Twitter-hakkerit nappaivat 121 000 dollaria BTC: ssä. Opi pitämään kolikot turvassa

Twitter-hakkereilla oli viimeinen päivä toimistossa viime aikoina, ja he onnistuivat kävelemään pois 121 000 dollarin arvoinen Bitcoin. Kuka tahansa tekijä on, he omistavat nyt nämä kolikot saatuaan vähintään 400 erilaista Bitcoin-maksua tweetereistä. Se, miten he suunnittelivat huijauksen, ei ole tavallisen ihmisen tiedossa, mutta Bitcoin-maailmassa se ei ole yllätys, koska tällaisia ​​hakkereita tapahtuu koko ajan.

Paitsi että tämän erityisen hakkeroinnin mittakaava on vaikuttava, se on melko vaikuttava myös kohdennettuihin Twitter-tileihin. Toisin sanoen nämä online-rikolliset hakkeroivat joidenkin maailman merkittävimpien julkishenkilöiden, mukaan lukien Tesla Motorsin toimitusjohtaja Elon Muskin ja entisen Yhdysvaltain presidentin Barack Obaman, tilit. Myös nykyisen presidenttiehdokkaan Joe Bidenin tili on hakkeroitu lähes kymmenen muun vaikuttajan kanssa, joista useimmat ihmiset tunnustavat.

Hyökkäys ei rajoittunut vain yksilöihin. Myös Apple-tietokoneiden Twitter-tili hakkeroitiin. Kun tällaisia ​​hakkereita tapahtuu säännöllisesti krypto-valuutanvaihdossa ja sosiaalisen median tileissä, jopa kaikkein riskialttiimmat adrenaliinihakuiset pelaajat haluavat tehdä kaiken mahdollisen suojaamaan Bitcoiniaan. Otetaan hetki ja tutkitaan, miten se tehdään.

Älä puhu Bitcoinista sosiaalisessa mediassa

Vaikuttajat voivat joskus joutua hakkereiden uhriksi, koska hakkerit tietävät, että heidän tilinsä saa liikennettä ja voivat siten mainostaa Bitcoin-osoitteitaan laajalle yleisölle ja toivovat, että he voivat huijata joitain ihmisiä, mutta säännöllisiä päivittäisiä käyttäjiä voidaan myös hyödyntää ja salausta varastaa kiitos sosiaalisen median. Vaikka et olisi kuuluisa. Kuinka se on mahdollista?

Hakkerit voivat käyttää jotain, joka tunnetaan nimellä sosiaalinen suunnittelu, päästäksesi salaukseen. Monet Bitcoin-vaihto- ja uhkapelisivustot antavat sinun käyttää puhelintasi tilisi suojaamiseen. Tässä on haaste. Jos hakkeri tietää, että puhut Bitcoinista paljon sosiaalisessa mediassa ja nimesi on sosiaalisen median profiileissasi, he voivat etsiä nimesi. Jos he näyttävät tarpeeksi kovilta, he voivat vain löytää sähköpostiosoitteesi, kotiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Usein matkapuhelinyritysten kanssa nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja kotiosoite ovat ainoat asiat, joita he tarvitsevat muuttaakseen tiliäsi.

Joten tuntematon hakkeri ottaa sitten tiedot, teeskentelee olevansa sinä puhelimitse, soittaa matkapuhelinyhtiölle ja jatkaa soittamista, kunnes hän löytää yhden asiakaspalvelun edustajan riittävän siedettäväksi tekemään muutoksia tiliisi. Sitten he vaihtavat SIM-korttisi uudeksi, joka välittää viestisi edelleen puhelimeesi eikä sinun. Kun heillä on pääsy puhelimeesi, he voivat vaihtaa salasanasi ja varastaa Bitcoinisi. Tätä kutsutaan sosiaaliseksi suunnitteluksi.

Älä säilytä Bitcoin Online -palvelua

Suurin osa pelaajista, jotka ovat uusia Bitcoinissa, ajattelevat, että on turvallista tallentaa digitaalisia valuuttoja verkossa, koska Bitcoinia ja lohkoketjua ei voida hakata. Vaikka on totta, että molempia ei voi hakata, Bitcoinin ja muiden kryptovaluuttojen varastointisivustot sijaitsevat keskitetyillä palvelimilla. Nämä palvelimet voidaan todellakin hakata. Tämä tarkoittaa, että jos säilytät kryptovaluutta verkossa, vaikka omistat verkkosivuston (useimmissa tapauksissa et ole verkkosivustolla), nämä kolikot voidaan varastaa.

Parempi ratkaisu on ostaa laitteiston USB-avain, joka tunnetaan myös nimellä laitteiston lompakko (Trezor ja Ledger Nano S ovat suosituimpia tuotenimiä). Laitteiden lompakoiden avulla voit tallentaa kolikot pois tietokoneelta ja Internetistä. Laitteiston lompakko tallentaa henkilökohtaisiin kolikoihisi liittyvät salausdata suoraan avaimeen, mikä tarkoittaa, että kukaan ei voi ottaa sitä sinulta, kun et jaa sitä. Se tuo meidät viimeiseen vinkkiimme.

Jos et omista yksityisiä avaimiasi, et omista Bitcoinejasi

Yksityinen salaustieto, joka on tallennettu joko laitteiston lompakkoon tai kytketty mihin tahansa Bitcoin-lompakkoosi verkossa, toimii leimana, joka tunnistaa tapahtumasi lohkoketjussa, samalla kun suojaat arvotasi ja tekevät siitä yksin. Jokainen yksityinen avain on yhdistetty julkiseen avaimeen, jonka voit jakaa muiden kanssa. Tämä julkinen avain luodaan lompakon osoitteessa, jota käytit tosiasiallisesti Bitcoinin lähettämiseen ja vastaanottamiseen Bitcoin-verkon käyttäjien välillä. Jaa julkinen avain kaikin puolin missä haluat, kunhan olet valmis tekemään kauppaa ja joko lähettämään tai vastaanottamaan kolikoita.

Älä koskaan jaa yksityisiä avaimiasi, ja vähemmän haluat jonkun muun pääsyn Bitcoiniin puolestasi.

Bitcoinin avulla voit olla oma pankkisi ja huolehtia omasta pankkitilistäsi. Se on mahtavaa. Muista vain, että suurella voimalla on suuri vastuu.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me