Playson Slots anmeldelse (2021) – Her er de bedste Playson slots!

Playson er en Malta-baseret kasinospiludbyder, der blev grundlagt i 2012. Virksomheden opererer på regulerede markeder som Malta, Italien, Spanien, Sverige og Storbritannien. Playson-spilkollektionen indeholder over 60 spil med for det meste slots, men der er også bordspil og roulette-spil.

Playson har nu flere hundrede ansatte på kontorer over hele verden i Malta, Ukraine, Storbritannien og Grækenland. I 2015 fik Playson den vigtige UK Gambling Commission-licens til at operere lovligt på det britiske marked.

Imperial Fruits spillemaskine fra Playson

Dette er Imperial Fruits, et helt nyt slotspil fra Playson, der blev offentliggjort 29. august 2019.

Playson casino spiludbyder logoPlayson spiludbyder brugerrating:

Playson spilfunktioner

Her er nogle Playson-spilfunktioner.

  • Alle Playson-spil er HTML5-baserede, hvilket betyder, at spillene er mobilvenlige og fungerer også godt på stationære computere. HTML5-spil fungerer også hurtigt, og de har ikke brug for nogen specielle plugins til download, i modsætning til ældre platforme som Adobe Flash.
  • Spillet er ikke særlig stort (over 60 spil), men spilkvaliteten er meget høj.
  • Mange Playson-spil indeholder også nogle gamification-elementer. Dette betyder, at kasinospillene indeholder elementer fra computer- eller videospil, som f.eks. At samle point eller vælge hvilken vej spillet skal fortsætte næste gang.
  • RTP% (Return to player) er cirka 96% afhængigt af spillet. Så husets fordel er ca. 4%. Dette betragtes som gennemsnittet af casinospil med høj kvalitet på grafik, lyd og gameplay.

Mest populære Playson Slots

Her er nogle af de mest populære Playson slot-spil, der blev introduceret.

1. Book of Gold: Dobbelt chance

Book of Gold: Dobbelt chance er et 5-hjuls spillemaskine med et symbolvalg i gratis spins-spillet. Dette spillemaskine blev udgivet den 18. oktober 2018.

Hvis du får 3 eller flere scatter-symboler (Books of Gold), får du 10 gratis spins. Forud for free spins-tilstand vælges 2 specielle udvidende symboler tilfældigt.

Book of Gold: Dobbelt chance

Book of Gold: Slot med dobbelt chance fra Playson.

Udgivet spil: Oktober 2018


RTP (Return to player): 95,04%

Variant: Medium-høj

Layout: 5 x 3

Væddemålslinjer: 10

2. Viking Gods: Thor & Loki

Viking Gods: Thor & Loki er et 5-hjuls spillemaskine fra Playson. Spillet blev offentliggjort i oktober 10, 2017. Spilleautomaten har meget skarp grafik og glatte animationer. Også den gamle baggrundsmusik er meget sej.

Viking Gods: Thor & amp; Loki fra Playson.

Viking Gods: Thor & Loki slot spil fra Playson.

Der er også 2 forskellige bonusrunder. Hvis du får en fuld stak af Thor Bonus eller Loki Bonus på 3. hjul, får du 10 enten Thor eller Loki gratis spins.

Loki-bonusrunden - næsten!

Loki-bonusrunden – næsten!

Afkastet til spillerprocenten er 96,88%, hvilket betragtes som ganske godt. Normalt er det gennemsnitlige niveau omkring 96% i spilleautomater.

Udgivet spil: Oktober 2017

RTP (Return to player): 96,88% (Godt!)

Variant: Medium

Layout: 5 x 3

Væddemålslinjer: 15

3. Kløverrigdom

Clover Riches er et spilleautomat med Leprechaun-tema udgivet den 26. september 2019. Grafikken er meget flot, og også den tegneserielignende musik udgør eventyrfølelsen.

Hvis du får et Wild-symbol (Leprechaun), vil det fordoble gevinsten, når Wild-symbolet erstatter langs vinderlinjen.

Clover Riches spillemaskine fra Playson

Dette er Clover Riches spillemaskine fra Playson. Leprechaun øverst til højre er Wild-symbolet. Bonus-kløveren udløser gratis spins-spillet, hvis du får 3 eller flere af dem.

Hvis du får tre eller flere bonuskløver, udløser du et gratis spin-spil. Du kan vælge mellem 3 forskellige gratis spin-tilstande:

  • 24 gratis spins med en x2 gevinstmultiplikator eller
  • 12 gratis spins med en x4 gevinstmultiplikator eller
  • 8 gratis spins med en x6 gevinstmultiplikator.

Leprechaun Wild symbol

Leprechaun Wild-symbolet fordoblede gevinsten for denne linje.

Udgivet spil: September 2019

RTP (Return to player): 95,41%

Variant: Ukendt

Layout: 5 x 3

Væddemålslinjer: 20

4. Mægtige Afrika: 4096 måder

Mægtige Afrika: 4096 måder er et 6-hjuls spillemaskine, der blev grundlagt i 24. januar 2019. Som i andre nye Playson spilleautomater er grafikken, lyde og gameplay i Mighty Africa på et meget højt niveau. Kvalitetsarbejde vil jeg sige!

Slotnavnet 4096 Ways kommer fra det faktum, at du har 4096 måder at vinde på linjen.

Det slot med afrikanske dyr har tema Wild og Scatter-symboler.

Mighty Africa: 4096 Ways spillemaskine

Mighty Africa: 4096 Ways spillemaskine fra Playson spiludbyder. Spillet indeholder Wild- og Scatter-symboler, som kan ses her.

Hvis du får 3 eller flere scatter-symboler, får du et bonusspil med gratis spins. Hvis du får et Wild-symbol under de gratis spins, vil det udløse en Wild Split-funktion. De gratis spins udløses således:

  • 6x Scatter – 50 gratis spins
  • 5x Scatter – 25 gratis spins
  • 4x Scatter – 15 gratis spins
  • 3x Scatter – 8 gratis spins
  • Hvis du får 2x Scatter i gratis spins-spillet, får du yderligere gratis spins.

Generelt er den generelle fornemmelse af spillet ret langsom og afslappet. Så hvis du kan lide mere langsomme spil, kan Mighty Africa spillemaskine være noget for dig.

Udgivet spil: Januar 2019

RTP (Return to player): 95,10%

Variant: Ukendt

Layout: 6 x 4

Væddemålslinjer: 4096

5. Ned ad pubben

Ned ad pubben er et pub-tema 5-hjuls spillemaskine. Ifølge Playson er spilleautomaten Down the Pub det bedste at besøge en fredag ​​aften. Dette spillemaskine blev frigivet i 15. december 2015.

Down the Pub spillemaskine

Down the Pub spillemaskine fra Playson.

Down the Pub har et Wild-symbol og Scatter-symboler, der udløser gratis spins. Hvis du får 3 symboler på Scatters (Velkomst gratis spins symbol), får du et gratis spins spil. Free spins-tilstanden fortsætter, indtil det tredje Pint-symbol vises.

Der er også et bonusspil. Hvis du får symbolerne B + O + N + U + S i den rigtige rækkefølge på hjulene (uanset betalingslinjerne) får du et bonusspil.

Down the Pub bonusspil

Det lykkedes mig at få bonusspillet i min test. Så længe rækkefølgen af ​​bogstaverne BONUS er lige på hjulene, får du bonusspillet.

Bonusspil Down the Pub

I bonusspillet får du spille den gamle spilleautomat i pubben.

Samlet set er Down the Pub et godt slotspil med mange interessante gratis spin- og bonusspil. Hvis du kan lide bar-temaet (og øl), kan jeg bestemt anbefale dette slotspil.

Udgivet spil: December 2015

RTP (Return to player): 96,42%

Variant: Ukendt

Layout: 5 x 3

Væddemålslinjer: 15

Nye spilleautomater

Her er nogle af de nyeste Playson slot spil, der blev introduceret.

1. Super Burning Wins: Respin

Super Burning Wins: Respin er et 3-hjuls frugt slot spil med en særlig respin-option. Spillet blev udgivet den 1. november 2019.

Super Burning Wins: Respin

Dette er Super Burning Wins: Respin spillemaskine fra Playson.

Respin giver dig en ny chance. Respin udløses, når 2 hjul er fyldt med identiske frugtsymboler og et ikke-vindende spin opstod. Fuld skærm med symboler fordobler vinderen.

Super Burning Wins: Respin

Her er en situation, hvor en respin opstod, fordi 2 ruller var fulde af samme frugt.

Super Burning Wins: Respin er et godt lavet og simpelt spillemaskine.

Udgivet spil: November 2019

RTP (Return to player): 96%

Variant: Ukendt

Layout: 3 x 3

Væddemålslinjer: 5

2. Book of Gold: Symbolvalg

Book of Gold: Symbolvalg er et 5-hjuls spillemaskine med et symbolvalg i gratis spins-spillet. Dette spillemaskine blev udgivet den 11. oktober 2019.

Book of Gold: Symbolvalg

Dette er spilleautomaten Book of Gold: Symbol Choice fra Playson.

Hvis du får 3 scatter-symboler (Books of Gold), udløser du 10 gratis spins. Før gratis spins-tilstand kan du vælge et specielt udvidet symbol. Det særlige udvidende symbol efter eget valg fylder hele hjulet.

Book of Gold: Symbolvalg

Her fik jeg to guldbøger og ventede på, om jeg fik en tredje. (ingen)

Udgivet spil: Oktober 2019

RTP (Return to player): 95,95%

Variant: Ukendt

Layout: 5 x 3

Væddemålslinjer: 10

Playson bordspil

Playson tilbyder også få bordspil. Nedenfor er et screenshot af europæisk roulette med spor. Der er også Black Jack Low, som kan spilles i FortuneJack casino.

Europæisk roulette fra Playson

Dette er europæisk roulette med spor fra Playson-spiludbyder. Dette skærmbillede blev taget fra King Billy Casino.

Anbefalede Bitcoin Casinos med Playson-spil

Disse Bitcoin- og kryptokasinoer har Playson-casinospil i deres valg.

CasinoBonusFeaturesGå til webstedet

1. FortuneJack Casino

FortuneJack casino logo

1,5 BTC + 250 gratis spins Første indbetalingsbonus er 110% op til 1,5 BTC + 250 gratis spins. Bonussummen er 5 BTC + 250 gratis spins. Ingen depositum bonus: 25 gratis spins. Omsætning: 40x bonus. Playson-spil understøttet

Fantastisk samlet casino

1492 kasinospil

4 egne beviseligt fair spil

FortuneJack anmeldelse

Deltag nu

2. King Billy Casino

King Billy Casino logo

1,5 BTC + 200 gratis spins

Første indbetalingsbonus er 155% op til 1,5 BTC + 200 gratis spins til Wolf Moon Rising. Bonussummen er 5,5 BTC + 200 gratis spins. Omsætning: 30x bonus.

Playson-spil understøttet

Eksklusiv bonus: 155%

Lav bonussatsning: 30x

3500+ kasinospil

King Billy anmeldelse

Deltag nu

Playson brugeranmeldelser

Her er oversigten over brugerbedømmelser af Playson casino spiludbyder.

Hvordan kan du lide Playson casinospil? Del dine tanker nedenfor i kommentarformularen!

Afsluttende tanker

Dette var vores artikel om Playson spiludbyder. Du er velkommen til at sende e-mail, skrive en besked via kontaktformularen eller skrive dine kommentarer eller forslag her!

Tak fordi du læste!

Kilder til denne artikel:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map