Platipus Slots anmeldelse (2021) – Jackpot Lab, Rhino Mania og meget mere!

Platipus er et spiludviklingsstudio med base i Storbritannien. Virksomheden blev grundlagt i 2010, og siden da har virksomheden lavet spilleautomater af høj kvalitet til online spilindustrien.

I øjeblikket har Platipus kun spilleautomater i deres valg, men i løbet af 2020 skal der også offentliggøres HTML5-bordspil i henhold til Platipus websted. Størstedelen af ​​spilleautomaterne er også lavet med moderne HTML5, der tillader spil på alle enheder.

Den tilfældige talgenerator af Platipus slots er licenseret og verificeret af iTechLabs, som er et uafhængigt verifikationsselskab. Dette betyder, at du kan stole på, at slots og spil er retfærdige, og at spilbegivenhederne er 100% tilfældige.

Jackpot Lab slot fra Platipus.

Dette er Jackpot Lab slot fra Platipus.

Platipus logo

Platipus slots brugerbedømmelse:

Platipus slot spil funktioner

Her er nogle funktioner i Platipus slotspil.

  • Valg af spilleautomater har 42 slots og 5 bordspil.
  • De fleste af Platipus-spil er lavet med moderne HTML5-teknologi, der gør det muligt at spille spil på alle platforme: desktop, tablets og mobile enheder.
  • Sprogvalg består af 15 sprog.
  • RTP-procenterne (Return to player) er på den lave side i mange Platipus-spil, da de ofte er omkring 95%. Normalt er gode eller meget gode procentdele over 96% eller endda 97%.

Nye slots fra Platipus

Her er nogle af de nyeste Platipus spilleautomater, der introduceres.

1. Piratens kort (Offentliggjort i december 2020)

Piratens kort er et tegneserieagtigt 5-hjuls spillemaskine med et pirat-tema. Dette slot er helt nyt Platipus-slot, der blev udgivet i februar 2020.

Pirate's Map slot fra Platipus.

Pirates Map-slot bringer nogle tegneseriefulde Pirate-action.


Spilleautomaten indeholder disse specielle symboler og funktioner. Vilde symbol (Piraten) erstatter alle symboler undtagen Scatter, Money og Collect symboler. Wild vises på hjulene 2, 3, 4 og 5 som et stablet symbol.

Scatter-symbol (The Black Skull Flag) vises kun på hjul 2, 3 og 4. Hvis du får 3 Scatter-symboler hvor som helst på hjulene, udløser det Free Spins-funktionen med 8 gratis spins. Du kan også genriggere de gratis spins under bonusspillet.

Pirate's Map slot fra Platipus.

Sådan udløses bonusspillet Free Spins med tre Scatters (de sorte flag).

En stor funktion er Indsaml bonus.

Hvis en eller flere Penge symboler (The Chest) ramte hvor som helst på hjulene og a Saml symbol (Kortet) rammer på hjul 5, vil du vinde alle pengesymbolets kontante værdier tilføjet sammen. Hvert pengesymbol indeholder enten en kontant tildeling eller 1 med 4 forskellige jackpotpræmier.

Pirate's Map slot fra Platipus.

Gratis spins bonusspil foregår!

Pengesymbolerne varierer fra 25 til 875 indsatser pr. Linjevinst. Bemærk, at dette er væddemål pr. Linje, ikke samlet indsats som i mange slots. Det Jackpot størrelserne er som følger:

  • Grand Jackpot – 25.000 væddemål pr. Linje.
  • Major Jackpot – 12 500 væddemål pr. Linje.
  • Mindre jackpot – 2500 indsatser pr. Linje.
  • Mini Jackpot – 1 250 indsatser pr. Linje.

Pengesymbolet vises på hjul 1, 2, 3 og 4 som et stablet symbol. Collect-symbolet vises kun på hjul 5.

Pirate's Map slot fra Platipus.

Her er et eksempel på, hvordan man udløser Collect Bonus. Du kan indløse alle pengesymbolerne på hjulene, hvis du rammer et Collect-symbol i hjul 5.

Afslutningsvis er Pirates Map ganske underholdende spillemaskine. Grafikken er ret flot, men i de vindende effekter og animationer ligger andre slotudbydere lidt foran.

Der er baggrundsmusik, men lydstyrken er så lav, at du næppe kan høre den. Lydene består kun af få slotlyde, havlyde og få vindende jingler. God lyd i slots ville give lidt mere fordybelse og gameplay-følelse.

RTP (Return to player) -procenten er meget lav med kun 95%.

Piratens kort er blot endnu et “ok” slotspil fra Platipus. Jeg ville personligt ønske mere innovative bonusfunktioner, slotlayouts eller bedre lyde for at komme videre i den hårde slotkonkurrence. Men hvis Pirates Map ser interessant ud, så tag et kig!

Udgivet spil: Februar 2020

RTP (Return to player): 95,0%

Variant: Ukendt

Layout: 5 x 3

Væddemålslinjer: 25

2. Jackpot Lab (Offentliggjort januar 2019)

Jackpot Lab er et helt nyt slotspil af Platipus, der blev offentliggjort i december 2019.

Der er et ret standard 5 x 3 slotkort med store (flaskerne) og mindre (krystaller) symboler. Flaskesymbolerne kan vises med 1-3 flasker. Jackpot Lab indeholder også Wild-symboler, Scatter-symboler, der udløser Free Spins-funktionen og Bonus-symboler, der udløser Bonus Reel-funktionen med jackpots.

Hvis du får 5 x 3 flaskesymboler på samme betalingslinje, giver det den bedste udbetaling. Du kan også kombinere flasker i samme farve med 1-3 flaskesymboler.

Jackpot Lab slot fra Platipus.

Dette er Jackpot Lab slot fra Platipus.

Jackpot Lab funktioner inkluderer Vilde symboler (Blue Wizard-symbolet), der erstatter alle symboler undtagen Scatter- og bonussymboler.

Scatter-symboler (Bogsymbolet) vises kun på hjul 1, 3 og 5. Hvis du får 3 Scatter-symboler, det Gratis spins-funktion udløses.

Jackpot Lab slot fra Platipus.

Tre Scatter-symboler (bøgerne her) giver dig Free Spins-funktionen.

De gratis spins inkluderer 8 gratis spins. Free Spins-funktionen er ligesom det almindelige spil. I det mindste bemærkede jeg ingen forskelle eller omtale i slotinfoskærmen. Nogle specielle funktioner i bonusspillet er den ting, du normalt vil jage, så dette var lidt skuffet.

Jackpot Lab slot fra Platipus.

Jackpot Labs gameplay her.

Det Bonus symbol (Symbolet Purple Magical Pot) vises kun på hjul 2, 3 og 4. Hvis du får 3 bonussymboler hvor som helst på hjul, Bonus Reel-funktion udløses.

Jackpot Lab slot fra Platipus.

Hvis du får tre bonussymboler (som her), får du bonusrullefunktionen. Den specielle hjul 6 begynder at dreje og giver dig forskellige jackpots.

Det Bonus Reel-funktion sker på det specielle hjul 6. Spinneren vil pege din pengepræmie fra 160 til 720 x indsatser pr. linje. Der er også jackpots, der kan vindes, da spillets navn antyder:

  • Grand Jackpot – 40.000 x indsatser pr. Linje.
  • Major Jackpot – 10.000 x indsatser pr. Linje.
  • Mindre jackpot – 4.000 x indsatser pr. Linje.
  • Mini Jackpot – 1000 x indsatser pr. Linje.

Bemærk, at multiplikatorerne er indsatser pr. linje, ikke den samlede indsats som i mange andre slots.

Jackpot Lab slot fra Platipus.

Her kan du se, hvordan de almindelige symboler fungerer i gameplayet. Du kan også kombinere forskellige 1-3 flaskesymboler i samme farve som her.

Afslutningsvis er Jackpot Lab et ganske gennemsnitligt spillemaskine. Det fungerer godt med animationer og gameplay. Der er nogle bonuselementer, som er gode, men jeg vil ønske mig mere action eller nyskabelser i bonusspil. Grafikken er dog meget skarp og farverig, og jeg kunne faktisk godt lide dem.

Lydene er lidt kedelige, da der ikke er musik i den almindelige gameplay. Kun Free Spins-funktionen har noget musik i baggrunden, men det er det.

RTP (Return to player) -procenten er på den lave side med 95,2%.

Jackpot Lab er et spillemaskine med intet galt der. Det mangler bare spænding og funktioner og vil sandsynligvis gå tabt i havet af andre bedre slots.

Udgivet spil: December 2019

RTP (Return to player): 95,2%

Variant: Ukendt

Layout: 5 x 3

Væddemålslinjer / kombinationer: 40

Mest populære Platipus slots

Her er nogle af de mest populære Platipus slots introduceret.

1. Næsehornmani

Rhino Mania er et 6-hjuls spillemaskine med et yndlings tema for afrikanske vilde dyr.

Der er 4096 vindende linjer. De vindende linjer tæller, hvis du får tilstødende symboler fra venstre mod højre uden mellemrum fra 3 til 6 symboler. Så den lodrette position i hjulene betyder ikke noget.

Rhino Mania slot fra Platipus.

Dette er Rhino Mania slot fra Platipus.

Vilde symbol (næsehornet) erstatter alle symboler undtagen scatter-symboler. Wilds vises på hjul 2, 3, 4 og 5.

Hvis du får 3 eller flere scatter-symboler i enhver position, der udløser Bonusspil-funktion. Her er de forskellige gratis spins-beløb afhængigt af scatter-beløbene:

  • 3 scatter-symboler – 8 gratis spins + 2 x samlet indsatspræmie.
  • 4 scatter-symboler – 15 gratis spins + 10 x samlet indsatspræmie.
  • 5 scatter-symboler – 20 gratis spins + 50 x samlet indsatspræmie.
  • 6 scatter-symboler – 50 gratis spins + 1000 x samlet indsatspræmie.

Under bonusspillet fungerer de vilde symboler som Multiplikator vilde symboler på samme tid. Multiplikatorerne er enten x2 eller x3. Gevinsterne kan også ganges med mange Wilds, og den maksimale multiplikator er x81.

Rhino Mania slot fra Platipus.

Dette er bonusspillet Free Spins med Multiplier Wild-symboler, der ikke vises i det almindelige spil. Du kan også genriggere gratis spins med så lave som 2 scatter-symboler.

De gratis spins kan genriggeres under bonusspillet. Ud over de gratis spins-beløb, i bonusspillet 2 Scatter-symboler vil udløse 5 ekstra gratis spins.

Der er også en Ultimate Bonus-funktion. Hvis du spiller med maksimale vindende linjer, giver Free Spins-bonusspillet dig mindst 1x samlede indsatsgevinster.

Rhino Mania slot fra Platipus.

Her er Rhino Mania og Wild and Scatter symbolerne vist på hjulene.

Rhino Mania er et godt lavet spillemaskine med anstændige bonusfunktioner med bonusspillet Free Spins med ekstra Wild Multiplier-symboler. Grafikken er ok, og lydsporet også med afrikansk temamusik.

Sammenlignet med andre Rhino-tema-spil (der er mange af dem!), Rhino Mania klarer sig ok, men bringer ikke noget nyt til genren.

Men når man sammenligner RTP (Return to player) -procenterne, går Rhino Mania ikke godt med kun 95,0% (Lav). Andre slots med Rhino-tema har generelt bedre RTP.

For eksempel Stor næsehorn eller Store Rhino Megaways fra Pragmatic Play har en bedre RTP på henholdsvis 96,53% eller 96,48%. Mægtige Afrika: 4096 måder fra Playson har også ret lav RTP som Rhino Mania med 95,10%.

Alt i alt Rhino Mania er bestemt på den bedre side af Platipus spilleautomater, og det er værd at prøve.

Udgivet spil: Juli 2019

RTP (Return to player): 95,0%

Variant: Ukendt

Layout: 6 x 4

Væddemålslinjer: 4096

2. Lucky Cat

Heldig kat er et spillemaskine baseret på Lucky Cat-symbolerne, som er katstatuerne, der vinker med den ene hånd.

Lucky Cats hedder Maneki Neko på japansk (hvilket betyder: vinkende kat) og de er meget populære i kinesiske og japanske kulturer. Her kan du finde mere info om Lucky Cat-tallene, hvis du er interesseret.

Men lad os se på Lucky Cat spilleautomat nu.

Slotkortet består af et almindeligt 5 x 3 symbolgitter.

Vilde symbol erstatter alle symboler undtagen Scatter og Bonus symbol. Wilds vises kun på hjul 2 – 5.

Lucky Cat slot fra Platipus.

Dette er Lucky Cat spillemaskine fra Platipus.

Det Scatter-symbol multiplicerer gevinsten med den samlede indsats. Hvis du får 3, 4 eller 5 scatter-symboler, det multiplikatorer er 2x, 50x og 200x Samlede indsatser henholdsvis.

Jeg kunne slet ikke få 3 eller flere Scatter-symboler i min ret lange testsession, men min antagelse er, at 3 eller flere Scatters multiplicerer andre gevinster af det samme spin med den multiplikator. Lucky Cat slot info-skærmteksten var ret svært at fortolke, hvad multiplikatoren rent faktisk gør. Men det er mit gæt nu.

Det Bonus symboler vises på hjulene med stakke med 2 eller 3 symboler. Værdierne for bonussymboler kan variere mellem 50 og 250. Enhver kombination med 6 eller flere bonussymboler vil aktivere Respin-funktion.

Respin-funktionen betyder, at gevinsten beregnes ved at opsummere de priser, der er angivet på hvert bonussymbol.

Lucky Cat slot fra Platipus.

Dette er Respin-funktionen, hvor du skal jage pengepræmierne og jackpots fra bonussymbolerne.

Du får 3 respiner i starten. Hvis der vises mindst 1 ekstra bonussymbol på hjulene, nulstilles Respins igen til 3. Alle bonussymboler er klæbrige indtil slutningen af ​​bonusen.

Du vinder Grand Jackpot (100 000x væddemål pr. Linje), hvis alle symbolpositioner er udfyldt med et bonussymbol. Bemærk, at Jackpot-multiplikatoren er gange væddemål pr. linje, ikke tidspunkter som normalt på spilleautomater.

Lucky Cat slot fra Platipus.

Lucky Cat slot og Scatter og Wild symbolerne i spil.

Afslutningsvis er Lucky Cat et meget farverigt spillemaskine med flydende gameplay. Slot-følelsen ville have gavn af et soundtrack, da der overhovedet ikke var nogen baggrundsmusik. Også lydene er ret grundlæggende.

Slotfunktioner mangler også noget. Jeg kunne slet ikke teste Scatter-funktionen, da jeg ikke kunne fange 3 eller flere Scatters under hele testen.

Respin-funktionen skete nogle gange, og det var ok. Efter min mening kunne funktionerne have brug for noget mere for at slotten kunne være mere interessant efter et stykke tid.

RTP (Return to player) -procenten er virkelig lav med 95,0%.

Heldig kat er et ok spillemaskine med meget få funktioner. For at være ærlig var det ikke min favorit og blev kedeligt efter kort tid.

Udgivet spil: Maj 2019

RTP (Return to player): 95,0%

Variant: Ukendt

Layout: 5 x 3

Væddemålslinjer: 20

Højeste RTP Platipus slots

Disse er de højeste RTP (Return to player) procent slots Jeg fandt fra Platipus. Generelt er den gennemsnitlige RTP-procentdel af Platipus-slots omkring 95%, hvilket kan betragtes som ganske lavt. Normalt har andre slotudbydere RTP’er omkring 96% eller endda over 97%.

Så her er alle slots fra Platipus, arrangeret fra høj RTP til lav RTP. Jeg tilføjede også frigivelsesdatoer og afvigelser (hvis de findes) for at gøre det nemmere for dig at vælge plads.

  • Jackpot Lab – Udgivet december 2019 – Variant: Ukendt – RTP: 95,2%
  • Great Ocean – Udgivet oktober 2018 – Variant: Ukendt – RTP: 95,09%
  • Fruity Sevens – Udgivet oktober 2017 – Variant: Medium – RTP: 95,09%
  • Fiery Planet – Udgivet oktober 2017 – Variant: Medium – RTP: 95,09%
  • Lucky Money – Udgivet oktober 2017 – Variant: Medium – RTP: 95,09%
  • Arabian Tales – Udgivet oktober 2017 – Variant: Høj – RTP: 95,03%
  • Power of Poseidon – Udgivet marts 2018 – Variant: Ukendt – RTP: 95,03%
  • Crystal Sevens – Udgivet maj 2018 – Variant: Ukendt – RTP: 95,03%
  • Pharaoh’s Empire – Udgivet apr 2019 – Variant: Ukendt – RTP: 95,02%
  • Safari Adventures – Udgivet oktober 2017 – Variance: High – RTP: 95,02%
  • Princess of Birds – Udgivet oktober 2017 – Variant: Ukendt – RTP: 95,02%
  • Magical Mirror – Udgivet oktober 2017 – Variant: Medium – RTP: 95,02%
  • Juicy Spins – Udgivet oktober 2017 – Variant: Høj – RTP: 95,02%
  • Webby Heroes – Udgivet juni 2019 – Variant: Ukendt – RTP: 95,01%
  • Legend of Atlantis – Udgivet juli 2018 – Variant: Lav – RTP: 95,01%
  • Pirate’s Map – Udgivet februar 2020 – Variant: Ukendt – RTP: 95,0%
  • Jade Valley – Udgivet januar 2019 – Variant: Medium – RTP: 95,0%
  • Lucky Cat – Udgivet maj 2019 – Variant: Ukendt – RTP: 95,0%
  • Rhino Mania – Udgivet juli 2019 – Variant: Ukendt – RTP: 95,0%
  • Aztec Coins – Udgivet nov 2019 – Variant: Ukendt – RTP: 95,0%
  • Chinese Tigers – Udgivet september 2019 – Variant: Ukendt – RTP: 95,0%
  • Askepot – Udgivet apr 2018 – Variant: Ukendt – RTP: 95,0%
  • Jungle Spin – Udgivet oktober 2017 – Variant: Høj – RTP: 95,0%
  • Neon Classic – Udgivet januar 2019 – Variant: Ukendt – RTP: 95,0%
  • Crazy Jelly – Udgivet oktober 2017 – Variant: Høj – RTP: 95,0%
  • Bison Trail – Udgivet februar 2019 – Variant: Ukendt – RTP: 94,99%
  • Cleo’s Gold – Udgivet oktober 2017 – Variant: Medium – RTP: 94,99%
  • Lucky Dolphin – Udgivet oktober 2017 – Variant: Høj – RTP: 94,99%
  • Mega Drago – Udgivet august 2018 – Variant: Medium – RTP: 94,99%
  • Book of Egypt – Udgivet oktober 2017 – Variant: Høj – RTP: 94,98%
  • Triple Dragon – Udgivet januar 2018 – Variant: Høj – RTP: 94,98%
  • Richy Witchy – Udgivet oktober 2017 – Variant: Høj – RTP: 95,0%
  • Magical Wolf – Udgivet oktober 2017 – Variant: Høj – RTP: 94,99%
  • Power of Gods – Udgivet oktober 2017 – Variant: Medium – RTP: 94,99%
  • Monkey’s Journey – Udgivet oktober 2017 – Variant: Medium – RTP: 94,99%
  • Fairy Forest – Udgivet oktober 2017 – Variant: Lav – RTP: 94,99%
  • Mistress of Amazon – Udgivet oktober 2017 – Varians: Høj – RTP: 94,98%
  • Love Is – Udgivet oktober 2017 – Variant: Høj – RTP: 94,98%
  • Crocoman – Udgivet oktober 2017 – Variant: Høj – RTP: 94,98%
  • Jewel Bang – Udgivet oktober 2017 – Variant: Lav – RTP: 94,98%
  • Aztec Temple – Udgivet maj 2017 – Variant: Høj – RTP: 94,97%
  • Sakura Wind – Udgivet oktober 2017 – Variant: Ukendt – RTP: 94,96%

Anbefalede Bitcoin Casinos med Platipus slots

Disse Bitcoin-kasinoer tilbyder Platipus-slots i deres valg.

CasinoBonusFeaturesGå til webstedet

1. BitStarz Casino

BitStarz logo Japan Level Up Adventure

2 BTC + 180 gratis spins

Første indbetalingsbonus er 152% op til 2 BTC + 180 gratis spins. Bonussummen er 6 BTC + 180 gratis spins. Ingen depositum bonus: 20 gratis spins. Omsætning: 40x bonus.

Platipus slots understøttes

Trusted casino siden 2014

2600+ casinospil

Hurtige indbetalinger og udbetalinger

BitStarz anmeldelse

Deltag nu

2. mBit Casino

mBit Casino logo

2 BTC + 100 gratis spins

Første indbetalingsbonus er 150% op til 2 BTC + 100 gratis spins. Bonussummen er 6 BTC + 100 gratis spins. Ingen depositum bonus: 50 gratis spins. Omsætning: 40x bonus.

Platipus slots understøttes

Hurtigt og flydende websted

2528 kasinospil

96 jackpot slot spil

mBit Casino anmeldelse

Deltag nu

3. 7Bit Casino

7Bit Casino logo

1,5 BTC + 100 gratis spins

Første indbetalingsbonus er 157% op til 1,5 BTC + 100 gratis spins. Bonussummen er 5 BTC + 100 gratis spins. Satsning: 40x.

Platipus slots understøttes

Erfaren casino siden 2014

704 kasinospil

39 jackpot slots

7Bit Casino anmeldelse

Deltag nu

4. Bitcoin Penguin Casino

Bitcoin Penguin-logo

0,2 BTC + 40 gratis spins

Første indbetalingsbonus er 150% op til 0,2 BTC + 40 gratis spins. Bonussummen er 0,4 BTC + 65 gratis spins. Satsning: 45x.

Platipus slots understøttes

Erfaren casino grundlagt i 2014

558 casinospil

Bitcoin Penguin anmeldelse

Deltag nu

5. Oshi Casino

Oshi Casino logo

1,25 BTC + 180 gratis spins

Første indbetalingsbonus er 100% op til 1,25 BTC + 180 gratis spins. Bonussummen er 5 BTC + 225 gratis spins. Satsning: 40x.

Platipus slots understøttes

Enorm mængde spil

2528 kasinospil

57 jackpot-slots

Oshi Casino anmeldelse

Deltag nu

6. Mars Casino

Mars Casino logo

1 BTC + 50 gratis spins

Første indbetalingsbonus er 100% op til 1 BTC + 50 gratis spins. Bonussummen er 2 BTC + 50 gratis spins. Satsning: 40x.

Platipus slots understøttes

741 kasinospil

16 jackpot-slots

Mars Casino anmeldelse

Deltag nu

Brugeranmeldelser

Her er en oversigt over brugerbedømmelser af Platipus spilleautomater:

Hvordan kan du lide Platipus spilleautomater? Del dine tanker nedenfor i kommentarformularen!

Afsluttende tanker

Dette var vores artikel om Platipus slots. Du er velkommen til at sende e-mail, skrive en besked via kontaktformularen eller skrive dine kommentarer eller forslag her!

Tak fordi du læste!

Kilder til denne artikel:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map