Den schweiziske franc svækkes længere mod Greenback – det er nu tid til at akkumulere USD / CHF lange positioner

En meget kort handelsuge med tynde handelsbetingelser kunne i høj grad begrænse markedsvolatiliteten i løbet af de næste par dage. Selvom sparsom markedslikviditet kan forstørre uventede markedschok, er dens normale effekt en pacificering af markederne. Medmindre vi får et sådant markedschok eller meget stærke strømme ved udgangen af ​​året, ser vi muligvis ikke meget markedsbevægelser resten af ​​ugen.

 

Hvis du kan lide intradag-handel, kan sådanne stille handelsbetingelser muligvis veje dine resultater. Jeg kan stadig huske, hvor frustrerende den første december var, at jeg handlede forex. Dengang var markedet meget trægt, især i årets sidste handelsuge.

 

Mandag var lukket for detailhandel med valutahandel. Mange store finansielle centre vil stadig være lukket tirsdag. Onsdag og torsdag er normale handelsdage. Fredag ​​lukker Storbritannien og Tyskland tidligt, hvilket betyder, at vi kun har to fulde handelsdage i denne uge.

 

Så hvordan kan vi effektivt bruge en uge, der kan give begrænset markedsbevægelse? Jeg antager, at en tur til en tropisk ø kunne være fantastisk eller på anden måde en skiferie i Alperne &# 128578; Men vent, måske kan vi bruge denne potentielt stille tid til at gå ind i et par langsigtede handler. Ser du, en længerevarende tilgang er stort set upåvirket af kortsigtede prisudsving eller rækkevidde-prishandling. En langsigtet tilgang kan dog udnytte markedsforholdene i denne uge til at fange poster til gode priser inden 2017 gendanner fuld markedslikviditet.

 

Bargain Jagt på USD / CHF

 

Jeg kan virkelig godt lide opsætningen på USD / CHF. Her er et dagligt diagram over parret:

 

USD / CHF dagligt diagram

De sidste syv handelsdage har ikke været i stand til at flytte valutakursen ud over det store blå lys, hvorfra tyreflagget trækkes. Denne type, hvis handling inden for pris kan være en advarsel for os, at en breakout til topside snart kan være på kortene. En anden positiv faktor for dette par er, at denne konsolideringsfase de sidste par dage faktisk er korrigerende, og sælgerne har ikke engang været i stand til at skubbe prisen ned til 20-EMA (20-dages eksponentielt glidende gennemsnit). Kald det, hvad du vil, men dette tyrflagsmønster ser meget tiltalende ud og peger på en yderligere stigning i valutakursen.

 

Så hvordan kan vi udnytte en opsætning som denne? Der er mange forskellige tilgange. Den første ville være at komme ind på markedet til den aktuelle pris (1.02665) med et stoptab på ca. 200 kerner og en fortjeneste på 200-300 kerner. Dette giver ikke en massiv risiko for belønningsforhold, men det præsenterer en høj sandsynlighedsopsætning, der udnytter den fremherskende trendretning. Selvfølgelig kan du tilpasse stop og målrette afstande, så de passer til din egen handelsstil, og du kan endda opdele din position i mindre positioner, der styres forskelligt. Ideen med sidstnævnte er at tillade en position at køre tendensen længere, bare hvis vi får et meget stort skub højere. De andre position (er) ville have mindre overskudsmål for i det mindste at tage delvis overskud, bare hvis trenden vender, og alle dine gevinster forsvinder også. Når den / de første handler rammer sit mål, kan de resterende handler bringes i brud. Derefter kan den tilbageværende positions stoptab manuelt trækkes under relevante svingninger, indtil handlen enten når sit overskudsmål, eller når det efterfølgende stoptab bliver taget ud.

 

En anden mulighed ville være at vente på, at parret bryder ud af det tyrflag, du så i diagrammet ovenfor, inden du går ind i nye positioner. I dette tilfælde vil du sandsynligvis bruge et større stoptab. Dette har fordelen ved en vis grad af bekræftelse af den korrekte retning af markedets momentum.

 

Økonomiske katalysatorer

 

Denne uge byder på små vigtige nyhedsbegivenheder. Tirsdag tilbyder amerikanske CB-forbrugertillidsnumre kl. 15:00 GMT. Jeg forventer ikke en massiv markedsreaktion på dette, men lad os se, hvordan det går.

 

Personligt vil jeg være på udkig efter fortsat styrke i amerikanske dollars. Jeg kan godt lide at holde mig til trenden, som er en erhvervsdrivendes bedste ven.

 

Jeg håber, du nyder denne festlige sæson indtil videre. Det er jeg bestemt, selvom jeg ikke kan lide alle handelsferier. Jeg formoder, at en kort pause fra hitlisterne dog ikke vil skade.

Alt det bedste, og som altid held og lykke med din handel!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me