PR: UniqCoin (UNIQ) käynnistää IEO-myynnin Btcoin100-alustalla

Btcoin100, johtava maailmanlaajuinen digitaalisten omaisuuserien kaupankäyntialusta, lanseeraa 2. toukokuuta ainutlaatuisen UniqCoin Token (UNIQ) -myynnin. Käyttäjät voivat ostaa UNIQ: n BTC: llä ja ETH: lla. Myyntitapahtuma päättyy 30. kesäkuuta 2019.

Uniqson Analytics Internationalin kehittämä UniqCoin on itsekaivostunnus, joka toimii välittäjänä Uniqsonin big data blockchain -järjestelmässä ravintoloissa, laskujen maksamisessa, verkkokaupassa ja matkoilla. Tämä järjestelmä analysoi suuria tietoja kerätäkseen kuluttajien mieltymykset ja heidän kulutuskäyttäytymisensä ja mahdollistaa suurten tietojen laskennallisen analyysin pääsyn, halvan ja turvallisemman massalle.

Blockchain-tekniikkaa käyttämällä laskentataakka jakautuu lukuisille laskentalaitteille Uniqsonin globaalissa lohkoketjuekosysteemissä, joka koostuu Uniqson Partners, Uniqson Pay, Uniqson Travel ja Uniqson E-Commerce, jotka kaikki käyttävät UniqCoinsia valittuna valuuttana..

UniqCoin käyttää ERC-20-apuohjelman tunnussopimusta. Yhdestä miljardista UniqCoin-merkintätarvikkeesta 90% kaivetaan ja 10% myydään eri osallistuvien kauppapaikkojen kautta, jotka ovat osallistuneet UniqCoin Initial Exchange -tarjoukseen.

UniqCoinin tavoitteena on muuttaa täysin yhteiskunnan eri sektoreita, ja se on tehokas foorumi, jossa nykyinen digitaalinen tekniikka voidaan yhdistää tärkeimpiin uusiin tekniikoihin. Se on kehitetty voimaannuttamaan yrityksiä hyödyntämällä big datan voimaa.

UniqCoin-myynti

UniqCoin-tunnuksen myynti ja taloustiede:

IEO-kova korkki:  2100000 USD

Tunnuksen kokonaismäärä:  1 000 000 000 UniqCoin

IEO-varat: 100 000 000 UniqCoinia (10% tunnuksen kokonaismäärästä)

Myyntitunnuksen hinta: 1 UniqCoin = 0,03 USD

IEO: n alkamispäivä: 2. toukokuuta 2019 1800 (GMT + 9)

IEO: n päättymispäivä: 1. heinäkuuta 2019 2359 (GMT + 9)

Salausvaluutta hyväksyttävä vastineeksi (ETH), (BTC)

Pienin osto ennakko- ja merkkikauppa : 16700 rahaketta

KYC: Pakollinen

Myyntiaika: 3 kuukauden lukitus IEO: n päättymisen jälkeen (kannustimia annetaan ETH: ssa lukittuina) Kaikki myymättömät rahakkeet muunnetaan palkinnoiksi / palkkioiksi.

IEO on parempi tapa kerätä varoja

Luottamus

Yksi IEO: n tärkeimmistä eduista on luottamus. Koska väkijoukkoja myydään kryptovaluutanvaihtofoorumilla, vastapuoli seuloo jokaisen projektin, joka pyrkii käynnistämään IEO: n verkkosivustollaan. Pörssit tekevät tämän hyvän maineensa säilyttämiseksi tarkastamalla tunnisteiden liikkeeseenlaskijoita huolellisesti.

Siksi IEO: t voivat poistaa huijaukset ja epäilyttävät projektit keräämästä varoja kryptovaluutan vaihtoalustojen kautta, ja IEO: illa on paljon vaikeampaa huijata.

Turvallisuus

Tunnisteiden liikkeeseenlaskijoiden ei tarvitse huolehtia yleisötietojen turvallisuudesta, koska pörssi hallinnoi IEO: n älykästä sopimusta. KYC / AML-prosessia hoitaa myös salausvaihto, koska useimmat palveluntarjoajat tekevät KYC / AML-asiakkaitaan tilien luomisen jälkeen.

Listaus

Koska merkkiluettelot ovat myös “kaupassa”, on luonnollinen prosessi, että kryptovaluutanvaihto, jossa IEO suoritetaan, listaa käynnistyksen kolikon, kun väkijoukko on ohi..

Vaikka IEO: t näyttävät turvallisemmalta ja tehokkaammalta vaihtoehdolta ICO: ille, merkkikauppaan liittyvät kustannukset voivat olla korkeita aloittelijoille. Listautumismaksut voivat nousta jopa 20 BTC: iin, kun taas pörssit voivat jopa leikata 10% varainkeräysyritysten rahakkeista.

Tietoja Btcoin100: sta

Btcoin100 -säätiö koostuu monikansallisista yrityksistä Kiinasta, Hongkongista, Yhdysvalloista, Argentiinasta, Kolumbiasta ja Saksasta. Pääjäsenet ovat: Wall Street Financial Product Architects Yhdysvalloissa, Singapore Media Channel Resource Practitioners, International Legal Persons, Digital Currency Exchange, Core Entrepreneur ja alatason kehitys ydinteknikoille blockchainissa, joten päävaihdon hallinta ja markkinointi Toiminnan, turvallisuuden ja tekniikan kokemuksen lisäksi meillä on huomattavat standardit ja kokemus tuotearkkitehtuurista ja lakisääteisistä säännöistä.

Tällä hetkellä Btcoin100 avaa vain bitcoin- ja USDT-kauppapareja, ja päivittäinen kaupankäyntimäärä on saavuttanut 22,36 miljoonaa dollaria.

Lisätietoja Btcoin100: sta on heidän verkkosivustollaan osoitteessa www.btcoin100.com.

Tietoja Uniqson Analytics Internationalista

Uniqson Analytics International on johtava mittaus- ja data-analyysiyritys. Tunnettu alan johtava toimittaja Big Data -sovelluksissa ja -hallinnassa eri instituutioille ympäri maailmaa.

Uniqson Analytics International on erikoistunut erilaisiin räätälöityihin palveluihin keskisuurille ja suurille yrityksille. Uniqson Blockchain Big Data -järjestelmämme eli UBBS tarjoaa kuluttajille pääsyn Uniqson-yleisötietojen universumiin ja luo enemmän arvoa parantamalla mainonnan tehokkuutta, hintojen optimointia, tuote- ja konseptikehitystä, shopper-ratkaisuja ja paljon muuta.

Yrityksellä on toimintaa yli kuudessa maassa, ja se kattaa yli 90% palvelemiemme maiden väestöstä. Auttaa asiakkaita paremmin sitoutumaan ja ymmärtämään kuluttajien tarpeita ja tarpeita.

Lisätietoja on heidän verkkosivuillaan osoitteessa http://uniqinternational.com.

Tämä on maksettu lehdistötiedote. Suorita omat tutkimuksesi, joka liittyy ylennettyyn yritykseen tai johonkin sen tytäryhtiöön tai lehdistötiedotteessa mainittuun palveluun. Coingape.com ei ole vastuussa vahingoistasi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me