No Limit City Slots anmeldelse (2021) – Thor: Hammer Time og mere!

No Limit City er en kasinospiludbyder med mere end 10 års erfaring. Holdet fra No Limit City er placeret i Malta, Sverige og Indien.

No Limit City tilbyder også deres egen systemplatform, der fungerer bag slotspilene. Dette giver fuld kontrol over alle specielle funktioner, marketingkampagner og teknologisk kompatibilitet. Alle No Limit City-slots fungerer på tværs af alle enheder inklusive desktop, tablets og mobile enheder.

Thor: Hammer Time slot af No Limit City.

Dette er Thor: Hammer Time slot fra No Limit City.

No Limit City-logo

No Limit City slots brugerbedømmelse:

Nye No Limit City slots

Her er nogle af de nyeste No Limit City slot spil, der blev introduceret.

1. Gaelic Gold (Offentliggjort marts 2020)

Gælisk guld er et splinternyt 3 x 3 slotspil, der blev offentliggjort i marts 2020. Spillemaskinen har en Nudge Wild-funktion og et gratis spins bonusspil kaldet Rainbow Spins. Du kan vælge særlige funktioner til Rainbow Spins fra de 9 mønter, du kan hente tilfældigt.

Gaelic Gold slot fra No Limit City.

Gaelic Gold slot fra No Limit City.

Der er et 3-række højt Wild-symbol på hjul 1, 2 og 3. Denne Wild vil altid skubbe til fuldt synlig. Denne funktion kaldes Nudge Wild. Hver skub øger den vilde multiplikator med 1.

Hvis du får flere vilde multiplikatorer, tilføjes det til hinanden for en samlet wild multiplikator på linjens gevinst. Den vilde multiplikator ganges også med gevinstmultiplikatoren i Rainbow Spins.

Gaelic Gold slot fra No Limit City.


Her kan du se den fulde hjuls Wild, der altid skubber til i fuld størrelse. Denne Wild har en x2 multiplikator, da den havde 2 skubber.

Hvis du lander Krukke med guld symbolet i den midterste position på den midterste hjul, vil du udløse Rainbow Spins funktion. Før Rainbow Spins starter, kan der tilføjes yderligere modifikatorer – ekstra spins, tilføjet multiplikator og regnbuelinjer.

Gaelic Gold slot fra No Limit City.

Hvis du rammer bonussymbolet (guldpotte) i midten, får du Rainbow Spins.

De ekstra funktioner til Rainbow Spins vælges fra 9 mønter. Der tildeles mindst en mønt inden starten. Her er de forklarede funktioner:

  • Rainbow Lines (2 ud af 9 mønter) tildeler dig +2 ekstra Rainbow Lines pr. Mønt.
  • Ekstra spins (3 ud af 9 mønter) tildeler dig op til +25 spins pr. Mønt.
  • Ekstra gevinstmultiplikator (3 ud af 9 mønter) tildeler op til 5x multiplikator pr. Mønt.
  • Start (1 ud af 9 mønter) starter bonusen, og der kan ikke vælges flere modifikatorer.

Minimumsbeløbet er 5 gratis spins i Rainbow Spins-funktionen. Hvis du vil, kan du også købe Rainbow Spins-funktionen. Prisen er det 50x indsatsniveau, du vælger.

Gaelic Gold slot fra No Limit City.

Dette er funktionen Vælg en mønt, der sker inden Rainbow Spins. Jeg var heldig og fik en masse seje bonusser til de gratis spins. De ekstra gratis spins går oven på de almindelige 5 gratis spins, så jeg fik i alt 13 gratis spins.

Gaelic Gold slot fra No Limit City.

Her er det gratis spins bonusspil (Rainbow Spins) i aktion!

Gælisk guld er et meget sejt slotspil til sidst. Bonusfunktionerne er ikke enorme i antal, men de er perfekt nok. Faktisk passer de meget godt til denne mindre spoletype (3 x 3). Det er sjovt at se også nye spilleautomater med en klassisk 3 x 3-hjuls struktur.

Hvis du er interesseret i Irish Fantasy-tema slots, er Gaelic Gold en meget fin slot at prøve!

Udgivet spil: Marts 2020

RTP (Return to player): 96,15% i det almindelige spil, 96,20% hvis du køber den specielle Rainbow Spins-funktion

Variant: Medium

Layout: 3 x 3

Væddemålslinjer / kombinationer: 5

Max gevinst: 9837x væddemål

2. Punk Rocker (Offentliggjort februar 2020)

Punk Rocker er et 5 x 3 slot spil med et meget sejt adrenalinpumpende tema for britiske punk rockere. Der er også en bonusrulle 6, der kan låses op under specialfunktionerne.

Punk Rocker slot fra No Limit City.

Her er Punk Rocker slot fra No Limit City.

Baggrundsmusikken er lavet meget godt, du hører bare dæmpet punkrockmusik – ligesom det ville komme fra en nærliggende punkrockmusikklub i kælderen. Så selvom du ikke selv foretrækker Punk Rock-musik, er Punk Rocker-slot perfekt at spille.

Når nogle bonusfunktioner er låst op, bliver musikken tændt – meget sejt trick og fungerer godt for at øge spilfølelsen!

Det grafiske syn er meget sejt og passer godt til punk rock-temaet. Der er detaljer, der minder mig om det gamle 70’ere London med underjordiske symboler og gamle telefonbokse.

Punk Rocker slot fra No Limit City.

Her er Wild-symbolerne i Punk Rocker slot.

Riot Respin funktion tildeles, når du lander 2 Scatter-symboler (Symbol, der læser Bonus). I respin bliver Scatter-symbolerne Molotov Wilds og låser hjulene.

Til 3 Scatter-symboler du vil blive tildelt 8 Anarki-freespins. Anarchy Free spins kan også købes separat som Feature Buy til en pris på 80x bet.

I Anarchy Freespins er der Forstærkere på toppen af ​​hjulene. Forstærkerne tildeles de 3 Jumping Wilds på hjulene. Forstærkere er:

  • Wild multiplikator fra x2 til x25
  • Garanteret 4-høj xWays-jord
  • 1-3 ekstra spins
  • Alle hjul bliver 6 høje
  • Ekstra Jumping Wild, der forbliver resten af ​​bonusspillet

Punk Rocker slot fra No Limit City.

Her er Anarchy Freespins. Bemærk de 3 Jumping Wilds, der får Enhancers ifølge det underjordiske tog øverst på hjulene.

Hvis du får 4 Scatter-symboler, 8 borgerkrigsspind vil blive tildelt. Civil War Freespins kan også købes separat som Feature Buy til en pris på 238x bet.

Alle Scatters bliver Jumping Wilds i Freespins. Også det 6. hjul er låst op til 729 vinder.

Så hvad er forskellen mellem Anarchy Freespins og Civil War Freespins? Civil War Freespins har 4 Jumping Wilds som standard (sammenlignet med 3), og også det 6. hjul åbnes. Så dine vinderchancer er meget større. Ellers er begge Freespins-funktioner de samme.

Punk Rocker slot fra No Limit City.

Her er borgerkrigsspindene med 4 Jumping Wilds og et ulåst 6. hjul. Ellers er dette bonusspil det samme som Anarchy Freespins.

Der er også et mystisk xWays Mystery symboler. De kan indeholde 2 til 4 samme symboler indeni og udvides til hjulene. xWays-symboler kan lande på alle hjul og udvide op til 6 symboler højt. Denne funktion kan være aktiv i hovedspil og Freespins.

Når xWays i hovedspil udvides til 4 høje, Punk karakter symbolet kan blive superudvidet til 20 højt. xWays i Freespins vil altid udvides til 4 high.

Punk Rocker slot fra Nolimit City.

Her er xWays Mystery-symbolerne i aktion. Symbolet på hjul 5 blev udvidet til 10x symboler denne gang.

Der er også Vilde symboler (kraniet med en W-hjelm). Wilds erstatter ethvert symbol undtagen Scatter.

Molotov Wilds vil dreje alle positioner ovenfor til Wilds. Molotov Wilds kan lande i hovedspil og Riot Respins.

Punk Rocker slot fra No Limit City.

Punk Rocker slot har meget sejre vindende animationsskærme med et lille Clash-tip med sætningen London Calling.

Afslutningsvis er Punk Rocker et meget frisk spillemaskine med et unikt tema og spilfunktioner. Selvom du ikke kan lide punk rock-musik, er dette slot perfekt at spille.

Mængden af ​​specielle funktioner er enorm, og der er endda 2 forskellige gratis spins bonusspil. RTP-hastigheden (Return to player) er ganske ok med 96,01%, og bonusspil med gratis spins udgør en lille smule med 96,54% og 96,44%. Du kan også købe bonusspil med gratis spins separat, hvis du vil.

Hvis jeg skulle vælge de 5 bedste spilleautomater, ville jeg sandsynligvis vælge Punk Rocker som et af dem. Temaet, funktionerne, grafikken, musikken – alt passer bare sammen og gør et meget godt spillemaskine! Mine anbefalinger!

Udgivet spil: Februar 2020

RTP (Return to player): 96,01% eller 94,18% (Tjek venligst på slotskærminformationsskærmen, hvilket spil du spiller, der er 2 versioner af det samme spil)

RTP-satserne i Anarchy Freespin Feature Buy er 96,54% og i Civil War Feature Buy 96,44%.

Variant: Høj

Layout: 5 x 3 (+ oplåsbar ekstra hjul 6)

Væddemålslinjer: 243 kan som standard udvides til 46656, når xWays Mystery Symbol udvides

Max gevinst: 15072 x indsats

Min. Indsats: 0,25 EUR

Maks. Indsats: 100 EUR

Mest interessante No Limit City slots

Her er nogle af de mest interessante No Limit City slots, jeg fandt fra udvalget. De er alle værd at tjekke ud!

1. Thor: Hammer Time (Offentliggjort juli 2019)

Thor: Hammer Time er et 5-hjuls slotspil om legenden om Thor, der blev offentliggjort i juli 2019. Spillemaskinen bringer grafik i høj kvalitet, gameplay og masser af specielle bonusfunktioner. Lad os grave ind for at se nærmere på det!

Thor: Hammer Time slot fra No Limit City.

Dette er Thor: Hammer Time slot fra No Limit City.

Vilde symbol erstatter ethvert symbol undtagen Scatter og Bonus symboler. Der er 5 specielle funktioner i Thor: Hammer Time.

Hvis du får Thor’s Lightning Bonus symbol til hjul 5, udløser du denne funktion. Du vil blive tildelt en af ​​Thor’s funktioner – Multiplikator, tilfældige Sticky Wilds eller en Sticky Wild-hjul. Funktionen er aktiv, så længe Thor er på hjulene.

Thor: Hammer Time slot fra No Limit City.

Her er Thor’s Lightning-bonus i aktion. Thor er på hjul 5 og gav en x2 multiplikator denne gang. Bonusen er aktiv, så længe Thor forbliver på hjulene.

Rune Haze er en funktion, der tilfældigt udløses på ethvert spin. Når den er aktiveret, omdannes alle runer til et specifikt runesymbol.

Hammer Time udløses også tilfældigt på ethvert spin. Når dette er aktiveret, bliver alle højt betalende symboler (ring, bæger, økse og hjelm) omdannet til Thors hammer-symbol. Da Hammer Time ramte mig for første gang, kunne jeg bare ikke tænke på REAL Hammer Time her. (undskyld)

Thor: Hammer Time slot fra No Limit City.

Hammer Time-bonus aktiveret her! Alle højtbetalte symboler bliver til Thor’s Hammer-symbol, som du kan se her.

Scatter Energy Collect er aktiveret, hvis du lander 2 eller flere scatter-symboler (lilla stensymboler). Så længe der er nogen Scatters på hjulet, vil Scatters skubbe et trin ned og respinere alle hjul uden Scatters. Du har en chance for at vinde Asgard Spins, hvis du får endnu et Scatter-symbol.

Thor: Hammer Time slot fra No Limit City.

Her er Scatter Energy Collect i aktion. Jeg har nu samlet 2 Scatters, og jeg har få spins til at prøve at ramme den tredje for at aktivere Asgard Spins.

Asgard Spins aktiveres, hvis du indsamler energi fra 3 Scatters. Enhver ekstra energi tildeler dig +2 ekstra spins i Asgard Spins.

Også Thors Lightning-bonus aktiveres oftere på hjul 5 under Asgard Spins. Thor kan også give dig +2 ekstra spins, multiplikatorer, tilfældige Sticky Wild eller Sticky Wild-hjul under Asgard Spins. Der kan også være flere funktioner stablet.

Thor: Hammer Time slot fra No Limit City.

Asgard Spins aktiveret! Hurraa!

Thor: Hammer Time slot fra No Limit City.

Her er Asgard Spins i aktion. Thor er mere aktiv på hjul 5, og flere Thor-bonusser kan også være aktive på samme tid som her.

Afslutningsvis Thor: Hammer Time er et fremragende slot spil med grafik og gameplay i høj kvalitet. Især kunne jeg godt lide de generøse specielle bonusser, der er interessante at jage.

Intet at klage her, og jeg kan varmt anbefale Thor: Hammer Time for alle Viking eller Norse Mythology-tema slot fans derude!

Udgivet spil: Juli 2019

RTP (Return to player): 96,03%

Variant: Medium / Høj

Layout: 5 x 3

Væddemålslinjer: 20

Max gevinst: 2328x væddemål

Mere interessante slots – Quick Picks

Her er nogle hurtige valg fra No Limit City-slotvalg med kortere introduktioner.

Kitchen Drama: BBQ Frenzy slot fra No Limit City.

Jeg har aldrig set en grill, der griller tema, men nu har jeg det. Dette er Køkkendrama: BBQ-vanvid slot. Max gevinst: 1050x og RTP: 96,70%.

Oktoberfest-slot fra No Limit City.

Efter BBQ smager lidt tysk øl godt. Dette er Oktoberfest slot. Max gevinst: 2000x bet og RTP: 96,74%.

Tractor Beam slot fra No Limit City.

Traktorbjælke slot kombinerer et husdyrstema med … UFO’er og traktorbjælker! Max gevinst er 3408x bet og RTP: 96,01%.

Dungeon Quest slot fra No Limit City.

Dungeon Quest slot har en vis følelse af rollespil med et interessant slot-symbollayout. Maksimal gevinst er 450x og RTP: 96,27%.

Wixx slot fra No Limit City.

Wixx slot er en moderne Gem slot med interessant 4 x 3 slot grid. Max gevinst er 2796x bet og RTP: 96,61%.

Højeste RTP No Limit City slots

Disse er de højeste RTP (Return to player) procent slots Jeg fandt fra No Limit City. Listen er arrangeret fra højeste RTP til laveste RTP-procent.

  1. Køkkendrama: Sushi Mania – Udgivet apr 2017 – Variant: Medium – Max gevinst: 697x bet – RTP: 96,77%
  2. Oktoberfest – Udgivet: Okt 2016 – Variant: Medium / Høj – Max gevinst: 500x bet – RTP: 96,75%
  3. Casino vinder spin – Udgivet: Jan 2018 – Variant: Medium – Max gevinst: 2000x bet – RTP: 96,74%
  4. Køkkendrama: BBQ-vanvid – Udgivet: Nov 2017 – Variant: Medium – Max gevinst: 1050x – RTP: 96,70%
  5. Tesla Jolt – Udgivet: Mar 2018 – Variant: Lav – Max gevinst: 582x bet – RTP: 96,61%
  6. Wixx – Udgivet: Okt 2017 – Variant: Høj – Max gevinst: 2796x bet – RTP: 96,61%
  7. Punk Rocker – Udgivet: Feb 2020 – Variant: Høj – Max gevinst: 15072x indsats – RTP: 96,54%
  8. Mønter af formue – Udgivet: Jun 2018 – Variant: Medium – Max gevinst: 6015x bet – RTP: 96,48%
  9. Rumarkade – Udgivet: Sep 2016 – Variant: Lav – Max gevinst: 535x bet – RTP: 96,47%
  10. Hot Nudge – Udgivet: Jul 2018 – Variant: Høj – Max gevinst: 2413x bet – RTP: 96,29%
  11. Dungeon Quest – Udgivet: Oct 2018 – Variant: Medium – Max gevinst: 450x bet – RTP: 96,27%
  12. Frugter – Udgivet: Jan 2019 – Variant: Medium / High – Max gevinst: 2910x bet – RTP: 96,23%
  13. Ugler – Udgivet: Feb 2019 – Variant: Medium – Max gevinst: 1374x bet – RTP: 96,22%
  14. Grav af Nefertiti – Udgivet: Okt 2019 – Variant: Medium / Høj – Max gevinst: 3768x bet – RTP: 96,19%
  15. Starstruck – Udgivet: Mar 2019 – Variant: Medium / High – Max gevinst: 1635x bet – 96,19%
  16. Gravsten – Udgivet: Apr 2019 – Variant: Høj – Max gevinst: 11000x bet – RTP: 96,18%
  17. Manhattan bliver vild – Udgivet: Sep 2019 – Variant: Høj – Max gevinst: 2025x bet – RTP: 96,16%
  18. Ice Ice Yeti – Udgivet: Nov 2018 – Variant: Høj – Max gevinst: 8820x bet – RTP: 96,16%
  19. Gælisk guld – Udgivet: Mar 2020 – Variant: Medium – Max gevinst: 9837x bet – RTP: 96,15%
  20. Harlequin Carnival – Udgivet: Apr 2020 – Variant: Høj – Max gevinst: 5861x bet – RTP: 96,14%
  21. Gift Eve – Udgivet: Dec 2019 – Variant: Høj – Max gevinst: 6091x bet – RTP: 96,08%
  22. Uhyggelig karneval – Udgivet: Sep 2019 – Variant: Medium – Max gevinst 1595x bet – RTP: 96,07%
  23. Barbarian Fury – Udgivet: Feb 2020 – Variant: Høj – Max gevinst: 8785x bet – RTP: 96,06%
  24. Dragon Tribe – Udgivet: Nov 2019 – Variant: Høj – Max gevinst: 20736x indsats – RTP: 96,06%
  25. Hot 4 kontanter – Udgivet: Aug 2019 – Variant: Medium / High – Max gevinst: 2400x bet – RTP: 96,05%
  26. Maya Magic Wildfire – Udgivet: Jun 2019 – Variant: Medium – Max gevinst: 2000x bet – RTP: 96,04%
  27. Thor: Hammer Time – Udgivet: Jul 2019 – Variant: Medium – Max gevinst: 15000x bet – RTP: 96,03%
  28. Traktorbjælke – Udgivet: Jul 2019 – Variant: Medium / High – Max gevinst: 3408x bet – RTP: 96,01%
  29. Pixies vs Pirates – Udgivet: Aug 2019 – Variant: Høj – Max gevinst: 11907x bet – RTP: 95,91%
  30. Turstugan – Udgivet: Ukendt – Variant: Ukendt – Max. Gevinst: Ukendt – RTP: 95,10%

Anbefalede Bitcoin Casinos med No Limit City slots

Disse Bitcoin-kasinoer tilbyder No Limit City-slots i deres valg.

CasinoBonusFeaturesGå til webstedet

1. BitStarz Casino

BitStarz logo Japan Level Up Adventure

2 BTC + 180 gratis spins

Første indbetalingsbonus er 152% op til 2 BTC + 180 gratis spins. Bonussummen er 6 BTC + 180 gratis spins. Ingen depositum bonus: 20 gratis spins. Omsætning: 40x bonus.

No Limit City-slots understøttes

Trusted casino siden 2014

2600+ casinospil

Hurtige indbetalinger og udbetalinger

BitStarz anmeldelse

Deltag nu

2. mBit Casino

mBit Casino logo

2 BTC + 100 gratis spins

Første indbetalingsbonus er 150% op til 2 BTC + 100 gratis spins. Bonussummen er 6 BTC + 100 gratis spins. Ingen depositum bonus: 50 gratis spins. Omsætning: 40x bonus.

No Limit City-slots understøttes

Hurtigt og flydende websted

2528 kasinospil

96 jackpot slot spil

mBit Casino anmeldelse

Deltag nu

3. King Billy Casino

King Billy Casino logo

1,5 BTC + 200 gratis spins

Første indbetalingsbonus er 155% op til 1,5 BTC + 200 gratis spins til Wolf Moon Rising. Bonussummen er 5,5 BTC + 200 gratis spins. Omsætning: 30x bonus.

No Limit City-slots understøttes

Eksklusiv bonus: 155%

Lav bonussatsning: 30x

3500+ kasinospil

King Billy anmeldelse

Deltag nu

4. Bitcoin Penguin Casino

Bitcoin Penguin-logo

0,2 BTC + 40 gratis spins

Første indbetalingsbonus er 150% op til 0,2 BTC + 40 gratis spins. Bonussummen er 0,4 BTC + 65 gratis spins. Satsning: 45x.

No Limit City-slots understøttes

Erfaren casino grundlagt i 2014

558 casinospil

Bitcoin Penguin anmeldelse

Deltag nu

Brugeranmeldelser

Her er oversigten over brugerbedømmelser af spilleautomater til No Limit City:

Hvad synes du om No Limit City? Del dine tanker nedenfor i kommentarformularen!

Afsluttende tanker

Dette var vores artikel om No Limit City slots. Du er velkommen til at sende e-mail, skrive en besked via kontaktformularen eller skrive dine kommentarer eller forslag her!

Tak fordi du læste!

Kilder til denne artikel:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map