Quickspin Slots anmeldelse (2021) – Her er de bedste Quickspin slots!

Quickspin er et svensk studieudviklingsstudie, der også har kontorer i Malta, Kiev, Ukraine og Stockholm, Sverige. Quickspin blev grundlagt i 2011 af tre (anonyme) fyre i Stockholm, der besluttede, at det var på tide at begynde at skabe de spil, de selv kunne lide at spille ifølge Quickspin-webstedet.

I 2016 blev Quickspin købt af industrigiganten Playtech, verdens største leverandør af onlinespilsoftware. Quickspin beskæftiger omkring 100 mennesker fra 29 lande, så det er en temmelig anstændig størrelse spiludbyder i disse dage.

Quickspin har 62 slotspil i øjeblikket, når man skriver denne artikel. Der vil være 12 slots, der frigives i 2020, så Quickspin er meget aktiv med at udgive nye titler.

Nero's Fortune slot fra Quickspin.

Her er Flames of Nero bonusspil fra den episke slot Nero’s Fortune udgivet i marts 2020.

Quickspin logo

Quickspin slots brugerbedømmelse:

Nye Quickspin slots

Her er nogle af de nyeste Quickspin slot-spil, der blev introduceret.

1. Panther’s Reign (Offentliggjort februar 2020)

Panther’s Reign er et brand Amazon-regnskov-nyt slot, der blev offentliggjort i Februry 2020. Spillemaskinen er fuld af ganske fordybende jungle-følelse og jungledyr som pantere, aber, papegøjer og frøer. Jeg er ikke en biolog, og jeg har aldrig været i Amazon, men Panther’s Reign føles ret troværdig i den forstand.

Panther's Reign slot fra Quickspin.

Panther’s Reign slot fra Quickspin.

Grafikken, lyde og musik udføres perfekt efter min mening, og følelsen af ​​jungle er bare fantastisk. Også animationer og specialeffekter fungerer rigtig godt, og jeg kan se, at Quickspin har noget talent der.

Musikken består af bare fredelige atmosfæriske strengelyde i det almindelige spil. Under bonusspillet Free Spins går soundtracket mere intens med jungle-trommer. Dette fungerer meget godt og skaber en god følelse af Panther’s Reign slot.


Brugergrænsefladen er også virkelig nem at bruge, og knapperne er markeret på en klar måde. Der er også en Quick Spin-funktion, hvis du vil have en hurtigere handling.

Der er 50 faste vindelinjer, og hjulstrukturen er 5 x 4 med individuelle hjul på stedet for hvert symbol.

Panther's Reign slot fra Quickspin.

Her kan du se de grønne scatter-symboler. Hvis du får 3 eller flere scatters, vil det udløse bonusspillet Free Spins.

3 eller flere scatter-symboler (den grønne perle) udløser gratis spins. Hvis du får 3 Scatter-symboler, du vil blive tildelt 5 gratis spins. Hvert ekstra scatter-symbol tildeler +1 gratis spins for maksimalt 22 gratis spins.

Under de gratis spins udløser enhver vindende kombination den Respin-funktion. Alle symboler i en vindende linje er låst, og resten vil dreje igen. Funktionen slutter, når der ikke er flere vindende symboler.

Panther's Reign slot fra Quickspin.

Dette er Respin-funktionen i aktion i bonusspillet Free Spins. Vindende symboler er låst, og indtil du ikke får flere vindende symboler, udbetaler du prisen.

Også i løbet af Gratis spins, op til 7 vilde symboler kan tilføjes tilfældigt til hjulene i begyndelsen af ​​det nye spin.

Panther's Reign slot fra Quickspin.

Gratis spins bonusspil foregår.

Vilde symboler erstatning for alle symboler undtagen Scatter-symboler. Wilds er også et af de mest betalte symboler. Wild Spray-funktion forekommer tilfældigt. Op til 10 tilfældige wilds placeres på hjulene under funktionen.

Panther’s Reign er et slotspil af meget høj kvalitet med lige nok bonusfunktioner til at holde gameplayet interessant. Høj varians betyder, at du kan vinde stort i dette slotspil, hvis du er heldig. Dette slot er et bevis på, at Quickspin er i stand til at producere nogle slots på højt niveau, godt stykke arbejde!

RTP-hastigheden (Return to player) ligger på et gennemsnitligt niveau med 96,25%.

Udgivet spil: Februar 2020

RTP (Return to player): 96,25%

Variant: Høj

Layout: 5 x 4

Væddemålslinjer / kombinationer: 50 (fast)

Max gevinst: 5202x væddemål

2. Wild Cauldron (Offentliggjort januar 2020)

Vilde kedel er en 6 x 4 hjuls struktur slot med mange interessante vendinger i gameplayet. Spillet minder mig lidt om Reactoonz slot fra Play’n GO.

Wild Cauldron slot fra Quickspin.

Wild Cauldron slot fra Quickspin.

Låsesymbol Tumble er en funktion, hvor enhver vinderkombination er låst og akkumuleres i bunden af ​​hjulene. Derefter fjernes alle ikke-vindende symboler og erstattes af nye symboler.

Hver tumble med en vindende kombination øger antallet af måder i tumlen ved at tilføje 1 ekstra række symboler. Maksimum er 8 rækker.

Wild Cauldron slot fra Quickspin.

Her kan du se funktionen Locking Symbol Tumble, hvor de vindende symboler er låst og falder ned til den nederste del af hjulene. Derefter falder flere symboler ovenfra, og du kan generere flere gevinster.

Symboludbetalingerne varierer fra 3 til 6 symboler af samme art. Der er ingen traditionelle vindende linjer, men i stedet skal symbolerne bare være ved siden af ​​hinanden, startende fra det venstre hjul.

Så den lodrette position af symbolet betyder ikke noget, men der kan ikke være nogen huller til at vinde.

Det Scatter-symbol er det grønne potionsymbol. Hvis du får 4 eller flere scatter-symboler, der vil udløse Gratis spins bonusspil. Free Spins-beløbene går således:

  • 4 scatter-symboler – 8 gratis spins
  • 5 scatter-symboler – 10 gratis spins
  • 6 scatter-symboler – 12 gratis spins

Under de gratis spins giver landing 2 Scatter-symboler dig +2 ekstra spins. Også under de gratis spins er låsesymbolet Tumble og de vilde multiplikatorer permanente, så i slutningen af ​​de gratis spins har du sandsynligvis et 8 x 6 slotbræt og nogle multiplikatorer aktive.

Wild Cauldron slot fra Quickspin.

Her er bonusspillet Free Spins i aktion. Låsesymbolet tumbler og multiplikatoren er permanent under de gratis spins, så det øger dine gevinster.

Wild Cauldron slot fra Quickspin.

Gratis spins bonusspil i aktion. De vindende symboler er ved at falde ned.

Vilde symboler erstatter alle symboler undtagen Scatter-symboler. All Wilds øger Vind multiplikator med x1. Den maksimale multiplikator er x7.

Afslutningsvis Vilde kedel er meget underholdende og meget godt lavet slot med konstant handling. Du får mindre gevinster ganske ofte, men de større gevinster ser ud til at ske meget sjældent, da High Variance antyder. Free Spins bonusspillet var også svært at udløse, men udbetalingerne i bonusspillet var virkelig høje i mine tests.

Hvis du kan lide Reactoonz eller andre slots med mange symboler, der falder og eksploderer, kan dette være pladsen for dig.

Udgivet spil: Januar 2020

RTP (Return to player): 96,09%

Variant: Høj

Layout: 6 x 4

Væddemålslinjer: 4096 på grundspillet, op til 262144, når der er flere rækker i spillet under vindstrejser

Max gevinst: 21.120x væddemål

Mest interessante Quickspin slots

Her er nogle af de mest interessante Quickspin slots, jeg fandt fra udvalget. De er alle værd at tjekke ud!

1. Divine Dreams (Offentliggjort januar 2019)

Guddommelige drømme er et spillemaskine med maksimal mængde fred og afslapning. Følelsen er virkelig rolig med glat grafik og atmosfærisk og afslappende musik. Det føles som om du er i et luksuriøst asiatisk spa og drømmer om for eksempel guddommelige drømme. Lad os se på pladsen nu!

Divine Dreams har en regelmæssig 5 x 3 slot struktur, men det 6. hjul er en speciel. Det er en Bonusrulle der drejer hver spilrunde, og den vil pege på en multiplikator, hvis du vinder en gevinst.

Divine Dreams slot fra Quickspin.

Divine Dreams slot fra Quickspin.

Bonushjulet kan også give dig ekstra bonusser udover multiplikatoren. Her er de bonusser, der er anført:

  • Vind multiplikatorer kan vindes fra x1 til x10.
  • Yin Yang Wilds tildeler dig 2 Wilds med en tilfældig multiplikator mellem x1 og x10. Det er tilgængeligt under basisspillet, gratis spins og Sacred Respins.
  • Hellige Respins (Super Respin-symbolet) består af to dele:
  • Super Respin kan blive ramt i basisspillet og gratis spins. Dette muliggør multiplikatorerne mellem x4 til x10 og x20.
  • Under Super Respin kan du ramme en Mega Respin. Dette giver dig mulighed for at fange de øverste niveau multiplikatorer, som er x7, x8, x9, x10, x20 og x30.

Divine Dreams slot fra Quickspin.

Her er et eksempel på, hvordan Bonus Reel fungerer. Der er multiplikatorer mellem x1 til x10 og en chance for at vinde en Super Respin som her.

Der er også Guddommelige gratisspil. De kan låses op, hvis du fanger 3, 4 eller 5 Free Spins-symboler. De belønner dig henholdsvis 8, 12 eller 20 gratis spins.

Under de guddommelige gratis spins kan du lande +3 spins i det 6. hjul for at låse op +3 spins.

Divine Dreams slot fra Quickspin.

Her er de guddommelige gratis spins i aktion. Derfra kan du også vinde et Super Respin, og derfra kan du vinde et Mega Respin som her. Det låser op for Multiplikatorer op til x30.

Divine Dreams slot fra Quickspin.

Dette er Mega Respin i aktion.

Afslutningsvis Guddommelige drømme er et andet slotspil med hele det afslappede og rolige tema udført perfekt. Bonusfunktionerne passer også godt, og de kan ikke prale af for meget action til denne form for spillemaskine. Stadig vil du have spænding, men alt er blødgjort og det fungerer godt her.

Variansen er sat til høj, så du kan vinde stort, hvis du er heldig (men sjældnere selvfølgelig). RTP (Return to player) -procenten er i gennemsnit eller godt niveau med 96,51%, hvilket altid er rart.

Hvis du vil køle ned og have en lille afslappende slot-session, giver Divine Dreams dig det helt sikkert. Jeg kunne godt lide denne slot, godt klaret Quickspin!

Udgivet spil: Januar 2019

RTP (Return to player): 96,51%

Variant: Høj

Layout: 5 x 3

Væddemålslinjer: 243

Max gevinst: 7414x væddemål

2. Nero’s Fortune (Offentliggjort marts 2020)

Nero’s Fortune er et slotspil om den sidste romerske kejser i Julio-Claudian-dynastiet som Wikipedia siger. Spillemaskinen er fuld af spænding og action. Hvis du kan lide historiske film med episke kampe og fantasi, vil du sandsynligvis også lide denne slot.

Spillemaskinen består af 5 x 5 slotbræt med få ekstra quirks og funktioner i gameplayet.

Nero's Fortune slot fra Quickspin.

Nero’s Fortune slot fra Quickspin.

Hvis du fanger 3 eller flere bonusscatter-symboler (BNS-symbol) vil du udløse Flames of Nero bonusspil.

I bonusspillet, Multiplikatorer placeres under tilfældigt valgte symboler for hvert gratis spin. Multiplikatorer afsløret under en vindende klynge akkumuleres gennem hele bonusspillet. Gevinstene på symbolklyngerne ganges med den akkumulerede multiplikatorværdi.

Nero's Fortune slot fra Quickspin.

Her er Burning Arrows-funktionen i spil. X’erne markerer Multiplikatorer under de almindelige symboler, og hvis du får en gevinst, får du en Multiplikator op for hver X.

Her er antallet af gratis spins:

  • 3 bonusscatter-symboler – Præmier 10 gratis spins.
  • 4 bonusscatter-symboler – uddeler 12 gratis spins.
  • 5 bonusscatter-symboler – priser 14 gratis spins.

Under bonusspillet er der ingen Bonus Scatter-symboler på hjulene.

Nero's Fortune slot fra Quickspin.

Her er Flames of Nero bonusspil, som grundlæggende er bonusspillet med gratis spins.

Vilde symbol erstatter alle symboler undtagen Bonus Scatter-symbolerne.

Tumbling Reels-funktion betyder, at alle symboler, der er en del af en vindende klynge, fjernes. Tomme positioner er fyldt med symboler, der falder fra ovenstående. Eventuelle nye gevinster føjes til den eksisterende gevinst, og dette kan fortsætte i mange gange. Tumbling slutter, når der ikke er nye vindende klynger.

Det Brændende pile-funktion betyder, at efter at en vindende klynge er fjernet fra hjulene, er der en chance for, at der oprettes en multiplikator i de tomme symbolpositioner. Hvis en vindende klynge derefter optræder på pilens hit spots, kan du afsløre en multiplikator derfra.

Hvis mange multiplikatorer afsløres, akkumuleres de indtil slutningen af ​​spin.

Nero's Fortune slot fra Quickspin.

Noget regelmæssigt gameplay af Nero’s Fortune. BNS-symbolet er Bonus Scatter-symbolet, der kan udløse bonusspillet med gratis spins.

Samlet set Nero’s Fortune er en rigtig højkvalitets spillemaskine med fuld af spænding og action. Kvaliteten af ​​animationer og specialeffekter er bare på et andet niveau. Jeg tror også, at effekterne i sig selv ikke betyder noget, men de skaber en meget god stemning til spilleautomaten. Den følelse, jeg fik, var noget som “at forberede sig på den største og mest episke kamp” eller noget.

Musikken passer også til slotten som en handske (eller som en knytnæve i øjet, som vi siger på finsk). Det er roligt og fredeligt, men stadig truende på en rigtig måde.

Også bonusfunktionerne er meget rigelige, og de er i det mindste helt unikke efter min mening. De kombinerer nogle velkendte elementer, men på en frisk ny måde. Ligesom funktionen Burning Arrows Multiplier.

Neros Fortune er som at se en god episk fantasy-kampfilm. Hvis du kan lide denne slags ting, skal du helt sikkert prøve en test på dette episke slot!

Udgivet spil: Marts 2020

RTP (Return to player): 96,24%

Variant: Høj

Layout: 5 x 5

Væddemålslinjer:

Max gevinst: 8168x væddemål

Højeste RTP Quickspin slots

Disse er de højeste RTP (Return to player) procent slots Jeg fandt fra Quickspin.

Listen er arrangeret fra højeste RTP til laveste RTP-procent. Varians er også inkluderet.

  1. Stor slem ulv – Variant: Høj – RTP: 97,34%
  2. Skatteø – Variant: Medium – RTP: 97,07%
  3. Sinbad – Varians: Lav / Medium – RTP: 97,06%
  4. Mægtige Arthur – Variant: Medium / High – RTP: 96,94%
  5. Genies Touch – Variant: Medium – RTP: 96,9%
  6. Polære poter – Varians: Medium / Høj – RTP: 96,84%
  7. Guldlåse – Varians: Medium / Høj – RTP: 96,84%
  8. Tales of Dr. Dolittle – Variant: Medium – RTP: 96,73%
  9. Wild Chase – Variant: Medium – RTP: 96,73%
  10. Fe Gate – Variant: Medium – RTP: 96,66%
  11. Tre musketerer – Varians: Medium-høj – RTP: 96,64%
  12. Mayana – Variant: Superhøj – RTP: 96,63%
  13. Grand – Variant: Høj – RTP: 96,58%
  14. Sakura Fortune – Variant: Høj – RTP: 96,58%
  15. Østlige smaragder – Variant: Superhøj – RTP: 96,58%
  16. Sticky Bandits – Variant: Medium-høj – RTP: 96,58%
  17. Grand – Variant: Høj – RTP: 96,58%
  18. Kong Koloss – Variant: Medium – RTP: 96,57%
  19. Firestorm – Variant: Medium-høj – RTP: 96,57%
  20. Dragon Shrine – Variant: Medium – RTP: 96,55%
  21. Den episke rejse – Varians: Lav / Medium – RTP: 96,54%
  22. Sevens High – Variant: Medium – RTP: 96,54%
  23. Lysende – Variant: Medium – RTP: 96,54%
  24. Northern Sky – Variant: Høj – RTP: 96,53%
  25. Jewel Blast – Variant: Medium – RTP: 96,53%
  26. Ark of Mystery – Variant: Medium – RTP: 96,53%
  27. Billet til stjernerne – Variant: Superhøj – RTP: 96,52%
  28. Bigbot Crew – Variant: Høj – RTP: 96,51%
  29. Guddommelige drømme – Variant: Høj – RTP: 96,51%
  30. Sukkersti – Variant: Medium – RTP: 96,5%
  31. Titan Thunder – Variant: Medium-høj – RTP: 96,5%
  32. Leprechaun Hills – Variant: Superhøj – RTP: 96,49%
  33. Pirates ‘Charm – Variant: Høj – RTP: 96,49%
  34. Hidden Valley – Variant: Medium – RTP: 96,47%
  35. Joker Strike – Varians: Medium-høj – RTP: 96,64%
  36. Razortooth – Variant: Medium – RTP: 96,6%
  37. Volcano Riches – Varians: Medium / Høj – RTP: 96,43%
  38. Dragon Chase – Variant: Medium – RTP: 96,39%
  39. Dværge er vild – Variant: Medium / High – RTP: 96,38%
  40. Pied Piper – Varians: Medium / Høj – RTP: 96,32%
  41. Hot Sync – Variant: Superhøj – RTP: 96,29%
  42. Ivan og den udødelige konge – Variant: Superhøj – RTP: 96,29%
  43. Hall of the Mountain King – Variant: Superhøj – RTP: 96,29%
  44. Prime Zone – Variant: Medium – RTP: 96,28%
  45. Royal Frog – Variant: Medium – RTP: 96,26%
  46. Kranier OP – Variant: Høj – RTP: 96,26%
  47. Panther’s Reign – Variant: Høj – RTP: 96,25%
  48. Rapunzel’s Tower – Variant: Medium / High – RTP: 96,25%
  49. Sticky Bandits – Variant: Medium / Høj – RTP: 96,22%
  50. Anden strejke – Variant: Medium / Høj – RTP: 96,22%
  51. Durian Dynamite – Variant: Superhøj – RTP: 96,22%
  52. Nero’s Fortune – Variant: Høj – RTP: 96,21%
  53. Golden Glyph – Variant: Medium – RTP: 96,19%
  54. Crystal Queen – Variant: Medium – RTP: 96,16%
  55. Vilde kedel – Varians: Høj – RTP: 96,09%
  56. Guld Lab – Variant: Medium – RTP: 96,09%
  57. Phoenix Sun – Variant: Medium / High – RTP: 96,08%
  58. Spinions Beach Party – Variant: Høj – RTP: 96,04%

Anbefalede Bitcoin Casinos med Quickspin slots

Disse Bitcoin-kasinoer tilbyder Quickspin-slots i deres valg.

CasinoBonusFeaturesGå til webstedet

1. King Billy Casino

King Billy Casino logo

1,5 BTC + 200 gratis spins

Første indbetalingsbonus er 155% op til 1,5 BTC + 200 gratis spins til Wolf Moon Rising. Bonussummen er 5,5 BTC + 200 gratis spins. Omsætning: 30x bonus.

Quickspin slots understøttes

Eksklusiv bonus: 155%

Lav bonussatsning: 30x

3500+ kasinospil

King Billy anmeldelse

Deltag nu

2. FortuneJack Casino

FortuneJack casino logo

1,5 BTC + 250 gratis spins

Første indbetalingsbonus er 110% op til 1,5 BTC + 250 gratis spins. Bonussummen er 5 BTC + 250 gratis spins. Ingen depositum bonus: 25 gratis spins. Omsætning: 40x bonus.

Quickspin slots understøttes

Fantastisk samlet casino

1492 kasinospil

4 egne beviseligt fair spil

FortuneJack anmeldelse

Deltag nu

3. Betcoin.ag Casino

Betcoin.ag Casino logo

1 BTC + 10 gratis spins

Første indbetalingsbonus er 100% op til 1 BTC + 10 gratis spins. Bonussummen er 3 BTC + 12 gratis spins. Satsning: 50x.

Quickspin slots understøttes

Hurtige indbetalinger og udbetalinger

Masser af bordspil

Også live poker

Betcoin.ag anmeldelse

Deltag nu

4. Oshi Casino

Oshi Casino logo

1,25 BTC + 180 gratis spins

Første indbetalingsbonus er 100% op til 1,25 BTC + 180 gratis spins. Bonussummen er 5 BTC + 225 gratis spins. Satsning: 40x.

Quickspin slots understøttes

Enorm mængde spil

2528 kasinospil

57 jackpot-slots

Oshi Casino anmeldelse

Deltag nu

5. Bitcasino.io

Bitcasino.io logo

1 BTC bonus

Første indbetalingsbonus er 100% op til 1 BTC. Bonussummen er 2 BTC. Satsning: 35x.

Quickspin slots understøttes

Lynhurtig casino lobby

Indsats med lav bonus (35x)

2270 kasinospil

Bitcasino.io anmeldelse

Deltag nu

Brugeranmeldelser

Her er oversigten over brugerbedømmelser af Quickspin-slots:

Hvad synes du om Quickspin? Del dine tanker nedenfor i kommentarformularen!

Afsluttende tanker

Dette var vores artikel om Quickspin slots. Du er velkommen til at sende e-mail, skrive en besked via kontaktformularen eller skrive dine kommentarer eller forslag her!

Tak fordi du læste!

Kilder til denne artikel:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map