Miksi Bitcoin Price on rallissa hyvissä ajoin ennen puolittamista

Bitcoinin hinta yhtäkkiä ylittää tärkeän tuen tason 10000 dollarin rajan kohdalla. Se on ollut varsin nousu kryptovaluutalle, ja se ei hyödytä vain Bitcoinia. Digitaalisten valuuttojen perustamisesta vuonna 2008 lähtien, yleisesti ottaen, Bitcoinin hinnan noustessa, niin tekevät myös tuhansien muiden markkinoilla olevien cryptocurrency -projektien hinnat tänään.

Tämä herättää kysymyksen. Miksi Bitcoinin hinta nousee niin paljon ennen puolittamistapahtumaa?

Vastaamiseksi tähän kysymykseen sekä sijoittajien että pelaajien on ensin tiedettävä, mikä puolittumistapahtuma on. Kun se on selvää, Bitcoinin hinnan ja kontekstin asettaminen on paljon helpompaa. Siitä huolimatta on myös tärkeää ottaa huomioon talouden laajempi tila, Amerikan politiikka ja koronavirus syinä, joiden vuoksi hinta voi myös nousta.

Voisiko markkinoiden manipulointi olla tekijä?

Viime vuoden 18. joulukuuta lähtien Bitcoinin hinta on noussut 68% Yhdysvaltain dollariin nähden. Syy riippuu siitä, mihin ajattelukouluun sijoittajat haluavat luottaa. Yksi merkittävimmistä valaista (eli alan suurisijoittajista), joka tunnetaan nimellä Joe007, uskoo, että hintapumppu on pääosin seurausta markkinoiden manipuloinnista. Pidä mielessä, että kryptovaluutta-ala on edelleen todella pieni verrattuna perinteisiin rahoitusmarkkinoihin ja muihin suuriin teollisuudenaloihin, hänellä voi olla kohta.

On myös mahdollista, että Bitcoinin puolittamistapahtumalla on jotain tekemistä tämän kanssa. On arvioitu, että louhittua lohkoa kohti vapautetun Bitcoinin tarjonta puolittuu jälleen kerran joskus tämän vuoden toukokuussa. Tämä tarkoittaa, että kaikkien näytönohjainten ja koneiden, joita käytetään lohkojen ratkaisemiseen, on työskenneltävä kaksi kertaa niin kovasti, että saadaan enemmän Bitcoinia.

Teoriassa tämä tarkoittaa, että Bitcoinin tarjonta markkinoilla on paljon pienempi toukokuun jälkeen ja siten hinta nousee. Mutta todellisuudessa mitä tapahtuu monta kertaa, ne, jotka tietävät suurten rahojen kanssa käyvän kaupan, nostavat hintaa hyvissä ajoin ennen tapahtuman tapahtumista (alias nyt) vain nähdäksesi hintojen laskevan nopeasti sen jälkeen. Se on tapahtunut Bitcoinin hinta aiemmin, ja se on tapahtunut myös muiden kolikoiden kanssa, jotka käyvät läpi puolittuvat tapahtumat, kuten Esimerkiksi Litecoin.

Toinen syy joillekin sijoittajille on skeptinen on se, että viime vuonna Bitcoinin hinta nousi noin 3000 dollarista aina 12 000: een. Tarinan moraali on, että Bitcoin istuu hieman yli 10000 dollaria, monet ihmiset ajattelevat, että puolittuva tapahtuma on jo hinnoiteltu kolikon hintaan. Olipa totta vai ei, meidän on odotettava sitä pitkällä aikavälillä.

Muita mahdollisia syitä Bitcoin-hintarallille

CNN arvioi, että Manner-Kiinassa on kuollut yli 1000 ihmistä koronaviruksen leviämisen takia. Monilla eri puolilla maailmaa pelkäävä mahdollinen pandemia, joka pyörii hallitsemattomasti. Koska libertaristit eivät luota hallitukseen ja uskovat yksilön vapauteen, on järkevää, että monet kovan ytimen salauksen sijoittajat saattavat pitää ajatuksesta pitää taloutensa erillään keskitetyistä organisaatioista, jotka saattavat menettää hallinnan nopeasti leviävistä loppuista. tauti.

Raporteissa arvioidaan heidän lähes 38 000 erilaista koronavirustapaustaan, ja näyttää siltä, ​​että maapallon jokaisessa nurkassa asuu ainakin muutama karanteenissa oleva henkilö yrittäessään voittaa taudin.

Kiista Donald Trumpia ympäröivä

Sijoittajat eivät pidä poliittisista levottomuuksista. Vaikka he yleensä vetävät rahaa markkinoilta näinä aikoina, cryptocurrency -markkinat sisälsivät joillekin, Bitcoin voi todellakin olla tapa pitää omaisuus turvassa keskuudessa kaikki Donald Trumpia ja tulevina tänä vuonna järjestettävät presidentinvaalit ympäröivät kiistat..

Paitsi että Trump on onnistuneesti välttänyt syytteeseenpanon, hän on valittavissa uudelleen kaikkien aikojen kiistanalaisimpana Yhdysvaltain presidenttinä. Lisää se Yhdysvaltojen ja Kiinan kauppasotaan, joka vaivasi uutissykliä läpi vuoden 2019, ja se, että koronavirus hidastaa liiketoimintaa kaikkialla Aasiassa ja saattaa nyt olla yhtä hyvä aika kuin mikään muu sijoittaa kryptovaluuttaan.

Huolimatta siitä, miksi Bitcoinin hinta parhaillaan nousee, Bitcoinereita olisi hyvä ottaa aikaa, kun he päättävät, milloin kaataa enemmän rahaa markkinoille. Puolittaminen johtaa yhtä todennäköisesti lyhytaikaiseen kaatumiseen, joka pelottaa sijoittajat pois kuin johtaa pitkäaikaisiin voittoihin. Pelaa pitkää peliä.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me