Tuk Tuk Pass: OTA: n ja sosiaalisen verkoston parhaiden osien yhdistäminen

Tuk Tuk Pass on online-matkatoimisto ja sosiaalinen verkosto. Mutta Tuk Tuk Pass on paljon enemmän kuin vain sen osien summa. Tuk Tuk Pass pystyy yhdistämään OTA: n ja sosiaalisen verkoston parhaat puolet ja parantamaan samalla molempia. Yhdistämällä OTA: n ja sosiaalisen verkoston Tuk Tuk Pass pystyy tarjoamaan kaiken, mitä käyttäjät tarvitsevat, yhtenäisessä, yhdistetyssä järjestelmässä.

Todellinen matkayhteisö yhdellä alustalla: Tuk Tuk Pass

Matkailijat eivät halua vain nähdä luettelon mukavuuksista. Heidän on voitava nähdä arvosteluja ja kommentteja, esittää kysymyksiä ja saada todellisia vastauksia todellisilta matkailijoilta. Sieltä Tuk Tuk Pass tulee sisään. Tuk Tuk Passin vallankumouksellisen uuden alustan kautta käyttäjät voivat olla suoraan vuorovaikutuksessa toistensa kanssa samalla kun etsivät matkasuosituksia ja viimeistelevät matkavarauksensa.

Mahdollisuus olla vuorovaikutuksessa toistensa kanssa tarjoaa uskomattoman paljon arvoa Tuk Tuk Pass -käyttäjille. Käyttäjät voivat:

  • Jaa hotellihuoneet ja muut matkajärjestelyt–Käyttäjät voivat osallistua irtotavarahintoihin ja jakaa yhden matkakokemuksen vuorovaikutuksessa yhteisön kautta. Vielä parempi, yhteisö itse palkitsee aktiiviset käyttäjät, mikä helpottaa käyttäjien erottamista siitä, mitkä käyttäjät ovat todennäköisesti tuntevampia ja luotettavampia.
  • Etsi muita käyttäjiä, joiden kanssa voit ruokailla–Per-to-peer -ruokailun ansiosta käyttäjät voivat kokata toisiaan eksoottisissa paikoissa tai mennä syömään keskenään kiinnostavissa ravintoloissa, luomalla sekä sosiaalisia yhteisöjä että hyödyntämällä verkon laajaa ruokapartnerivalikoimaa.
  • Hanki opas–Käyttäjät voivat ottaa yhteyttä matkakohteensa paikallisiin asukkaisiin saadakseen neuvoja ja jopa varata retkiä. Paikalliset tietävät usein parhaat paikat, joihin voi mennä, ja voivat myydä omia palveluitaan saamalla maksuja Tuk Tuk Pass -järjestelmän kautta.

Kaikki tämä yhdessä luo ainutlaatuisen suhteen Tuk Tuk Pass -käyttäjien välillä, mikä tekee heistä muutakin kuin yksinkertaisia ​​sovellusten käyttäjiä ja luovat tiukasti sidotun, itsekantavan globaalin yhteisön. Kun Tuk Tuk Pass itsessään kasvaa, käytettävissä olevat palvelut ja tiedot kasvavat eksponentiaalisesti.

Käyttäjät eivät vain löydä tietoa ja palveluita, mutta heitä palkitaan myös osallistumisesta. Käyttäjät, jotka antavat arvokasta tietoa, saavat tunnuksia alustan kautta, ja nämä merkit voidaan sitten lähettää matkapalveluihin. Käyttäjät voivat myös saada merkkejä, jotka osoittavat saavutuksensa ja kiinnostuksen kohteet. Lopuksi arvontaan osallistuvat kumppanit, joten käyttäjillä on mahdollisuus kokeilla uusia mielenkiintoisia palveluita ja kokemuksia.

Keinotekoisesti älykäs matkatoimisto

Online-matkatoimistot antavat käyttäjille tuloksia etsimänsä perusteella, mutta Tuk Tuk Pass kulkee askeleen pidemmälle. Sen sijaan, että Tuk Tuk Pass antaisi käyttäjille vain hoitamattomia tuloksia, se käyttää myös tietämystään käyttäjistä selvittääkseen, mistä he ovat eniten kiinnostuneita. Tuk Tuk Pass kerää suuria määriä tietoja, jotka suodatetaan sitten koneoppimisen tekoälyn kautta. Ajan myötä tekoäly kasvaa entistä tarkemmaksi määritettäessä käyttäjän tarpeita.

Käyttäjälle tämä tekee alustasta huomattavasti tehokkaamman kuin yleisemmät matkaratkaisut. Käyttäjien ei tarvitse kampata sivuja ja hakutulossivuja löytääkseen lopulta kiinnostuksen kohteet. Sen sijaan järjestelmä ajaa asiaa, josta he ovat todennäköisemmin kiinnostuneita, kohti huippua ja käyttäjät voivat tarkistaa kaiken he ovat kiinnostuneita.

Parempia tapahtumia kryptovaluutan kautta

Salausvaluutta ja lohkoketjuteknologia yhdistyvät Tuk Tuk Passissa, mikä helpottaa sosiaalisen verkoston sisäisten tapahtumien suorittamista. Salausvaluutan avulla sosiaalinen verkosto pystyy helpottamaan tapahtumia siirtämättä toistuvasti useita valuuttatyyppejä. Vielä parempi, valuutalla itsessään on luontainen arvo. Tuk Tuk Passin kryptovaluutta sidotaan todelliset matkapalvelut, ankkuri ja kasvaa sen arvoa ajan myötä.

Tuk Tuk Pass Passable ei siis ole pelkästään täyden OTA- ja sosiaalisen verkoston luominen, vaan se voi myös lisätä konsolidoitua alustaa todella arvokkaalla valuuttajärjestelmällä, jonka arvo vain kasvaa. Matkailijoita ei pakoteta käyttämään edullisempia valuuttakursseja, ja he voivat sen sijaan ostaa ja maksaa kaiken tarvitsemansa yhdellä alustalla. He voivat jopa ansaita pisteitä suoraan järjestelmän kautta tekemällä töitä ja muuttaa sitten pisteet matkaksi.

Tuk Tuk Pass ei ole vain todella innovatiivinen uusi matkaratkaisu. Se parantaa myös nykyisiä matkustusalustoja, kuten sosiaalisia verkostoja ja verkkomatkatoimistoja. Tuk tukemalla blockchain- ja kryptovaluutta-tekniikkaa ja keskittymällä hyödyllisen ja yhtenäisen käyttökokemuksen esittämiseen Tuk Tuk Pass pystyy tislaamaan kaiken, mitä matkustajat todella haluavat, yhdeksi helppokäyttöiseksi paketiksi. Sijoittajat ja matkailijat voivat osallistua Tuk Tuk Pass -sivuston seuraamiseen ja sijoittamiseen tänään.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me