Endorphina Slots anmeldelse (2021) – Her er de bedste Endorphina slots!

Endorphina er en tjekkisk kasinospiludbyder, der er baseret i den smukke by Prag. Virksomheden har også et kontor på casinoøen Malta, hvor næsten alle kasinospiludbydere i det mindste har en vis tilstedeværelse.

Ifølge deres hjemmeside, Endorphina planlægger at frigive mindst 12 spil om året. Alt udføres internt: grafik, lyde, animationer og den matematiske del.

Endorphina har skabt mange slots inklusive titler som Book of Santa, Satoshi’s Secret, Twerk, Slotomoji, Chunjie og Taboo. I 2019 blev alle Endorphina-spil testet af GLI for opførsel og matematik, så du kan stole på, at baggrunden for slots er legitim.

De fleste af slots er lavet med moderne HTML5-teknologi, der fungerer godt på alle enheder. Der er dog stadig få slots, der fungerer med forældet Flash-teknologi, som Satoshi’s Secret. Flash har mange sikkerhedsproblemer og skal have et plugin, der skal downloades, så jeg kan ikke anbefale Flash-spil til nogen. Heldigvis er der mange HTML5-valg tilgængelige i Endorphina-slotkataloget. Slots, der præsenteres her, fungerer uden plugins, så de er sikre at prøve.

Troll Haven slot fra Endorphina.

Troll Haven slot fra Endorphina.

Endorphina logo

Endorphina slots brugerbedømmelse:

Nye Endorphina slots

Her er nogle af de nyeste Endorphina slot spil introduceret.

1. Windy City (Offentliggjort april 2020)

Blæsende by er et mærke fra Chicago med gangster-tema, der blev offentliggjort i april 2020. Spillemaskinen har nogle 1920’ers følelse med klaver og jazzmusik. Og tilsyneladende nogle ansigter af gangstere.

Selve spilleautomaten er ret standard med 5 x 3 slotkort, 1 – 10 vindende linjer efter eget valg, Wilds og Scatters. Så meget grundlæggende gennemprøvet koncept at fortsætte med.

Windy City slot fra Endorphina.

Windy City slot fra Endorphina.


Vilde symbol er det røde gangster-symbol. Det er også det mest betalte symbol på samme tid. Wild erstatter alle symboler undtagen Scatter-symbolet.

Hvis du får 3 Scatter-symboler (Det gamle bilsymbol), vil du blive tildelt 10 gratis spins.

Scatter-symbolet fungerer som et Wild-symbol under de gratis spins.

Windy City slot fra Endorphina.

Her er de gratis spins i aktion. Scatter-symbolerne (gamle biler) fungerer som Wilds under bonusspillet Free Spins.

Windy City slot fra Endorphina.

Endnu et billede fra bonusspillet Free Spins.

Der er også en Double Up-funktion, hvor du kan fordoble dine gevinster. Returnering til spillerrate er kun 84% i denne funktion, så det anbefales ikke i det lange løb. Medmindre du virkelig vil have spænding.

Afslutningsvis Blæsende by føles lidt gammel, selvom den er helt ny og udgivet i april 2020. På en eller anden måde fungerer grafikken og gameplayet ikke så flydende end i nogle andre konkurrerende slots.

Også gamewise Windy City bringer ikke noget nyt til gameplay- eller bonusfunktionerne. Der er så mange nye slots med nye funktioner og smarte ideer, så dette slot føles som at Endorphina er løbet tør for ideer. Alt i alt fungerer Windy City ok, og der er ikke noget galt med det, men den generelle følelse efter testspillet var lidt kedelig.

Hvis du er i 1920’ernes gangster-aktion fra Chicago, skal du prøve selv og se, om du er enig med mine erfaringer!

Udgivet spil: April 2020

RTP (Return to player): 96,0%

Variant: Ukendt

Layout: 5 x 3

Væddemålslinjer / kombinationer: 1 – 10

Max gevinst: 500x væddemål

2. Troll Haven (Offentliggjort marts 2020)

Troll Haven er en ny 5 x 3-hjuls fantasy-slot om Trolde udgivet i marts 2020. Trolde er mytiske væsner, der lever i huler eller bjerge i henhold til nordiske mytologier. Mere om dette på Wikipedia hvis du er interesseret.

Troll Haven slot fra Endorphina.

Troll Haven slot fra Endorphina.

Vilde symbol er Troll-symbolet. Wilds erstatter alle symboler undtagen Scatter-symboler. Hvis du får en eller flere vilde med i en vinderkombination, vil det fordoble gevinsten.

Wilds fungerer også som det højest betalende symbol.

Hvis du får 3 eller flere scatter-symboler, der vil udløse Gratis spins bonusspil. Når Free Spins starter, kan du vælge en af ​​de 4 tilstande. Praktisk har du valget mellem enten flere spins med en lavere multiplikator eller færre spins med en højere multiplikator. Her er valgene:

  • 5 gratis spins med x10 multiplikator
  • 10 gratis spins med x5 multiplikator
  • 16 gratis spins med x3 multiplikator
  • 23 gratis spins med x2 multiplikator

Troll Haven slot fra Endorphina.

Dette er det valg, du kan træffe inden bonusspillet Free Spins.

Matematisk er to af de første det bedste valg, men variansen er lidt højere. Det betyder, at du kan vinde større, men der er en chance for, at du slet ikke vinder meget. To af sidstnævnte valg giver dig flere sikre gevinster. Men forskellen er ikke for stor, så ethvert valg er efter min mening godt her.

Troll Haven slot fra Endorphina.

Her er bonusspillet Free Spins i aktion. Der er praktisk talt ingen forskel i hovedspillet, bortset fra at gevinsterne multipliceres med en faktor, du kan vælge inden spins.

Du kan også vælge at fordoble dine gevinster, og dette kaldes Gamble-funktionen. Dette sker ved hjælp af et kortspil. Gennemsnitligt afkast til spiller er kun 84%, så denne Gamble-funktion kan ikke anbefales.

Afslutningsvis forventede jeg lidt mere fra Endorphina på dette slot. I bund og grund Troll Haven er bare et ret almindeligt 5 x 3 slot spil med Scatter-symboler og Wild-symboler. Free Spins bonusspillet har heller ikke nogen specielle funktioner, kun multiplikatoren.

Troll haven er stadig en solid slot, hvor alt flyder pænt. Grafik, lyde og musik passer godt sammen. Hvis du er på udkig efter en dejlig grundlæggende plads, er Troll Haven ikke et dårligt valg.

Udgivet spil: Marts 2020

RTP (Return to player): 96,0%

Variant: Lav / Medium

Layout: 5 x 3

Væddemålslinjer: 1 – 25

Max gevinst: Ukendt

Mest interessante Endorphina slots

Her er nogle af de mest interessante Endorphina slots, jeg fandt fra udvalget. De er alle værd at tjekke ud!

1. Cash Tank (Offentliggjort februar 2019)

Cash Tank er en komisk stil slot med tanke … og kontanter. Jeg er ikke helt sikker på, hvad temaet prøver at være, men det har en vis Las Vegas-følelse med kontanter, kreditkort, diamanter og så videre. Så jeg er i tvivl, men lad os se nærmere på det!

Cash Tank slot fra Endorphina.

Cash Tank slot fra Endorphina.

Tank-symbolet er det vilde symbol og erstatter alle symboler. Symbolet vises kun på hjul 2, 3 og 4.

Cash Tank slot fra Endorphina.

Her kan du se det vilde symbol, som er tanken. Tanken udvides til fuld rulle og giver dig en respin.

Wild-symbolet udvides til hele hjulet og udløser et Respin. Maksimalt antal Respin er 3.

Det er det for alle bonusfunktioner. Der er ikke noget bonusspil med gratis spins eller andet, den eneste specielle funktion er den ekspanderende Wild.

Cash Tank slot fra Endorphina.

Cash Tank slot fra Endorphina.

Afslutningsvis Cash Tank var en smule skuffelse. Der er bare ingen kreativitet eller nye funktioner – ikke engang tæt på, hvor konkurrencen forbliver i øjeblikket. Cash Tank er bare et grundlæggende middelmådigt slot med udvidende Wilds, det er det. Selv RTP (Return to player) -hastigheden udgør ikke manglen på funktioner og er ret standard med 96,0%.

Alt i alt test Cash Tank slot ud, men forvent ikke noget specielt ud af det.

Udgivet spil: Februar 2020

RTP (Return to player): 96,0%

Variant: Ukendt

Layout: 5 x 3

Væddemålslinjer: 1 – 10

Max gevinst: Ukendt

2. Julemandens Bog (Offentliggjort december 2019)

Nå, det er ikke jul, når du skriver dette, men den næste kommer altid før eller senere. Julemandens Bog er en slot med juletema udgivet i december 2019.

Book of Santa slot fra Endorphina.

Book of Santa slot fra Endorphina.

Spilleautomaten er ganske traditionel med 5 x 3 slotkort, 96,0% RTP og maks. Gevinst på 500 gange indsatsen.

Vilde symbol er bogsymbolet, og det erstatter alle symboler.

Bogsymbolet er også Scatter-symbol på samme tid. Hvis du får 3 eller flere bøger, det vil udløse 10 gratis spins med et specielt udvidet symbol.

Book of Santa slot fra Endorphina.

Hvis du får 3 scatter-symboler (bogsymbolet), vil det låse op for de 10 gratis spins bonusspil.

I begyndelsen af ​​de gratis spins vælges et tilfældigt symbol. Når dette symbol er en del af en vindende kombination, udvides alle disse symboler til fulde hjul.

Book of Santa slot fra Endorphina.

I testspillet blev et symbol 10 valgt til at være det specielle symbol under gratis spins.

Book of Santa slot fra Endorphina.

Dette symbol udvides til fulde hjul, hvis det er en del af en vindende kombination under bonusspillet Free Spins.

Gratis spins kan vindes igen under bonusspillet Gratis spins.

Afslutningsvis Julemandens Bog er helt ok spillemaskine med grundlæggende symbolstruktur (5 x 3) og et bonusspil med gratis spins. Free Spins var ganske interessante med et specielt symbol, der udvides til fulde hjul. Alligevel ville jeg ønske nogle få flere specielle funktioner, som mange andre slots har i disse dage.

Det er virkelig svært at skrive noget specielt om Book of Santa slot. Det er en gennemsnitlig, ok, middelmådig slot med grundlæggende funktioner. Igen er der ikke noget galt med det, men de bedste konkurrenter gør slots lige så meget bedre i disse dage. Endorphina er nødt til at træde meget op for at forblive inden for konkurrencen efter min mening.

Udgivet spil: December 2019

RTP (Return to player): 96,0%

Variant: Høj

Layout: 5 x 3

Væddemålslinjer: 1 – 10

Max gevinst: 500x væddemål

Højeste RTP Endorphina slots

Faktisk hvad jeg fandt ud af, var det alle Endorphina-slots har en RTP-procent på 96,0%. Men jeg ville alligevel lave en liste, så her er variationerne i alle spilleautomater, der er anført – hvis jeg kunne finde dem.

Ordren er nu baseret på Bitcasino.ios liste over mest populære Endorphina slots. Så jeg håber, at dette kan hjælpe dig med at finde en plads i Endorphina-slotkataloget!

  1. Blæsende by – Variant: Ukendt – RTP: 96,0%
  2. 7 Bonus op – Variant: Høj – RTP: 96,0%
  3. Lucky Streak 2 – Variant: Lav – RTP: 96,0%
  4. Eventyr – Variant: Høj – RTP: 96,0%
  5. Satoshis hemmelighed – Varians: Lav / Høj – RTP: 96,0%
  6. Dia De Los Muertos – Variant: Medium / Høj – RTP: 96,0%
  7. Sukker svævefly – Variant: Medium / Høj – RTP: 96,0%
  8. Tabu – Variant: Medium / Høj – RTP: 96,0%
  9. Lucky Streak 1 – Variant: Medium – RTP: 96,0%
  10. Gladiatorer – Variant: Høj – RTP: 96,0%
  11. Macarons – Variant: Høj – RTP: 96,0%
  12. Fodbold – Variant: Lav – RTP: 96,0%
  13. Safari – Variant: Medium – RTP: 96,0%
  14. Diamantdamp – Variant: Høj – RTP: 96,0%
  15. 2027 ISS – Variant: Medium / Høj – RTP: 96,0%
  16. Twerk – Variant: Høj – RTP: 96,0%
  17. Blast! Boom! Bang! – Varians: Lav / Medium – RTP: 96,0%
  18. Emiratet – Varians: Lav / Medium – RTP: 96,0%
  19. I Jazz – Variant: Medium / High – RTP: 96,0%
  20. 2016 Gladiatorer – Variant: Høj – RTP: 96,0%
  21. Flere friske frugter – Variant: Medium – RTP: 96,0%
  22. Gøg – Varians: Lav / Medium – RTP: 96,0%
  23. 4 af en konge – Variant: Medium / Høj – RTP: 96,0%
  24. Stenalderen – Variant: Høj – RTP: 96,0%
  25. Pachamama – Variant: Medium / Høj – RTP: 96,0%
  26. Urartu – Variant: Høj – RTP: 96,0%
  27. Friske frugter – Variant: Medium – RTP: 96,0%
  28. Skorstensfejer – Variant: Høj – RTP: 96,0%
  29. Origami – Variant: Høj – RTP: 96,0%
  30. Voodoo – Variant: Høj – RTP: 96,0%
  31. Undines Deep – Variant: Høj – RTP: 96,0%
  32. Sushi – Variant: Medium / Høj – RTP: 96,0%
  33. Mousserende frisk – Varians: Lav / Medium – RTP: 96,0%
  34. Vikinger – Variant: Ukendt – RTP: 96,0%
  35. Jetsetter – Variant: Høj – RTP: 96,0%
  36. Ninja – Variant: Ukendt – RTP: 96,0%
  37. Temple Cats – Variant: Høj – RTP: 96,0%
  38. Vilde frugter – Variant: Medium – RTP: 96,0%
  39. Ædelstene & Sten – Variant: Høj – RTP: 96,0%
  40. Geisha HD – Variant: Medium / Høj – RTP: 96,0%
  41. Ice Pirates – Variant: Medium – RTP: 96,0%
  42. Slotomoji – Variant: Høj – RTP: 96,0%
  43. Ultra frisk – Variant: Lav – RTP: 96,0%
  44. Shaman – Variant: Medium / Høj – RTP: 96,0%
  45. Kongen – Variant: Høj – RTP: 96,0%
  46. Minotaur – Variant: Høj – RTP: 96,0%
  47. Mongolske skatte – Variant: Høj – RTP: 96,0%
  48. Vampyrerne – Variant: Lav – RTP: 96,0%
  49. Retromani – Variant: Lav – RTP: 96,0%
  50. Chunjie – Varians: Lav / Medium – RTP: 96,0%
  51. Aus Dem Tal – Variant: Ukendt – RTP: 96,0%
  52. Fodbold Superstar – Varians: Lav / Medium – RTP: 96,0%
  53. Durga – Variant: Medium / High – RTP: 96,0%
  54. Lucky Streak 2 Dice – Variant: Medium / Høj – RTP: 96,0%
  55. Den Almægtige Sparta – Variant: Høj – RTP: 96,0%
  56. Lucky Lands – Varians: Lav / Medium – RTP: 96,0%
  57. Det gamle Troja – Variant: Medium / Høj – RTP: 96,0%
  58. Kamchatka – Variant: Medium – RTP: 96,0%
  59. Lille Panda – Variant: Høj – RTP: 96,0%
  60. Julemandens Bog – Variant: Høj – RTP: 96,0%
  61. Cash Tank – Variant: Ukendt – RTP: 96,0%
  62. Lucky Streak 1 Terning – Variant: Medium / Høj – RTP: 96,0%
  63. Voodoo Dice – Variant: Medium / Høj – RTP: 96,0%
  64. Stamme – Variant: Medium / Høj – RTP: 96,0%
  65. Ancient Troy Dice – Variant: Medium / Høj – RTP: 96,0%
  66. Eldorado’s mysterium – Variant: Ukendt – RTP: 96,0%
  67. #luxurylife – Variant: Høj – RTP: 96,0%
  68. Lucky Streak 2 – Varians: Lav / Medium – RTP: 96,0%
  69. Troll Haven – Varians: Lav / Medium – RTP: 96,0%

Anbefalede Bitcoin Casinos med Endorphina slots

Disse Bitcoin-kasinoer tilbyder Endorphina-slots i deres valg.

CasinoBonusFeaturesGå til webstedet

1. BitStarz Casino

BitStarz logo Japan Level Up Adventure

2 BTC + 180 gratis spins

Første indbetalingsbonus er 152% op til 2 BTC + 180 gratis spins. Bonussummen er 6 BTC + 180 gratis spins. Ingen depositum bonus: 20 gratis spins. Omsætning: 40x bonus.

Endorphina-slots understøttes

Trusted casino siden 2014

2600+ casinospil

Hurtige indbetalinger og udbetalinger

BitStarz anmeldelse

Deltag nu

2. mBit Casino

mBit Casino logo

2 BTC + 100 gratis spins

Første indbetalingsbonus er 150% op til 2 BTC + 100 gratis spins. Bonussummen er 6 BTC + 100 gratis spins. Ingen depositum bonus: 50 gratis spins. Omsætning: 40x bonus.

Endorphina-slots understøttes

Hurtigt og flydende websted

2528 kasinospil

96 jackpot slot spil

mBit Casino anmeldelse

Deltag nu

3. 7Bit Casino

7Bit Casino logo

1,5 BTC + 100 gratis spins

Første indbetalingsbonus er 157% op til 1,5 BTC + 100 gratis spins. Bonussummen er 5 BTC + 100 gratis spins. Satsning: 40x.

Endorphina-slots understøttes

Erfaren casino siden 2014

704 kasinospil

39 jackpot slots

7Bit Casino anmeldelse

Deltag nu

4. King Billy Casino

King Billy Casino logo

1,5 BTC + 200 gratis spins

Første indbetalingsbonus er 155% op til 1,5 BTC + 200 gratis spins til Wolf Moon Rising. Bonussummen er 5,5 BTC + 200 gratis spins. Omsætning: 30x bonus.

Endorphina-slots understøttes

Eksklusiv bonus: 155%

Lav bonussatsning: 30x

3500+ kasinospil

King Billy anmeldelse

Deltag nu

5. FortuneJack Casino

FortuneJack casino logo

1,5 BTC + 250 gratis spins

Første indbetalingsbonus er 110% op til 1,5 BTC + 250 gratis spins. Bonussummen er 5 BTC + 250 gratis spins. Ingen depositum bonus: 25 gratis spins. Omsætning: 40x bonus.

Endorphina-slots understøttes

Fantastisk samlet casino

1492 kasinospil

4 egne beviseligt fair spil

FortuneJack anmeldelse

Deltag nu

6. Betcoin.ag Casino

Betcoin.ag Casino logo

1 BTC + 10 gratis spins

Første indbetalingsbonus er 100% op til 1 BTC + 10 gratis spins. Bonussummen er 3 BTC + 12 gratis spins. Satsning: 50x.

Endorphina slots understøttes

Hurtige indbetalinger og udbetalinger

Masser af bordspil

Også live poker

Betcoin.ag anmeldelse

Deltag nu

7. BetChain Casino

BetChain casino logo

1 BTC + 200 gratis spins

Første indbetalingsbonus er 150% op til 1 BTC + 200 gratis spins. Bonussummen er 2 BTC + 200 gratis spins. Ingen depositum bonus: 20 gratis spins. Satsning: 50x.

Endorphina-slots understøttes

2346 kasinospil

210 jackpot-slots

Mange beviseligt fair spil

BetChain anmeldelse

Deltag nu

8. CryptoWild Casino

Cryptowild casino logo

1 BTC + 150 gratis spins

Første indbetalingsbonus er 200% op til 1 BTC + 150 gratis spins. Bonussummen er 4 BTC + 150 gratis spins, indsats: 60x. Ingen depositum bonus: 20 gratis spins med bonuskoden 20FREE, satser 40x.

Endorphina-slots understøttes

Stor 200% eksklusiv bonus

1000+ casinospil

67 video poker spil

CryptoWild anmeldelse

Deltag nu

9. Bitcoin Penguin Casino

Bitcoin Penguin-logo

0,2 BTC + 40 gratis spins

Første indbetalingsbonus er 150% op til 0,2 BTC + 40 gratis spins. Bonussummen er 0,4 BTC + 65 gratis spins. Satsning: 45x.

Endorphina slots understøttes

Erfaren casino grundlagt i 2014

558 casinospil

Bitcoin Penguin anmeldelse

Deltag nu

10. Oshi Casino

Oshi Casino logo

1,25 BTC + 180 gratis spins

Første indbetalingsbonus er 100% op til 1,25 BTC + 180 gratis spins. Bonussummen er 5 BTC + 225 gratis spins. Satsning: 40x.

Endorphina-slots understøttes

Enorm mængde spil

2528 kasinospil

57 jackpot-slots

Oshi Casino anmeldelse

Deltag nu

11. Bitcasino.io

Bitcasino.io logo

1 BTC bonus

Første indbetalingsbonus er 100% op til 1 BTC. Bonussummen er 2 BTC. Satsning: 35x.

Endorphina-slots understøttes

Lynhurtig casino lobby

Indsats med lav bonus (35x)

2270 kasinospil

Bitcasino.io anmeldelse

Deltag nu

Brugeranmeldelser

Her er en oversigt over brugerbedømmelser af Endorphina spilleautomater:

Hvad synes du om Endorphina? Del dine tanker nedenfor i kommentarformularen!

Afsluttende tanker

Dette var vores artikel om Endorphina slots. Du er velkommen til at sende e-mail, skrive en besked via kontaktformularen eller skrive dine kommentarer eller forslag her!

Tak fordi du læste!

Kilder til denne artikel:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map