Viikoittainen näkymä 8. – 12. Heinäkuuta: Viisi tärkeintä kauppaa tällä viikolla

Hyvää viikonloppua, kaikki.

Edellisen viikon aikana dollarin markkinat olivat positiiviset. Indeksi nousi valuuttakoriin korkeimmalle tasolleen perjantaina kahden ja puolen viikon aikana, kun luvut paljastivat, että Yhdysvaltain työpaikkojen kasvu kasvoi voimakkaasti kesäkuussa. Yhdysvaltain maatalouden ulkopuolinen palkanlaskenta eteni viime kuussa 224 000 työpaikalla, mikä on viiden kuukauden korkein luku. Työttömyystiedot olivat kuitenkin 3,7%, mutta ennuste ei ollut 3,6%.

Tyypillisesti NFP vaikuttaa lyhyellä aikavälillä dollariin, kun taas työttömyysaste jättää pidemmän aikavälin vaikutuksen. Joten dollari käy todennäköisesti laskusuhdetta maanantaina ja eteenpäin, kunnes Yhdysvaltojen taloudelliset tiedot ovat positiivisia.

Talouskalenteriin on keskityttävä Fed-puheenjohtajan Powellin puhe, Kanadan keskuspankin rahapoliittinen päätös ja Yhdysvaltain kuluttajahintaindeksit..

1) USD – Fed puheenjohtaja Powell puhuu – tiistai, 12:45 GMT

Yhdysvaltain keskuspankin puheenjohtajan Jerome Powellin on määrä antaa avaussanoja Bostonin keskuspankin isännöimässä tapahtumassa. Lyhytaikaisia ​​korkoja valvovan keskuspankin päällikkönä hänellä on enemmän vaikutusvaltaa maan valuutan arvoon kuin kenellekään muulle. Elinkeinonharjoittajat tutkivat hänen julkisia sitoumuksiaan, koska niitä käytetään usein pudottamaan hienovaraisia ​​vihjeitä tulevasta rahapolitiikasta. Odotettavissa yleisökysymyksiä.

2) CAD – BOC: n rahapolitiikka – keskiviikko, 14:00 GMT

BOC on ollut yksi harvoista keskuspankeista liberaalien talouksien joukossa (lukuun ottamatta Yhdysvaltain keskuspankkia), joka on pystynyt nostamaan korkoja kriiseistä ja kauppasodasta huolimatta. Kanadan keskuspankki on korottanut korkojaan neljä kertaa vuodesta 2017 lähtien, mutta ottaen huomioon hidas maailmantalouden kasvu, Yhdysvaltain ja Kiinan kauppasota sekä heikentyneet raakaöljyn hinnat, BOC todennäköisesti pitää korot ennallaan.

Elinkeinonharjoittajien alkuperäinen suuntaus voi olla nouseva Loonielle, mutta trendi voi olla lyhytaikainen. Joten aion ostaa CAD-uutisia ja tulen pois kaupasta mahdollisimman pian.

Mitä tapahtuu, jos BOC alentaa korkoa?

Siinä tapauksessa voimme nähdä dramaattisen oston USD / CAD vähintään 100-200 pistettä uutisen ensimmäisen viiden minuutin aikana.

3) USD – FOMC: n kokouspöytäkirja – keskiviikko klo 18.00 GMT

FOMC: n ja Fed: n poliittisen päätöksen aikana keskuspankki sanoi, että se ei odota koronlaskua tänä vuonna, mutta ennusti sen vuodelle 2020. Keskuspankin liittovaltion rahastojen mediaanimarginaali on edelleen 2,4% vuodelle 2019, muuttumattomana maaliskuussa projektio.

Kuitenkin kahdeksan liittovaltion avoimen markkinakomitean jäsentä ajatteli kannattavansa yhden koronlaskua tänä vuonna. Fed kuitenkin täsmensi ennusteitaan tuleville vuosille.

Klo 18.00 GMT tapahtuman kokouspöytäkirjassa valaistaan ​​joitain tärkeimpiä aiheita, kuten miten FOMC: n jäsenet tulkitsevat kauppasotaa ja kauppasodan seurauksia Yhdysvaltain taloudelle. Pitäisikö Fed muuttaa rahapolitiikkaansa? No, se on vain mielipiteeni FOMC: n nykyisistä kokouspöytäkirjoista ja odotan myös sijoittajien neutraalia vastausta sen julkaisemiseen.

4) GBP – BOE: n rahoitusvakausraportti – torstaina klo 9.30 GMT

BOE: n kuvernöörin Mark Carneyn on tarkoitus pitää lehdistötilaisuus rahoitusvakausraportista Lontoossa.

Mikä on rahoitusvakausraportti?

Se on arvio rahoitusjärjestelmän terveydentilasta ja mahdollisista rahoitusvakauteen kohdistuvista riskeistä. Ahdistusta ja puutteita koskevat todisteet voivat antaa käsityksen rahapolitiikan tulevaisuudesta. Kuten tiedämme, Yhdistynyt kuningaskunta kamppailee inflaation kanssa, minkä vuoksi he eivät ole korottaneet korkoa. Siksi sijoittajat seuraavat sitä tarkasti uusien koronnousuohjeiden löytämiseksi.

5) GBP – kuluttajahintaindeksi m / m

Inflaatioluvut korreloivat voimakkaasti työmarkkinalukujen kanssa, koska kyse on kulutuksesta ja ihmiset kuluttavat yleensä enemmän, kun heillä on työpaikka tai liiketoiminta kukoistaa. Yhdysvaltojen kesäkuun 2019 työmarkkinaraporttia tarkasteltaessa luvut vaihtelivat. Yhdysvaltojen maatalouden ulkopuolisten palkkojen määrä kasvoi viime kuussa 224 000 työpaikalla, mikä on viiden kuukauden korkein luku. Työttömyystiedot olivat kuitenkin 3,7%, mutta ennusteet eivät olleet 3,6%. Keskimääräiset tuntiansiot laskivat kesäkuussa 0,3 prosentista 0,2 prosenttiin.

Tässä on asia – keskimääräisten tuntitulojen lasku voi vähentää ihmisten kulutuskäyttäytymistä ja aiheuttaa kysynnän laskua ja lopulta laskea inflaatiota.

Taloustieteilijät odottavat, että Yhdysvaltojen inflaatioluvut laskevat hieman 0,1–0,0%. Perusinflaation odotetaan nousevan 0,1 prosentista 0,2 prosenttiin. Odotetaan todellisia lukuja.

Onnea ja pysy kuulolla FX-johtajien kanssa päivityksiä varten!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me