Bankera-lainat: paras laina-alusta salauksen omistajille?

Salauslainojen löytäminen on pelottava tehtävä. Ensinnäkin, sinun on huolehdittava siitä, ettet huijaa. Jos löydät laillisen velkojan, saatat joutua tyytymään hyväksikäyttäjiin. Mutta näin ei ole Bankera-lainat, nopeasti kasvava luotonanto salauksen omistajille.

Yleiskatsaus

Bankera Lainat on kehittänyt sama tiimi Bankeran ja SpectroCoin yli 6 vuoden kokemus fintech- ja kryptomarkkinoista. Huolimatta siitä, että alalla on muita toimijoita, jotka tarjoavat vastaavia palveluja, yritys on tehnyt itselleen nimen matalien korkojen ja lainan saamisen helppouden vuoksi sekä yksityishenkilöille että yrityksille kaikkialla maailmassa.

Suurin ero on, että Bankera-lainat ovat rahoitusvaihtoehto kryptovaluutan omistajille, jotka tarvitsevat rahoitusta eivätkä halua likvidoida omistustaan. Lainasummasta riippuen Bankeran tarjoamat lainat voidaan ryhmitellä kolmeen luokkaan:

  • Mikro
  • Vakio
  • Suuri

Mikrolainat

Kuten nimestä voi päätellä, mikrolainat ovat alhaisin luokka saatavan lainamäärän suhteen ja vaihtelevat 25 eurosta 1000 euroon. Lainaa hakiessaan asiakkaiden on valittava tarpeidensa mukaan kolme saatavana olevaa lainapakettia.

Kolme Bankera Lainan tarjoamaa pakettia ovat: alhaisimmat, suosituimmat ja Max LTV. Näiden pakettien on tarkoitus helpottaa asiakkaiden ymmärrystä lainatuista koroista ja hyväksytyistä vakuusvaluutoista.

Asiakkaat voivat valita kolmesta paketista tarvitsemansa lainamäärän ja Lainalompakossa olevan vakuuden määrän mukaan. Laina-arvo-suhde (LTV) vaihtelee 25 prosentista peräti 75 prosenttiin (yksi markkinoiden korkeimmista). Korot riippuvat tietysti valitusta paketista. Pienimmällä korolla on matalin LTV-paketti ja korkein Max LTV -paketilla.

Mikrolainaa haettaessa voidaan käyttää useita kryptovaluuttoja vakuudeksi. Ne sisältävät (BTC), eetterin (ETH), NEM (XEM) ja Dashin (DASH). 

Tavallinen laina

Tämä luokka tarjoaa lainoja, jotka vaihtelevat 1000 eurosta enintään 5000 euroon. LTV ja korot riippuvat jälleen asiakkaan valitsemasta lainapaketista. Jos asiakas kuitenkin valitsee suosituimman tai Max LTV: n lainapakettivaihtoehtonaan, hyväksytyt vakuusvaluutat rajoitetaan vain Bitcoiniin ja Etheriin.

Suuri laina

Suurlainaluokan lainat vaihtelevat 5000 eurosta enintään miljoonaan euroon. Laina on avoin sekä yksityishenkilöille että yritysorganisaatioille, ja lainan saamisen ehdot ovat samat kuin muiden luokkien.

Lainojen hankkiminen Bankera Lainoista

Salausvakuudellisen lainan saaminen Bankera Loansille on melko yksinkertaista. Noudata seuraavia ohjeita:

Vaihe 1. 

Aloita rekisteröitymällä, jotta voit luoda Bankera Lainat -tilin. Koko prosessi vie vain noin minuutin.

Vaihe 2.

Kun olet kirjautunut sisään, sinun on ladattava Bankera Lainan lompakkoosi salausvaluutta, jota käytät vakuudeksi. Kun olet tallettanut salaukset lompakkoosi, sinut ohjataan kehotteilla sinne, missä sinulle tarjotaan käytettävissä oleva lainasumma.

Vaihe 3.

Ennen kuin lainasi hyväksytään, sinun on valittava sinulle parhaiten sopiva lainapaketti. Kuten aiemmin keskusteltiin, paketit on jaoteltu alhaisimpiin, suosituimpiin ja Max LTV-luokkiin. Sitten sinun on valittava haluamasi nostosumma ja valuutta. Bankera-lainat tarjoavat sekä fiat- että krypto-nostovaihtoehtoja, mukaan lukien euro (EUR), Tether (USDT), Bitcoin (BTC), Ether (ETH), NEM (XEM), Dash (DASH) ja Bankeran oma kryptovaluutta – Banker-tunnus (BNK). 

Sinun on myös valittava lainan takaisinmaksuaika, joka voi olla joko lyhyt- tai pitkäaikainen valinnastasi riippuen. Kiinteää lainojen takaisinmaksuaikataulua ei ole, joten lainat voidaan maksaa takaisin ennen lainojen erääntymispäivää. Kummassakin tapauksessa enimmäisaika ei saisi ylittää 24 kuukautta. Bankera Lainat tarjoaa kuitenkin mahdollisuuden pidentää laina-aikaa toiseen vuoteen korkeammilla koroilla, jos määräaikaa ei noudateta.

Vakuuden määrä lasketaan automaattisesti riippuen lainan määrästä. Kun olet valmis, näet lainan määrän ja kaikki ehdot näkyvät yhdellä sivulla. Klikkaus hyväksyä ja odota, että lainahakemuksesi tarkistetaan. Hyväksynnän jälkeen saat koko lainasumman, joka talletetaan Bankera Lainatilillesi.

Bankera-lainojen käyttöehdot

Toisin kuin perinteiset rahanantajat, Bankera Lainapalvelut ovat paljon helpommin saatavissa ja muokattavissa henkilökohtaisten vaatimusten, kuten lainan kesto, määrä, vakuusvaluutat ja nostovaihtoehdot, mukaan. Lisäksi lainat hankitaan talletettua määrää vastaan, mikä ei ole mahdollista perinteisissä luottojärjestelmissä. 

Kun olet lukenut Bankera-lainojen ehdot, sinun on napsautettava Hyväksy heti, ennen kuin lainapyyntö lähetetään osoituksena siitä, että hyväksyt kaikki annetut ehdot.

Maksu peritään 

Lainoista perittävät korot riippuvat asiakkaan valitsemasta paketista. Kukin paketti määrää veloitettavan koron määrän 1 tai 2 vuoden kuluessa. Lainaehtopaketit ovat seuraavat;

  • Alhaisimmat hinnat; 6,95%: sta 25% LTV: lle
  • Suosituin; 9,95%: sta 50% LTV: lle
  • Max LTV; 12,95% 75% LTV: lle

Korot ovat paljon alhaisemmat, jos valitset BNK-tunnuksen takaisinmaksuvaluutaksi.  

Bankera-lainat ovat myös ottamassa käyttöön lisää salakirjoja, jotka lisätään vakuusvaluutaksi hyväksyttyihin kolikoihin. Tällaiset siirrot helpottavat Bankera-lainojen saamista, koska valuuttamuunnoksia ei tarvitse suorittaa, jos asiakkaalla ei ole hyväksyttyä valuuttaa. 

Asiakaspalvelu

Asiakkaat voivat käyttää Bankera Lainapalveluja mistä päin maailmaa tahansa. Yhtiöllä on osaava asiakastukitiimi, joka on käytettävissä ympäri vuorokauden. Ota yhteyttä yrityksen tukeen osoitteessa [sähköposti suojattu] tai heidän live-chat-ominaisuutensa kautta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me