XYO-hintaennuste: XYO: n synkkä tulevaisuus, vapaa pudotus 0,0000 dollariin1010 vuoteen 2025 mennessä?

  • XYO-säätiö jatkaa mullistusta matkailumaailmassa yhdistämällä autoja, kuljettajia ja älypuhelimia tarkkiin paikkatietotietoihin.
  • XYO voi saada arvokasta lisäystä seuraavien kymmenen vuoden aikana, mutta ennusteet vuoteen 2025 mennessä viittaavat jatkuvaan laskusuuntaan.

Johdanto:

XYO on verkko, jonka ainoa tarkoitus on tehdä ajokokemuksestasi ikimuistoinen kaikkialla maailmassa. Hajautettua verkkoa hallinnoi YXO-säätiö. Yhteisön säätiön jäsenet, yksityishenkilöt, kehittäjät ja yritykset voivat oppia “sijaintipohjaisen tietoverkon mahdollisuuksista, jotka perustuvat jaettuihin kannustimiin”.

XYO Market -päivitys

XYO on yksi vihreistä kryptovaluutoista kirjoituksen aikana. Salaisuuden arvo on kasvanut yli 6% Yhdysvaltain dollariin nähden viimeisten 24 tunnin aikana. CoinMarketCapin tietojen mukaan XYO käy kauppaa 4,90% enemmän Bitcoinia (BTC) ja 5,57% enemmän Ethereumia (ETH) vastaan. Vuosien mittaan XYO on pystynyt kasvamaan 3,4 miljoonan dollarin markkina-arvoon ja sillä on 598. markkina-asema. Lisäksi XYO on pystynyt houkuttelemaan 13 112 dollarin kaupankäyntimäärän viimeisten 24 tunnin aikana. KolikkoMarketCap osoittaa, että kauppiaat voivat ostaa ja myydä XYO: ta esimerkiksi KuCoinin, IDEX: n ja YoBitin pörsseissä.

XYO / USD -hintakaavioXYO / USD -hintakaavio KolikkoMarketCap

Mikä on XYO?

XYO on hajautettu kryptovaluutta, joka otettiin käyttöön vuonna 2017. Vuosien varrella tätä kryptovaluuttaa ympäröivä yhteisö on kasvanut uskomattoman yhdellä XY Oracle -tekniikalla. Päätavoitteena on tarjota tukea kehittäjille ympäri maailmaa ja auttaa heitä ymmärtämään hajautetun tekniikan edut käyttämällä “äärettömän skaalautuvaa kannustettua sijaintitietoprotokollaa”. Verkosto kykenee rahoittamaan toimintaansa osallistumisella osapuolilta, jotka pitävät tutkimusta erittäin arvostettuna. Lahjoitukset hyväksytään fiat-valuuttana ja kryptovaluuttana.

Toisaalta XYO on Ethereum-pohjainen tunnus, tarkalleen ERC-20-standardi-merkki. Verkko toimii kahdella periaatteella: kryptovaluutta ja hajauttaminen. XYO: n toinen keskeinen tekijä on yhteisö ja heidän panoksensa.

XYO: n tulevaisuus

Maailma käsittelee pandemiaa, jota ei ole koskaan aiemmin kohdattu. Taloudet ympäri maailmaa ovat romahtamisen partaalla. Sosiaalinen elämä on pysähtynyt ympäri maailmaa. Elossa olevat teollisuudenalat tarjoavat tärkeitä palveluja, kuten ruokaa, lääketieteellisiä tarvikkeita ja turvallisuutta. Koko COVID-19-tilanne on pakottanut useimmat hallitukset ajattelemaan ruudun ulkopuolella. Esimerkiksi yritykset ovat antaneet työntekijöille mahdollisuuden työskennellä kotona tarjoamalla joustava työ- ja yksityiselämän tasapaino.

XYO: n tiimi ei ole erilainen heidän vuoden 2020 ensimmäisen vuosineljänneksen raporttinsa mukaan. He työskentelevät ratkaisun suhteen, jota käytetään epätarkkoihin kontaktien jäljityksiin yhteistyössä UCSDInnovationin kanssa. Tämä alusta sisältää ohjelmistojen, sosiaalisten innovaattoreiden sekä luovuuden käytön. Tavoitteena on paitsi luoda foorumi nykyisille pandemioille myös muille tuleville pandemioille ja kriiseille. Tämä haaste osoittaa kuinka eteenpäin ajatteleva XYO: n kehitystiimi on ja antaa kuvan siitä kuinka merkityksellinen se on tulevaisuudessa.

Innovaatio

Neljännesvuosittaisessa raportissa tiimi ilmoitti COIN-sovelluksen valmistumisesta. Lisäksi tämän alustan tiimi kehittää edelleen “uusia jännittäviä ominaisuuksia”, vaikuttavia tilastoja ja parempaa käyttökokemusta.

XYO-hintapäivitys: XYO / BTC

Kirjoitushetkellä XYO käy kauppaa BTC: tä vastaan ​​hintatasolla 0,0000000287. Tämä on seurausta toipumisesta suuresta tuesta vuonna 2020 0,0000000200: lla. Helmikuussa XYO / BTC nousi voimakkaasti vuotuisiin korkeuksiin 0,0000000700. Laskutuotteiden markkinat kaikilla alueilla lähinnä koronaviruspandemian laukaisivat, että salausasetti alkoi laskussa. Kirjoitushetkellä salaus on korjattu neljän tunnin kaavion trendiviivan yläpuolelle. Sillä on kuitenkin edelleen kasvava vastus 0,0000000300: lla.

XYO / USD -hintakaavioXYO / USD -hintakaavio Kaupankäyntinäkymä

XYO-hintaennuste

Tämän hankkeen tuleva hinta riippuu pääasiassa kyvystä saada käyttöönotto yleisillä markkinoilla. Maantieteellinen sijainti ja navigointi ovat jännittäviä kenttiä, joten pitoa voi olla helpompaa saada. Alla on ennuste useista julkaisuista:

LompakkoSijoittaja

LompakkoSijoittaja sanoo, että XYO ei tee leikkausta pitkäaikaisille sijoituksille (vähintään vuosi). Heidän ennustejärjestelmänsä mukaan hinta saattaa pudota 0,000010 dollariin. Sen arvioitu hinta viiteen vuoteen (2025) on 0,00171 dollaria.

DigitalCoinPrice

foorumi on nousussa XYO: lla sanomalla, että sillä on kyky nousta noin 0,0004 dollariin seuraavan vuoden aikana. Vuonna 2025 XYO: n arvon arvioidaan olevan 0,00083 dollaria.

UKK

Kuinka paljon XYO maksaa?

Kirjoitushetkellä XYO vaihtaa kättä 0,000259 dollarilla.

Onko XYO hyvä sijoitus?

Jos etsit pitkäaikaista sijoitusta, XYO ei tee leikkausta. Teknologian osalta verkko johtaa kuitenkin edelleen suuntausta etenkin paikannus- ja navigointitietojen osalta.

Mistä voin ostaa XYO: ta?

Sinun on ilmoittauduttava vaihtoon, kuten Coinbase, ja ostettava joko BTC tai ETH. Sitten sinun on siirrettävä BTC tai ETH pörssiin, joka tukee XYO: ta ostamaan rahakkeet.

Menee XYO ylös?

Verkosto on keskittynyt erittäin avainalalle. Ihmiset ympäri maailmaa etsivät yhä enemmän tapoja hyödyntää sijaintiin liittyviä tietoja. Autot muuttuvat jatkuvasti, jotta kuljettajasta tulisi parempi kokemus. XYO: n käyttöönotto on avain sen hintakasvuun. Siksi XYO: n arvo kasvaa todennäköisesti tulevaisuudessa.

Mikä on kolikkosovellus?

Se on vuonna 2019 lanseerattu alusta, jonka avulla ihmiset voivat ansaita digitaalisia resursseja paikkatietotietojen vahvistamiseksi matkoilla ja liikkuessaan ympäri maailmaa..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me