede en fornemmelse af, at disse projekter kan kæmpe for at opretholde deres pris, når børsen er noteret. Det er dog tidlige dage for Bitmax Launchpad, som dog stadig kan give nogle vindere.

BitmaxBitmax

Du er måske også interesseret i: Bittrex Hosting First Initial Exchange Offering (IEO), ligner det Binance Launchpad?

  • LATOKEN Launchpad

LATOKEN skød sig til berømmelse, da det meddelte, at det ville handle tokeniserede aktier i Apple, Tesla, Google og andre blå chips samt guld-, olie- og ejendoms-ETF’er via krypto. At give en mulighed krypto-indehavere til at diversificere deres portefølje ved at få adgang til tokens, der er knyttet til prisen på reelle aktiver, skubber også børsen sin IEO-platform. Efter at have lanceret sin IEO-lanceringsplade for længe siden tilbage i 2018, har den salgsfremmende aktivitet for sin IEO-platform netop været stigende i 2019.

LaTokenLaToken

Konklusion

IEO’er forventes at blive her et stykke tid og ser ud til at det kan ændre formuer for de fleste af disse børser, som ikke kun giver abonnementshjælp, men også hjælper med at levere de bedste projekter til token-salg, i sidste ende rense blockchain og crypto-økosystemet fra svindlere og falske projekter..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me