BGaming Slots anmeldelse (2021) – Beviseligt fair spil i høj kvalitet!

Historien om BGaming begyndte i 2012 med navnet Softswiss. Softswiss-spil var kendt for at være rigtig høj kvalitet, og virksomheden var kendt for at bringe det beviselige fairness-koncept til en større udbyder af casinospil. Softswiss stemplede sit spilkoncentnavn til BGaming i 2018, så det er det navn, vi nu kender disse fantastiske spillemaskiner.

BGamings Deep Sea slot

Dette er BGamings Deep Sea-slot med følelse under vandet og mange medusaer. Eller nogle andre udlændinge.

Leverbart fair koncept stammer fra de mindre kryptokurrency kasinoer og terninger. Men generelt betyder det, at spillerne altid kan kontrollere, at spillene køres fair og på den mest tilfældige måde. Denne kontrol har dog brug for lidt viden om matematik eller programmering, men hvis du ikke kan gøre det, kan du stole på, at nogen har kontrolleret retfærdigheden af ​​BGaming-spil.

BGaming har også været meget støttende i forskellige valutaer. Så du kan spille BGaming-spil med almindelige fiat-valutaer og også kryptokurver.

BGaming-logoBGaming slots brugerbedømmelse:

BGaming spilleautomats funktioner

Her er nogle funktioner i BGaming slotspil.

  • Alle spil er af meget høj kvalitet med jævn gameplay, fantastisk grafik og fordybende soundtracks.
  • Alle BGaming-slots kan spilles i kasinoer med kryptokurrency.
  • BGaming-slots er beviseligt retfærdige, så retfærdighed og spillets tilfældighed kan kontrolleres.
  • Nogle spil var ret tunge med CPU- og grafikbelastning, og min testcomputer (Macbook Pro 2017) kørte meget varmt. Dette er en ting, som BGaming kunne forbedre for at gøre spillene lidt mere optimerede.

Nye BGaming Slots

Her er nogle af de nyeste BGaming slotspil.

1. Avalon the Lost Kingdom

Avalon the Lost Kingdom er et super nyt spillemaskine, der vil blive offentliggjort i 27. februar 2020. Dette slotspil kan dog udelukkende spilles på BitStarz Casino allerede nu. Her er den eksklusive anmeldelse af dette fantastiske fantasy slot!

Avalon the Lost Kingdom slot.

Sådan ser spilleautomaten Avalon the Lost Kingdom ud.

Avalon er den mytiske ø Arthurian. Ifølge legenden var øen fuld af vilde æbletræer, vinstokke og kornplanter, og folk boede der i en total idyl. Legender siger, at efter at kong Arthur blev dødeligt såret i en kamp, ​​blev han ført til øen Avalon. Mens han var der, blev kongen helbredt og næret tilbage til helbredet. Denne plads tager dig til at rejse til den flygtige og mytiske placering med feerne og beskytte kong Arthur og hans æbleparadis. Nå må jeg tro det!


Avalon the Lost Kingdom har standarden Vilde symboler og Scatter-symboler. Med 3 Scatters vinder du 10 gratis spins, med 4 får du 12 gratis spins og med de fulde 5 Scatters får du 15 gratis spins.

Under bonusspillet Free Spins kan du også vælge Skæbnesvangre vilde symbol fra 3 tegn: Prince, Morgana eller Meizulina. Karakteren efter eget valg fungerer som et vildt symbol i bonusspinnene.

Avalon the Lost Kingdom bonusspil.

I bonus gratis spins kan du vælge den skæbnesvangre vilde. Karakteren efter eget valg fungerer som et vildt symbol under hele bonusspillet.

Også under bonusspillet, Multiplikator vil variere tilfældigt. Hvis centrifugeringen ender med en gevinst, anvendes multiplikatoren på resultatet, og gevinsten stiger.

Avalon the Lost Kingdom bonusspil.

Mit valg var naturligvis blondinen. I øverste venstre hjørne kan du se den skiftende multiplikator. Hvert spin har en forskellig multiplikator mellem x1 og x7.

Det Excalibur-funktion kan vises under gratis spins også, hvis du er heldig. Excalibur placerer yderligere vilde symboler til spillet, hvilket øger dine mulige gevinster. Så vent på, at sværdet svinger under bonusspinnene.

Avalon the Lost Kingdom Excalibur-funktion.

Dette er Excalibur-funktionen, der foregår. Excalibur-sværdet svinger dig nogle vilde symboler til spillet.

Avalon the Lost Kingdom Excalibur-funktion.

Excalibur-funktionen er ikke nødvendig på hvert bonusspil. I mine tests ramte jeg denne funktion først i det tredje bonusspil.

Samlet set er Avalon the Lost Kingdom ret sejt spillemaskine. Det grundlæggende spil er ret standard, men bonusspillet er ret interessant med et valg, du kan tage til Wild-symbolerne. Det kan også være spændende at vente på Excalibur-funktionen.

Det overordnede gameplay, grafik og lyd er i topklasse. Måske kan nogle spillebrættet (som er ret standard 5 x 3) have nogle flere innovationer i BGaming-spil, da mange deler det samme layout. Standardspelet kunne også have flere gimmicks og funktioner end standard Wilds og Scatters. Men under alle omstændigheder er dette spil en meget god tilføjelse til BGaming slots lineup!

Udgivet spil: 27. februar 2020 (Men spillet kan udelukkende spilles på BitStarz allerede nu)

RTP (Return to player): 95%

Variant: Ukendt

Layout: 5 x 3

Væddemålslinjer: 20

2. Deep Sea

BGaming’s Dyb hav er et helt nyt slotspil med dybhavs-tema (undskyld ordspillet), der blev offentliggjort i januar 2020. Følelsen af ​​at være under vand er virkelig fordybende med de seje animationer og flydende medusaer og andre glødende undervands ting. Slotkortet er ganske grundlæggende 5 x 3. Soundtracket er virkelig beroligende og passer temaet som en handske.

BGamings Deep Sea slot

Dette er BGamings Deep Sea-slot med følelse under vandet og mange medusaer. Eller nogle andre udlændinge.

Af en eller anden grund begyndte min ret kraftfulde test-bærbare computer (Macbook Pro 2017) at køre meget varm under testningen af ​​Deep Sea. Dette er ikke sket før, så Deep Sea er sandsynligvis meget krævende for computerens CPU eller grafikkort. Men dette er sandsynligvis bare dårlig optimering fra BGaming, da dette ikke engang er et hårdt kerne 3D-spil med komplicerede visuelle effekter. Dette er stort set bare et spillemaskine med flot grafik.

Deep Sea har mange velkendte slot symboler. Der er den Vilde symbol der erstatter andre symboler i spillet. Hvis du samles Scatter-symboler, du får gratis spins. Three Scatters giver dig 10 gratis spins, med 4 Scatters får du 12 og med 5 Scatters 15 gratis spins.

Deep Sea slot gratis spins

Gratis spins udløst med 3 scatter-symboler!

I Gratis spins bonusspil der er en interessant fangst: hvis du får 3 bonusspredere (Fiskesymbol) under de gratis spins, vil du udløse tilfældigt fald på 10 vilde symboler på hjulene! Dette skal give dig nogle ekstra gevinster. Du skal bare indsamle bonusspredere, så de ikke behøver at vises samtidig på hjulene.

Bonusspillet får dig dybere under vandet, og farverne og soundtracket ændres lidt.

Deep Sea slot bonusspil

Dette er Free Spins bonusspil på Deep Sea slot. Bemærk fiskesymbolet i øverste venstre hjørne. Hvis du samler 3 af disse (ikke behøver at vises på samme tid), udløser du 10 vilde symboler, der tilfældigt knyttes til hjulene. Dette kan ske mange gange i løbet af bonusrunden.

Samlet set er Deep Sea ganske standard, godt lavet spillemaskine med alt rigtigt bonusspil. For mig personligt vil jeg gerne have mere komplicerede bonusspil eller et andet interessant element i spillet. Deep Sea lod mig kede mig lidt. Men det betyder ikke, at det ikke fungerer for dig, så prøv at se, hvad du kan lide!

Jeg fandt, at afkastet til spiller% var 94% fra en internetkilde (ikke BGaming). Så hvis det er sandt, føles 94% for mig lidt lavt for mig. Normalt skal RTP-procenterne mindst være omkring 96%.

Udgivet spil: Januar 2020

RTP (Return to player): 94%

Variant: Medium

Layout: 5 x 3

Væddemålslinjer: 15

3. Spin og stave

Spin og stave er et tegneserieagtig slot-spil med troldtema udgivet i oktober 2019. Jeg fik også nogle Halloween-vibes fra dette slot, selvom det ikke nævnes direkte i spillet. Måske var det græskar.

Ligesom Deep Sea synes dette spil også at være ret ressourcekrævende spillemaskine, da min Macbook Pro kørte meget varmt under spillet. Her er der behov for en vis optimering!

Spin and Spell slot fra BGaming

Dette er det uhyggelige Spin and Spell slot-spil fra BGaming.

Spilleautomaten indeholder Wild-symboler og Scatter-symboler. Hvis du får 3 eller flere scatter-symboler, du udløser bonusspins.

Spin and Spell bonusspil.

Her udløses bonusspil!

I bonusspillet er der få interessante funktioner. The Expanding Wild hedder The Vamp. Denne funktion udløses altid, når et vildt-symbol vises på hjulene. Alle symboler på hjulene erstattes med det store udvidende vilde symbol.

Spin and Spell bonusspil.

Dette er bonusspillet Spin and Spell med udvidende vilde symboler kaldet The Vamp. Alle Wild-symboler udvides til fulde hjul, hvilket gør dette bonusspil ret spændende!

Udgivet spil: Oktober 2019

RTP (Return to player): 95,8%

Variant: Ukendt

Layout: 5 x 3

Væddemålslinjer: 20

Mest populære BGaming spilleautomater

Her er nogle af de mest populære BGaming-slots introduceret.

1. Platinum Lightning Deluxe

BGaming’s Platinum Lightning Deluxe er et spillemaskine med et antikgræsk tema fyldt med forskellige guder og minotaurer fra mytologierne. Slotgrafikken og især baggrundsmusikken er virkelig (stereotyp) græsk. Du elsker sandsynligvis enten det eller hader det, men det er mange gange tilfældet i mange populære ting som denne slot.

Men efter min mening passer måske en episk kampstil-musik til dette slot bedre end baggrundsmusik Onkel Giorgios græske restaurant? Spørgsmål om smag selvfølgelig.

Platinum Lightning Deluxe fra BGaming.

Dette er BGamings klassiske spillemaskine Platinum Lightning Deluxe.

Gameplayet kører ellers problemfrit, men der er ingen hurtig spin-mulighed, hvis du vil have mere hurtigere handling. Slotkortet er lavet af 5 x 3 gitter som i mange BGaming slots.

Slotens funktioner inkluderer Vilde symboler der erstatter ethvert symbol undtagen Scatter. Poseidon er scatter-symbolet. Gevinster for scatter føjes til aktive gevinstlinjer, der er ingen specielle funktioner eller bonusspil i Scatters.

To bonussymboler på hjul 1 og 5 udløses 10 bonus gratis spins. Under bonusfri spins er hjulene 1 og 5 kun sammensat af Wild-symboler.

Bonusspil af Platinum Lightning Deluxe.

Dette er bonusspillet med Platinum Lightning Deluxe med de faste Wild-hjul på hjul 1 og 5.

Alt i alt viser alderen her en smule i grafik, animation og vindende effekter, da den originale Platinum Lightning blev frigivet tilbage i 2015. Spilleautomaten føles undertiden lidt forældet og gammel.

Slots har udviklet sig meget i løbet af de fem år. Stadig Platinum Lightning Deluxe giver gode handlinger, og især bonusspillet er ret sjovt med de vilde fulde hjul. Gå og prøv, om den græske mytologi fungerer for dig!

Udgivet spil: April 2018

RTP (Return to player): 96,29%

Variant: Standard til høj

Layout: 5 x 3

Væddemålslinjer: 1 – 25

2. Pyramidernes bog

Pyramidernes Bog er et slot-spil med Egypten-tema med mange Tutankhamon-ansigter, Anhk-symboler og egyptiske katte. Baggrundsmusikken og atmosfæren udgøres af rytmisk trommemusik, sandsynligvis Tablas eller andre egyptiske percussioninstrumenter. Den generelle følelse fungerer godt, ingen problemer i dette område.

Book of Pyramids BGaming

Dette er det gamle klassiske spillemaskine Book of Pyramids fra BGaming.

Scarab er et specielt symbol. Scarab erstatter ethvert symbol, så det er Wild-symbolet i spillet. Scarab er også Scatter-symbolet. Hvis du er heldig og får 3, 4 eller 5 Scarabs hvor som helst på spilleautomaten, får du henholdsvis 11, 22 eller 33 gratis spins.

Bonusspillet har ikke nogen specielle elementer, så gratis spins er bare … gratis spins. Men beløbene udgør, at lidt, 22 eller endda 33 gratis spins er meget!

PS. Hvis du ikke vidste, hvad en skarabæ er, er den en stor møgbille i det østlige Middelhavsområde, og den blev betragtet som hellig i det gamle Egypten. Jeg var nødt til at kontrollere dette, da jeg ikke vidste det.

Så spillmekanikeren er ret enkel. Scarab-symboler er dem, der skal jages! Scarab er også det bedst betalende symbol, så sandsynligvis er dette Scarab-symbol det ultimative symbol på alle spilleautomater?

Book of Pyramids slot bonusspil.

Sådan får du bonusspillet. Tre Scarab-symboler gav mig 11 gratis spins denne gang.

Spilbrættet udgøres af et ganske grundlæggende 5 x 3 bord. Gameplay fungerer ellers flydende, men der er ingen hurtig spin-mulighed. Book of Pyramids ser ud til at være noget af et klassisk spillemaskine, men efter min mening viser alderen her.

Spilmekanikeren kunne være mere interessant med mere komplicerede symboler eller bonusspil. Effekterne er heller ikke opdaterede. Men alt fungerer, og især RTP (Return to player) -procenten er meget god med 97,13%. Så selv i 2020 er Pyramidernes Bog ikke et dårligt valg.

Udgivet spil: Januar 2015

RTP (Return to player): 97,13%

Variant: Medium

Layout: 5 x 3

Væddemålslinjer: 1 – 9

3. Lucky Lady’s Clover

Lucky Lady’s Clover er et spillemaskine med fantasy-tema med feer, kløver og regnbuer. Spillet blev udgivet i december 2015.

Lucky Lady's Clover slot fra BGaming.

Dette er Lucky Lady’s Clover spillemaskine fra BGaming.

Vilde symbol er Lucky Lady. Wild erstatter ethvert symbol i en linje (men ikke Scatter) og fordobler en linjes vinderkombination. Også Wild-symbolet betaler af sig selv og er det højest betalende symbol. Hvis du får 5 x Wilds, får du en multiplikator på x 10.000.

Der er også en Scatter-symbol som er den grønne hat. Hvis du rammer 3, 4 eller 5 Scatters på en hvilken som helst del af hjulene, udløser du en Bonusspil med 15 gratis spins. Alle gevinster fra gratis spins tredobles!

Lucky Lady's Clover slot fra BGaming.

Sådan rammer du bonusspillet på 15 gratis spins. Du skal ramme 3 eller flere grønne hatte, som er scatter-symbolet.

Lucky Lady's Clover slot bonusspil.

Under bonusspillet på 15 gratis spins afsløres hjulene bagfra i en kløverskov.

Spilbrættet består af et ret standard 5 x 3 gitter til BGaming spil. Spilgrafikken er ok, men lydene var virkelig grundlæggende, og jeg får ikke musikken til at fungere. Så den generelle fornemmelse af dette spilleautomat var lidt keder sig.

Udgivet spil: December 2015

RTP (Return to player): 97,31%

Variant: Medium

Layout: 5 x 3

Væddemålslinjer: 1 – 9

Anbefalede Bitcoin Casinos med BGaming Slots

Disse Bitcoin- og kryptokasinoer har BGaming-casinospil i deres valg.

CasinoBonusFeaturesGå til webstedet

1. BitStarz Casino

BitStarz logo Japan Level Up Adventure

2 BTC + 180 gratis spins

Første indbetalingsbonus er 152% op til 2 BTC + 180 gratis spins. Bonussummen er 6 BTC + 180 gratis spins. Ingen depositum bonus: 20 gratis spins. Omsætning: 40x bonus.

BGaming-slots understøttes

Pålideligt casino siden 2014

2600+ casinospil

Hurtige indbetalinger og udbetalinger

BitStarz anmeldelse

Deltag nu

2. mBit Casino

mBit Casino logo

2 BTC + 100 gratis spins

Første indbetalingsbonus er 150% op til 2 BTC + 100 gratis spins. Bonussummen er 6 BTC + 100 gratis spins. Ingen depositum bonus: 50 gratis spins. Omsætning: 40x bonus.

BGaming-slots understøttes

Hurtigt og flydende websted

2528 kasinospil

96 jackpot slot spil

mBit Casino anmeldelse

Deltag nu

3. King Billy Casino

King Billy Casino logo

1,5 BTC + 200 gratis spins

Første indbetalingsbonus er 155% op til 1,5 BTC + 200 gratis spins til Wolf Moon Rising. Bonussummen er 5,5 BTC + 200 gratis spins. Omsætning: 30x bonus.

BGaming-slots understøttes

Eksklusiv bonus: 155%

Lav bonussatsning: 30x

3500+ kasinospil

King Billy anmeldelse

Deltag nu

4. FortuneJack Casino

FortuneJack casino logo

1,5 BTC + 250 gratis spins

Første indbetalingsbonus er 110% op til 1,5 BTC + 250 gratis spins. Bonussummen er 5 BTC + 250 gratis spins. Ingen depositum bonus: 25 gratis spins. Omsætning: 40x bonus.

BGaming-slots understøttes

Fantastisk samlet casino

1492 kasinospil

4 egne beviseligt fair spil

FortuneJack anmeldelse

Deltag nu

5. 7Bit Casino

7Bit Casino logo

1,5 BTC + 100 gratis spins

Første indbetalingsbonus er 100% op til 1,5 BTC + 100 gratis spins. Bonussummen er 5 BTC + 100 gratis spins. Satsning: 40x.

BGaming-slots understøttes

Erfaren casino siden 2014

704 kasinospil

39 jackpot slots

7Bit Casino anmeldelse

Deltag nu

6. BetChain Casino

BetChain casino logo

1 BTC + 200 gratis spins

Første indbetalingsbonus er 150% op til 1 BTC + 200 gratis spins. Bonussummen er 2 BTC + 200 gratis spins. Ingen depositum bonus: 20 gratis spins. Satsning: 50x.

BGaming-slots understøttes

2346 kasinospil

210 jackpot-slots

Mange beviseligt fair spil

BetChain anmeldelse

Deltag nu

7. CryptoWild Casino

Cryptowild casino logo

1 BTC + 150 gratis spins

Første indbetalingsbonus er 200% op til 1 BTC + 150 gratis spins. Bonussummen er 4 BTC + 150 gratis spins, indsats: 60x. Ingen depositum bonus: 20 gratis spins med bonuskoden 20FREE, satser 40x.

BGaming-slots understøttes

Stor 200% eksklusiv bonus

1000+ casinospil

67 video poker spil

CryptoWild anmeldelse

Deltag nu

8. Bitcoin Penguin Casino

Bitcoin Penguin-logo

0,2 BTC + 40 gratis spins

Første indbetalingsbonus er 150% op til 0,2 BTC + 40 gratis spins. Bonussummen er 0,4 BTC + 65 gratis spins. Satsning: 45x.

BGaming-slots understøttes

Erfaren casino grundlagt i 2014

558 casinospil

Bitcoin Penguin anmeldelse

Deltag nu

9. Oshi Casino

Oshi Casino logo

1,25 BTC + 180 gratis spins

Første indbetalingsbonus er 100% op til 1,25 BTC + 180 gratis spins. Bonussummen er 5 BTC + 225 gratis spins. Satsning: 40x.

BGaming-slots understøttes

Enorm mængde spil

2528 kasinospil

57 jackpot-slots

Oshi Casino anmeldelse

Deltag nu

10. Mars Casino

Mars Casino logo

1 BTC + 50 gratis spins

Første indbetalingsbonus er 100% op til 1 BTC + 50 gratis spins. Bonussummen er 2 BTC + 50 gratis spins. Satsning: 40x.

BGaming-slots understøttes

741 kasinospil

16 jackpot-slots

Mars Casino anmeldelse

Deltag nu

BGaming Slots Brugeranmeldelser

Her er oversigten over brugerbedømmelser af BGaming-spil:

Hvordan kan du lide BGaming slotspil? Del dine tanker nedenfor i kommentarformularen!

Afsluttende tanker

Dette var vores artikel om slots fra BGaming-spiludbydere. Du er velkommen til at sende e-mail, skrive en besked via kontaktformularen eller skrive dine kommentarer eller forslag her!

Tak fordi du læste!

Kilder til denne artikel:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map