Thunderkick Slots anmeldelse (2021) – Beat the Beast Kraken’s Lair og meget mere!

Tordenkick er en svensk kasinospiludbyder grundlagt i 2012. Virksomheden startede som et lille studie i Stockholm med kun et par fyre. Siden da er Thunderkick vokset til et spilstudie med omkring 50 mennesker, der stadig er en lille virksomhed i kasinospilindustrien.

Alle spil er udviklet inden for væggene i Thunderkick, så de har fuld kontrol over kvaliteten og idéerne. Jeg tror du kan se det, fordi Thunderkick spilleautomater er avanceret kvalitet og bare på et andet niveau sammenlignet med nogle andre spiludbydere.

Ifølge Thunderkick er deres strategi at skabe kick-ass-indhold, der ikke efterlader nogen uberørt. Det tror jeg Thunderkick har haft succes med. I mine bøger laver Thunderkick sandsynligvis TOP 5 online casinospil i branchen.

Esqueleto Explosivo 2 slot fra Thunderkick.

Dette er Esqueleto Explosivo 2 (Betydning eksploderende skelet) slot fra Thunderkick.

Thunderkick logo

Thunderkick slots brugerbedømmelse:

Thunderkick spilleautomats funktioner

Her er nogle af funktionerne i Thunderkick slotspil.

  • Meget højt niveau af grafik og spilanimationer. Især baggrundsmusik og lyde er på et topniveau, hvilket er et felt, som mange slot-skabere kæmper for.
  • Ingen turbo eller hurtig tilstand på slots.
  • Informative informationsskærme og spilgrænseflade.
  • Alle spil er lavet med moderne HTML5-teknologi, der gør det muligt at spille slots på alle enheder inklusive desktop, tablets og mobile enheder.

Nye slots fra Thunderkick

Her er nogle af de nyeste Thunderkick slot-spil, der blev introduceret.

1. Beat the Beast Kraken’s Lair (Udgivet Februry 2020)

Beat the Beast Kraken’s Lair er et helt nyt slotspil med Kraken-tema, der blev offentliggjort i februar 7, 2020. Kraken er et kæmpe blækspruttemonster ifølge den skandinaviske og norrøne folklore. Du kan læse mere om Kraken fra Wikipedia, interessante ting.

Kraken’s Lair er et 5 x 3 slot spil med et gratis spins bonusspil og en 7777x maksimal gevinst. Der er 9 betalingslinjer uden særlige gimmicks der.

Beat the Beast Kraken's Lair slot fra Thunderkick.


Sådan ser Beat the Beast Krakens Lair-slot fra Thunderkick ud.

RTP (Return to player) -procenten er på standardniveau med 96,12%. Variationen er høj, så generelt får du større gevinster, men mindre ofte.

Lad os se på de særlige træk ved Beat the Beast Krakens Lair.

Det Kraken emblem symbol (det gyldne symbol) er et scatter-symbol og et vildt-symbol. Det erstatter ethvert andet symbol i basen og bonusspillet.

Kraken-emblemet kan generere både scatter-løn og gevinst på betalingslinjer.

Beat the Beast Kraken's Lair slot fra Thunderkick.

Sådan udløses bonusspil med gratis spins. Få bare de 3 eller flere gyldne Scatter-symboler som her, og de 10 gratis spins starter.

Hvis du får 3 eller flere Kraken-emblem-symboler, du vil udløse en Bonusspil med 10 gratis spins.

I bonusspillet placeres et enkelt Kraken-emblem-symbol tilfældigt på hjulene i begyndelsen af ​​hvert gratis spin. Du kan også genriggere 10 ekstra gratis spins med 3 eller flere Kraken Emblem-symbol under bonusspillet.

Beat the Beast Kraken's Lair slot fra Thunderkick.

Jeg var super heldig i slottesten, da jeg fik en masse ekstra gratis spins. Mine gratis spins tæller udvidet til 40 med 3 retriggere.

Det Udvider Win er en funktion, der opstår, når en vindende gevinstlinje inkluderer et Kraken-emblem-symbol. Kraken Emblem-symbolet udvides ikke, men andre symboler i gevinsten kan gøre det. Udvidelse sker en gang pr. Symbol.

Beat the Beast Kraken's Lair slot fra Thunderkick.

Her er et eksempel på, hvordan Expanding Win fungerer. Hvis du får det gyldne scatter-symbol til en vindende linje, kan et symbol strække sig til fulde hjul. Her udvidede det bedst betalende Kraken-symbol til fulde hjul.

Beat the Beast Kraken’s Lair er et fremragende slot spil til sidst. Der er ikke meget specielle funktioner, kun det kombinerede Scatter / Wild-symbol og et gratis spins bonusspil. Og den ekspanderende gevinst selvfølgelig. Men jeg synes, det er slet ikke et problem, fordi dette slot fungerer meget flydende og er behageligt at spille.

Måske er det i detaljerne, da der efter min mening ikke er nogen svage punkter i dette slot. Flydende gameplay og høj kvalitet!

Der er mange forskellige Kraken-slotvarianter derude, men denne version af Thunderkick er bestemt en af ​​de bedste af dem. Godt gået Thunderkick!

Udgivet spil: Februar 2020

RTP (Return to player): 96,12%

Variant: Høj

Layout: 5 x 3

Væddemålslinjer / kombinationer: 9

Max gevinst: 7777x væddemål

2. Esqueleto Explosivo 2 (Offentliggjort januar 2020)

Esqueleto Explosivo 2 er et 5-hjuls spillemaskine med et mexicansk festtema. De dødes dag fejres den 2. november, og det er en dag, hvor mexicanere fejrer deres afdøde slægtninge og venner.

I mexicansk kultur betragtes døden som en naturlig del af den menneskelige cyklus. Mexicanere betragter det ikke som en tristedag, men som en festdag, fordi deres kære vågner og fejrer med dem.

Et almindeligt symbol på ferien er kraniet, som fejrer repræsenterer i masker kaldet calacas. Sukker kranier kan også gives som gaver til både de levende og de døde.

Esqueleto Explosivo er spansk og betyder eksploderende skeletter. Så dette slot Esqueleto Explosivo 2 har et stærkt tema fra denne mexicanske ferie, og det fungerer meget godt. Her kan du læse mere om Day of the Dead-ferien fra Wikipedia.

Lad os se på dette slotspilsfunktioner nu. Der er 99 betalingslinjer. Symbolerne skal forbindes fra venstre mod højre, enten vandret eller diagonalt, så der er ingen huller i gevinstlinjerne.

Esqueleto Explosivo 2 slot fra Thunderkick.

Dette er Esqueleto Explosivo 2 slot fra Thunderkick.

Denne plads har mange specielle funktioner. Slippe symboler erstatter de symboler, der havde en sejr. Der vil være nye Dropping-symboler, så længe der er en ny forbindelsesmåde at vinde.

Mucho Multiplikatorer er en stigende multiplikator vist under hjulene. For hver gevinst på et symbolfald, eller når en eller flere Explosivo Wilds vises, øges multiplikatoren et niveau op.

Esqueleto Explosivo 2 slot fra Thunderkick.

Under hjulene kan du se den skiftende Mucho-multiplikator. For hver gevinst efter et symbolfald går multiplikatoren op med et hak.

Multiplikatorerne varierer fra x1 til x32, hvilket er det maksimale niveau i hovedspillet. Under bonusspillet kan multiplikatoren gå op til x64.

Explosivo Wild (Kraniet med solbriller) er et vildt symbol, der erstatter alle symboler undtagen scatter-symbolet. Det eksploderer også alle omgivende symboler i nærheden (minimum 3 og maksimum 8) undtagen scatter-symboler og symboler med høj løn.

Esqueleto Explosivo 2 slot fra Thunderkick.

Sådan kan du vinde bonusspillet Free Spins. Få bare 3 eller flere scatter-symboler (de rødøjede kranier).

Hvis du får 3 eller flere scatter-symboler (kraniet med røde øjne), der vil udløse Bonusspil med gratis spins.

Mængden af ​​gratis spins krediteret i hovedspillet:

  • 3 scatter-symboler – 10 gratis spins.
  • 4 scatter-symboler – 12 gratis spins.
  • 5 scatter-symboler – 14 gratis spins.

Under bonusspillet udløser 2 eller flere scatter-symboler flere gratis spins.

Esqueleto Explosivo 2 slot fra Thunderkick.

Gratis spil bonusspil foregår! Bemærk, at multiplikatoren går op til x64 i bonusspillet.

Mængden af ​​gratis spins krediteret i bonusspillet:

  • 2 scatter-symboler – 3 gratis spins.
  • 3 scatter-symboler – 7 gratis spins.
  • 4 scatter-symboler – 10 gratis spins.
  • 5 scatter-symboler – 12 gratis spins.

Også i bonusspillet for hver tredje Explosivo Wild, der indsamles, tildeles der en ekstra gratis spins. På samme tid fjernes den laveste multiplikator, og den næste basemultiplikator gælder. Når måleren er fuld, tildeles en sidste ekstra gratis spin.

Under bonusspillet afsløres x64-multiplikatoren, men låses, indtil x32-multiplikator er den nuværende basismultiplikator.

Den maksimale samlede indsatsmultiplikator for en samlet gevinst er x5000 gange indsatsen. Hvis denne grænse er nået, udbetales ingen yderligere gevinster øverst på denne grænse.

Esqueleto Explosivo 2 slot fra Thunderkick.

Esqueleto Explosivo 2 slot fra Thunderkick.

Afslutningsvis Esqueleto Explosivo 2 er et meget godt lavet spillemaskine med fantastiske animationer og grafik. Især lydene klipper, de syngende kranier fik mig til at smile meget under testspillet.

Også gameplayet er gennemtænkt. Esqueleto Explosivo 2 kombinerer et traditionelt 5 x 3 hjul med faldende symboler. Og der er også en stigende multiplikator.

Dette er et eksempel, hvor de specielle funktioner er enkle og lette at forstå, men spilleautomaten fungerer rigtig godt som en helhed. Dette er efter min mening en 10/10 plads og skal helt sikkert tage en test!

Andet slotspil med samme Day of the Dead-tema er Sukker kranier af Booming Games, som også er meget sejt spillemaskine.

Udgivet spil: Januar 2020

RTP (Return to player): 96,13%

Variant: Høj

Layout: 5 x 3

Væddemålslinjer: 99

Mest interessante Thunderkick slots

Her er nogle af de mest interessante Thunderkick slots, jeg fandt fra udvalget. De er alle værd at tjekke ud!

1. Roasty McFry and the Flame Busters (Offentliggjort maj 2017)

Roasty McFry and the Flame Busters er et 5 x 3 slot spil med et meget specielt 80’ers computerspilstema. Roasty McFry og Flame Busters er brandmænd, og de slukker brande i bygningen. Bygningsvinduerne fungerer som steder for slot symboler.

80’ernes tema er meget godt udført, og pladsen minder mig med det samme om 8-bit Nintendo eller Commodore 64-spil. Også musikken og lydene stemmer overens med datidens spil. Jeg nød meget at spille dette slot bare på grund af temaet!

Men lad os se nærmere på slotfunktionerne.

Roasty McFry and the Flame Busters slot fra Thunderkick.

Dette er Roasty McFry and the Flame Busters slot fra Thunderkick.

Roasty McFry and the Flame Busters slot fra Thunderkick.

Roasty McFry and the Flame Busters er tro mod 80’ers computerspilstema. Også musikken og lydene er ægte 8-bit.

Der er 243 betalingslinjer. Den vindende kombination dannes, når du får 3 eller flere symboler af samme type startende fra hjul 1. Symbolets lodrette position betyder ikke noget, så længe de er forbundet vandret.

Det Brand symbol er et mysteriesymbol, der vil blive erstattet af en anden symboltype, undtagen Wild- og Scatter-symboler. Hvis du får flere brandsymboler, erstattes de af et symbol af samme art.

Roasty McFry and the Flame Busters slot fra Thunderkick.

Hvis du får ildsymboler, slukker disse brandmænd ildene. Derefter bliver alle ildsymboler til et tilfældigt almindeligt symbol af samme art.

Det Vilde symbol (W) erstatter ethvert andet symbol undtagen Scatter-symbolet.

Scatter-symbolet (Den røde alarmklokke) giver dig gratis spins som denne:

  • 3 Scatter-symboler giver dig 10 gratis spins
  • 4 Scatter-symboler tildeler dig 15 gratis spins
  • 5 scatter-symboler giver dig 20 gratis spins

I gratis spins bonusspil der er også nogle ekstra funktioner. Du kan indsamle scatter-symboler for at komme videre opad i bygningen.

For hver 3 indsamlede scatter-symboler låses et nyt gulv op, og du får 2 ekstra gratis spins. For hver etage, der er ulåst, bliver den laveste værdi til mønt til ildsymbolet for resten af ​​bonusspillet. Mønter, der er omdannet til brandsymboler, kan ikke erstatte et brandsymbol. Dette kaldes Funktion til kold tænding.

Roasty McFry and the Flame Busters slot fra Thunderkick.

Dette er det gratis spins bonusspil. Du starter på etage E og bevæger dig op fra hvert indsamlede 3 Scatter-symbol. Du får også 2 gratis spins for hver etage, og mere regelmæssige symboler bliver til tilfældige ildsymboler.

Roasty McFry and the Flame Busters slot fra Thunderkick.

Jeg kom ind på niveau 2 under bonusspillet med gratis spins.

Det Fire Drill-funktion kan udløses i basisspillet. Fire Drill kan omdanne fra 1 til 5 af de lave gevinstsymboler til Fire-symbolet.

Roasty McFry and the Flame Busters slot fra Thunderkick.

Fire Drill-funktionen vil ske tilfældigt under det almindelige spil. Fire Drill kan omdanne 1 til 5 af de lave symboler til Fire-symbolet.

Afslutningsvis Roasty McFry and the Flame Busters er et fantastisk slotspil med meget interessante bonusspil med gratis spins. Fire symbolerne gør også et interessant twist til spillet.

Men den største ros går til det virkelig godt udførte tema! Hvis du er født i 80’erne og elskede datidens computerspil, vil du også elske Flame Busters. Absolut tommelfinger op for dette spil!

Udgivet spil: Maj 2017

RTP (Return to player): 96,1%

Variant: Medium

Layout: 5 x 3

Væddemålslinjer: 243

Max gevinst: 5280x væddemål

2. Spectra (Offentliggjort august 2016)

Spectra er et 5 x 4 slotspil med neonfarvede vektorgrafiktypegrafiksymboler. Hele temaet er meget futuristisk med synth wave musik i baggrunden. Lyseffekterne er virkelig seje.

Spectra slot fra Thunderkick.

Dette er Spectra slot fra Thunderkick.

Wild-symbolet erstatter ethvert andet symbol og vises i stakke på 4. Hvis du får en fuld Wild-stak (Four Wilds på samme hjul), vil det udløse en respin.

Spectra slot fra Thunderkick.

Her kan du se den fulde Wild-symbolstak, der udløser en respin.

Der er også en Wild nudge-funktion. Under hver respin skubber de vilde stabler mod midten af ​​hjulene.

Spectra slot fra Thunderkick.

Grafikken, lyseffekterne og animationerne er virkelig seje i Spectra slot.

Afslutningsvis Spectra slot ser godt ud, og gameplayet er meget glat. Men slotets specielle funktioner og bonusser mangler noget, da der for eksempel ikke er et gratis spins bonusspil.

Så Spectra blev lidt kedeligt efter et stykke tid i min testsession. Jeg havde store forventninger, da jeg fandt dette spil og lavede få test-spins, men Spectra-slot har brug for en forbedring efter min mening.

Gør mig ikke forkert, det er ikke et totalt dårligt spillemaskine, det mangler bare noget, der kan være interessant i en længere periode.

Udgivet spil: August 2016

RTP (Return to player): 96,4%

Variant: Høj

Layout: 5 x 4

Væddemålslinjer: 30

Max gevinst: 2400x væddemål

Mere interessante slots – Quick Picks

Her er nogle hurtige valg fra Thunderkick slot-udvalg med kortere introduktioner.

Babushkas slot fra Thunderkick.

Dette er Babushkas slot af Thunderkick. Babushka eller Matryoshka dukker er de små trædukker, der åbner og holder en mindre dukke op, der også kan åbnes. Denne plads er noget, jeg aldrig har set andre steder. Følelsen er meget russisk eller bedstemor. Eller skal jeg sige meget Babushky. Tommelfinger op for denne! Slot frigivet: August 2016. RTP: 95,8%.

Zoom slot fra Thunderkick.

Dette er Zoom slot af Thunderkick. Zoom slot genopfinder frugt slot tema med interessant hjul og symbol layout. Der er funktioner som Massive Symbol Re-Spin som her. Slot frigivet: juli 2016. RTP: 96,2%.

Not Enough Kittens slot fra Thunderkick.

Dette er Ikke nok killinger slot af Thunderkick. Kan du håndtere den alt for søde følelse af dette kitteny slot spil? Jeg kunne ikke. Men hvis katte er dine ting, så kig på dette. Slot frigivet: November 2017. RTP: 96,1%.

Bork Berzerker slot fra Thunderkick.

Dette er Børk Berzerker slot af Thunderkick med et ægte dansk ø-brev. Temaet er virkelig sejt med nogle påvirkninger fra rollespil og gamle tegneserier. En meget unik slot her med en stor RTP-procent! Slot frigivet: juni 2014. RTP: 97,3%.

1429 Uncharted Seas slot af Thunderkick.

Her er 1429 Uncharted Seas slot af Thunderkick. Dette er en virkelig klassisk stil slot med et havundersøgelsestema. RTP-procenten er supergod med 98,5%! Slot frigivet: April 2014. RTP: 98,6%.

Jaguar Temple slot fra Thunderkick.

Dette er Jaguar-templet slot af Thunderkick. Jaguar Temple har mange indflydelser fra den populære Aztec- eller Maya-slotgenre. Slot offentliggjort: September 2018. RTP: 96,1%.

Højeste RTP Thunderkick slots

Disse er de højeste RTP (Return to player) procent slots Jeg fandt fra Thunderkick. Listen er arrangeret fra højeste RTP til laveste RTP-procent.

  • 1429 Uncharted Seas – Udgivet: Apr 2014 – Variant: Lav – RTP: 98,5%
  • Børk Berzerker – Udgivet: Jun 2014 – Variant: Medium – RTP: 97,3%
  • Toki-tid – Udgivet: Apr 2014 – Variant: Medium – RTP: 97,1%
  • Barber Shop Uncut – Udgivet: Jun 2017 – Variant: Medium – RTP: 97,0%
  • Frugtkæde – Udgivet: Aug 2014 – Variant: High – RTP: 97,0%
  • Spectra – Udgivet: Aug 2016 – Variant: High – RTP: 96,4%
  • Tiger Rush – Udgivet: Okt 2018 – Variant: Medium / Høj – RTP: 96,3%
  • Sunset Delight – Udgivet: Aug 2016 – Variant: Lav – RTP: 96,3%
  • Rift – Udgivet: Maj 2016 – Variant: Medium / Høj – RTP: 96,3%
  • Luchadora – Udgivet: Apr 2017 – Variant: Medium – RTP: 96,2%
  • Zoom – Udgivet: Jul 2016 – Variant: Medium / High – RTP: 96,2%
  • Strøm – Udgivet: Nov 2014 – Variant: Lav / Medium – RTP: 96,2%
  • Riders of the Storm – Udgivet: Aug 2019 – Variant: Ukendt – RTP: 96,15%
  • Guddommelig Lotus – Udgivet: Okt 2019 – Variant: Høj – RTP: 96,14%
  • Esqueleto Explosivo 2 – Udgivet: Jan 2020 – Variant: Høj – RTP: 96,13%
  • Beat the Beast Kraken’s Lair – Udgivet: Feb 2020 – Variant: Høj – RTP: 96,12%
  • Raven’s Eye – Udgivet: Juni 2019 – Variant: Medium – RTP: 96,1%
  • Dragon Horn – Udgivet: Apr 2019 – Variant: Høj – RTP: 96,1%
  • Midas Golden Touch – Udgivet: Mar 2019 – Variant: Medium / High – RTP: 96,1%
  • Karnevaldronning – Udgivet: Feb 2019 – Variant: Medium – RTP: 96,1%
  • Rocket Fellas Inc. – Udgivet: Nov 2018 – Variant: Høj – RTP: 96,1%
  • Jaguar-templet – Udgivet: Sep 2018 – Variant: Medium – RTP: 96,1%
  • Yeti Battle of Greenhat Peak – Udgivet: Maj 2018 – Variant: Medium – RTP: 96,1%
  • Wild Heist på Peacock Manor – Udgivet: Apr 2018 – Variant: Høj – RTP: 96,1%
  • Falcon Huntress – Udgivet: Jan 2018 – Variant: Medium – RTP: 96,1%
  • Ikke nok killinger – Udgivet: Nov 2017 – Variant: Ukendt – RTP: 96,1%
  • Pink Elefanter – Udgivet: Okt 2017 – Variant: Medium – RTP: 96,1%
  • Full Moon Romance – Udgivet: Aug 2017 – Variant: Medium – RTP: 96,1%
  • Roasty McFry and the Flame Busters – Udgivet: Maj 2017 – Variant: Medium – RTP: 96,1%
  • Vidunderligt – Udgivet: Mar 2017 – Variant: Medium / High – RTP: 96,1%
  • Drejning af Totems – Udgivet: Nov 2016 – Variant: Lav / Medium – RTP: 96,1%
  • Frog Grog – Udgivet: Okt 2016 – Variant: Medium / Høj – RTP: 96,1%
  • Arcader – Udgivet: Dec 2014 – Variant: Medium – RTP: 96,1%
  • Fugle på en tråd – Udgivet: Apr 2014 – Variant: Høj – RTP: 96,0%
  • Magisk – Udgivet: Jun 2014 – Variant: Medium – RTP: 96,0%
  • Esqueleto Explosivo – Udgivet: Apr 2014 – Variant: Lav – RTP: 96%
  • Babushkas – Udgivet: Aug 2016 – Variant: Lav – RTP: 95,8%
  • Khans sværd – Udgivet: Nov 2019 – Variant: Ukendt – RTP: 95,36%

Anbefalede Bitcoin-kasinoer med Thunderkick-slots

Disse Bitcoin-kasinoer tilbyder Thunderkick-slots i deres valg.

CasinoBonusFeaturesGå til webstedet

1. King Billy Casino

King Billy Casino logo

1,5 BTC + 200 gratis spins

Første indbetalingsbonus er 155% op til 1,5 BTC + 200 gratis spins til Wolf Moon Rising. Bonussummen er 5,5 BTC + 200 gratis spins. Omsætning: 30x bonus.

Thunderkick slots understøttet

Eksklusiv bonus: 155%

Lav bonussatsning: 30x

3500+ kasinospil

King Billy anmeldelse

Deltag nu

Brugeranmeldelser

Her er oversigten over brugerbedømmelser af Thunderkick spilleautomater:

Hvordan kan du lide Thunderkick spilleautomater? Del dine tanker nedenfor i kommentarformularen!

Afsluttende tanker

Dette var vores artikel om Thunderkick slots. Du er velkommen til at sende e-mail, skrive en besked via kontaktformularen eller skrive dine kommentarer eller forslag her!

Tak fordi du læste!

Kilder til denne artikel:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map