Darb Finance Review – kunnianhimoinen kryptosijoitusekosysteemi

Kryptovaluutateollisuus on saavuttanut valtavia saavutuksia viimeisten kymmenen vuoden aikana. Siitä huolimatta on edelleen liian monimutkaista sijoittaa miljoonille ihmisille siellä. Se on myös täynnä turvallisuusesteitä, jotka estävät monia instituutioita ottamasta sitä vakavasti.

Onneksi kaikki nämä ongelmat saattavat pian loppua, jos blockchain-käynnistys Darb Finance onnistuu tehtävässään yksinkertaistaa salauksen sijoitusprosessia kaikille. Yhtiö on jo yksilöinyt salausalaa vaivaavat pääkohteet seuraavasti:

 • Huonosti suunniteltu salausvaihto
 • Tehoton asiakastuki kauppiaille
 • Huono verkkoturva
 • Liian suuret krypto-lompakot
 • Lompakot eivät ole yhteensopivia useiden kolikoiden kanssa
 • Jyrkät oppimiskäyrät useimmilla salausprojekteilla
 • Rajoitettu kielituki

Darb Finance – yhden luukun ratkaisu salausinvestointeihin

Darb on kattava ekosysteemi kaikkeen krypto-valuuttojen kanssa. Siinä on altcoin-kaupankäyntialusta, moniketjuinen lompakko ja tunnus, jonka kautta sijoittajat voivat ansaita passiivisia tuloja. Se esittelee myös käynnistysalustan, jossa tulevat salausprojektit voivat mainostaa palveluitaan.

Monista palveluista huolimatta Darb Finance näkee itsensä porttina blockchain-maailmaan. Se keskittää palvelunsa yksinkertaistamaan koko blockchain-sijoitusprosessia. Se aikoo myös käsitellä tärkeitä kysymyksiä, kuten turvallisuus, skaalautumattomuuden puute, hitaat nopeudet ja käyttökelvottomat verkkoliitännät.

Osoittaakseen sitoutumisensa Darb Finance käyttää nopeaa tilausten sovitusmoottoria, joka pystyy käsittelemään 3,7 miljoonaa tilausta sekunnissa. Se tekee siitä yhden nopeimmista kaupankäynnin moottoreista, nopeammin kuin MasterCard, Visa ja useimmat salausvaihdot.

Darb on myös turvallinen alusta. Sen lisäksi, että se on rakennettu käyttäen uusinta tietoturvastandardia, se myös auditoidaan ja testataan säännöllisesti haavoittuvuuksien varalta. Varmistaaksesi, että sijoittajat pysyvät turvassa, verkon avulla voit suojata tietosi ja salauksesi joukon yksityisyysasetuksia. Nämä sisältävät:

 • Kahden tekijän todennus
 • Sähköpostivarmistus
 • Salasanat
 • Tietokalastelun torjuntakoodit
 • Yhden selaimen sisäänkirjautuminen
 • Muista turvalliset IP-osoitteet

DARB Finance Whitepaper

Mikään blockchain-projekti ei ole koskaan valmis ilman yksityiskohtaista julkaisua, joka tiivistää sen palvelut. Darb Finance tarjoaa tarkan 29-sivuisen valkolomakkeen, joka tarjoaa taustatietoa projektin tekijöistä, projektin tavoitteista ja siitä, miten ne saavutetaan.

Valkoisessa kirjassa Darbia kuvataan “ammattimaiseksi alustaksi, joka on portti blockchain-maailmaan ihmisille ympäri maailmaa”. Kuvaillaan Darbin kohderyhmää jokaiseksi salauksesta kiinnostuneeksi. Tämä tarkoittaa, että se ei rajoita markkinointitoimiaan pelkästään blockchain-tajuille sijoittajille.

Tarkemmin sanottuna verkon palveluista, nämä ovat joitain palveluista, jotka on esitetty sen valkoisessa paperissa:

 • Käynnissä oleva salaus- ja FIAT-pörssi
 • Kaiken kattava lompakko altcoineille ja IEO / ICO-rahakkeille
 • Salkunhallinta-alusta
 • FIAT salauspäätteeseen auttaakseen ensimmäisiä sijoittajia pääsemään alukseen salauksen kanssa vaivattomasti
 • Sosiaalisen kaupan tilit aloittelijoille
 • Mediakanava päivitetään säännöllisesti salausuutisilla ja sosioekonomisilla trendeillä

Tietysti joitain yllä korostetuista palveluista tarjoavat monet muut yritykset siellä. Darb Finance erottuu tarjoamalla asiakkailleen seuraavat edut:

 • Mahdollisuus tallettaa ja nostaa joko FIAT-käteistä tai salausta
 • IEO-käynnistysalusta tulevien salausprojektien mainostamiseksi
 • Monikielinen tuki tavoittaa maailma tehokkaammin
 • Vaikuttavan alhaiset kaupankäyntimaksut: 0,05% markkinatakaajille ja 0,15% ostajille
 • Säännelty ja lisensoitu tarjoamaan mielenrauhaa kauppiaille
 • Darb IEO -merkki sijoitusomaisuutena
 • Kaupan todistus
 • Kumppaniohjelma, jonka avulla asiakkaat voivat ansaita rahaa viittaamalla ystäviinsä

Darb Finance -tiimi

DARB koostuu 12 tiimin jäsenestä ja kourallisesta kumppanista ja neuvonantajasta. Yritys väittää, että sen ammattilaiset ovat perhe, joka paitsi työskentelee yhdessä myös pitää yhteyttä koko ajan. Alla ovat merkittävimmät jäsenet ja neuvonantajat:

Hubert Krawczyk-(TOIMITUSJOHTAJA). Hubert on kotoisin projektinhallinnan taustasta, mutta hänellä on myös koulutusta teknisiin ja liiketoiminta-analyyseihin. Hän on ollut mukana monissa salausprojekteissa, mukaan lukien ensimmäinen puolalainen tietojenkäsittelyyritys.

Lukas Miller– (CTO). Miller on täyden palvelun verkkokehittäjä ja liiketoimintajärjestelmäanalyytikko, joka valvoo kaikkia Darbin teknisiä projekteja. Hän on aiemmin julkaissut verkkopohjaisia ​​sovelluksia, joten hänellä on tarvittava asiantuntemus, jonka avulla Darb-insinööri voi luoda vakaita alustoja.

Szymon Kot— (markkinointijohtaja). Johdettuaan useita muita yrityksiä markkinoinnin menestykseen, Kotilla on tarvittavat tiedot ja kokemukset, jotta Darb voidaan tunnistaa maailmalle. Hän on myös toiminut projektipäällikkönä liiketoiminnan kehittämisen asiantuntijana TV-sarjassa.

Piotr Galka-(Lakimies). Piotr on Darbin johtava oikeudellinen neuvonantaja yrityssääntelyn, investointien, perustamisen ja salausvaluuttapalvelujen toiminnassa. Hän on loistava lisä yrityksen tiimiin nyt, kun se tarjoaa laajan luettelon palveluista.

Maltan rahoituspalveluviranomainen (MFSA) – MFSA on tunnettu sääntelijä Euroopassa. Se säätelee DARB: n rahoituspalveluita sen varmistamiseksi, että se pysyy ammattimaisena, ja noudattaa tiukkoja talouden ja tiedonhallinnan ohjeita.

Liiketoimintamalli: DARB-rahakkeet

Darb-tunnus on valuutta, joka yhdistää koko Darb Finance -ekosysteemin. Se on suunniteltu ERC23-apuohjelman tunnukseksi. Sitä voidaan käyttää perusvaluuttana Darb-pörssissä. Sijoittajat voivat myös ostaa ja myydä sen sijoituksena tai käydä kauppaa Darbissa ja saada sen palkkiona.

Koska hän on ERC23-merkki, Darbilla on pääsy Ethereumin älykkäisiin sopimuksiin. Verkko käyttää näitä sopimuksia määrittääkseen, kuinka monta merkkiä antaa sekä markkinatakaajille että ostajille. Valmistajat saavat 65% tarjotuista rahakkeista, kun taas pelaajat saavat loput 35%.

Valmistautuessaan markkinoiden inflaatioon Darb sanoo, että se ei aina jaa samaa osaa rahakkeista kauppiaille. Sen sijaan se jakaa tunnukset vaiheittain jaettuna prosentteihin, kun ihmiset kaivavat rahakkeita. Ensimmäisten 10%: n avulla yhtiö jakaa 35% päivittäisistä tuloistaan ​​kauppiaille. Sen jälkeen se nousee 40%: iin, 45%: iin ja 50%: iin rahakkeidensa louhinnan viimeisissä vaiheissa.

Silti DARB-tunnuksilla he suorittavat useita hyödyllisiä palveluita. Niitä käytetään:

 • Tulojen jakaminen: tämä on tunnuksen ensisijainen tarkoitus. Niitä käytetään päivittäisten kauppiaiden palkitsemiseen.
 • Etuoikeus osallistua kyselyihin: Darb suorittaa kyselyjä säännöllisesti saadakseen ehdotuksia ja ideoita kauppiailta. Kuitenkin vain ne, joilla on Darb-tunnuksia, voivat osallistua näihin kyselyihin.
 • Liity neuvottelukuntaan: Jos ostat tarpeeksi rahakkeita Darbin 50 parhaan sijoittajan joukkoon, saat paikan yrityksen neuvottelukunnassa. Sitten voit jakaa ehdotuksia yrityksen parantamiseksi kuukaudeksi.
 • Ensisijainen asiakastuki ja KYC-vahvistus: tunnusten haltijat saavat erityistä asiakastukea ja heidän KYC-vahvistuksensa priorisoidaan. Tämän on tarkoitus kannustaa enemmän ihmisiä ostamaan Darb-tunnuksia.
 • Oikeus ansaita kopiokaupasta: Jos ostat DARB-rahakkeita, voit oppia parhailta kauppiailta ja jopa kopioida heidän liikkeensa.

Kaupankäyntimaksut

DARB-rahoitus ei peri maksuja talletuksista. Kaupankäynnin osalta yhtiö mukauttaa maksunsa kuukausittaisen kaupankäyntimäärän mukaan. Sinänsä voit tehdä kauppaa 0,05%: n maksulla tässä kuussa ja 0,015%: lla ensi kuussa. Alla on yhteenveto maksuista.

Taso Määrä (BTC) Luoja (%) Takaaja (%)
Kenraali <100 0,05 0,2
VIP I 100-500 0,045 0,2
VIP II 501-4499 0,04 0,15
VIP III 4500-9999 0,035 0,14
VIP IV 10K-19 999 0,03 0.12
VIP V 20K-39,999 0,035 0,1
VIP VI 40K-79999 0,020 0,08
VIP VII 80K-149,999 0,015 0,06
VIP VIII 150 kt- 0,01 0,04

Nostoista maksu ja vähimmäisnostoraja vaihtelevat salauksista. Esimerkiksi Bitcoin houkuttelee 0,001BTC: n latausta ja 0,002BTC: n rajaa. Voit nostaa vähintään yhden DARB-tunnuksen, 0,02 ETH: n ja yhden XRP: n. Jos valitset Fiat-käteisen, voit nostaa vain 5 tai 1 dollaria ilmaiseksi.

Yhteisön hyväksyminen

DARB finance arvostaa sosiaalisen median verkostoja ja sillä on tilejä kaikilla suosituilla alustoilla. Yhtiöllä on yli 5000 Instagram-seuraajaa, joka on parhaiten menestyvä sosiaalisen median tili. Verkoston tiimi on aktiivinen myös Twitterissä, Facebookissa, Mediumissa ja Redditissä.

Huomautus sijoittajille

DARB Finance on kunnianhimoinen projekti. Mutta kuten sanotaan, kunnianhimo on korvaamaton. Jos DARB-tiimi työskentelee kovasti saadakseen erinomaisen kaupankäyntialustan, turvallisen lompakon ja pysyttäen uskollisena lupauksilleen – se voi varmasti lentää kuuhun ja takaisin.

Yritys tarjoaa laajan luettelon palveluista. Mutta mikä tärkeintä, se on päättänyt tarjota yhdyskäytävän ihmisille, jotka investoivat salaukseen nopeasti ja vaivattomasti. Jos se saavutetaan, Darb Finance voi saada uskomattoman suuren fanikunnan ympäri maailmaa.

Sen kaupankäyntimaksut ovat naurettavan alhaiset, mikä tarkoittaa, että kauppiailla on syytä käydä kauppaa alustalla. Se palkitsee myös markkinatakaajia ja ottajia, antaen heille mahdollisuuden ansaita rahaa ostamalla tai myymällä salausta. Lisäksi Darb Finance -tiimi on lämmin ja valmiina auttamaan kauppiaita ympäri vuorokauden ympäri vuorokauden, mikä voi viedä paljon tekemällä kaikki tuntemaan olonsa tervetulleiksi verkostoon.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me