Avaimet onnistuneeseen kryptovaluuttakauppaan

Olipa kyse osakkeista tai salausvaluutasta, se on suunnilleen sama. Virheiden tekeminen on yleistä ja väistämätöntä. Saadaksesi onnistuneita kryptovaluuttakaupan tuloksia on tärkeää rikkoa huonot tavat, koska ne voivat helposti johtaa taloudelliseen itsemurhaan.

Onnistunut kryptovaluuttakauppa: Paras Bitcoin-kaupankäyntistrategia

Joten tänään aiomme sukeltaa pelottaviin, mutta innostaviin kauppamarkkinoihin ja oppia parhaita kaupankäyntivinkkejä välttäen yleisten virheiden tekemistä.

Kuuletko perinteisille osakekauppamarkkinoille vai Kryptovaluuttakauppamarkkinat, tämä on kaikille sijoittajille siellä.

  • Opi hallitsemaan riskiä 

Rahanhallinnan on oltava ensisijainen prioriteettisi ja sen on oltava tiukkaa. Noudata yleistä sääntöä ja yritä olla riskittämättä korkeintaan 2 prosenttia yhdestä kaupasta. Oikein. Rakenna hajautettu salkku sijoittamalla useisiin osakkeisiin tai kryptovaluuttoihin. Rahan menettämisen riski lieventyy.

Monipuolistaa sijoitusryhmästä, johon on liitetty sama negatiivinen tekijä. Jos pidät kaikki munasi yhdessä korissa, mahdollisuus menettää ne kaikki on melko suuri.

  • Pidä avoimesti silmällä vaihtoehtoisia sijoitusmahdollisuuksia

Osake- ja kryptovaluuttamarkkinat saavat uusia lisäyksiä joka toinen päivä. Tarkkaile näitä potentiaalisia hankkeita innokkaasti ja tee niistä oma suosikkisi.

Esimerkiksi Initial Coin Offering (ICO) on asia, joka tuo esiin erilaisia ​​hankkeita, jotka etsivät joukkoedustusta markkinoilta. Blockchain-pohjaiset startupit ovat myös loistava sijoitusmahdollisuus, jotta pääset mukaan. Älä siis koskaan lopeta uusien projektien etsimistä, joihin investoida, koska ne eivät koskaan lakkaa tulemasta.

  • Suunnittele poistuminen ja sisäänpääsy riskinottokyvyn mukaan

Älä tee virhettä päästäksesi kaupankäyntimarkkinoille ilman suunnitelmaa. Tämä on yksi pahimmista asioista, joita kauppias voi tehdä. Aina on ensin suunnitelma, muuten menetät. Suunnitelman tulisi sisältää aikataulu, pysähdys menetys ja poistumispiste.

Esimerkiksi dollarin ja kustannusten keskiarvo (DCA) on sijoitusmenetelmä, jolla hankitaan kiinteä dollarin määrä projektia säännöllisin väliajoin, riippumatta sen osakekurssista..

Selkeyden saaminen tässä vaiheessa auttaa periaatteessa skaalautumaan kaupankäyntiin ja sieltä pois näyttämättä tavoitteettomalta henkilöltä, joka tarvitsee suuntaa. Varmista myös, että noudatat tätä suunnitelmaa tai se ei ole mitään turhaa!

  • Tunteet ajavat hintoja, joten pysy ajan tasalla

Sitä ei voida korostaa tarpeeksi. Sekä osakemarkkinat että salausmarkkinat ovat erittäin epävakaita, jotka muuttuvat joka tunti ja joskus joka minuutti. Kaikki eivät voi pelata tätä peliä, ja jos haluat päästä sen syvään päähän, sinulla on oltava läheinen tuttavuus siihen.

Esimerkiksi Coindesk on yksi parhaista sivustoista saada kaikki salausvaluutauutisten päivitystiedot ja osakemarkkinoiden sijoittajille Reuters voi auttaa sinua paljon.

  • Seuraa trendejä omalla vastuullasi

Älä mene ja aloita kaupankäyntiä tai trendiä vastaan. Koska trendien torjuminen ei todellakaan ole helppoa eikä halpaa. Ymmärrä kysynnän ja tarjonnan dynamiikka ennen päätöksen tekemistä.

Trendi-lähestymistavan vastustaminen voi hyödyttää toisinaan, mutta ei aina, joten on tärkeää olla laskeva karhumarkkinoilla ja nouseva härkämarkkinoilla.

  •  Leverage-ansa ei ole kaikille

Leverage käyttää periaatteessa lainattua rahaa kaupankäyntiin. Se on työkalu, joka voi osoittautua todella huonoksi tai hyväksi. Jos menetät lainatut rahasi, pääset kasaamaan syvälle velkaan, joka sisältää alkuinvestoinnin ja luotonottajan korot kyseiselle rahalle. Joten, vältä tämän virheen tekemistä millä hyvänsä!

  • Menetät joskus ja on OK!

Molempien markkinoiden epävakauden vuoksi monet kauppiaat, etenkin aloittelijat, tekevät virheen tullessaan epärealistisiin tavoitteisiin. On täysin mahdollista ansaita tuhansia päivässä ja samalla menettää miljoonia. Keskity vain kaupankäyntiin ja rahat virtaavat luonnollisesti.  

Ajatuksena on antaa sijoittajille vaikutusvaltaa riippumatta siitä, kuulutko perinteisiin osakemarkkinoihin vai kryptovaluuttamarkkinoihin. Seuraa kaupankäynnissä näitä vinkkejä välttäen virheiden tekemistä, jotta saat parhaan hyödyn sijoituksestasi. Jos sinulla on epäilyksiä tai kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä minuun kommentoimalla alla!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me