Spinomenal Slots anmeldelse (2021) – Nova Gems, Story of Hercules + mere!

Spinomenal er en online casino spiludbyder med over 100 spilleautomater. Virksomheden blev grundlagt i 2014 i Israel, så det er en semi-ny aktør i branchen. Spinomenal har også et kontor på Malta, som er et almindeligt land, der er vært for næsten alle kasinospiludbydere og andre virksomheder i samme branche.

Spinomenal har også roulette- og lotterispil udover slots. Alle spil er lavet med moderne HTML5-teknologi, hvilket er fantastisk. Spinomenal producerer også casino backend software til online casinoer.

Spinomenal slots er licenseret med Malta Gaming Authority (MGA) licens.

Nova Gems slot fra Spinomenal.

Dette er splinterny Spinomenal slot grundlagt i februar 2020 kaldet Nova Gems.

Spinomenal logo

Spinomenal slots brugerbedømmelse:

Spinomenal spilleautomats funktioner

Her er nogle funktioner i Spinomenal slotspil.

  • Alle spil er lavet med moderne HTML5-teknologi.
  • Slot i meget høj kvalitet i grafik, lyde og musik.
  • En masse bonusfunktioner på næsten alle slots.
  • Du kan købe bonusfunktioner også på næsten alle slots.
  • Spinomenal har en Malta Gaming Authority (MGA) licens.

Nye Spinomenal Slots

Her er nogle af de nyeste Spinomenal slotspil.

1. Nova ædelstene

Nova perler er et splinternyt 5-hjuls spillemaskine, der blev offentliggjort 27. februar 2020. Nova Gems er et slotsspil med pladsperler med lavere betalende symboler 10 – A og højere betalende perler.

Nova Gems slot fra Spinomenal.

Dette er en ædelstene i plads-tema slot Nova Gems fra Spinomenal.


Nova Gems ser meget sejt ud med avancerede symbolgrafik og animationer. Også soundtracket er fantastisk med futuristisk elektronisk musik med omgivende følelser. Bonus-spilmusikken giver lidt mere action med lidt EDM-vibes. Jeg kunne virkelig godt lide det visuelle tema og soundtracket i dette spil. Enestående arbejde!

Nova Gems slot fra Spinomenal.

Her er alle de specielle symboler præsenteret i det samme billede, Bonus, Free Spins og Wild symboler.

Hvis du får 3 eller flere spredte Free Spins-symboler, der vil udløse en 10 bonusspil med gratis spins.

Lige efter udløsningen af ​​bonusspillet Free Spins vil du blive præsenteret for et Gamble-skærm. I dette kan du gamble dine gratis spins og vinde op til 50 gratis spins. Du har et valg mellem at tage 10 gratis spins eller spille for enten 5 eller 15 gratis spins og så videre. En møntkast afgør, om du vinder eller ej.

Nova Gems slot fra Spinomenal.

Når du får 3 Free Spins-symboler, får du denne Gamble-skærm. Du kan vælge at få de regelmæssige 10 gratis spins eller gamble op til 50 gratis spins, hvis du føler dig heldig.

Under bonusspillet Free Spins vil enhver vindende kombination udløse en respin. Alle vinderkombinationer forbliver på plads, og de ikke-vindende symboler erstattes. Respin fortsætter, indtil der ikke kan forekomme flere nye vinderkombinationer. Du får kun gevinsten fra sidste respin.

Nova Gems slot fra Spinomenal.

Flere respins kan være rentable i bonusspillet Free Spins, da de kan gå op til 5 respins som her eller endda mere.

Bonusspillet varer virkelig længe med alle respins, og der er meget action. Dette er efter min mening en god funktion.

Hvis du får 3 eller flere spredte bonussymboler, der vil udløse en special Bonusspil med et lykkehjul. Lykkehjulet har en chance for at få multiplikatorer fra x8 til endda x100 for den samlede indsats.

Nova Gems slot fra Spinomenal.

Dette er Wheel of Fortune, hvor du kan vinde præmier med forskellige multiplikatorer.

Op til 3 Stacked Wilds kan vises tilfældigt i spillet. Hvis du rammer 5 Wild-symboler på en vindende linje, betaler det indsatsen x1000.

Også når hjulene drejer, a Vind multiplikator vises muligvis. Dette betyder, at gevinsterne på denne runde ganges med x2 eller x3.

Du kan også købe funktioner, så hvis du vil prøve Free Spins bonusspil med det samme til en pris, er det muligt. Prisen afhænger af indsatsniveauet.

Samlet set er der et stort antal forskellige bonusfunktioner i Nova Gems. Jeg kunne virkelig godt lide dette. Funktionerne blev også meget tydeligt forklaret, og funktionerne føltes ikke overvældende komplicerede. Nova Gems har en god balance mellem normal gameplay og specielle funktioner.

Nova Gems er en slot i høj kvalitet med interessante funktioner, og jeg kan anbefale det til alle frugt- eller perle-slot-fans!

Return to player (RTP) -satsen i Nova Gems er ret standard med 96,4%.

Udgivet spil: Februar 2020

RTP (Return to player): 96,4%

Variant: Ukendt

Layout: 5 x 4

Væddemålslinjer / kombinationer: 30

2. Historien om Hercules

Historien om Hercules er en episk 5-hjuls slot om Hercules mytologi.

I romersk mytologi er Hercules en helt og gud. Han var den romerske ækvivalent med den græske guddommelige helt Herakles, som var søn af Zeus. I klassisk mytologi er Hercules berømt for sin styrke og for sine mange eventyr. Du kan læse mere om Hercules på Wikipedia.

Story of Hercules slot fra Spinomenal.

Dette er historien om Hercules slot fra Spinomenal.

Spalten om Hercules er også meget episk. Spillemaskinen er dybest set en 6-hjuls slot med Wilds og Scatters, der kan udløse bonusspillet Free Spins. Der er også en historie i bonusfunktionerne, da der er 4 forskellige bonusspil.

Du skal følge rejsen og afsløre bonusspil en efter en. Når du har gennemført rejsen, kan du “rejse” til alle placeringer og vælge det bonusspil, du kan lide – hvis du rammer de 3 Free Spins-symboler. Du kan også købe bonusfunktionen, hvis du vil.

Vilde symbol tæller som ethvert symbol undtagen gratisspinsymbol. Hvis du får 6 Wild-symboler på en vindende linje, betaler det 200 gange indsatsen.

Der er også Vind multiplikatorer (Apple-symbol) til x2 eller x3. Enhver gevinst i denne runde ganges med den samme multiplikator.

Hvis du spiller alle 4 forskellige Free Spin-tilstande, du vil låse op for Placeringer. Næste gang du vinder gratis spins, skal du vælge, hvilken tilstand du vil spille.

3 eller flere spredte gratis spins symboler udløser Gratis spins-funktion. Hver gang du får gratis spins, får du den næste på hinanden følgende gratis spins-funktion. Dette kan ses i Free Spins Journey.

Story of Hercules slot fra Spinomenal.

Dette er Free Spins Journey. Du skal gennemføre bonusspil med gratis spins i rækkefølge fra højre mod venstre og gå videre til det næste. Når du har gennemført dem alle, kan du “rejse” til alle bonusspilsteder.

Hvis du får 6 Wild-symboler på en vindende linje, er det en bonus x200-gevinst også i Free Spins-funktionen. Der er fire forskellige gratis spins-funktioner:

Bevægelige hjul (Hydra). Dette betyder, at spillet efter hver sejr udløser en respin. I respin bevæges hjulene et hjul til højre, og et nyt hjul til venstre vil blive afsløret. Respin kan genriggeres.

Story of Hercules slot fra Spinomenal.

Dette er bonusspillet Moving Reels (Hydra).

Moving Wild (tyren). I denne tilstand, startende fra det første hjul til højre hvert spin, vil et stablet Wild-symbol flytte et hjul til venstre.

Story of Hercules slot fra Spinomenal.

Dette er bonusspillet Moving Wild (Bull).

Expanding Wild (løven). I løbet af denne gratis spins-tilstand, når et vildt symbol lander, udvides det til hele hjulet.

Story of Hercules slot fra Spinomenal.

Dette er bonusspillet Expanding Wild (the Lion).

Extra Wild (the Bird). Under Free Spins-funktionen er der ekstra vilde symboler. Der er 4-7 vilde symboler, der vises på hjulene. Også i Free Spins-funktionen vises kun lave symboler.

Story of Hercules slot fra Spinomenal.

Dette er bonusspillet Extra Wild (the Bird).

Du kan også købe funktioner. Første gang skal du købe funktionerne for at starte fra Moving Reels (Hydra). Når du har købt alle fire funktioner i rækkefølge, kan du købe hvad du vil. Prisen afhænger af det indsatsniveau, du ønsker.

Generelt er Story of Hercules slot et fremragende episk slotspil. Historien er godt udført med fire forskellige bonusspil og rejseskærmen. Også grafik, animationer, lyde og musik er efter min mening i topklasse.

Story of Hercules er et fremragende episk spillemaskine og fulde anbefalinger fra min ende! Jeg kunne godt lide denne episke slot meget.

Udgivet spil: September 2019

RTP (Return to player): 96%

Variant: Ukendt

Layout: 5 x 3

Væddemålslinjer / kombinationer: 45

Mest populære Spinomenal Slots

Her er nogle af de mest populære Spinomenal slots introduceret.

1. Majestætisk konge

Majestic King et vildt dyr fra Afrika-tema slot udgivet i juli 2019. Spilleautomaten har en ganske grundlæggende 5 x 3 layout med 25 væddelinjer.

Atmosfæren er meget flot og fredelig med episk afrikansk musik med trommer og korlyde.

Majestic King slot fra Spinomenal.

Sådan ser Majestic King spilleautomat fra Spinomenal ud.

Vilde symboler (Big Lion) tæller som ethvert symbol undtagen gratis spins eller bonussymbol. Hvis du får 5 Wilds på en vindende linje, betaler det x200 bet.

Hvis du får 3 eller flere Free Spins-symboler (Majestic King-symbol), en bonusfunktion med gratis spins udløses. Lige før funktionen kan du dreje et hjul, der bestemmer, hvor mange gratis spins du har vundet. Gratis spins-beløb varierer fra 10 til endda 40 gratis spins.

Majestic King slot fra Spinomenal.

Dette er det gratis spins hjul, der bestemmer, hvor mange gratis spins du får til bonusspillet Free Spins. Også det dobbelte symbol vælges her blandt de 4 forskellige dyresymboler. Dette symbol vil være et dobbelt symbol, der fungerer som 2 symboler.

Under bonusspillet Free Spins vil et af de fire mellemstore symboler altid være a Dobbelt symbol.

Majestic King slot fra Spinomenal.

Sådan ser bonusspillet Free Spins ud.

Hvis du får 3 eller flere spredte bonussymboler, en bonusspil-funktion udløses.

I bonusspillet Free Spins starter du med 5 gratis spins. Du kan udfylde måleren ved at samle spredte vindende symboler. For hver 4 indsamlede vindende symboler udfylder du en bjælke, og gevinsten stiger.

Ved at indsamle spredte +1 spins vil du blive belønnet med yderligere spins. Når du har gennemført alle spins, vil du blive belønnet baseret på den aktuelle barposition. Du vinder multiplikator gange din indsats.

Majestic King slot fra Spinomenal.

Dette er den anden bonusspilfunktion, som Majestic King har. I denne skal du samle træerne, der vil øge din multiplikator. Du starter med 5 gratis spins, og du kan også have flere spins. Du vinder multiplikator gange din indsats, efter at alle gratis spins er blevet brugt her.

I basisspillet er der endnu flere specielle funktioner. Først er det Stacked Wilds. Når hjulene drejer, vises vilde symboler muligvis på hjulene og øger chancerne for at vinde.

Den anden særlige funktion er Kun dobbelt symboler. Når hjulene drejer, kan alle symboler vises i dobbelt symbolform.

Du kan også køb øjeblikkeligt Free Spins-funktionen. Prisen vil variere alt efter dit valgte indsatsniveau. I Free Spins-funktionen kan du få 10-40 gratis spins afhængigt af lykkehjulets resultat.

Majestic King slot fra Spinomenal.

Majestic King slot og Wild Symbol her.

Generelt er Majestic King et af de bedst udførte spilleautomater for afrikanske vilde dyr derude. Der er 2 forskellige bonusspil, der gør spillet interessant. Kvaliteten i grafik og lyde er på et meget højt niveau som i næsten alle Spinomenal slots.

RTP (Return to player) -procenten er virkelig lav med 95,16%. Dette kan gøre dine gevinster lavere på lang sigt sammenlignet med slots med høje afkastprocent på omkring 97% eller mere.

Udover den lave RTP-sats er Majestic King en rigtig højkvalitets slot, og jeg kan anbefale det, hvis du er en afrikansk tema-slot-fan.

Udgivet spil: Juli 2019

RTP (Return to player): 95,16%

Variant: Ukendt

Layout: 5 x 3

Væddemålslinjer: 25

2. Egyptisk genfødsel II

Egyptisk genfødsel II er et slotspil med det antikke Egypten med et lille fantasit twist. Spillet er helt nyt, da det blev offentliggjort i januar 2020.

Personligt spekulerer jeg bare på, hvor mange flere slots med egyptisk tema kan verden tage? Nå, måske kan vi tage en mere. Så lad os grave i Egyptian Rebirth II slot nu!

Egyptian Rebirth II slot fra Spinomenal

Sådan ser Egyptian Rebirth II slot ud.

Hvis du får 3 eller flere spredte bonussymboler, der vil udløse en bonusspilfunktion.

I bonusspillet vil du blive præsenteret for et 3-hjulshjul. Du har 3 forsøg på at dreje hjulet. Du kan vinde præmier som multiplikatorer, ekstra spins eller level ups.

Et niveau op betyder, at du flytter til det indre niveau af bonushjulet, hvor præmierne er højere. Ud over niveauet op vil du blive tildelt et ekstra spin. Når spins bruges, vil du blive tildelt summen af ​​gevinster, du har samlet. Summen er baseret på bet gange multiplikatoren.

Egyptian Rebirth II slot fra Spinomenal

Dette er bonushjulet, hvor du kan vinde indsatsmultiplikatorpræmier. Hvis du får adgang til de indre hjul, stiger dine præmier.

Vilde symboler tælle som ethvert symbol undtagen gratis spins og bonussymboler. Også 5 vilde symboler på en vindende linje betaler et enormt beløb på x1000 gange indsatsen.

3 eller flere symboler med spredte gratis spins vil udløse Gratis spins bonusspil med stacked wilds. Free spins-symboler vises kun under basisspillet og på hjul 1, 3 og 5.

Under Free Spins-spillet udvides Wild-symbolet på et af hjulene og forbliver der indtil slutningen af ​​gratis spins-spillet. Når gratis spins-spillet begynder, kan du vælge 1 ud af 5 muligheder. Dette vil afgøre, hvilket hjul der er Stacked Wild-symbolet. Også det gratis spins-beløb ændres afhængigt af den vilde placering på hjulene.

Egyptian Rebirth II slot fra Spinomenal

Hvis du får bonusspillet Free Spins, har du et valg i starten. Afhængigt af hvilket hjul du vil have Stacked Wild, får du fra 10 til 20 gratis spins alt efter dit valg.

Egyptian Rebirth II slot fra Spinomenal

Dette er bonusspillet Free Spins med Stacked Wild her på hjul 5.

Der er også mange flere specielle funktioner. I Nedtælling vilde efter at hjulene er stoppet, hvis der er nogen Countdown Wild-symboler på hjulene, går spillet i en Respin-tilstand. I denne tilstand vil der være respins, indtil der ikke findes nogen Countdown Wilds.

Det Mysteriesymbol afslører et tilfældigt symbol (undtagen Bonus-, Wild- eller Free Spins-symbolet), hvis der er Mystery-symboler på hjul, efter at de er stoppet med at dreje.

Du kan også købe Free Spins bonusspil med Stacked Wilds-funktionen til en pris på 30x indsatsen.

Egyptian Rebirth II slot fra Spinomenal

Endnu et gameplay-billede fra Egyptian Rebirth II slot fra Spinomenal.

Afslutningsvis er Egyptian Rebirth II igen en meget højkvalitets spillemaskine fra Spinomenal. Det bringer ikke noget mindblowing innovation til den egyptiske slots scene, men en god samlet pakke fungerer virkelig godt. De to vigtigste bonusfunktioner (gratis spins og hjulet) adskiller sig fra en anden, og der er endnu to yderligere funktioner med Countdown Wild og Mystery Symbol.

Dette bringer meget engagement til gameplayet. Grafikken og lydsporet er også i orden.

RTP (Return to player) -procenten er lidt på den lave side med 96,3%, men ellers kan jeg kun anbefale dette slot. Hvis du selvfølgelig ikke er for allergisk over for disse mange slots med egyptisk tema.

Udgivet spil: Januar 2020

RTP (Return to player): 96,3%

Variant: Ukendt

Layout: 5 x 3

Væddemålslinjer: 45

Højeste RTP Spinomenal Slots

Her er nogle af de højeste procentvise slots på RTP (Return to player), jeg fandt fra Spinomenal. Disse anmeldelser er lidt kortere end de fulde anmeldelser ovenfor.

1. Book of Guardians (RTP: 97,88%)

Book of Guardians er et slotspil med det gamle Egypten-tema. Selvom den blev offentliggjort i juli 2018 og derfor ikke er for gammel, ser grafikken ud til at være fra 1995 efter min mening. Men RTP% er bare fremragende med 97,88%.

Der er en anstændig mængde bonusfunktioner, så hvis du kan håndtere udseendet, kan Book of Guardians være et godt valg.

Book of Guardians slot fra Spinomenal

Book of Guardians slot fra Spinomenal.

Udgivet spil: Juli 2018

RTP (Return to player): 97,88% (Fremragende!)

Variant: Ukendt

Layout: 5 x 3

Væddemålslinjer: 50

2. Golden Dynasty (RTP: 97,51%)

Golden Dynasty er et ganske gammeldags udseende slot-spil med kinesisk dynasti. Der er en god mængde funktioner inklusive gratis spins bonusspil, vilde symboler og et specielt bonusspil.

Afkastet til spillerprocenten er meget godt med 97,51%.

Golden Dynasty slot fra Spinomenal.

Golden Dynasty slot fra Spinomenal.

Udgivet spil: December 2017

RTP (Return to player): 97,51% (Meget godt!)

Variant: Ukendt

Layout: 5 x 3

Væddemålslinjer: 243

3. Amigos Fiesta (RTP: 97,51%)

Amigos Fiesta bringer noget mexicansk ånd til spillet med krydret tacos fyldt med chili. Der er endda en varmemåler med skala med Spicy, Hot, On Fire, Burning !!! og Naga Jolokia. Måleren stiger for hvert ikke-vindende spin, og multiplikatoren stiger samtidig. PS. Naga Jolokia er virkelig hot chili-type, hvis du ikke vidste det.

Der er også bonusspil med gratis spins, vilde symboler og en særlig bonusrundefunktion.

Amigos Fiesta slot fra Spinomenal.

Amigos Fiesta slot fra Spinomenal.

Udgivet spil: November 2015

RTP (Return to player): 97,51% (Meget godt!)

Variant: Medium

Layout: 5 x 3

Væddemålslinjer: 243

4. 88 Lucky Charms (RTP: 97,51%)

88 Lucky Charms er et kinesisk spillemaskine. Grafikken og animationerne er lidt hakkete, men afkastet til spillerprocenten er meget godt med 97,51%.

Funktionerne inkluderer et bonusspil med gratis spins, vilde symboler og et specielt bonusspil.

88 Lucky Charms slot fra Spinomenal.

88 Lucky Charms slot fra Spinomenal.

Udgivet spil: December 2016

RTP (Return to player): 97,51% (Meget godt!)

Variant: Medium

Layout: 5 x 3

Væddemålslinjer: 50

Anbefalede Bitcoin Casinos med Spinomenal Slots

Disse Bitcoin-kasinoer tilbyder Spinomenal-slots i deres valg.

CasinoBonusFeaturesGå til webstedet

1. BitStarz Casino

BitStarz logo Japan Level Up Adventure

2 BTC + 180 gratis spins

Første indbetalingsbonus er 152% op til 2 BTC + 180 gratis spins. Bonussummen er 6 BTC + 180 gratis spins. Ingen depositum bonus: 20 gratis spins. Omsætning: 40x bonus.

Spinomenal slots understøttes

Trusted casino siden 2014

2600+ casinospil

Hurtige indbetalinger og udbetalinger

BitStarz anmeldelse

Deltag nu

2. mBit Casino

mBit Casino logo

2 BTC + 100 gratis spins

Første indbetalingsbonus er 150% op til 2 BTC + 100 gratis spins. Bonussummen er 6 BTC + 100 gratis spins. Ingen depositum bonus: 50 gratis spins. Omsætning: 40x bonus.

Spinomenal slots understøttes

Hurtigt og flydende websted

2528 kasinospil

96 jackpot slot spil

mBit Casino anmeldelse

Deltag nu

3. King Billy Casino

King Billy Casino logo

1,5 BTC + 200 gratis spins

Første indbetalingsbonus er 155% op til 1,5 BTC + 200 gratis spins til Wolf Moon Rising. Bonussummen er 5,5 BTC + 200 gratis spins. Omsætning: 30x bonus.

Spinomenal slots understøttes

Eksklusiv bonus: 155%

Lav bonussatsning: 30x

3500+ kasinospil

King Billy anmeldelse

Deltag nu

4. BetChain Casino

BetChain casino logo

1 BTC + 200 gratis spins

Første indbetalingsbonus er 150% op til 1 BTC + 200 gratis spins. Bonussummen er 2 BTC + 200 gratis spins. Ingen depositum bonus: 20 gratis spins. Satsning: 50x.

Spinomenal slots understøttes

2346 kasinospil

210 jackpot-slots

Mange beviseligt fair spil

BetChain anmeldelse

Deltag nu

5. CryptoWild Casino

Cryptowild casino logo

1 BTC + 150 gratis spins

Første indbetalingsbonus er 200% op til 1 BTC + 150 gratis spins. Bonussummen er 4 BTC + 150 gratis spins, indsats: 60x. Ingen depositum bonus: 20 gratis spins med bonuskoden 20FREE, satser 40x.

Spinomenal slots understøttes

Stor 200% eksklusiv bonus

1000+ casinospil

67 video poker spil

CryptoWild anmeldelse

Deltag nu

6. Oshi Casino

Oshi Casino logo

1,25 BTC + 180 gratis spins

Første indbetalingsbonus er 100% op til 1,25 BTC + 180 gratis spins. Bonussummen er 5 BTC + 225 gratis spins. Satsning: 40x.

Spinomenal slots understøttes

Enorm mængde spil

2528 kasinospil

57 jackpot-slots

Oshi Casino anmeldelse

Deltag nu

Brugeranmeldelser

Her er oversigten over brugerbedømmelser af Spinomenal spilleautomater:

Hvordan kan du lide Spinomenal spilleautomater? Del dine tanker nedenfor i kommentarformularen!

Afsluttende tanker

Dette var vores artikel om Spinomenal slots. Du er velkommen til at sende e-mail, skrive en besked via kontaktformularen eller skrive dine kommentarer eller forslag her!

Tak fordi du læste!

Kilder til denne artikel:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map