Yggdrasil Slots anmeldelse (2021) – Brazil Bomba, Tut’s Twister og mere!

Yggdrasil er en online casino spiludbyder grundlagt i 2013 og har base i Malta. Den første casino-licens blev modtaget i 2013, og allerede i 2014 skiftede Yggdrasil fra gammel Flash-teknologi til moderne HTML5-baserede slots. Denne HTML5-baserede platform kaldes iSENSE i Yggdrasil-termer.

Siden da har Yggdrasil udviklet sine produkter yderligere og vundet en række online casino spilindustri priser i iGaming konventioner som EGR og International Gaming Awards.

Skønhed & amp; The Beast slot af Yggdrasil.

Dette er Beauty and the Beast-spilleautomaten fra Yggdrasil med stor RTP (Return to player) -procent op til 97,0% med den rigtige strategi (læs mere fra denne artikel).

I øjeblikket har Yggdrasil-spil licenser til Malta Gaming Authority (MGA), UK Gambling Commission og Gibraltar.

Alle Yggdrasil-spil er testet af iTech Labs. Dette betyder, at Random Number Generator (RNG) bag Yggdrasil slots testes for at være legitim og producerer tilfældige begivenheder.

Yggdrasil-spilporteføljen indeholder nu over 70 videoslots, 3 blackjack-spil og et Golden Chip Roulette-spil.

Hvad hedder virksomheden Yggdrasil betyde? Der var ingen officielle forklaringer på firmaets hjemmeside, men Yggdrasil er et mytisk træ i nordisk (norsk) kosmologi, hvor det forbinder de ni verdener. Yggdrasil kan også fortolkes til at betyde “Odins hest” på gammelt nordisk sprog. Læs mere om dette fra Wikipedia hvis du er interesseret.

Yggdrasil-firmaets logo ligner også et træ, så firmanavnets betydning kan være sandt. Her kan du læse mere om Yggdrasil-firmaet fra deres officielle hjemmeside.

Yggdrasil logo

Yggdrasil slots brugerbedømmelse:

Yggdrasil spilleautomats funktioner

Her er nogle funktioner i Yggdrasil slotspil.

  • Yggdrasil-spilporteføljen har nu over 70 videoslots, 3 blackjack-spil og et Golden Chip Roulette-spil.
  • Alle spil er lavet med moderne HTML5-teknologi, der giver mulighed for at spille slots på alle enheder, inklusive desktop, tablets og mobile enheder.
  • Pladserne har meget gode infoskærme. Du kan også klikke på symbolerne i gameplayet til hjulene, hvis du vil finde mere info om et bestemt symbol.
  • Alle slots, jeg testede, var af meget høj kvalitet i musik, lyde, animation, gameplay og bonusfunktioner. Yggdrasil ser ud til at være lige på et andet niveau sammenlignet med mange andre mindre dygtige kasinospiludbydere.
  • Efter min mening er Yggdrasil sandsynligvis en af ​​de TOP 3 casino spiludbydere i verden inden for spilkvalitet, specielle funktioner og glathed i spillet.

Nye Yggdrasil slots

Her er nogle af de nyeste Yggdrasil spillemaskiner.


1. Brasilien Bomba

Brasilien Bomba er en helt ny brasiliansk samba-karneval-slot, der blev offentliggjort i februar 2020. Spillet ser rigtig sejt ud med farverige symboler og et lilla solnedgangstema. Som i alle andre Yggdrasil-slots er niveauet af gameplayglathed og animationer på et meget højt niveau.

Brazil Bomba har et specielt 8 x 6 slotbræt med mindre symboler, og spillmekanikeren ligner et populært Reactoonz spillemaskine.

Brazil Bomba spillemaskine fra Yggdrasil.

Brazil Bomba er et 8 x 6 spillemaskine med et sejt brasiliansk samba-tema.

Du vinder ved at lande mindst 6 symboler ved siden af ​​hinanden. Symbolerne kan være lodret, vandret eller diagonalt forbundet. Udbetalingstabellerne går op til 48 symboler, hvilket giver den største gevinst med almindelige symboler.

Brazil Bomba spillemaskine fra Yggdrasil.

Der er ingen specifikke hjul, men hvis du lander 6-48 symboler ved siden af ​​hinanden, vinder du ved præmiebordet.

Når symbolerne vinder en gevinst, rydder de ud af spilleautomaten, og flere symboler falder ned, ligesom i Reactoonz spillemaskine.

Hvis du lander 3, 4, 5 eller 6 Free Spins symboler, du vil blive tildelt 5, 10, 15 eller 20 gratis spins henholdsvis.

Brazil Bomba spilleautomat af Yggdrasil.

Under de gratis spins kan du få store multiplikatorer med hver dropdown eller Bomb udløst. Her lykkedes det mig at få en flot x14 multiplikator.

Det Bomb Feature betyder, at hvis du lander en bombe, vil den eksplodere i en stjernedannelse, der rydder op til 16 hjulspositioner.

Brazil Bomba spillemaskine fra Yggdrasil.

The Bomb Feature i aktion.

Der er også en multiplikatorfunktion. For hvert symbol dropdown eller landing aktiverer Bomb-funktionen en multiplikator, og den stiger med 1. Multiplikatoren nulstilles, når du ikke længere får dropdown eller bomber.

Multiplikatoren nulstilles dog ikke under de gratis spins.

Brazil Bomba spilleautomat af Yggdrasil.

Hvis du er heldig, kan du også få gode multiplikatorer også under den almindelige gameplay. Her kan du også se Bomb-funktionen bare for at være ved at eksplodere.

Afslutningsvis er Brazil Bomba et meget sejt spillemaskine. Især følelsen er stor i denne, alt fungerer godt som en helhed. Også gameplayet er glat, og alt flyder bare fremad, når du spiller. Helt ok RTP (Return to player) procent med 96,3% og høj volatilitet kan give spillere høje gevinster, hvis du er heldig.

Bonus Free spins er også spændende med stigende multiplikator. Godt gået Yggdrasil, et fantastisk slotspil udgivet!

Udgivet spil: Februar 2020

RTP (Return to player): 96,3%

Variant: Høj

Layout: 8 x 6

Væddemålslinjer / kombinationer: 8975

2. Temple Stacks Splitz

Temple Stacks Splitz er et Aztec-spillemaskine fra Yggdrasil. Måske kan verden tage endnu et aztekisk spil, så lad os se på det.

Splitz ™ er en speciel slotstruktur af Yggdrasil. Dette betyder, at Splitz-symboler eller -hjul kan ske under spillet. De afslører alt fra 3-9 symboler af samme art.

Temple Stacks Splitz slot fra Yggdrasil.

Dette er Temple Stacks Splitz er et helt nyt spillemaskine med speciel Splitz-symbolstruktur.

Det Gratis spin-symbol er en hybrid, som slotinfo kalder det. Dette betyder, at den har to funktioner: den kan fungere som et Wild-symbol, når 2 lander. Eller det kan fungere som et gratis spins-symbol, når 3 eller flere lander.

Landing 2 hybrid symboler udløser en respin med disse 2 symboler som Sticky Wilds.

Temple Stacks Splitz slot fra Yggdrasil.

I midten kan du se de gyldne Splitz-stakke, der åbnes med symboler af samme type.

Landing 3, 4 eller 5 Free Spin-symboler tildeler dig gratis spins + kontantpræmier på henholdsvis x1, x10 eller x100 gange indsatsen.

Hvor mange gratis spins får du? Der er 4 niveauer af gratis spins. Første fire gange udløser du gratis spins, hver gang et nyt niveau låses op. Niveauerne er guld, sølv, bronze og stål. Disse er beløbene:

  • 3 Free Spin symboler: 15 Free spins (Steel), 9 Free spins (Bronze), 6 Free spins (Silver) eller 3 Free spins (Gold).
  • 4 Free Spin symboler: 20/12/8/4 Free spins.
  • 5 Free Spin-symboler: 35/21/14/7 Free spins.

Temple Stacks Splitz slot fra Yggdrasil.

Her kan du også se Splitz-rullen, der er ved at åbne sig.

Temple Stacks Splitz er et interessant spillemaskine med cool symbolstruktur med Splitz-symboler og hjul. Ellers er spilleautomaten ganske grundlæggende med funktioner, men den generelle kvalitet af gameplay, animationer, lyde og musik er igen meget højt som i alle Yggdrasil-spil, jeg hidtil har testet.

Udgivet spil: Januar 2020

RTP (Return to player): 96,1%

Variant: Medium-høj

Layout: 5 x 3

Væddemålslinjer: 243

Mest populære Yggdrasil slots

Her er nogle af de mest populære Pragmatic Play-slots introduceret.

1. Golden Fish Tank

Golden Fish Tank er en tegneserieagtig fisketema-slot udgivet i februar 2016.

Animationerne, vandet og fiskene i tanken ser rigtig livlige og farverige ud. Alt ser slankt og opdateret ud, selvom slotten er dateret tilbage til 2016.

Golden Fish Tank slot fra Yggdrasil.

Dette er Golden Fish Tank slot fra Yggdrasil.

Lydene er ok, men der er slet ingen baggrundsmusik (undtagen i bonusspillet Free Spins). Det ville give spillet lidt mere følelse. Der er kun nogle musiksingler, når de vinder noget.

Ellers er gameplayet ganske standard med 5 x 3 symbolgitter, Wild symboler og Free Spins bonusspil.

Golden Fish Tank slot fra Yggdrasil.

Yggdrasil-slots har en fantastisk funktion, hvor du kan klikke på et hvilket som helst symbol for at finde ud af udbetalingerne. Ingen grund til at gå til infoskærmen og glemme hvilket symbol du prøvede at kontrollere.

Vilde symboler erstatning for alle symboler undtagen Free Spins-symbolet.

Hvis du får 3, 4 eller 5 Free Spins symboler du er givet 6, 8 eller 10 gratis spins henholdsvis.

Der er også en Golden Bet speciel funktion. Golden Bet kan findes fra +5 symbolet ved siden af ​​spin-knappen. Denne funktion koster 5 mønter pr. Spin, og hvis du udløser bonusspil med gratis spins med Golden Bet-funktionen aktiveret, har du en Ekstra funktionsvalg.

Golden Fish Tank slot fra Yggdrasil.

Når du får bonusspillet Free Spins, starter det med Feature Pick. Hvis du har lavet spin med Golden Bet, får du endnu en funktion at vælge. Funktionerne er i skaller og keramikartikler, og du kan selv foretage dine valg.

Den gyldne indsats gør også din RTP (Return to player) -procent lidt højere. Det er 96,4%, når du spiller med det gyldne bet og 95,9%, når du spiller uden, så aktivering af det gyldne bet er et godt valg.

Disse er de Funktionsvalg i bonusspillet Gratis spins:

  • 2-4 Ekstra gratis spins.
  • x2 Multiplikator på alle gevinster.
  • Høje stakke af fiskesymboler på hjulene (kun en fisketype kan stables i en gratis spin-runde).
  • Et af fiskesymbolerne fungerer som et vildt symbol.
  • 1-2 tilfældige vildmarker. Wild tilføjes til en tilfældig position hvert gratis spin.
  • Sticky Wild symbol. En vild tilføjes til spilområdet, og den forbliver i samme position under bonusspillet med gratis spins.

Golden Fish Tank slot fra Yggdrasil.

Free Spins bonusspillet ser sådan ud. Der er forskellig grafik og endda en baggrundsmusik, der ikke findes i den almindelige gameplay. De funktioner, jeg vandt til dette bonusspil, kan ses i nederste venstre hjørne.

Generelt er Golden Fish Tank et spilleautomat af meget høj kvalitet, hvor alt bare fungerer. Men på den anden side manglede slot efter min mening en lille følelse. Jeg håber for eksempel en god baggrundsmusik og måske flere bonusfunktioner for at holde spillet interessant i længere tid.

Definitivt se dog, hvis du finder denne slot interessant.

Udgivet spil: Februar 2016

RTP (Return to player): 96,4% med Golden Bet-indstillingen på, 95,9% hvis deaktiveret.

Variant: Medium

Layout: 5 x 3

Væddemålslinjer: 243

2. Vikinger går til helvede

Vikinger går til helvede er det nyeste spillemaskine i Vikings-serien, der blev offentliggjort i maj 2018. Den samme spillemaskine har også titler Vikinger går Berzerk (November 2016) og Vikings Go Wild (August 2015).

Vikings go to Hell er et spillemaskine med nogle rollespilselementer, hvor du skal samle Rage Points til dine vikinger og bekæmpe dæmoner og andre bossmonstre.

Det grafiske syn ligner efter min mening det gamle pc-rollespil Diablo II – hvilket er bare godt. Da Diablo II var et af mine foretrukne action-RPG-spil på det tidspunkt. Også Treasure Chest-kortene bringer Magic the Gathering-kortspil til mig.

Vikinger går til helvede slot af Yggdrasil.

Dette er Vikings go to Hell spillemaskine fra Yggdrasil. Et af hovedmålene for spilleautomaten er at samle Rage Points til de fire vikinger på venstre side af skærmen. Hvis du får 100/100 point for en af ​​vikingerne, får du særlige Berzerker Free Spins.

Også animationer, musik og lyde er virkelig episke og passer perfekt til denne slot. Musikkens følelser ændrer sig også meget flydende alt efter spillet. For eksempel når musen drejes, går musikken i kamptilstand. Fantastisk job her!

De særlige funktioner er ret komplicerede, og jeg prøver at rydde dem her bedst muligt.

Gratis spins, respins og vilde symboler

Hvis du lander 3, 4 eller 5 Free Spin-symboler, du er givet 7, 12 eller 16 gratis spins.

Hvis du lander 2 Free Spin-symboler, du tilkalder dæmonen for at bekæmpe vikingerne. Victory tildeler Rage Points og Wild symboler. Også de 2 Free Spin-symboler udløser a Respin. All Wilds bliver klæbrige i løbet af det.

Der er også vilde symboler i det almindelige gameplay. Alle Wilds i gratis spins er altid klæbrige.

Samler Rage Points

Du starter spillet med 50 Rage Points til den første Viking. Rage Points bevares mellem spilletimer. Sådan kan du samle Rage Points:

  • Hver vildt opnået under en kamp med en almindelig dæmon, Lord of Chains eller Lucifir tildeler 1 Rage Point.
  • Du kan få 30 Rage Points for 1 Viking i et basisspil Treasure Chest.
  • Du kan få 30 Rage Points for alle 4 vikinger i et basisspil Treasure Chest.
  • Berzerk Free Spins indsamler ikke Rage Points.

Grundlæggende spil dæmon kampe

Hvis 2 Free Spin-symboler lander på hjulene, vil der opstå en dæmonkamp med hvert Viking-symbol på hjulene.

Hver gang en viking vinder en kamp, ​​bliver vikinget til et vildt symbol og 1 raseripunkt for den specifikke viking tildeles.

Vikinger går til helvede slot af Yggdrasil.

Hvis du får 2 Free Spin-symboler, begynder alle vikingerne på hjulene deres kamp mod dæmonerne. Hvis vikinger vinder, bliver de til Sticky Wilds for Respin, der sker efter alle kampe. Der samles også Rage Points, en for hver sejr.

Niveau 1 gratis spins

Du kan udløse Niveau 1 gratis spins ved at samle 3 eller flere Free Spin-symboler eller vinde en Free Spin-trigger i skattekisten.

I denne Free Spin-tilstand kæmper alle Viking-symboler, der vises på hjulene, mod en dæmon. Hvis de vinder, tildeler de 1 Rage Point hver og bliver til et Wild-symbol. Alle Wild-symboler i Free Spin-tilstanden er klæbrige.

I niveau 1 gratis spins er der et Lord of Chains uhyre. Hvert hit på chefen ødelægger 1 Health bar. Hvis du ødelægger alle 3 sundhedsbjælker, vil du besejre Lord of Chains.

Vikinger går til helvede slot af Yggdrasil.

Her er et eksempel på niveau 1 gratis spins og kampen mod Lord of Chains.

Hvordan man rammer Lord of Chains? Når mindst 1 Viking-symbol er til stede, kæmper Lord of Chains en tilfældig viking på hjulene. Hvis Viking vinder kampen, får Herren et hit, og en Health bar fjernes fra Lord of Chains. Også Viking bliver til et Sticky Wild-symbol.

Hvis du besejrer Lord of Chains, tildeles du 2 tilfældige Sticky Wilds og en adgang til at gå videre til niveau 2 gratis spins.

Vikinger går til helvede slot af Yggdrasil.

Under de gratis spins er den sidste kamp i hvert spin kampen mod Boss Monster, her Lord of Chains. Hvis du vinder, reduceres et helbredspoint fra Herren. At besejre Lord of the Chains giver dig præmier og giver dig adgang til niveau 2 gratis spins.

Niveau 2 gratis spins

I Niveau 2 gratis spins du starter med 7 gratis spins, og tidligere Wilds nulstilles. Chefmonsteret at besejre er Lucifir. At besejre Lucifir fungerer på samme måde som niveau 1-monsteret.

Sejren tildeler dig 1 tilfældig Sticky Wild, og alle vikinger bliver til Wild-symboler for resterende gratis spins. Også gevinsten multiplicerer dine gevinster fra alle gratis spins med x3 multiplikator.

Berzerk gratis spins

Det Berzerk gratis spins funktion er virkelig interessant. Du samler Rage fra at besejre dæmoner og finde skattekister. Hvis du fylder vrede måleren til 100/100 på en Viking, vil du blive tildelt 7 niveau 1 gratis spins i en Berzerk-tilstand.

Vikinger i Berzerk Mode vinder altid mod dæmonen og andre Boss-monstre. Ingen Rage Points tildeles dog.

Skattekister

Dette er Skattekiste funktion. Hvis du lander Treasure Chest-symbolet til hjul 5, tildeler det dig 1 Stone Tablet, der enten kan være Epic eller Good Tablet. Hver Stone Tablet afslører en belønning.

Vikinger går til helvede slot af Yggdrasil.

Her er et eksempel på Treasure Chest-begivenheden.

Belønningerne i grundlæggende spil er til Epic Tablet:

  • 12/16 gratis spins ELLER
  • 30 Rage Points for alle vikinger ELLER
  • 600 – 1200 mønter

God tablet:

  • 7 gratis spins ELLER
  • 30 Rage Points for 1 Viking ELLER
  • 150 – 300 mønter

Belønningerne i Gratis spil bonusspil er til Epic Tablet:

  • 3 ekstra gratis spins ELLER
  • 1 Sticky Wild Reel (kun hjul 1-4)

Godt skrevet:

  • 2 ekstra gratisspil ELLER
  • 2 tilfældige Sticky Wilds

Vikinger går til Hell slot – Som konklusion

Afslutningsvis Vikinger går til helvede er et fremragende spillemaskine med mange interessante funktioner på flere niveauer. Grafikken, musikken, animationerne og faktisk alt udføres på et topniveau.

På min personlige liste er dette slotspil bestemt et TOP 3 slotspil nogensinde. Selvfølgelig kan jeg personligt lide noget, der har nogle rollespilselementer, der minder mig om de klassiske gamle pc-spil som Diablo II for eksempel.

Men hvis du kan lide disse slags episke RPG-stil slots, skal du helt sikkert prøve Vikings go to Hell slot-spil!

Udgivet spil: Maj 2018

RTP (Return to player): 96,1%

Variant: Høj

Layout: 5 x 4

Væddemålslinjer: 25

Højeste RTP Yggdrasil slots

Dette er den højeste procentdel af RTP (Return to player) procent, jeg fandt fra Yggdrasil.

1. Tut’s Twister (RTP: 97,1%)

Tut’s Twister er et 5-hjuls slotspil i det gamle Egypten med den bedste procentdel af RTP (Return to player), jeg fandt fra Yggdrasil slots med 97,1%.

Tut's Twister slot fra Yggdrasil.

Dette er Tuts Twister spillemaskine fra Yggdrasil med et meget godt afkast til spillerprocent på 97,1%.

Dette kan betragtes som godt eller meget godt, da der er få slots med endnu bedre RTP-satser. Generelt varierer afkastprocenterne omkring 95 – 96%, så det er alligevel godt.

Tut’s Twister er slotens navn, men også en speciel funktion. Hvis du lander 2 eller flere vilde symboler, der vil udløse Tuts Twister-funktion. Det tildeler dig Respins med Walking Wilds og en stigende multiplikator.

Tut's Twister slot fra Yggdrasil.

Her er Tut’s Twister-funktionen i aktion. Respins er forbi, og Twister har kastet nogle Wilds i hjulene.

Den yderste venstre rulle bliver til en Twister – Det betyder, at den er en låst Vilde hjul. Alle andre vilde symboler går mod Twister, indtil de suges ind. Du modtager respins, indtil der ikke længere er nogen Wilds på hjulene.

Tut's Twister slot fra Yggdrasil.

Her er også Tuts Twister-funktion i aktion. Twister suger alle wilds ind i twistet, og du vil have respins så længe indtil alle wilds er blevet suget ind. Også multiplikatoren øges med x1 for hver 3 Wilds.

Når Twister er aktiveret, hver 3 Wilds på skærmen øges multiplikator med x1.

Hvis der ikke er nogen Wilds tilbage på hjulene, tildeles 1 ekstra respin for at lande et Walking Wild-symbol. Dette kaldes den sidste chance. Hvis ingen wilds lander på det sidste spin, spreder Twister alle de samlede wilds, og den endelige gevinst tildeles med den opnåede multiplikator.

Tut's Twister slot fra Yggdrasil.

Tuts Twister-funktion her også med x2 Multiplier til alle de øvrige respins.

Det Mystery-funktion er også meget sejt. Hvis du lander nøjagtigt 1 Wild-symbol i basisspillet, tildeler dette dig en af ​​præmierne her:

  • 1 Hieroglyf
  • Extra Wild + Tut’s Twister-funktion
  • 25 – 2500 mønter
  • Ingen pris

Så hvad er det? Hieroglyffer? Hver rulle har sin egen samling med 3-5 hieroglyffer vist øverst på hjulene. Hvis du udfylder en hjuls samling af hieroglyffer, aktiveres Tut’s Twister på den rulle. Det udløste hjul tildeler 1 ekstra Wild for hver af sine indsamlede hieroglyffer.

Tut's Twister slot fra Yggdrasil.

Bemærk hieroglyferne i toppen af ​​hjulene. Når du udfylder hieroglyferne på et hjul, får du også Tuts Twister-funktion på det hjul.

Afslutningsvis Tut’s Twister er ikke bare endnu et nyt slotspil med temaet Ancient Egypt. Twister-funktionen vil bringe ægte nye elementer til gameplayet, og det kan også være spændende at samle hieroglyferne.

Også RTP-satsen er ganske god med 97,1%. Efter min mening er Tut’s Twister en af ​​de bedste slots i det gamle Egypten-tema derude, i det mindste let en TOP 3. Meget godt job Yggdrasil!

Udgivet spil: Juni 2018

RTP (Return to player): 97,1% (Meget godt!)

Variant: Medium

Layout: 5 x 4

Væddemålslinjer: 25

2. Skønhed & udyret (RTP 96,3% – 97,0%)

Skønhed & uhyret (nogle kasinoer kalder det Beauty and the Beast) er et 5-hjuls spillemaskine baseret på den gamle franske historie La Belle et la Bête – Beauty and the Beast. Historien blev skrevet af den franske romanforfatter Gabrielle-Suzanne Barbot de Villeneuve i 1740. Mere om dette på Wikipedia hvis du er interesseret i at læse.

Lad os se på Yggdrasil slot nu. RTP (Return to player) -procenten varierer fra 96,3 – 97,0% afhængigt af den valgte strategi. Læs mere om dette nedenfor i denne anmeldelse.

Skønhed & amp; The Beast slot af Yggdrasil.

Dette er spilleautomaten Beauty and the Beast fra Yggdrasil. De aktive tjenere kan ses til venstre for hjulene (Alle nu inaktive).

Der er mange specielle funktioner i dette slot. Den første funktion er Tjener. Det betyder, at en tjener kan vises tilfældigt hvert spin i grundspillet.

Her er de 3 tjenere og de forklarede færdigheder:

  • Butleren: Skubber en rulle op eller ned en position for at give det bedst mulige resultat.
  • Kokken: Synkroniserer de tre midterste hjul.
  • Stuepigen: Placerer 2 – 4 vilde symboler i tilfældige positioner.

Du kan få Gratis spins ved at samle nok Rose symboler. Hvis du får:

  • 3 rosen symboler får du 10 gratis spins.
  • 4 rosen symboler får du 10 gratis spins + 1000 mønter.
  • 5 rosesymboler får du 10 gratis spins + 5000 mønter.

Hver gang en Free Spin-tilstand udløses, kan du vælge en tjener til at hjælpe dig. Når du har alle tjenerne i Free Spin Mode, kan du ikke længere udløse Free Spins igen.

Skønhed & amp; The Beast slot af Yggdrasil.

Dette er det valg, du kan træffe, når du får gratis spins. Normalt kan du vælge 1 tjener, men her havde jeg Boost Golden Bet-funktionen aktiveret, og jeg kunne foretage 2 tjenervalg.

Genudløsende Free Spin-tilstand nulstiller Free Spins til 10 og tildeler en ekstra Free Spin Servant. Din oprindelige tjener forbliver stadig i stykket.

Vilde symboler erstatte alle symboler undtagen Free Spin-symboler. Wild-symbolet er Broken Mirror-symbolet i basisspillet og Mirror-symbolet i Free Spins-tilstand.

Det Golden Bet funktion er meget interessant. Hvis du vil, kan du forbedre din indsats med 3 mulige niveauer:

  • Boost (Pris 5 mønter pr. Spin): Start dine gratis spins med 2 funktioner i stedet for 1.
  • Puffe (Koster 15 mønter pr. Spin): Du kan vinde gratis spins oftere. Et Free Spin-symbol, der lander lige uden for spilområdet, trykkes ind, hvis det giver dig Free Spins.
  • Boost & Puffe (Koster 30 mønter): Kombiner både Boost- og Nudge-funktioner for at give den bedst mulige Free Spin-tilstand.

Skønhed & amp; The Beast slot af Yggdrasil.

Dette er det boost-gyldne væddemål, du kan vælge. Omkostninger er +5 mønter pr. Spin.

Skønhed & amp; The Beast slot af Yggdrasil.

Her er Nudge Golden Bet. Omkostningerne er +15 mønter pr. Spin.

Skønhed & amp; The Beast slot af Yggdrasil.

Dette er den kombinerede boost & Nudge Golden Bet. Omkostninger er +30 mønter pr. Spin.

RTP (Return to player) procent varierer mellem 96,3% – 97,0% afhængigt af din strategi. Du kan læse de fulde RTP-procenter fra slotinfoskærmen (det “lovlige” symbol). Men her er de bedste og værste RTP’er forklaret:

  • Bedste RTP 97,0%: Vælge Nudge Golden Bet og vælg tjenerne i denne rækkefølge: Butler, kok, stuepige.
  • Værste RTP 96,3% er for eksempel dette: Vælg Boost Golden Bet og vælg tjenerne i denne rækkefølge: Maid + Butler, Chef.

Skønhed & amp; The Beast slot af Yggdrasil.

Her kan du se kokkens tjener i aktion. Det synkroniserer de 3 midterste hjulsymboler som på billedet.

Skønhed & The Beast er et sødt og godt lavet spillemaskine med enorme mængder af funktioner. Du kan også vælge forskellige strategier med tjenere og gyldne væddemål, hvilket er interessant.

Musikken, lyde, animationer og gameplay er igen på et meget højt niveau, selvom dette ikke er det nyeste spillemaskine derude (udgivet i 2017).

Mine anbefalinger til Skønhed & uhyret hvis du kan lide tegneserie-spilleautomater med mange bonusfunktioner. Også RTP (Return to player) -procenten er god med 97,0%, hvis du vælger den rigtige strategi (mere om dette ovenfor).

Udgivet spil: Februar 2017

RTP (Return to player): 96,3% – 97,0% (Meget godt!)

Variant: Lav-Medium

Layout: 5 x 3

Væddemålslinjer: 20

Flere høje RTP Yggdrasil slots at prøve

Her er få flere høje RTP Yggdrasil slots, hvis du vil prøve dem:

  • Wilhelm Tell (RTP: 97,0%)
  • Baron Samedi (RTP: 97,0%)
  • Nitro Circus (RTP: 97,0%)
  • Dværgmine (RTP: 96,8%)
  • Holmes og de stjålne sten (RTP: 96,8%)
  • Vinterbær (RTP: 96,75%)
  • Fruitoids (RTP: 96,7%)
  • Robotnik (RTP: 96,7%)
  • Ozwins jackpots (RTP: 96,7%)
  • Wicked Circus (RTP: 96,5%)

Anbefalede Bitcoin Casinos med Yggdrasil slots

Disse Bitcoin-kasinoer tilbyder Yggdrasil-slots i deres valg.

CasinoBonusFeaturesGå til webstedet

1. mBit Casino

mBit Casino logo

2 BTC + 100 gratis spins

Første indbetalingsbonus er 150% op til 2 BTC + 100 gratis spins. Bonussummen er 6 BTC + 100 gratis spins. Ingen depositum bonus: 50 gratis spins. Omsætning: 40x bonus.

Yggdrasil slots understøttet

Hurtigt og flydende websted

2528 kasinospil

96 jackpot slot spil

mBit Casino anmeldelse

Deltag nu

2. King Billy Casino

King Billy Casino logo

1,5 BTC + 200 gratis spins

Første indbetalingsbonus er 155% op til 1,5 BTC + 200 gratis spins til Wolf Moon Rising. Bonussummen er 5,5 BTC + 200 gratis spins. Omsætning: 30x bonus.

Yggdrasil slots understøttet

Eksklusiv bonus: 155%

Lav bonussatsning: 30x

3500+ kasinospil

King Billy anmeldelse

Deltag nu

3. FortuneJack Casino

FortuneJack casino logo

1,5 BTC + 250 gratis spins

Første indbetalingsbonus er 110% op til 1,5 BTC + 250 gratis spins. Bonussummen er 5 BTC + 250 gratis spins. Ingen depositum bonus: 25 gratis spins. Omsætning: 40x bonus.

Yggdrasil slots understøttet

Fantastisk samlet casino

1492 kasinospil

4 egne beviseligt fair spil

FortuneJack anmeldelse

Deltag nu

4. 7Bit Casino

7Bit Casino logo

1,5 BTC + 100 gratis spins

Første indbetalingsbonus er 100% op til 1,5 BTC + 100 gratis spins. Bonussummen er 5 BTC + 100 gratis spins. Satsning: 40x.

Yggdrasil slots understøttet

Erfaren casino siden 2014

704 kasinospil

39 jackpot slots

7Bit Casino anmeldelse

Deltag nu

5. Oshi Casino

Oshi Casino logo

1,25 BTC + 180 gratis spins

Første indbetalingsbonus er 100% op til 1,25 BTC + 180 gratis spins. Bonussummen er 5 BTC + 225 gratis spins. Satsning: 40x.

Yggdrasil slots understøttet

Enorm mængde spil

2528 kasinospil

57 jackpot-slots

Oshi Casino anmeldelse

Deltag nu

6. Bitcasino.io

Bitcasino.io logo

1 BTC bonus

Første indbetalingsbonus er 100% op til 1 BTC. Bonussummen er 2 BTC. Satsning: 35x.

Yggdrasil slots understøttet

Lynhurtig casino lobby

Indsats med lav bonus (35x)

2270 kasinospil

Bitcasino.io anmeldelse

Deltag nu

7. Mars Casino

Mars Casino logo

1 BTC + 50 gratis spins

Første indbetalingsbonus er 100% op til 1 BTC + 50 gratis spins. Bonussummen er 2 BTC + 50 gratis spins. Satsning: 40x.

Yggdrasil slots understøttet

741 kasinospil

16 jackpot-slots

Mars Casino anmeldelse

Deltag nu

Brugeranmeldelser

Her er oversigten over brugerbedømmelser af spilleautomater fra Yggdrasil:

Hvordan kan du lide Yggdrasil slotspil? Del dine tanker nedenfor i kommentarformularen!

Afsluttende tanker

Dette var vores artikel om Yggdrasil slots. Du er velkommen til at sende e-mail, skrive en besked via kontaktformularen eller skrive dine kommentarer eller forslag her!

Tak fordi du læste!

Kilder til denne artikel:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map