Relax Gaming Slots Review (2021) – TNT Tumble, Snake Arena og meget mere!

Slap af med spil er en casino slotudbyder med også poker- og bingo-spil i deres valg. Relax Gaming blev grundlagt i 2010 af Patrik Österåker og Jani Tekoniemi med ambitionen om at blive en førende teknisk leverandør af spilløsninger af høj kvalitet i henhold til deres hjemmeside.

Relax Gaming har kontorer i Helsinki, Finland (startende 2011), Tallinn, Estland (startende 2012), Malmø, Sverige (startende 2016), Malta (startende 2018) og Beograd, Serbien (startende 2018).

I løbet af årene er Relax Gaming nu vokset til en virksomhed med over 100 ansatte.

Relax Gaming har spillicenser fra MGA (Malta Gaming Authority) og UKGC (Det Forenede Kongeriges Gambling Commission).

Money Train-slot fra Relax Gaming.

Money Train-slot fra Relax Gaming.

Slap af Gaming-logoet

Slap af spilleautomater brugerbedømmelse:

Nye Relax Gaming slots

Her er nogle af de nyeste Relax Gaming spilleautomater, der blev introduceret.

1. TNT Tumble (Offentliggjort april 2020)

TNT Tumble er et helt nyt slotspil, der blev offentliggjort 1. april 2020. Dit mål er at eksplodere dig gennem lag af mørk sten og samle værdifulde krystaller.

Slotkortet består af 5 x 7 symboler, og der er ingen traditionelle vindende linjer. I stedet skal du få 3 til 7 tilstødende symboler på en linje: vandret eller lodret. Så for eksempel tæller 4 symboler i en firkantet form ikke som en gevinst, kun linjer gør det.

TNT Tumble slot fra Relax Gaming.

TNT Tumble slot fra Relax Gaming.


Symbolstrukturen kollapser, så når du får en gevinst, forsvinder disse symboler. Flere symboler falder fra toppen af ​​hjulene, og du kan udløse flere gevinster.

Hvis alle mørke stenblokke i hovedspillet ødelægges, Gratis spins-funktion tildeles.

I Free Spins er nogle mørke stenblokke specielle og indeholder ekstra spins eller tilføjede multiplikatorer. Der er tre forskellige Free Spin-tilstande som du kan vælge en inden gratisspindene starter:

  1. Multiplikator: Specielle stenblokke indeholder 1x, 2x eller 3x tilføjede multiplikatorer (Volatility: Very High).
  2. Multiplikatorer & Ekstra spins: Specielle stenblokke indeholder tilføjede multiplikatorer eller ekstra spins (Volatility: High).
  3. Ekstra spins: Specielle stenblokke indeholder 1, 2, 3, 5 eller 10 ekstra centrifugeringer (flygtighed: medium).

TNT Tumble slot fra Relax Gaming.

Når du får Free Spins-funktionen, har du dette valg af forskellige bonusspil. Volatiliteten varierer fra meget høj til medium. Hvis du vil jage på større gevinster (men mere sjældent), skal du vælge Meget høj eller Høj, men hvis du vil sikre mellemstore gevinster (men oftere), skal du vælge Medium.

Ved at rydde hver tredje fulde række af mørke stenblokke (almindelig og speciel) får du +2 gratis spins i alle forskellige tilstande.

Du kan også køb Free Spins-funktionen separat. Prisen er 70 gange det samlede indsatsniveau.

TNT Tumble slot fra Relax Gaming.

Dette er Free Spins-funktionen (multiplikator). De lilla perler skjuler forskellige multiplikatorer i denne tilstand. Når du får boret alle de mørke sten, vil der være flere stenlag afsløret med flere bonusser.

TNT Tumble slot fra Relax Gaming.

Her er den midterste Free Spins-funktion (Multiplikator & Ekstra spins). De mørke sten med lilla perler gemmer sig Multiplikatorer og cyanperler gemmer ekstra spins.

Vilde symboler erstatter alle symboler på hjulene. De genereres sandsynligvis i stablede segmenter på hver kolonne. Der er et trick i Wilds, da de ikke ødelægges af en gevinst. I stedet ødelægges de, når de falder ned til den nederste række og indgår i en gevinst.

Wilds er også det mest betalende symbol på samme tid. Pure Wild-gevinster evalueres kun, hvis der ikke er tilstødende betalende symboler i den givne retning.

Når en TNT-blok ødelægges, ødelægger den også enhver anden mørk stenblok på den række vandret.

TNT Tumble slot fra Relax Gaming.

Her er de vilde symboler i spil, der borer sig til de mørke sten.

Afslutningsvis TNT Tumble er et meget underholdende og godt lavet spillemaskine. Slotlayoutet er meget specielt med 5 x 7 slotkort og mørke sten, som du kan bore dig ind i.

Free bonusspil er også meget sejt, og du kan også vælge mellem 3 forskellige tilstande.

TNT Tumble er en meget gennemtænkt med beroligende baggrundsmusik, men nok handling med eksploderende mursten til at holde dig forlovet i flere længere perioder også.

Begge tommelfingre op for TNT Tumble, fremragende arbejde!

Udgivet spil: April 2020

RTP (Return to player): 96,11%

Variant: Medium / Høj

Layout: 5 x 7

Væddemålslinjer / kombinationer:

Max gevinst: 2088x væddemål

2. Snake Arena (Offentliggjort december 2019)

Slange Arena er et 5 x 5 slot spil med regelmæssige 30 vindende linjer. Spillet er en slot med fantasy-tema med nogle tegneseriestilelementer i grafikken.

Snake Arena slot fra Relax Gaming.

Snake Arena slot fra Relax Gaming.

Det Gratis spins-funktion udløses ved at lande Snakehead på hjul 1 og Knight-symbolet på ethvert hjul.

Snake Arena slot fra Relax Gaming.

Sådan udløses Free Spins-funktionen. Du skal bare lande slangehovedet på hjul 1 og Knight-symbolet på ethvert hjul som her.

Under Free Spins-funktionen lander et Knight-symbol på hvert spin. Før et nyt spin bevæger slangen sig mod Knight-symbolet.

  • Hvis slangen når ridderen, spiser den den, og slangen vokser i længden. Et nyt spin starter også derefter.
  • Hvis slangekroppen er i vejen, går slangen ned, og Free Spins-funktionen slutter.
  • Hvis slangen udfylder alle positioner på hjul 2-5, slutter Free Spins-funktionen og en yderligere gevinst på 1000x indsats tildeles.

Snake Arena slot fra Relax Gaming.

Dette er bonusspillet Free Spins. Slangen bevæger sig mod ridderen. Slangen vokser med en for hvert riddermåltid. Slangen fungerer som et stort vildt symbol på samme tid.

Snake Arena slot fra Relax Gaming.

Når slangen går ned i sig selv, slutter Free Spins-funktionen.

Du kan også købe Free Spins-funktionen med en 70x betpris. RTP (Return to player) satsen er også den samme 96,25% på den købte Free Spins-funktion.

Ridder-symbolet og enhver del af slangen er Vilde symboler og erstatninger for alle andre symboler.

Det Wild Chase-funktion udløser tilfældigt. Slangen kigger ud over et tilfældigt hjul, og ridderen kigger ud under et hjul samtidigt. Dette gentages op til tre gange.

Hvis de kigger på de samme hjul, bliver denne hjul Wild, og processen gentages.

I Wild Chase bliver 1-5 af hjulene Wild Reels.

Snake Arena slot fra Relax Gaming.

Her er Snake Arena slot hovedspil.

Afslutningsvis Slange Arena er ganske flot spillemaskine. Grafikken, animationerne og gameplayet fungerer godt. På den anden side mangler Snake Arena efter min mening en lille personlighed. Der er bare en slange og en ridder, og de ser ret kedelige ud. Jeg er ikke en professionel slotdesigner, men noget kunne gøres bedre her.

Free Spins-funktionen er dog ret unik og slangens bevægelse er interessant at se på.

Med en lille indsats kunne Snake Arena være et fremragende slot hit. Men som det fungerer fungerer det ok og det er værd at teste, hvis du kan lide slots med fantasy-temaer med en lille komisk tilgang.

Udgivet spil: December 2019

RTP (Return to player): 96,25%

Variant: Høj

Layout: 5 x 5

Væddemålslinjer: 30

Max gevinst: 2758x

Mest interessante Relax Gaming slots

Her er nogle af de mest interessante Relax Gaming slots, jeg fandt fra udvalget. De er alle værd at tjekke ud!

1. Money Train (Offentliggjort august 2019)

Penge tog er et vestligt filmformet 5-hjuls slotspil, der blev offentliggjort i august 2019. Der er togranere, pistolskud og gæld, der skal opkræves. Der er 40 betalingslinjer, og spillet spilles altid med alle betalingslinjer aktive.

Den generelle vestlige følelse er fremragende, især country-stil musik bare søm det.

Money Train-slot fra Relax Gaming.

Money Train-slot fra Relax Gaming.

Vilde symbol erstatter alle andre symboler. Der er også mindre symboler (kortspillet passer) og større symboler (bankrøverne).

Det Penge kurv bonus runde udløses ved landing Bonussymbol på hjul 1, 3 og 5. Når bonusrunden starter, afslører de tre bonussymboler en værdi, der holder en Multiplikator og giver dig 3 gratis spins.

Money Train-slot fra Relax Gaming.

Når du lander tre bonussymboler, får du bonusrunden med pengekar.

I Penge kurv bonus runde hvert nyt bonussymbol, der lander, nulstiller spin-tælleren tilbage til 3. I Money Cart-bonusrunden kan du også låse op for yderligere hjul.

Under bonusrunden kan du lande disse ekstra symboler:

  • Bonus symbol: Afslører en værdi som en multiplikation af væddemål.
  • Pengesikker symbol: Afslører en værdi som en multiplikation af væddemål.
  • Betalersymbol: Afslører en værdi som Multiplikation af bet og føjer den til alle andre synlige symboler på hjulene.
  • Persistent betalersymbol: Afslører en værdi som en multiplikation af indsats og tilføjer den til alle andre synlige symboler for det spin og ethvert spin der følger.
  • Samlersymbol: Afslører en værdi som en multiplikation af bet og samler derefter alle synlige værdier på hjulene og tilføjer dem til sin egen værdi.
  • Vedvarende samlersymbol: Afslører en værdi som en multiplikation af indsatsen og samler derefter alle synlige værdier på hjulene og tilføjer dem til sin egen værdi i slutningen af ​​det spin og hvert spin der følger.
  • Udvidelsessymbol: Afslører en værdi som multiplikation af indsats og åbner og yderligere hjul.
  • Tumbleweed symbol: Har ikke en værdi og nulstiller ikke centrifugeringstælleren.

Så dit mål i bonusrunden er at samle så mange multiplikatorer som muligt for at øge din gevinst.

Money Train-slot fra Relax Gaming.

Dette er Money Cart-bonusrunden.

Money Train-slot fra Relax Gaming.

Dit mål er at samle så meget Multiplikator som du kan. Det er også muligt at låse op for to ekstra hjul for at øge dine gevinster som her – hvis du er heldig.

Du kan også købe Money Cart-bonusrunden separat til prisen på 80x bet. Bemærk, at RTP (Return to player) for bonusindsatsen er 98,00%, hvilket bare er fremragende!

Maksimal udbetaling er 20.000 x væddemål på Money Train slot, så der er mulighed for at vinde store præmier, hvis du er heldig.

Afslutningsvis er Money Train ret simpelt, men meget underholdende spillemaskine med masser af vestlig filmånd. RTP er på et gennemsnitligt niveau i hovedspillet (96,2%), men Money Cart-bonusrunden holder en fremragende RTP på 98,0%. Bonusspillet kan også købes separat til en pris på 80x bet.

Efter min mening er Money Train et af de bedste vestlige tema slots derude. Mine anbefalinger!

Udgivet spil: August 2019

RTP (Return to player): 96,2% (98,0% for Money Cart-bonusrunden som købt funktion)

Variant: Høj

Layout: 5 x 4

Væddemålslinjer: 40

Max gevinst: 20.000x væddemål

1. Let’s Get Ready to Rumble (Offentliggjort august 2019)

Lad os gøre os klar til at rumle er et slot-spil slot-spil med den legendariske ringomtaler Michael Buffer. Han er stemmen til den kendte slagord “Lad os gøre os klar til Rumble!”. Hans halvbror er UFC-annoncøren Bruce Buffer.

Lad os blive klar til rumble slot giver et 6 x 4-hjuls bord med Sticky Respin, Wild Stacks og en Rumble Spin-specialfunktioner. Den maksimale gevinst er 2389,4 x indsatsen i dette slot.

Lad os blive klar til at rumle slot fra Relax Gaming.

Dette er Lad’s Get Ready to Rumble slot fra Relax Gaming.

Der er ingen regelmæssige vindermåder, men i stedet kaldes præmiesystemet Forbundne måder. Du får en gevinst, hvis du bare får 3 eller flere symboler forbundet på de tilstødende hjul, der starter fra venstre på hjul 1. Symbolerne skal også maksimalt være en række over, en række under eller i samme række med hinanden.

Den overordnede følelse er noget spændende og adrenalin-pumpende. Især baggrundsmusikken minder mig om Rocky 1 og sangen Eye of the Tiger af det legendariske band Survivor.

Dette udgør i alt 466 forbundne måder og op til 1436 under Rumble Spin-funktionen.

Lad os blive klar til at rumle slot fra Relax Gaming.

Her er Rumble Spin i aktion. Under spin kan alt ske, her får Cross Wilds og den anden bokser hits!

Det Rumble Spin funktion kan tilfældigt udløses ved ethvert spin. Under spin vil et tilfældigt antal af de nedenfor beskrevne tilføjelsesfunktioner forbedre spin:

  • Kryds Wilds er en funktion, hvor 3-5 vilde symboler placeres tilfældigt på hjulene. Det kan udløses op til 8 gange i et Rumble-spin.
  • I Uppercut Wild en stak Wild-symboler placeres på det sidste hjul.
  • Wild Hook er en funktion, der flytter Wild-stakken fra det sidste hjul til hjul 2 eller 3. Hvis det aktive hjulområde er større end Wild-stakken, udvider det også stakken til at udfylde det fulde aktive hjul.
  • Titelkamp funktion udvider afspilningsområdet ved at tilføje 2 flere rækker under afspilningsområdet. Det vil øge antallet af forbundne måder til 1436.

Lad os blive klar til at rumle slot fra Relax Gaming.

Rumble Spin kan resultere i en enorm mængde Wilds i hjulene som her.

Det Sticky Spin funktion kan udløses tilfældigt på en vindende kombination. Under Sticky Spin-funktionen sidder alle vindende symboler fast, og du tildeles et re-spin. Du tildeles yderligere re-spins, indtil du ikke lander flere symboler, der føjer til den oprindelige gevinst.

Lad os blive klar til at rumle slot fra Relax Gaming.

Dette er Sticky Spin-funktionen, hvor vindende symboler holder fast, og du kan samle meget mere som her mikrofonsymbolerne.

Vilde stakke funktion betyder, at 2-5 vilde stakke tilfældigt placeres, der hver dækker et helt hjul.

Lad os blive klar til at rumle slot fra Relax Gaming.

Wild Stacks kan tildele dig en masse boksesække, der er stakke fulde af Wilds.

Afslutningsvis Lad os gøre os klar til at rumle slot spil er et meget sejt slot spil med et unikt boksningstema. Også den legendariske boksekonsulent Michael Buffer bringer virkelig meget troværdighed til dette slot.

Der er et stort antal forskellige specialfunktioner, og spilleautomaten fungerer godt.

Få minus i dette slot er ret lav RTP med 96,14% og lav varians. Dette betyder, at du får flere mindre gevinster, men du kan ikke vinde store beløb fra dette slot (ca. 2400x) sammenlignet med for eksempel Relax Gaming’s Money Train, hvor du kan vinde en enorm multiplikator på 20.000x.

Også bonusspillet med gratis spins kunne have flere spins, for eksempel 10 gratis spins. Men som det er, fungerer bonusfunktionerne efter min mening godt.

Let’s Get Ready to Rumble er et must-slot for alle bokse- eller MMA-fans derude. Dette er et hit!

Udgivet spil: August 2019

RTP (Return to player): 96,14%

Variant: Lav

Layout: 6 x 4

Væddemålslinjer: 466

Max gevinst: 2389,4 x indsats

Mere interessante slots – Quick Picks

Her er nogle hurtige valg fra Relax Gaming-slotvalg med kortere introduktioner.

Zombie Circus slot fra Relax Gaming.

Zombie cirkus er et uhyggeligt 5 x 3 slotspil, der kombinerer legender om skøre dræberklovne med zombier. Interessant mix, men hvorfor ikke? RTP: 96,92%.

King of Kings slot fra Relax Gaming.

En anden slot til det gamle Egypten fra Relax Gaming: kongen af ​​konger! RTP: 96,0%, høj varians og maksimal gevinst er 5000x.

Powerspin slot fra Relax Gaming.

Powerspin er et klassisk 3 x 3 slot spil med et moderne twist. RTP er dog ret lav med 94,86%.

Wildchemy slot fra Relax Gaming.

Wildchemy vil lære dig noget kemi i form af et spillemaskine. RTP: 96,02%, medium varians og maksimal gevinst på 500x.

Erik the Red slot fra Relax Gaming.

Erik the Red er et slot spil med vikinger-tema med ganske god RTP på 96,95%. Variationen er lav / medium i dette slotspil.

Højeste RTP Relax Gaming slots

Disse er de højeste RTP (Return to player) procent slots Jeg fandt fra Relax Gaming. Listen er arrangeret fra højeste RTP til laveste RTP-procent.

  1. Episk joker – Udgivet nov 2018 – Variant: Ukendt – Max. Gevinst: Ukendt – RTP: 97,0%
  2. Erik den røde – Udgivet oktober 2018 – Variant: Lav / Medium – Max gevinst: Ukendt – RTP: 96,96%
  3. Zombie cirkus – Udgivet oktober 2018 – Variant: Ukendt – Maks. Gevinst: Ukendt – RTP: 96,92%
  4. Dragons Awakening – Udgivet marts 2019 – Variant: Medium – Max gevinst: Ukendt – RTP: 96,96%
  5. Det er tid! – Udgivet oktober 2019 – Variant: Ukendt – Max. Gevinst: Ukendt – RTP: 96,74%
  6. Mega masker – Udgivet marts 2020 – Variant: Medium / High – Max gevinst: Ukendt – RTP: 96,61%
  7. The Great Pigsby – Udgivet januar 2019 – Variant: Ukendt – Maks. Gevinst: Ukendt – RTP: 96,55%
  8. Hulemands Bob – Udgivet maj 2019 – Variant: Ukendt – Maks. Gevinst: 500x bet – RTP: 96,49%
  9. Heroes indsamling – Udgivet februar 2020 – Variant: Medium / High – Max gevinst: 400x bet – RTP: 96,45%
  10. Antænd natten – Udgivet juni 2019 – Variant: Medium / High – Max gevinst: Ukendt – RTP: 96,39%
  11. Temple Tumble Megaways – Udgivet februar 2019 – Variant: Høj – Max gevinst: 7767,7x bet – RTP: 96,25%
  12. Slange Arena – Udgivet Dec 2019 – Variant: Høj – Max gevinst: 2758x bet – RTP: 96,25%
  13. Penge tog – Udgivet august 2019 – Variant: Høj – Max gevinst: Ukendt – RTP: 96,2%
  14. Lad os gøre os klar til at rumle – Udgivet september 2019 – Variant: Lav – Max gevinst: 466x bet – RTP: 96,14%
  15. TNT Tumble – Udgivet apr 2020 – Variant: Medium / High – Max gevinst: 2088x bet – RTP: 96,11%
  16. Tower Tumble – Udgivet marts 2019 – Variant: Ukendt – Maksimal gevinst: 5150x bet – RTP: 96,11%
  17. Wildchemy – Udgivet marts 2019 – Variant: Medium – Max gevinst: 500x bet – RTP: 96,02%
  18. kongen af ​​konger – Udgivet april 2019 – Variant: Høj – Max gevinst: 5000x bet – RTP: 96,0%
  19. Powerspin – Udgivet august 2019 – Variant: Ukendt – Maks. Gevinst: Ukendt – RTP: 94,86%

Anbefalede Bitcoin Casinos med Relax Gaming slots

Disse Bitcoin-kasinoer tilbyder Relax Gaming-slots i deres valg.

CasinoBonusFeaturesGå til webstedet

1. King Billy Casino

King Billy Casino logo

1,5 BTC + 200 gratis spins

Første indbetalingsbonus er 155% op til 1,5 BTC + 200 gratis spins til Wolf Moon Rising. Bonussummen er 5,5 BTC + 200 gratis spins. Omsætning: 30x bonus.

Relax Gaming slots understøttes

Eksklusiv bonus: 155%

Lav bonussatsning: 30x

3500+ kasinospil

King Billy anmeldelse

Deltag nu

Brugeranmeldelser

Her er oversigten over brugerbedømmelser af Relax Gaming spilleautomater:

Hvad synes du om Relax Gaming? Del dine tanker nedenfor i kommentarformularen!

Afsluttende tanker

Dette var vores artikel om Relax Gaming slots. Du er velkommen til at sende e-mail, skrive en besked via kontaktformularen eller skrive dine kommentarer eller forslag her!

Tak fordi du læste!

Kilder til denne artikel:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map