Booming Games Slots anmeldelse (2021) – Slots med fantastiske funktioner!

Booming Games er en Malta-baseret kasinospiludbyder grundlagt i 2014.

Booming Games har spillicenser fra Malta Gaming Authority (MGA), Isle of Man, Italien og Danmark, og ifølge selskabet skulle mange flere licenser snart komme.

I øjeblikket består spilvalget af 70+ spiltitler. Webstedet Booming Games introducerede 62 slotspil, men i det mindste i BitStarz Casino er der 72 titler. Alligevel en ganske anstændig mængde spilleautomater fra en udbyder.

Hvis du vil se de anbefalede Bitcoin Casinos med Booming Games-slots – Klik her for at rulle ned til listen.

Dette er Colossal Vikings, et nyt spillemaskine fra Booming Games.

Dette er Colossal Vikings, et nyt spillemaskine fra Booming Games.

Booming Games casino spiludbyder logoBrugerbedømmelse af spilleautomater i Booming Games:

Booming Games spilleautomats funktioner

Her er nogle funktioner i spilleautomater til Booming Games:

  • Alle Booming Games-spil er udviklet i HTML5. Dette betyder meget god kompatibilitet for både stationære computere, tablets som iPad og mobile enheder. HTML5 behøver ingen plugins installeret, som gamle Adobe Flash-baserede spil ville have brug for.
  • Alle spil er udviklet internt af Booming Games.
  • Den grafiske kvalitet og spillyd og musik er meget høj kvalitet. Efter min mening nogle af de bedste i branchen. Generelt ser mange spil tegneseriefuldt og livligt ud på en positiv måde.
  • Spillene indlæses meget hurtigt (testet på BitStarz casino).

Mest populære spilleautomater for blomstrende spil

Her er nogle af de mest populære slots til Booming Games, der blev introduceret.

1. Leprechaun’s Lucky Barrel

Leprechaun’s Lucky Barrel er selvfølgelig et tegneseriefarvet spillemaskine med fantasy-tema med en Leprechaun i hovedrollen. Spillet er ganske nyt udgivet i juli 2019.

Leprechaun's Lucky Barrel spillemaskine

Leprechauns Lucky Barrel spillemaskine fra Booming Games ser sådan ud. Pludselig føler jeg, at jeg ville have en halvliter Guinness … sjovt. Prøv at få 3 eller flere scatter-symboler (SC) til tavlen, så udløser du 8 gratis spins.


Grafikken er virkelig tiltalende, og især “pint” -symbolerne får dig til at have en kold pint Guinness foran dig. Musikken er også meget sej og passer til temaet. Folkemusikken med violer og Uilleann-rør giver virkelig en følelse af, at du var i en fantasisk irsk verden.

Interfacet er også gennemtænkt. Du kan klikke på et hvilket som helst af symbolerne, hvis du vil tjekke betalingstabellerne for dette symbol. Så der er ingen grund til at gå til infoskærmen for at kontrollere en lille ting. Også symbolerne er store nok til at gøre spil i tablets og mobile enheder flydende.

Vilde symbol.

Dette meget Guinness-udseende vilde symbol erstatter alle symboler undtagen Scatter-symbolet.

Leprechauns Lucky Barrel-bonusspil

Bonusspillet fra Leprechauns Lucky Barrel var ret svært at få denne gang i mine tests. Du skal samles 3 eller flere scatter-symboler for at aktivere bonusspillet.

I bonusspillet får du 8 gratis spins. Når bonusspillet starter, begynder kabouteren at kaste guldmønter på hjulene. Hvert Scatter-symbol (SC) tilføjer også en mønt mere til rullen.

Leprechauns Lucky Barrel bonusspil

Leprechauns Lucky Barrel-bonusspil starter med, at Leprechaun smider guldmønter til hjulene. Hvis du får i alt 4 mønter, bliver denne rulle til en kæmpe Wild Reel – En pint!

Her fik jeg de 4 guldmønter til det første hjul, og det blev til en kæmpe pint – A Wild Reel. Denne gang fik jeg en ret beskeden 36x gevinst fra bonusspillet (sammenlignet med min indsats). Men hvis du får flere Wild Reels aktiveret, kan dette bonusspil give meget flere gevinster.

Leprechauns Lucky Barrel-bonusspil

I bonusspillet, hvis du får 4 guldmønter til rullen, aktiveres rullen til en kæmpe Wild Reel – En pint!

Samlet set var Leprechauns Lucky Barrel en god overraskelse. Et godt lavet spil med et sjovt bonusspil.

Udgivet spil: Juli 2019

RTP (Return to player): Ukendt

Variant: Høj

Layout: 5 x 3

Væddemålslinjer: 20

Wild Reel Collectors

Hvert landt Scatter-symbol (SC) tilføjer en guldmønt til Wild Reel Collector over det hjul. Prøv at udfylde alle 4 mellemrum på en given samler for at aktivere Locked Wild Reel for de resterende gratis spins. Hvis den er aktiveret, vil du blive tildelt et ekstra gratis spin.

2. Sukker kranier

Sukker kranier er et mexicansk tema slot spil fra Booming Games. Slot er hovedsageligt temaet af den mexicanske ferie Dia de los Muertos, hvilket betyder de dødes dag. Dagen fejres den 1. til 2. hver november.

I Mexico er den De dødes dag bringer familie og venner til at bede og huske venner og familiemedlemmer, der er død. Det understøtter også de døde menneskers åndelige rejse. I mexicansk kultur betragtes døden som en naturlig del af livscyklussen, og det er derfor ikke en dag med tristhed som i den vestlige kultur. Snarere er de dødes dag en festdag, fordi de kære bliver vågen og fejrer sammen med de levende.

Sugar Skulls spillemaskine fra Booming Games

Dette er en mexicansk helligdagsspil med Dia de los Muertos (The Day of the Dead) tema fra Booming Games.

Navnet på spilleautomaten Sukker kranier henviser til de virkelige sukkerskaller, der kan gives som gaver til både de levende og de døde. Også spilleautomatens grafik ser rigtig sej ud, da de ligner meget de mexicanske festlige masker, som folk bærer i løbet af ferien.

Sukker kranier funktioner:

  • Vilde symbol erstatter alle andre symboler undtagen Scatter-symbolet for at udløse Free Spin.
  • 3 Scatter-symboler hvor som helst på spillebrættet for at udløse Bonusspil: 10 store gratis spins.
  • Under større gratis spins vil hjulene kun indeholde Major Skull-symboler og Wilds. Major Skull-symboler er dem med den højeste udbetaling.
  • Tilfældig Fiesta Award – Denne funktion forekommer tilfældigt og kan tildele 10x, 25x eller 100x værdien af ​​den samlede indsats for det vindende spin.

Sukker kranier udbetalingstabel

Her er udbetalingstabellen for spilleautomaten Sugar Skulls.

Sukker kranier slot bonusspil

Du kan udløse Sugar Skulls bonusspillet med 3 eller flere scatter-symboler hvor som helst på brættet.

Sugar Skulls slot bonusspil.

Her udløste jeg bonusspillet i min Sugar Skulls slot test.

I Bonusspil du vil få 10 store gratis spins. Dette betyder, at bestyrelsen kun består af Major Skull Symbols, der giver de større gevinster. Også vilde symboler er inkluderet som i det normale spil.

Sugar Skulls bonusspil.

Bonusspillet ser sådan ud – Hele brættet er fyldt med de højest betalte Major Skull-symboler.

Samlet set Sukker kranier er et ret flot spil. Personligt ville jeg håbe lidt mere handling, da temaet ville give mange muligheder for at gøre det. Baggrundsmusikken får mig til at lyse til at falde i søvn.

Bonusspillet er lidt mere spændende, men det kan også drage fordel af mere specielle ideer. Kun de højt betalende kraniet symboler er selvfølgelig gode, men bonusspillet føles som et normalt spil uden større ændringer i spilmekanikeren.

Prøv alligevel Sugar Skulls og fortæl alle, hvad du synes i kommentarfeltet nedenfor!

Udgivet spil: Oktober 2018

RTP (Return to player): Ukendt

Variant: Lav

Layout: 5 x 3

Væddemålslinjer: 20

3. Booming Circus

Booming Circus er et spilleautomat med cirkustema fra Booming Games. Der er en masse glad cirkusmusik, balloner, løver, bjørne og andre cirkusdyr. Booming Circus slot er baseret på en mere klassisk type af en old-school-cirkus med gammeldags følelse.

Nogle gange a Tilfældig Wild Reel kommer til at spille. En stor klovn fylder derefter hele hjulet som et stort vildt symbol.

Booming Circus fuldhjulet vildt.

The Big Clown er en Full Reel Wild, der nogle gange kommer ind i spillebrættet.

Hvis du vil jage efter Bonusspil i Booming Circus skal du få bogstaverne C-L-O-W-N stavet i hjulene sådan.

Booming Circus bonusspil.

Hvis du får bogstaverne C-L-O-W-N stavet i slotkortet, får du bonusspillet.

Bonusspillet inkluderer 7 gratis spins. Kanonen i toppen af ​​bonusspillet udløser et Full Reel Wild hvert spin. Så den store klovn kommer mindst 7 gange til tavlen.

Booming Circus bonusspil.

Dette er Booming Circus bonusspil med Full Reel Wild symboler, der kommer i spil på hvert gratis spin.

Du kan også få multiplicerende wilds på 2x, 3x eller 5x i basisspillet. Der er dog multiplicerende wilds på 7x og 10x i bonusspillet gratis spins.

Samlet set er Booming Circus ganske sjovt spillemaskine. Hele hjuls store vilde klovne er en god overraskelse, da de vises ret ofte. Også bonusspillet var let at udløse denne gang.

Udgivet spil: Juli 2019

RTP (Return to player): 95,23%

Variant: Høj

Layout: 5 x 3

Væddemålslinjer: 15

Noget gameplay fra Booming Circus spillemaskine fra Booming Games.

Noget gameplay fra Booming Circus spillemaskine fra Booming Games.

4. Vis mig mumien

Vis mig mumien er et gammelt slot-spil med Egypten-tema med klassiske og tegneserieagtige skattejagt- og fantasielementer.

Show Me The Mummy spillemaskine

Noget gameplay af Show Me The Mummy spillemaskine fra Booming Games.

Hvis du får 3 scatter-symboler, udløser du 5 store gratis spins. For 4 Scatter-symboler får du 10 og med 5 Scatter-symboler 20 Major Free Spins.

Under Major Free Spins vil brættet kun indeholde de bedst betalende Major Symboler og Wilds. Fire Reel (wildsymbolet med fuld hjuls) vil også ske under Major Free spins på hjul 1 og 5.

Bonus Game of Show Me The Mummy spillemaskine.

Bonusspillet i Show Me The Mummy består af Fire Reels (Full reel wilds) i hjul 1 og 5. Også bestyrelsen består af kun de bedst betalte Major Symbols.

Mysteriet Wild Reel består af stablede Mystery Multiplier-symboler. Området er fra 2x til 10x multiplikator. Under basisspillet kan dette Mystery Wild Reel vises på ethvert hjul. Under de større gratis spins kan Mystery Wild Reel kun vises på hjul 3.

Udgivet spil: Januar 2019

RTP (Return to player): Ukendt

Variant: Ukendt

Layout: 5 x 3

Væddemålslinjer: 5

5. Barnyard Twister

Ja, endelig et godt gammelt Hillbilly farm slot spil! Barnyard Twister er et helt nyt slotspil udgivet i november 2019 fra Booming Games-udbyderen. Spillet indeholder tegneseriefulde dyrfigurer, gårdsliv og et ikke så almindeligt 5 x 5 spillebræt.

Scatter-symbolet kan kun vises på hjul 3. Et Scatter-symbol på spillet udløser 3 gratis spins, så du får gratis spins sjov oftere end i nogle andre spilleautomater.

Der er også Dobbelt symboler der tæller som 2 forekomster af dette symbol. Så det er lettere at danne store gevinstlinjer med disse dobbelt symboler, fordi de tæller som 2. Så med 5 matchende dobbelt symboler svarer udbetalingen til 10 matchende symboler.

Barnyard Twister fra Booming Games

Dette er Barnyard Twister fra Booming Games. Her kan du se de specielle dobbelte symboler (2 grise) og også Twister-symbolet, der kan udløse Rotator-funktionen.

En særlig funktion er Rotator. 3 specielle Twister-symboler udløser 2 rotationer, 4 udløser 3 rotationer og 5 specielle symboler udløser 4 rotationer.

Dette betyder, at efter regelmæssig gevinst på gevinstlinjen tælles, roterer gameboard 90 grader med uret, og nye gevinst på gevinstlinjer tælles. Dette er funktionen, hvor spilleautomatens navn kommer fra, Barnyard Twister!

Barnyard Twister slot spil bonusspil.

Spilbrættet, der vrider Twister, er i gang!

Udgivet spil: Nov 2019

RTP (Return to player): Ukendt

Variant: Lav

Layout: 5 x 5

Væddemålslinjer: 25

Udbetalingstabel for spilleautomaten Barnyard Twister.

Her er udbetalingstabellen for Barnyard Twister. Bemærk de op til 10x betalingsmænd, der kan forekomme med 5 dobbelte symboler.

6. Miami Nights

Miami Nights er et hot slot spil med 80-tallet Florida spirit og høj klasse jet-set livsstil.

Udgivet spil: Juli 2018

RTP (Return to player): 96,08%

Variant: Ukendt

Layout: 5 x 3

Væddemålslinjer: 20

7. Booming Seven Deluxe

Booming Seven Deluxe er et ganske gammelt skole 3 x 3 frugt slot spil med noget Las Vegas casino følelse.

Udgivet spil: December 2016

RTP (Return to player): 96,55%

Variant: Ukendt

Layout: 3 x 3

Væddemålslinjer: 10

Nye blomstrende spil slots

Her er nogle af de nyeste spilleautomater, der er introduceret.

1. Kolossale vikinger

Kolossale vikinger er en ganske ny tilføjelse til Booming Games spilleautomater, der blev udgivet i august 2019. Som navnet antyder, er der nogle kolossale symboler, der kan arbejde igennem mange hjul. Wild Reels kan være så store som 3 x 3, hvis du er heldig.

Dette er Colossal Vikings, et nyt spillemaskine fra Booming Games.

Dette er Colossal Vikings, et nyt spillemaskine fra Booming Games.

Udgivet spil: August 2019

RTP (Return to player): Ukendt

Variant: Høj

Layout: 5 x 3

Væddemålslinjer: 20

2. Dragon’s Chest

Dragon’s Chest er et 5 x 3 fantasy-hjul fra Booming Games. Funktionerne inkluderer vandrende drager, der er Walking Wilds. Disse Wilds vil gå på tværs af spillebrættet, indtil de når kanten og forsvinder.

Dragon's Chest er et helt nyt dragon-tema fantasy slot spil fra Booming Games.

Dragon’s Chest er et helt nyt dragon-tema fantasy slot spil fra Booming Games.

Hvis du får 3 bonussymboler (gyldne kister), kan du vælge mellem 3 forskellige farvede drageæg. Præmierne kan omfatte kontante præmier eller forskellige beløb af gratis spins.

Bonusspil i Dragon's Chest.

Her udløste jeg bonusspillet med de 3 gyldne kister.

Dragon's Chest bonusspil.

Bonusspillet inkluderer Walking Wilds, der bliver på brættet og bevæger sig et sted efter hvert gratis spin.

Generelt er Dragon’s Chest virkelig højkvalitets fantasy-slotspil. Især bonusspillet var spændende med Walking Wild Dragons på tavlen. Jeg kunne godt lide dette meget!

Udgivet spil: Dec 2019

RTP (Return to player): Ukendt

Variant: Ukendt

Layout: 5 x 3

Væddemålslinjer: 20

3. Snegleløb

Snegleløb er et helt andet 6 x 3 hjuls størrelse tegneserietema Snail Slots spil.

Hvis du får 3 Snail Race-symboler hvor som helst på gameboardet, udløses en Snail Race-funktion. I løbet kører 3 Snails mod hinanden, og afhængigt af hvilken Snail vinder, udbetales en x10, x25 eller x50 multiplikation af det aktuelle betstrin.

Snail Race slot fra Booming Games.

Snail Race er meget interessant spillemaskine med et andet 6 x 3 slot bord.

Der er også Walking Wilds eller Walking Wild multiplikatorer fra x2 eller x3. Disse Walking Wilds starter deres langsomme snegletur til venstre et gitterstykke ad gangen. Når en x2 eller x3 Wild Multiplier rammer slutningen, multiplicerer den aktuelle indsats med den multiplikator.

Snail Race bonusspil.

Dette er Snail Race-bonusspillet, hvor du får enten x10, x25 eller x50 gange bonusstørrelsen som øjeblikkelig gevinst.

Snail Race bonusspil.

Denne gang fik jeg den midterste x25-gevinst fra Snail Race-bonusspillet.

Udgivet spil: Nov 2019

RTP (Return to player): Ukendt

Variant: Medium

Layout: 6 x 3

Væddemålslinjer: 20

4. Witches Wild Brew

Witches Wild Brew er et spil med heksetema med 5 x 4 slotgitter og også en Jackpot-funktion.

Slotfunktionerne inkluderer Et sprængende vildt symbol der kan vises på ethvert hjul og gøre sig selv og op til 8 symboler til et vildt symbol. Den vilde multiplikator værdier er enten 2x, 3x eller 5x.

Scatter-symboler tildeler dig 15 gratis spins, 4 Scatters 20 gratis spins og 5 Scatters en enorm mængde på 25 gratis spins og en Jackpot, der betaler 1500 gange af din indsats!

Witches Wild Brew slot spil fra Booming Games

Dette er det meget skræmmende Witches Wild Brew slot spil. Faktisk turde jeg ikke teste dette spil, fordi jeg var for bange, men måske kan du prøve det!

Witches Wild Brew bonusspil.

Vælg en Raven-bonusfunktion giver dig en mulighed. Hvilken ville du vælge?

Udgivet spil: Okt 2019

RTP (Return to player): Ukendt

Variant: Lav

Layout: 5 x 4

Væddemålslinjer: 25

5. Aztec Palace

Aztec Palace er et ret nyt Aztec-spillemaskine, der blev oprettet i september 2019.

Aztec Palace spilleautomat fra Booming Games.

Aztec Palace spillemaskine ser ud og lyder fantastisk. Den gamle aztekernes følelse er virkelig fordybende!

Funktionerne inkluderer en Bursting Wild-symbol der kan vises på ethvert hjul og gøre sig selv og op til 8 symboler til et vildt symbol.

Hvis du får 3 eller flere bonussymboler, du vil blive udløst a Vælg et kranium funktion med ekstra kontante bonusser.

Aztec Palace slot bonusspil.

Her kan du se Aztec Palace spilleautomats ét bonusspil: Vælg en kraniumfunktion med øjeblikkelige pengepræmier.

Hvis du opnår 3 eller flere scatter-symboler, du vil blive givet gratis spins. Under de gratis spins vil hjulene kun indeholde de højest betalende Major-symboler, Bursting Wilds og bonussymboler.

Aztec Palace slot bonusspil.

Her er de 3 scatter-symboler, som gjorde det muligt for mig 8 gratis spins.

Aztec Palace slot bonusspil.

De gratis spins-runder inkluderer kun større symboler og vilde symboler på spilleautomaten. De største symboler er de mest betalte.

Jeg kunne virkelig godt lide Aztec Palace spillemaskine. Grafikken er fantastisk med slanger der går rundt og sommerfugle flyver rundt. Også musik og atmosfæriske lyde skaber en fantastisk følelse og stemning. Hvis du har ønsket de meget populære slots i Egypten og Pyramid-tema, kan dette Aztec Palace måske også være noget for dig?

Udgivet spil: Sep 2019

RTP (Return to player): Ukendt

Variant: Høj

Layout: 5 x 3

Væddemålslinjer: 20

6. Colossal Fruit Smash

Colossal Fruit Smash er et helt nyt frugt slot spil udgivet i oktober 2019. Hvis du nyder traditionelle frugt slot spil med få ekstra funktioner, kan dette være et spil for dig.

Lander en Colossal Fruit Smash symbol tildeler dig et re-spin. Under et re-spin vil hjul 2-4 kun indeholde 3 x 3 kolossale større symboler og kolossale sprængningssymboler. Dette betyder store frugtsymboler i midterste hjul. Hvis du lander et Wild Reel-symbol på hjul 1 og / eller hjul 5 under et re-spin, omdannes det hjul til et Wild Reel.

Colossal Fruit Smash bonusspil.

En kæmpe jordbær i bonusspillet med Colossal Fruit Smash, der re-spin.

Colossal Fruit Smash slot inkluderer også Det sprængende vilde symbol som er den gyldne jordbær. Det kan gøre sig selv og op til 8 symboler til et vildt symbol. Også en 2. burst kan udløses, hvis flere Bursting Wilds vil ske under den første burst.

Ellers ser spillet godt ud, men især ser frugterne lækre ud. Generelt er udsigterne til grafik, lyde og musik ret grundlæggende, men heller ikke noget er irriterende. Animationerne, grænsefladen og det generelle gameplay på den anden side er på et meget højt niveau. Det er her de høje standarder for Booming Games dukker op. Så godt arbejde!

Udgivet spil: Okt 2019

RTP (Return to player): Ukendt

Variant: Lav

Layout: 5 x 3

Væddemålslinjer: 20

Anbefalede Bitcoin Casinos med Booming Games Support

Disse Bitcoin- og kryptokasinoer har Booming Games-casinospil i deres valg.

CasinoBonusFeaturesGå til webstedet

1. BitStarz Casino

BitStarz logo Japan Level Up Adventure

2 BTC + 180 gratis spins

Første indbetalingsbonus er 152% op til 2 BTC + 180 gratis spins. Bonussummen er 6 BTC + 180 gratis spins. Ingen depositum bonus: 20 gratis spins. Omsætning: 40x bonus.

Booming Games understøttes

Trusted casino siden 2014

2600+ casinospil

Hurtige indbetalinger og udbetalinger

BitStarz anmeldelse

Deltag nu

2. mBit Casino

mBit Casino logo

2 BTC + 100 gratis spins

Første indbetalingsbonus er 150% op til 2 BTC + 100 gratis spins. Bonussummen er 6 BTC + 100 gratis spins. Ingen depositum bonus: 50 gratis spins. Omsætning: 40x bonus.

Booming Games understøttes

Hurtigt og flydende websted

2528 kasinospil

96 jackpot slot spil

mBit Casino anmeldelse

Deltag nu

3. King Billy Casino

King Billy Casino logo

1,5 BTC + 200 gratis spins

Første indbetalingsbonus er 155% op til 1,5 BTC + 200 gratis spins til Wolf Moon Rising. Bonussummen er 5,5 BTC + 200 gratis spins. Omsætning: 30x bonus.

Booming Games understøttes

Eksklusiv bonus: 155%

Lav bonussatsning: 30x

3500+ kasinospil

King Billy anmeldelse

Deltag nu

4. 7Bit Casino

7Bit Casino logo

1,5 BTC + 100 gratis spins

Første indbetalingsbonus er 100% op til 1,5 BTC + 100 gratis spins. Bonussummen er 5 BTC + 100 gratis spins. Satsning: 40x.

Booming Games understøttes

Erfaren casino siden 2014

704 kasinospil

39 jackpot slots

7Bit Casino anmeldelse

Deltag nu

5. BetChain Casino

BetChain casino logo

1 BTC + 200 gratis spins

Første indbetalingsbonus er 150% op til 1 BTC + 200 gratis spins. Bonussummen er 2 BTC + 200 gratis spins. Ingen depositum bonus: 20 gratis spins. Satsning: 50x.

Booming Games understøttes

2346 kasinospil

210 jackpot-slots

Mange beviseligt fair spil

BetChain anmeldelse

Deltag nu

6. CryptoWild Casino

Cryptowild casino logo

1 BTC + 150 gratis spins

Første indbetalingsbonus er 200% op til 1 BTC + 150 gratis spins. Bonussummen er 4 BTC + 150 gratis spins, indsats: 60x. Ingen depositum bonus: 20 gratis spins med bonuskoden 20FREE, satser 40x.

Booming Games understøttes

Stor 200% eksklusiv bonus

1000+ casinospil

67 video poker spil

CryptoWild anmeldelse

Deltag nu

7. Bitcoin Penguin Casino

Bitcoin Penguin-logo

0,2 BTC + 40 gratis spins

Første indbetalingsbonus er 150% op til 0,2 BTC + 40 gratis spins. Bonussummen er 0,4 BTC + 65 gratis spins. Satsning: 45x.

Booming Games understøttes

Erfaren casino grundlagt i 2014

558 casinospil

Bitcoin Penguin anmeldelse

Deltag nu

8. Oshi Casino

Oshi Casino logo

1,25 BTC + 180 gratis spins

Første indbetalingsbonus er 100% op til 1,25 BTC + 180 gratis spins. Bonussummen er 5 BTC + 225 gratis spins. Satsning: 40x.

Booming Games understøttes

Enorm mængde spil

2528 kasinospil

57 jackpot-slots

Oshi Casino anmeldelse

Deltag nu

9. Bitcasino.io

Bitcasino.io logo

1 BTC bonus

Første indbetalingsbonus er 100% op til 1 BTC. Bonussummen er 2 BTC. Satsning: 35x.

Booming Games understøttes

Lynhurtig casino lobby

Indsats med lav bonus (35x)

2270 kasinospil

Bitcasino.io anmeldelse

Deltag nu

10. Mars Casino

Mars Casino logo

1 BTC + 50 gratis spins

Første indbetalingsbonus er 100% op til 1 BTC + 50 gratis spins. Bonussummen er 2 BTC + 50 gratis spins. Satsning: 40x.

Booming Games understøttes

741 kasinospil

16 jackpot-slots

Mars Casino anmeldelse

Deltag nu

Booming Games Brugeranmeldelser

Her er oversigten over brugerbedømmelser af spilleautomater til Booming Games:

Hvordan kan du lide spilleautomater til Booming Games? Del dine tanker nedenfor i kommentarformularen!

Afsluttende tanker

Dette var vores artikel om Booming Games slots. Du er velkommen til at sende e-mail, skrive en besked via kontaktformularen eller skrive dine kommentarer eller forslag her!

Tak fordi du læste!

Kilder til denne artikel:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map