Pragmatic Play Slots Review (2021) – Dog House, Wolf Gold og mere!

Pragmatisk leg er et af de førende casinospilsoftwarevirksomheder i iGaming-verdenen. Virksomheden har vundet en mange priser fra mange iGaming messer og konventioner. Pragmatic Play har også spillelicenser fra Malta Gaming Authority (MGA) og Gambling Commission i Storbritannien.

Spilvalget består af over 100 titler inklusive video slots, live casino og bingo. Spilleautomattitlerne inkluderer navne som Wolf Gold, The Dog House, Buffalo King, Gold Train og John Hunter & graven til Scarab-dronningen.

The Dog House slot Pragmatisk spil

Dette er The Dog House fra Pragmatic Play. Dog House er en af ​​de Twitch slot streamer Roshtein’s favorit slots. Læs mere nedenfor om dette sjove slotspil med muligheder for at vinde enormt.

Pragmatisk Play-logo

Pragmatisk Play slots brugerbedømmelse:

Pragmatiske funktioner til spilleautomater

Her er nogle funktioner i Pragmatic Play slotspil.

  • Alle Pragmatic Play-slots har en meget enkel grænseflade, som er nem at bruge. Der er også en hurtig spin-tilstand.
  • Pladserne kører med moderne HTML5-teknologi, som ikke har brug for drivere eller ekstra software for at downloade. HTML5-slots fungerer i alle moderne browsere og mobile enheder.
  • Pragmatiske Play-spil understøtter 31 sprog.
  • Slotinformationsskærmene på slots er meget informative, og alle slots har deres RTP (Return to player)% informeret, hvilket er rart.
  • Efter en sejr vises alle vindende linjer usædvanligt godt. Du ved altid på hvilket grundlag du har vundet, og hvilken linje der var involveret. Dette er en fantastisk funktion.

Nye pragmatiske spilleautomater

Her er nogle af de nyeste spilleautomater til Pragmatic Play.

1. Buffalo King

Buffalo King er et splinternyt vildmark-tema slot fra Pragmatic Play udgivet i december 2019.

Buffalo King slot fra Pragmatic Play.

Dette er Buffalo King spillemaskine fra Pragmatic Play.

Spillemaskinen har 6 hjul og specielle 4096 måder at vinde på. Der er ingen specifikke væddemålslinjer, men i stedet skal du bare ramme det samme symbol til tilstødende hjul uden mellemrum i hjulene. Det følgende billede rydder dette lidt ud.


Buffalo King vindende linjer.

Dette forklarer de vindende muligheder. Hvis du rammer det samme symbol i tilstødende hjul uden huller, er det en gevinst. Symbolet, der placeres lodret på hjulene, betyder ikke noget.

4096 kommer fra denne multiplikation. Der er 4 pladser til symboler på hvert hjul. Derfor er 4 x 4 x 4 x 4 x 4 x 4 = 4096. Det bedst betalende symbol er naturligvis Buffalo. Ellers er alle dyr de største symboler, og 9 – A er de mindre mindre betalende symboler.

Buffalo King maksimale gevinst.

Buffalo King er et slotspil med høj volatilitet, hvilket betyder, at du vinder sjældnere, men gevinsterne er større. Den maksimale gevinst er 93 750x bet. Dette kan du vinde med kombinationen på billedet. Seks bøfler betaler dig 7,5 gange indsatsen. På billedet er der fire bøfler. Hver fire “linjer” ganges med 5 x 5 x 5 x 5 x 5 = 3125. Dette gør 3125 x 4 x 7,5 = 93 750 x. Kæmpe stor!

Det Vilde symbol erstatter alle symboler undtagen bonussymbolet. Wilds vises kun på hjul 2 – 6.

Det Bonus symbol er Scatter-symbolet og vises på alle hjul. Hvis du rammer 3 eller flere bonussymboler, a Gratis spins bonusspil udløses.

Buffalo King bonusspil.

Buffalo King bonusspil udløst her med 3 bonussymboler.

Under bonusspillet har alle vilde symboler en tilfældig multiplikator på 2x, 3x eller 5x. Alle vindende kombinationer ganges med produktet af alle Wild-multiplikatorer fra denne kombination. Dette betyder, at for eksempel to 5x Wilds i samme vindende linje vil gøre en multiplikator på 5 x 5 = 25x.

Buffalo King bonusspil.

Buffalo King bonusspil kan ses her. Bemærk Wild-symbolerne med multiplikatorer fra 2x til 5x.

De gratis spins-beløb går sådan her i det almindelige spil og også under bonusspillet:

  • 6 bonussymboler tildeler 100 gratis spins.
  • 5 bonussymboler tildeler 25 gratis spins.
  • 4 bonussymboler tildeler 15 gratis spins.
  • 3 bonussymboler tildeler 8 gratis spins.
  • Kun under bonusspillet: 2 bonussymboler tildeler 5 gratis spins.

Afslutningsvis Buffalo King er en meget cool vildmark-tema slot med god atmosfære. Også de 4096 vindende linjer gør gameplayet interessant og anderledes sammenlignet med andre slots med f.eks. Almindelige 20 betalingslinjer. Prøv definitivt Buffalo King, hvis du er interesseret i denne type spillemaskiner med høj volatilitet.

Udgivet spil: December 2019

RTP (Return to player): 96,06%

Variant: Høj

Layout: 6 x 4

Væddemålslinjer / kombinationer: 4096

2. John Hunter & graven til Scarab-dronningen

John Hunter & graven til Scarab-dronningen er et nyt slot fra Pragmatic Play med antikt Egypten-tema med sandsynligvis et rekordstort langt navn. Slot blev oprettet i september 2019.

John Hunter & amp; Tomb of the Scarab Queen slot.

Dette er John Hunter & Tomb of the Scarab Queen slot fra Pragmatic Play.

Slots med Egypten-tema har været ganske populære for nylig, og Scarab Queen ser ud til at være Pragmatic Play’s svar på den efterspørgsel. Andre med Egypten-tema inkluderer titler som Rich Wilde and the Book of Dead (Play’n Go) og Book of Ra Deluxe (Green Tube). I hvert fald synes John Hunter at være en slags skattejæger som Indiana Jones. I det mindste ligner skrifttypen virkelig den samme som Indianas.

Scarab Queen-symbolet er Vilde symbol og erstatter alle symboler undtagen Scatter, Money Symbol og Collect. Vilde symbol vises på hjul 2 – 5.

Pyramidesymbolet er Scatter-symbol og vises på hjul 2, 3 og 4. Hvis du får 3 scatter-symboler, udløses 8 bonusspins.

John Hunter & amp; Tomb of the Scarab Queen slot.

Dette er Bonus Free Spins-spillet i John Hunter & Tomb of the Scarab Queen slot.

Der er også stor funktion kaldet Pengeindsamling. Det Penge symboler vises på hjul 1, 2, 3 og 4. Hvert pengesymbol har en tilfældig pengeværdi.

Hvis du rammer pengesymboler og også en Saml symbol på hjul 5 vil følgende ske:

  • Saml symbol: Værdierne for alle pengesymboler, der aktuelt er på skærmen, tilføjes og betales.
  • Ekstra kreditindsamlingssymbol: Værdien fra Extra Credit Collect-symbolet føjes til alle Money-symboler, der findes på skærmen. Derefter tilføjes alle værdier og betales.
  • Multiplikator Saml symbol: Værdien af ​​alle pengesymboler, der aktuelt er på skærmen, ganges med værdien af ​​multiplikatorindsamlingssymbolet. Derefter tilføjes alle værdier og betales.
  • Udvidet Collect-symbol: Alle hjul, der indeholder mindst et pengesymbol, udvides til at fylde hele hjulet med pengesymboler. De tilføjede pengesymboler tager en ny tilfældig værdi, derefter tilføjes alle værdier sammen og betales.
  • Respin Collect-symbol: Når Respin Collect-symbolet rammer, forbliver alle pengesymboler, der aktuelt er på skærmen, på plads, og alle resterende celler respinerer for at afsløre et nyt resultat. Derefter tilføjes værdien af ​​alle pengesymboler, der findes på skærmen, og betales.

John Hunter & amp; Tomb of the Scarab Queen slot.

Eksempel på pengesymbolerne og nu det udvidende indsamlingssymbol i hjul 5. Symbolet udløste det ene pengesymbol til et helt hjul, og summen af ​​pengesymbolerne blev vundet.

John Hunter & amp; Tomb of the Scarab Queen slot.

Andet eksempel her om Respin Collect-funktionen, hvor du kan få flere pengesymboler til hvert symbolsted.

Pengesymbolerne er også til stede i de bonusfri spins. Under bonusspillet tilføjes værdien af ​​alle pengesymboler, der rammer, i bonuspotten. Efter alle gratis spins returneres bonuspottens værdi til hjulene i form af et kæmpe pengesymbol på hjul 1-4.

Derefter udløses en sidste respin. Hvis Collect-symbolet er ramt på hjul 5, betales værdien af ​​bonuspotten.

John Hunter & amp; Tomb of the Scarab Queen slot-bonusspil.

Dette er den sidste respin i bonusspillet. Hvis et Collect-symbol vises på hjul 5, vindes summen i det enorme Money-symbol.

Afslutningsvis John Hunter & graven til Scarab-dronningen er meget underholdende spillemaskine med mange fantastiske bonusfunktioner. Dette slot er efter min mening en af ​​de bedste slots med det gamle Egypten-tema derude. Det er virkelig poleret, glat og giver en meget god atmosfære til egyptisk skattejagt. Mine anbefalinger!

Udgivet spil: September 2019

RTP (Return to player): 96,5%

Variant: Medium

Layout: 5 x 3

Væddemålslinjer: 25

Mest populære pragmatiske spilleautomater

Her er nogle af de mest populære Pragmatic Play-slots introduceret.

1. Wolf Gold

Pragmatisk leg Wolf Gold er 5-hjuls spillemaskine med et vildmarkstema. Slotssymbolerne er fulde af vilde dyr: pumas, vilde heste, bøfler, ulve og ørne. Følelsen er den samme som at se et naturdokument af høj kvalitet fra landdistrikter i amerikanske eller canadiske bagland med ulende ulve og skinnende fuldmåne. Arbejder for mig!

Wolf Gold slot fra Pragmatic Play.

Dette er Wolf Gold spilleautomat fra Pragmatic Play.

Det Vilde symbol er ulvssymbolet. Det er samtidig et af de mest betalende almindelige symboler.

Det Scatter-symbol vises kun på hjul 1, 3 og 5. Tre scatter-symboler udløser 5 bonusspins.

Wolf Gold slot.

Hvis du rammer 3 Scatter-symboler, udløser du 5 bonusspins.

Under Bonus gratis spins, hjul 2, 3 og 4 drejer sammen som et kæmpesymbol. Du får 3 gratis spins mere for hver gang du rammer 3 Scatter-symboler. Der er ingen grænser for, hvor mange gratis spins du kan få.

Wolf Gold slot bonusspil.

Kæmpesymbolerne på hjul 2 – 4 ser fantastiske ud. De fungerer som 9 mindre almindelige symboler, her 9 pumas.

Der er også Penge symboler som er månesymbolet med en vist pengesum. Når du rammer 6 eller flere pengesymboler, a Money Respins-funktionen udløses.

Wolf Gold slot bonusspil.

Dette er måden at udløse funktionen Money Respins på. Få mindst 6 pengesymboler (fuldmånerne).

I funktionen Money Respins er der kun pengesymboler og tomme mellemrum involveret.

Wolf Gold slot bonusspil.

Dette er bonusfunktionen Money Respins. Du har en chance for at vinde virkelig stort her med Jackpots i spil.

At forklare denne funktion med ord er lidt kompliceret, men når du får denne funktion, er det ret selvforklarende. Men her er de vigtigste funktioner i Money Respins:

  • Du starter funktionen med 3 respins.
  • Alle pengesymboler, der rammer, er klæbrige og holder op på skærmen til slutningen af ​​runden.
  • Hver gang mindst et pengesymbol rammes, nulstilles antallet af respins til 3.
  • Runden fortsætter, indtil respins er afsluttet, eller alle positioner på skærmen er fyldt med penge-symboler.
  • Når Money Respins-funktionen er færdig, tilføjes værdierne for alle Money-symboler, og spillet betaler det beløb.
  • Hvis du rammer pengesymboler med Mini eller Stor jackpot tekst, et symbol er nok til at vinde den jackpot.
  • Hvis alle 15 positioner er besat, vinder du også Mega Jackpot.

I min slot testning var bonus gratis spins ganske let at ramme med 3 Scatters. Men Money Respins-funktionen er den, der skal jages, og det var meget sværere.

Afslutningsvis kan jeg nu se tydeligt, hvorfor Wolf Gold er så populært spillemaskine. Gameplayet er virkelig poleret og så flydende, at mange andre slot-softwareproducenter kan se her. Også Bonus Free Spins og Money Respins-funktionerne gør spillet ganske interessant, da der er 2 forskellige bonusfunktioner at jage.

En varm anbefaling til Wolf Gold slot fra min ende!

Udgivet spil: April 2017

RTP (Return to player): 96,01%

Variant: Medium

Layout: 5 x 3

Væddemålslinjer: 25

2. Hundhuset

Pragmatisk leg Hundens hus er en tegneserieagtig slot med kæledyrstema, der blev offentliggjort i marts 2019.

Det føles lidt sjovt, at et sødt hundespil spillemaskine har en meget stor variation og derfor chance for at vinde rigtig store penge. Mit gæt ville være, at søde spil ville have lav varians. Men denne gang tog jeg fejl.

Måske er den høje varians grunden til, at The Dog House er et af yndlingsspil Roshtein, hvem er sandsynligvis den største slot streamer i Twitch. Her kan du se et eksempel på, at Roshtein vandt en over 100 000 € fra Dog House bonusspil. Selvfølgelig er væddemålsniveauet for Roshtein altid nødder (50 € bet), men alligevel en ret anstændig gevinst!

The Dog House slot Pragmatisk spil

Dette er The Dog House fra Pragmatic Play.

I en nøddeskal er The Dog House et 5-hjuls spillemaskine med meget poleret tegneserie-grafik og sød musik. Bonusspillet er ret let at udløse og giver en masse spænding med Sticky Wilds.

Wild-symbolerne med 2-3 gange multiplikatorer i det normale spil og i bonusspillet er seje, fordi du kan kæde mange multiplikatorer sammen. Dette betyder, at du kan vinde stort, hvis du rammer mange Wilds til den samme vinderlinje.

Hundens hus symbol er Vilde symbol. Wild erstatter alle symboler undtagen bonussymbolet. Wilds forekommer kun på hjulene 2, 3 og 4. Alle Wilds på samme hjul har en tilfældig multiplikator på 2x eller 3x. Hvis der er mere end en multiplikator, føjes de til hinanden.

Dog Paw-symbolet er Bonussymbol eller Scatter. Det vises kun på hjul 1, 3 og 5. Hvis du rammer 3 bonussymboler, vil du udløse et bonusspil med gratis spins.

Hundens hus bonusspil.

Du kan udløse bonusspil gratis spins som denne.

Hundens hus bonusspil.

Rottweiler vil rulle hjulet og give dig en tilfældig mængde gratis spins til bonusspillet.

I Bonusspil, et tilfældigt antal gratis spins tildeles. I løbet af gratisspinsrunden er alle Wild-symboler klæbrige, så de forbliver på skærmen i hele bonusspillets varighed.

Hundens hus bonusspil.

Wild-symbolerne er klæbrige i bonusspillet.

Sticky Wilds har også en tilfældig multiplikator, som afsløres, når den vilde rammer. Der er også specielle hjul i spillet i bonusspillet.

Hundens hus bonusspil.

Hundens hus bonusspil.

Udgivet spil: Marts 2019

RTP (Return to player): 96,51%

Variant: Høj

Layout: 5 x 3

Væddemålslinjer: 20

Højeste RTP Pragmatiske spilleautomater

Disse er de højeste RTP (Return to player) procent slots, jeg fandt fra Pragmatic Play. Lad mig vide, hvis du kender Pragmatic slots med en bedre RTP%, og jeg kan se på det.

1. Catfather (RTP: 98,1%)

Catfather er et 5-hjuls slotspil med en rigtig høj RTP (Return to player): 98,1%. Normalt ligger RTP-priserne på 95-96% i slots, så denne kendsgerning kan gøre The Catfather-slot lidt mere rentabelt for spillere.

Catfather slot fra Pragmatic Play.

Catfather slot fra Pragmatic Play.

Vilde symboler (de sorte katte) erstatter alle symboler undtagen Scatter.

Der er også Tilfældige stablede vildmarker der optager hele rullen. Denne funktion forekommer tilfældigt inden afslutningen af ​​et spin på hjul 2, 3 og 4.

Catfather slot fra Pragmatic Play.

Her er Random Stacked Wilds i aktion. De er wilds med fuld hjuls, der forekommer tilfældigt på hjul 2, 3 og 4.

Hvis du rammer 3 eller mere Scatter-symboler (musesymbolet), får du op til 25 gratis spins i bonusspillet. Alle gevinster for gratis spins ganges med 4.

Catfather slot bonusspil.

Sådan rammer du bonusspil gratis spins. Tre scatter-symboler ville også være nok.

Catfather slot bonusspil.

Dette er Catfather slot bonusspil med 4x multiplikator på hver gevinst.

Afslutningsvis Catfather var ret anstændigt spillemaskine med meget høj RTP på 98,1%. Spillemaskinen føles dog lidt ældre med grafikken og ganske klodsede animationer. Også lydatmosfæren manglede noget. Men det er op til dig at beslutte, hvad du vil forfølge: Høj RTP eller mere flydende gameplay?

Udgivet spil: Marts 2016

RTP (Return to player): 98,1% (Meget godt!)

Variant: Ukendt

Layout: 5 x 3

Væddemålslinjer: 9

2. Guldtog (97,16%)

Guldtog er også et spillemaskine med meget høj procentdel af RTP (Return to player): 97,16%. Denne plads blev offentliggjort i 2017, så den er ikke særlig gammel. På trods af det forsøger Gold Train at jage efter den gamle skole Las Vegas spilleautomat følelse og gør det meget godt.

Der er kun 3 x 3 layout i slot og 3 væddelinjer, hver vandret.

Guldtog fra Pragmatic Play.

Et meget gammelt spilleautomat Gold Train fra Pragmatic Play. Her kan du se symbolerne Wild og Scatter.

Toget er Vilde symbol og erstatter alle undtagen Scatter-symbol og Upgrade-symbol.

Guldtog slot.

Tre Scatters her og lad os gå til bonusspillet!

Hvis du rammer 3 eller flere scatter-symboler hvor som helst på hjulene, udløser du Progressiv bonusfunktion. Denne bonusfunktion tildeler dig en række tilfældige præmier bragt til dig med togvogne. Det mindste antal vogne er 10.

Gold Train slot spil.

Dette er det meget seje Gold Train bonusspil. Der er ingen gratis spins, men bare se toget gå forbi og slip dig noget guld. Hvor mange vogne er der? Du skal bare vente og se!

Gold Train slot spil.

Den sidste vogn og en god sejr derfra. Denne gang var der 30 vogne, hvis jeg ikke husker rigtigt.

I basisspillet hver gang en Opgraderingssymbol bliver ramt på hjul 3, tildeler det 4 til 10 ekstra vogne tilfældigt til den næste bonusfunktion. Der er ingen grænse for det samlede antal yderligere vogne, der kan tilføjes. Du kan også udløse yderligere vogne under bonusspillet med opgraderingssymboler.

Gold Train spillemaskine.

Hvert opgraderingssymbol tildeler dig flere guldvogne til bonusspillet. I øverste venstre hjørne kan du se, at jeg allerede blev tildelt 1 ekstra vogn.

Afslutningsvis Guldtog var faktisk rigtig sejt spillemaskine. I starten føltes det lidt forældet med den gamle skolemaskine, men bonusspillet er den ægte diamant. Intet særligt, men det var ganske behageligt at se vognene gå forbi!

Gå og test Gold Train, hvis du vil have en old school slot-handling med et lille moderne twist. RTP er også rigtig god med 97,16%, hvilket altid er et godt plus.

Udgivet spil: Maj 2017

RTP (Return to player): 97,16% (Meget godt!)

Variant: Medium

Layout: 3 x 3

Væddemålslinjer: 3

Anbefalede Bitcoin-kasinoer med pragmatiske spilleautomater

Disse Bitcoin-kasinoer tilbyder Pragmatic Play-slots i deres valg.

CasinoBonusFeaturesGå til webstedet

1. BitStarz Casino

BitStarz logo Japan Level Up Adventure

2 BTC + 180 gratis spins

Første indbetalingsbonus er 152% op til 2 BTC + 180 gratis spins. Bonussummen er 6 BTC + 180 gratis spins. Ingen depositum bonus: 20 gratis spins. Omsætning: 40x bonus.

Pragmatiske Play slots understøttes

Trusted casino siden 2014

2600+ casinospil

Hurtige indbetalinger og udbetalinger

BitStarz anmeldelse

Deltag nu

2. mBit Casino

mBit Casino logo

2 BTC + 100 gratis spins

Første indbetalingsbonus er 150% op til 2 BTC + 100 gratis spins. Bonussummen er 6 BTC + 100 gratis spins. Ingen depositum bonus: 50 gratis spins. Omsætning: 40x bonus.

Pragmatiske Play slots understøttes

Hurtigt og flydende websted

2528 kasinospil

96 jackpot slot spil

mBit Casino anmeldelse

Deltag nu

3. King Billy Casino

King Billy Casino logo

1,5 BTC + 200 gratis spins

Første indbetalingsbonus er 155% op til 1,5 BTC + 200 gratis spins til Wolf Moon Rising. Bonussummen er 5,5 BTC + 200 gratis spins. Omsætning: 30x bonus.

Pragmatiske Play slots understøttes

Eksklusiv bonus: 155%

Lav bonussatsning: 30x

3500+ kasinospil

King Billy anmeldelse

Deltag nu

4. FortuneJack Casino

FortuneJack casino logo

1,5 BTC + 250 gratis spins

Første indbetalingsbonus er 110% op til 1,5 BTC + 250 gratis spins. Bonussummen er 5 BTC + 250 gratis spins. Ingen depositum bonus: 25 gratis spins. Omsætning: 40x bonus.

Pragmatiske Play slots understøttes

Fantastisk samlet casino

1492 kasinospil

4 egne beviseligt fair spil

FortuneJack anmeldelse

Deltag nu

5. 7Bit Casino

7Bit Casino logo

1,5 BTC + 100 gratis spins

Første indbetalingsbonus er 100% op til 1,5 BTC + 100 gratis spins. Bonussummen er 5 BTC + 100 gratis spins. Satsning: 40x.

Pragmatiske Play slots understøttes

Erfaren casino siden 2014

704 kasinospil

39 jackpot slots

7Bit Casino anmeldelse

Deltag nu

6. Betcoin.ag Casino

Betcoin.ag Casino logo

1 BTC + 10 gratis spins

Første indbetalingsbonus er 100% op til 1 BTC + 10 gratis spins. Bonussummen er 3 BTC + 12 gratis spins. Satsning: 50x.

Pragmatiske Play slots understøttes

Hurtige indbetalinger og udbetalinger

Masser af bordspil

Også live poker

Betcoin.ag anmeldelse

Deltag nu

7. BetChain Casino

BetChain casino logo

1 BTC + 200 gratis spins

Første indbetalingsbonus er 150% op til 1 BTC + 200 gratis spins. Bonussummen er 2 BTC + 200 gratis spins. Ingen depositum bonus: 20 gratis spins. Satsning: 50x.

Pragmatiske Play slots understøttes

2346 kasinospil

210 jackpot-slots

Mange beviseligt fair spil

BetChain anmeldelse

Deltag nu

8. CryptoWild Casino

Cryptowild casino logo

1 BTC + 150 gratis spins

Første indbetalingsbonus er 200% op til 1 BTC + 150 gratis spins. Bonussummen er 4 BTC + 150 gratis spins, indsats: 60x. Ingen depositum bonus: 20 gratis spins med bonuskoden 20FREE, satser 40x.

Pragmatiske Play slots understøttes

Stor 200% eksklusiv bonus

1000+ casinospil

67 video poker spil

CryptoWild anmeldelse

Deltag nu

9. Bitcoin Penguin Casino

Bitcoin Penguin-logo

0,2 BTC + 40 gratis spins

Første indbetalingsbonus er 150% op til 0,2 BTC + 40 gratis spins. Bonussummen er 0,4 BTC + 65 gratis spins. Satsning: 45x.

Pragmatiske Play slots understøttes

Erfaren casino grundlagt i 2014

558 casinospil

Bitcoin Penguin anmeldelse

Deltag nu

10. Oshi Casino

Oshi Casino logo

1,25 BTC + 180 gratis spins

Første indbetalingsbonus er 100% op til 1,25 BTC + 180 gratis spins. Bonussummen er 5 BTC + 225 gratis spins. Satsning: 40x.

Pragmatiske Play slots understøttes

Enorm mængde spil

2528 kasinospil

57 jackpot-slots

Oshi Casino anmeldelse

Deltag nu

11. Bitcasino.io

Bitcasino.io logo

1 BTC bonus

Første indbetalingsbonus er 100% op til 1 BTC. Bonussummen er 2 BTC. Satsning: 35x.

Pragmatiske Play slots understøttes

Lynhurtig casino lobby

Indsats med lav bonus (35x)

2270 kasinospil

Bitcasino.io anmeldelse

Deltag nu

12. Mars Casino

Mars Casino logo

1 BTC + 50 gratis spins

Første indbetalingsbonus er 100% op til 1 BTC + 50 gratis spins. Bonussummen er 2 BTC + 50 gratis spins. Satsning: 40x.

Pragmatiske Play slots understøttes

741 kasinospil

16 jackpot slots

Mars Casino anmeldelse

Deltag nu

Brugeranmeldelser

Her er oversigten over brugerbedømmelser af Pragmatic Play slotspil:

Hvordan kan du lide Pragmatic Play slotspil? Del dine tanker nedenfor i kommentarformularen!

Afsluttende tanker

Dette var vores artikel om Pragmatic-spilleautomater. Du er velkommen til at sende e-mail, skrive en besked via kontaktformularen eller skrive dine kommentarer eller forslag her!

Tak fordi du læste!

Kilder til denne artikel:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map