Balettilompakon ensimmäinen tarkastelu Bobby Leen uusi salauslompakko

Kryptovaluutan lompakot ovat olleet kriittinen osa kryptovaluutta- ja lohkoketjuuniversumia. Nämä ovat pohjimmiltaan ohjelmia, jotka auttavat kaikkia salausuniversumin sidosryhmiä pitämään salauskolikoitaan ja -merkkinsä. Olipa kyseessä pörssi, laitos tai yksittäinen sijoittaja, kukaan ei voi toimia ilman salauslompakkoa. Mitä salauslompakko pohjimmiltaan tekee, tallentaakö se omistajan julkiset ja yksityiset avaimet ja auttaa häntä olemaan vuorovaikutuksessa lohkoketjun kanssa, jolloin hän voi käydä kauppaa tunnuksillaan ja pitää vahtia tasapainossaan.

Viimeisen vuosikymmenen aikana on ollut useita salauslompakoita, jotka ovat kasvaneet, mutta harvat eivät ole onnistuneet tekemään käyttäjän käytöstä helppoa. Turvallisuuskysymykset jakoivat lompakkoyhteisön edelleen kahteen – pohjimmiltaan online- tai kuumiin lompakkoihin ja offline-lompakkoihin tai kylmiin lompakkoihin, joista jokaisella on omat etunsa ja haasteet.

Balettilompakko – Kylmä lompakko, joka on suunnattu joukkojen adoptioon

Vaikka useimmat mobiililompakot olisivat olleet kriittisen valuutan ekosysteemin komponentit, ne eivät ole olleet niin käyttäjäystävällisiä. Monet ihmiset kamppailevat yleensä salasanoihin, varmuuskopiointiin, useiden lompakoiden hallintaan liittyvien asioiden kanssa ja jotkut jopa luottavat kolmanteen osapuoleen huolehtimaan omaisuudestaan. Vaikka useimmat käyttäjät jatkavat teknisiä kamppailujaan, heitä rasittaa aina riski tehdä jotain väärin ja menettää kolikkonsa sekunneissa.

Bry Lee, entinen toimitusjohtaja ja Kiinan ensimmäisen kryptovaluutanvaihdon perustaja, kokee nämä kamppailut omakohtaisesti, kun hän on pysynyt salauspelissä yli kahdeksan vuotta ja pyrkinyt kohti Bitcoinin ja kryptovaluutan maailmanlaajuista käyttöönottoa. Näin ollen käyttäjäystävällisyyden sekä turvallisuuden ja esteettömyyden ongelmien ratkaisemiseksi hän suunnitteli ja toi markkinoille lompakon nimeltä Ballet-worlds first non-electronic, multurrency, hardware lompakko, joka tarjoaa käyttäjälle 100% offline-kylmävaraston.

Balletin takana on “tehdä kryptovaluutta todella kaikkien saataville iästä tai taustasta riippumatta”. Tästä syystä lompakon takana oleva dev-tiimi on työskennellyt eleganssin ja käytettävyyden ydinkysymysten parissa, antaen käyttäjälle saumattoman kokemuksen kryptovaluuttojen hallinnasta ja kaupasta ilman, että heillä on aiemmin ollut ongelmia.

Mikä näyttää ruostumattomasta teräksestä valmistetusta luottokortista, Ballet yrittää vastata kaikkiin kyselyihin, kysymyksiin ja komplikaatioihin, jotka ympäröivät salausvaluutan omistusta ja tapahtumakapasiteettia. Lompakko yrittää antaa ihmisille mahdollisuuden käyttää kryptovaluuttoja, kuten käteistä.

Lompakon tärkeimmät ominaisuudet

 • Ei rekisteröintiä tai kirjautumista tilille: Lompakko ei vaadi rekisteröintiä tai tilin kirjautumistietoja. Käyttäjien on vain skannattava QR-koodi, joka on Ballet Walletissa, ja aloitettava mobiilisovelluksen käyttö. Kaupan aloittamiseen ei tarvita KYC: tä tai minkäänlaista rekisteröintiä.
 • Helppo omaisuuden hallinta: Baletin avulla käyttäjien on erittäin helppo tehdä kauppaa kryptovaluutoissa. Sovelluksen näyttöohjeet ovat erittäin helppoja ja tarjoavat selkeät ohjeet aiheuttamatta itse sekaannusta ja hässäkkää.
 • Pääsy salkun arvoon reaaliajassa: Sovellus on todella yksinkertainen ja tarjoaa käyttäjälle reaaliaikaisen omaisuuden markkina-arvon. Sovelluksen käytössä ei ole hässäkkää.
 • Yksityisyys: Mobiilisovellus on suunniteltu tavalla, joka ei säilytä tai tallenna käyttäjän käyttämiä yksityisiä avaimia. Lompakko ei myöskään seuraa tai tallenna käyttäjän henkilökohtaisia ​​tai taloudellisia tietoja asennettujen laitteiden ulkopuolella.
 • Monivaluutan aktivointi: Sovelluksella on kyky pitää useita valuuttoja yhdessä paikassa. Vaikka siihen liittyy lisämaksuja ja maksuja.
 • Alan standardi: Ballet-lompakko ja -sovellus on kehitetty kilpailukykyisesti, ja ne käyttävät standardia BIP38-protokollaa yksityisavainten luomiseen, jotka vastaavat alan standardia, jota noudatetaan kaikkialla.

Asiakasystävällinen

Suunnittelun mukaan baletti toimii ilman rajoituksia tai rajoja, jotka yleensä liittyvät krypto-lompakkoihin, kun he pääsevät käsittelemään salausvaluuttoja. Baletti ei vaadi mitään asennusohjelmistoja tai ohjaimia tai laitteistoja, eikä se vaadi minkäänlaisia ​​salasanoja tai KYC: tä. Olipa kyseessä lapsi tai hänen isovanhempansa, olipa se tekninen kaveri tai maallikko, Baletin käyttö on kakkukävely kaikille.

Saatat myös pitää: Trezor vs Ledger: Vertailu ja arvostelu parhaalle lompakolle

Turvallisuus

Monet krypto-lompakot eivät ole tänään täyttäneet salausvaluutoille vaadittavaa turvallisuutta. Hakkerien uhka tai luottamus kolmanteen osapuoleen säilyttämään omaisuus on ollut avainasemassa useimmissa salausyrityksissä. Saman huomioon ottaen Ballet on huolehtinut tämän ominaisuuden suunnittelusta antaen todellisen mielenrauhan kolikoiden haltijoille.

Ballet on ensimmäistä kertaa ottanut käyttöön 2-tekijäisen avaimen generoinnin (2FKG) tuodakseen lisää turvallisuutta. Tätä prosessia lompakko käyttää fyysisten korttilompakoidensa yksityisten avainten tuottamiseen ja luomiseen. Tämä tekniikka varmistaa myös lompakossa sijaitsevan salaustekniikan parhaat turvallisuusstandardit.

Korttina suunniteltu fyysinen lompakko tarjoaa 100% offline-kylmäsäilytyksen estääkseen luvaton pääsy lompakon kolikoihin ja rahakkeisiin. Kortilla on myös muokkaamaton muotoilu ja helppo tunnistaa, onko lompakkoa manipuloitu.

Teräskortilla on useita turvaominaisuuksia, jotka näyttävät yksityiskohtia, kuten –

 • Ensisijainen kolikko kortissa
 • Kortin yksilöllinen sarjanumero
 • QR-koodi, jossa on helposti havaittavat väärennökset
 • Näkymätön merkintä, joka näkyy vain UV-valossa
 • Lompakon tunnuslause, joka on naarmuuntunut – tarjoaa jälleen väärinkäytön todisteita

Usean valuutan tuki

Alkuperäisten vaikutelmien perusteella Ballet-lompakosta voi tulla hyvä ratkaisu sijoittajille, joilla on valuuttasalkku. Yksi suurimmista esteistä kaikilla hyvillä lompakoilla oli se, että ne tarjoavat tukea muutamalle valuutalle. Täällä Ballet-lompakko täyttää ja tukee 16 suurinta salakolikkoa, mukaan lukien BTC, ETH XRP jne..

Mobiilisovellus

Balettilompakon käyttämiseksi yritys on käynnistänyt mobiilisovelluksen, jonka avulla käyttäjät voivat vastaanottaa, lähettää ja ylläpitää kryptovaluuttojaan. Sovellus antaa käyttäjille myös mahdollisuuden tarkistaa saldonsa reaaliajassa ja aktivoida lisävaluutat ensisijaisen kolikon lisäksi. Sovellus on saatavilla osoitteessa Sovelluskauppa ja Google Play Kauppa. Tiimi on myös käynnistänyt Android APK: n jatkokehitystä varten.

Alkuperäinen yhteisön katsaus balettilompakkoon

Yhteisö oli sekoittunut negatiivisiin arvosteluihin lompakon lanseerauksesta. Foorumin keskustelua jatketaan Bitcointalk, tietyt käyttäjät eivät olleet todella tyytyväisiä lompakkoon. Jotkut esittelivät kyselyjä, jotka perustuivat Bobby Leen BTCC: n strategiaan myydä suoraan louhittuja fyysisiä kolikoita ja laskivat pois keskittämisestä, kun taas muutamat mainitsivat, että he eivät halunnut ennakkorahoitettuja fyysisiä kolikoita. Muutamat jopa herättivät kysymyksen siitä, että valmistaja kutsui yksityisen avaimen kutsumaan sitä hulluksi.

Ero kuuman ja kylmän lompakon välillä

Vaikka molemmat, kuumat ja kylmät lompakot, tarjoavat perustoiminnon salata valuuttoja omistajilleen, ne eroavat toisistaan ​​suhteessa muihin tarjoamiinsa ominaisuuksiin. Esteettömyys ja turvallisuus ovat ehdottomasti tärkeimmät kohdat, jotka eroavat kuumasta lompakosta kylmästä lompakosta, ja käyttäjien on tehtävä viisas päätös siitä, mikä lompakko on heille sopivampi.

Kuuma lompakko

Kylmä lompakko

Lämpimiä lompakoita on saatavana verkossa ja ne ovat aina yhteydessä Internetiin. Offline-lompakot ovat yleensä jonkinlaisella laitteistolla, joka voi olla yhtä yksinkertainen kuin paperi tai pieni monimutkainen kuin Pendrive. Näiden lompakoiden on oltava yhteydessä Internetiin, ennen kuin tapahtuma voidaan suorittaa.
Koska kuumat lompakot ovat aina verkossa, saavutettavuus ja tapahtumat tapahtuvat välittömästi. Offline-lompakot vievät yleensä jonkin aikaa tapahtuman suorittamiseen, koska ne on yhdistettävä Internetiin, ennen kuin tapahtuma voidaan suorittaa. Jotkin laitteistolompakot vaativat myös käyttäjiä asentamaan perusohjaimet, ennen kuin ne voidaan ostaa käyttöön.
Hot lompakot ovat jatkuvasti Internet-yhteydessä, ja ne ovat alttiita hakkeroinnille ja hyökkäyksille. Jopa lompakon parhaat puolet eivät voi taata 100-prosenttista turvallisuutta näille haitallisille toiminnoille. Turvallisuus on suurin plus miksi kylmät lompakot ovat tärkeitä. Kylmiä lompakoita on vaikea hakata, sillä niillä ei ole yhteyttä Internetiin (ellei käyttäjä ole liittänyt sitä). 
Sitä mieltävät kauppiaat ja käyttäjät, jotka usein hoitavat salauksia. Sijoittajien tai käyttäjien mieluummin, jotka käyttävät kryptovaluuttoja ei kovin usein.

Johtopäätös

Mitä Bobby Lee on yrittänyt tuoda maailmaan, on ehdottomasti syytä etsiä. Vaikka yhteisö ei ole kovin tyytyväinen tiettyihin ominaisuuksiin, ja joukkueella Ballet Wallet on jonkin verran työtä käsitellä näitä puutteita. Bobbyn mukanaan tuomat kokemukset ovat kuitenkin ehdottomasti arvoisia, ja Ribbit Capitalin tuki voi viedä tämän hankkeen vain korkeammalle. Käytön jälkeen lompakko antaa paremman käsityksen siitä, miten sen tulevaisuus leviää.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me