Salausvaluuttamarkkinat tarvitsevat radikaalia paradigman muutosta selviytyäkseen – Norbert Goffa, ILCoinin toimitusjohtaja

Norbert Goffa puhuu yksityiskohtaisesti kryptovaluutta- ja blockchain-teollisuuden kehityksestä ja jakaa mielipiteensä menestymisestä uudessa ympäristössä.

ILCoin on kryptovaluutta, joka on ollut olemassa vuodesta 2015, mutta vuoden 2019 alussa tapahtunut kova haarukka osoittautui muuttuvaksi projektille. ILCoinin kehitystiimi on täysin muokannut olemassa olevan lohkoketjun rakenteen ja kirjoittanut koodin uudelleen, mikä johti ainutlaatuisen kvanttiresistentin C2P-protokollan (Command Chain Protocol) kehittämiseen. Innovatiivisten tekniikoiden avulla varmistettiin kolikon korkea turvallisuustaso.

Viime aikoina istuimme projektin toimitusjohtajan Norbert Goffan kanssa puhumaan alan muutosprosesseista ja siitä, miten ILCoin-projekti sijoittuu uuteen ympäristöön.

1) Sijoitat ILCoinin projektiksi, joka pyrkii ylivoimaiseen tekniikkaan, toisin kuin niin monet projektit, jotka asettavat markkinoinnin ja hyvännäköiset valkoiset kirjat oikean teknologisen perustan yli. Uskotko, että kun ILCoinin hyväksyntä kasvaa, siitä voisi tulla esimerkki muille seurattaville projekteille? Voisiko ideologianne seuraaminen toimiala kehittyä nopeammin?

Valkoisten kirjojen kirjoittaminen on ollut erillinen liiketoiminta vuoden 2017 ICO-buumin jälkeen. Todellakin, monet projektit ovat keskittyneet enemmän projektien mainostamiseen kuin todellisen arvon luomiseen käyttäjille. Koska teollisuus on pääosin sääntelemätöntä, tokenisaatio-idean avulla on helppo luvata mitään ilman vankkaa teknistä perustaa tai edes todellista käyttötapaa projektisi takana.

Tämä on kuitenkin lyhytnäköinen lähestymistapa ja tie mihinkään. Vuonna 2017 markkinat heikentyivät hyvin, koska monien ICO-projektien ensisijaisena tavoitteena oli varainhankinta, eivätkä ne tuottaneet mitään teknistä edistystä. Tämän seurauksena se johti lukuisiin irtautumishuijauksiin ja valotti teollisuutta huonosti.

Ne hyppyajat ovat kuitenkin poissa. Kun markkinat ovat kypsyneet, ei enää riitä tekemään suuria vaatimuksia ja rakentamaan lohkoketju estoketjun saamiseksi. Selviytyäkseen ja menestyäksesi pitkällä aikavälillä sinun on osoitettava projektin tekninen arvo. Tässä mielessä uskon, että voimme olla erinomainen esimerkki muille.

2) Mitä mielestäsi tarvitaan blockchain-projektille menestyksen saavuttamiseksi? Onko riittävä vankka tekninen perusta vai vaatiiko se loppujen lopuksi myös jotain muuta?

Tosiaan on vaikea odottaa, että blockchain-projekti saavuttaa menestystä ilman vankkaa teknistä perustaa. Tässä vaiheessa monet hajautetut projektit korostivat “helppokäyttöistä” ominaisuuttaan, mikä on loogista ja liiketoimintaviivaa. Käyttäjäystävällisyys ei kuitenkaan riitä projektin selviytymiseen ja lisäarvon tuottamiseen. Meidän on puututtava tietojen tallennuksen mahdollisiin ongelmiin ja vaikeuksiin, selvitettävä tietoturvakysymykset ja vastattava tekniikan kestävyyttä koskeviin peruskysymyksiin.

Tästä näkökulmasta tarvitsemme uuden sukupolven kryptovaluuttoja, joissa tekniikka toimii perustana, jolle luodaan käyttäjien turvallisuuteen ja järjestelmän kestävyyteen keskittyvä todellinen arvo.

3) Ottaen huomioon salakirjoittajayhteisön viimeaikaisten karumarkkinoiden aiheuttaman myllerryksen, ei ole liioiteltua sanoa, että monet ihmiset ovat menettäneet luottamuksensa salaukseen ja lohkoketjuun. Tai ainakin tuli heistä erittäin skeptinen – luuletteko, että muutos lähestymistavassa kohti kestävää ja luotettavaa tekniikkaa riittäisi palauttamaan heidän luottamuksensa?

Joo. Kuten olen aiemmin maininnut, meidän on muutettava näkökulmaa ja lähestymistapaa siihen, mitä kehitämme ja miten teemme sen. Salausmarkkinat tarvitsevat tekniikoita, jotka mahdollistavat blockchain-ominaisuuksien löytämisen ja tuovat siten arvoa jokapäiväisille käyttäjille.

Uskon, että olemme päässeet “naiivista” vaiheesta, kun taas vuoden 2018 karhumarkkinat olivat välttämätön vaihe siirtymiseen kypsempään tilaan, josta oli opittava. Syntyvä tekniikka ja sen toiminnan heikko ymmärtäminen johtivat hyppyyn ja mahdollistivat monia huijauksia ja hakkerointihyökkäyksiä. Luonnollisesti he heikensivät luottamusta salaukseen ja lohkoketjuun yleensä. Sen palauttamiseksi meidän on keskityttävä DLT-tekniikoiden todellisiin arvoihin ja tuotava ne esiin.

Ongelmana on, että suurin osa nykyisistä sovelluksista ei ole osa blockchain-tekniikkaa; he vain muodostavat yhteyden siihen. TX toimii blockchain-tekniikalla, mutta mikään muu ei. Tietojen tallentaminen olisi ratkaistava ja samalla myös turvallisuutta on parannettava.

4) Sinun kantasi perustuu siihen, että tekniikoiden tulisi olla minkä tahansa kryptovaluutan perusta – mutta samalla monet valitsevat niiden kryptovaluuttojen hyväksi, joilla ei ole muuta kuin pätevä PR ja markkinointi. Ja he pärjäävät hyvin. Miksi olet valinnut toisen, paljon vaikeamman polun?

Olen myyntialalla yli 15 vuotta, ja olen tietoinen kaikista temppuista ja manipulointityökaluista. Joten voin sanoa varmasti, että hankkeet, joilla ei ole kelvollista tekniikkaa, todellista arvoa takana ja jotka perustuvat yksinomaan PR- ja markkinointityökaluihin, tekevät petoksia. Pohjimmiltaan he myyvät sinulle paljon mitään.

Salausmarkkinat ovat jo päässeet “oppimisvaiheen” yli, mikä tarkoittaa, että nämä taktiikat eivät ehkä toimi yhtä hyvin kuin aikaisemmin. Puhuen merkittävistä hankkeista, joilla on heikko tekninen perusta, voin sanoa, että on helpompaa mainostaa itseäsi ja hyödyntää luottamuksen etuja korkealla markkina-arvolla. Tällä lähestymistavalla on kuitenkin rajoituksia, eikä se kannata pitkällä aikavälillä. En halua törmätä liian ylimielisiksi, mutta mielestäni joidenkin kymmenen parhaan salausvaluutan täytyy näyttää vakavampia ja houkuttelevampia tuloksia kuin mitä kokimme kahden edellisen vuoden aikana.

5) Kerro meille lyhyesti C2P-tekniikastasi ja lohkosi koosta – miten onnistut saavuttamaan 25 megatavun kapasiteetin ja varmistamaan turvallisuuden?

Tämä on hyvä kysymys kehittäjillemme. 25 Mt: n kynnys ei kuitenkaan ollut niin haastava. Lisäksi se ei ole enää paras saavutuksemme, koska haluamme olla kaksi askelta eteenpäin siitä, mitä näytämme. En halua käsitellä yksityiskohtia tässä vaiheessa, mutta toivon, että sanani saavat hyvityksen pian.

Kvanttiresistentti C2P-protokolla on markkinoiden virstanpylväs ja ILCoin-tiimin innovaatio, josta olemme ylpeitä. C2P on monikerroksinen järjestelmä, joka perustuu erilaisiin solmutoimintoihin ja kaksitasoiseen digitaalisten allekirjoitusten järjestelmään. Se pystyy poistamaan haitalliset hyökkäykset, ja voimme pian todistaa sen sertifikaatilla. Pohjimmiltaan olemme luoneet C2P: llä uuden perustan blockchain-operaatioille.

6) Mitkä ovat blockchain-markkinanäkymät? Millainen se on 5 tai 10 vuoden kuluttua? Kerro meille mielipiteesi. Kuka pysyy markkinoilla? Vahvat pelaajat?

Tämä kysymys ansaitsee erillisen keskustelun. Uskon kuitenkin, että lohkoketjun käyttötapaukset ovat muuttuvia ja tuovat aikamme merkittävimmät tekniset haasteet.

Koska blockchain pystyy historiallisesti tallentamaan kaikki tapahtumat, se voi luoda uuden arvoperspektiivin talous- ja rahoitusalalla. Siihen liittyy kuitenkin kaksoisvastuu, ja sen seurauksia on arvaamaton. Hajautettu lähestymistapa toimii, kunnes sitä väärinkäytetään. Uskon, että nykyiseen lähestymistapaan tehdään radikaaleja muutoksia. Nyt blockchain-markkinat ovat kapinallisessa murrosvaiheessaan, ja eniten mitä voimme tehdä, on oppia oppitunnit ja siirtyä kypsempään tilaan.

7) Kun yrität muuttaa pelisääntöjä markkinoilla, etkö pelkää? Etkö pelkää kilpailijoita, jotka panostavat olemassa olevien ratkaisujen toistamiseen?

ILCoinin kehitystiimi on luonut innovaation, joka kykenee tuomaan markkinoille mahdollisen paradigman muutoksen. Teknologiset läpimurromme – C2P ja 25 Mt: n lohkokoko – ovat vasta alkua. Emme kuitenkaan halua kilpailla kenenkään kanssa, koska ensisijainen tavoitteemme on täyttää omat odotuksemme ja edistää blockchain- ja kryptovaluuttamarkkinoiden kehittymistä yhtenäiseksi kokonaisuudeksi käyttäjien eduksi.

Olisimme iloisia nähdessämme muiden projektien seuraavan johtoasemaansa ja keskittyvän tekniikkaan, joka tuo todellista arvoa ratkaisemalla alan kiireelliset kysymykset. Päivän lopussa käyttäjät tekevät valintansa.

8) Hakkerihyökkäykset ovat olleet todellinen ongelma teollisuudelle. Monet verkkovarkaudet ja tietoturvaloukkaukset heikensivät monia blockchain- ja cryptocurrency -hankkeita ja heikensivät luottamusta tekniikkaan. Uskotko, että tekniikastasi voi tulla ratkaisu??

Hakkerointi on erittäin kiireellinen asia, jonka valtaosa hankkeista, jopa merkittävimmistäkin, on laiminlyönyt. Hyvillä harvoilla – jos sellaisia ​​on – ylimmillä kryptovaluutoilla on ainakin perusratkaisu järjestelmän suojaamiseksi haitallisilta hyökkäyksiltä, ​​kun taas hajauttaminen tarkoittaa, että yhteisön jäsenet jakavat vastuun.

Itse asiassa se on tärkeä kysymys, joka saattaa määrittää kryptovaluuttojen tulevaisuuden pitkällä aikavälillä. ILCoin on sitoutunut rakentamaan korkean turvallisuustason ekosysteemin, joka kestää 51 prosentin hyökkäyksiä ja muita usein esiintyviä asioita, mukaan lukien kvanttilaskennan uhka.

9) Sääntelyviranomaiset ympäri maailmaa ovat edelleen skeptisiä salausvaluutoissa ja lohkoketjutekniikoissa. Jotkut maat ovat turvautuneet rajoittavaan lähestymistapaan, kun taas toiset käyttävät omaksuttua odotustapa-lähestymistapaa ja käsittelevät asioita tapauskohtaisesti. Uskotko, että ILCoinin tuoma teknologinen arvo pystyy murtamaan jään hallituksen ja sääntelyviranomaisten kanssa?

Kriittinen sääntelymenetelmä on melko ymmärrettävissä, koska heikko läpinäkyvyys, ja alhainen turvallisuustaso tekee teollisuudesta alttiita turvallisuusrikkomuksille ja kaikenlaisille manipulaatioille. ICO-nousukausi vuosina 2017 ja 2018 toi lukuisia kuolleena syntyneitä projekteja ja johti epäluottamukseen, joka pakotti sääntelyviranomaiset hillitsemään teollisuutta.

Huonon maineen vuoksi vankkojen projektien on ollut yhä haastavampaa tulla markkinoille ja ansaita sekä sijoittajien että sääntelyviranomaisten luottamus. Tämä voidaan tehdä varmistamalla lisää läpinäkyvyyttä ja tarjoamalla todellinen pelin muutosarvo käyttäjille, mikä ei ole saavutettavissa ilman vankkaa tekniikkaa, joka ratkaisee nykyisten lohkoketjujen ongelmat. Heti kun uudet hankkeet, joissa on tällainen teknologiakeskeinen lähestymistapa, alkavat näkyä vastakohtana PR- ja markkinointimenetelmille, sääntelyviranomaisten asenne alkaa muuttua.

10) Mitkä ovat tulevaisuuden suunnitelmat? Oletko jo saavuttanut tavoitteesi teknologian kehittämisen suhteen vai onko sinulla lisää ideoita käytäntöön? Kerro meille suunnitelmistasi.

Itse asiassa projekti, jolla ei ole enää kehitystavoitteita, on kuollut projekti. Pitkän aikavälin menestyksen varmistamiseksi ja selviytymiseksi erittäin kilpaillussa ympäristössä sinun on siirryttävä eteenpäin ja luotava jotain uutta ja jännittävää. Kun päätät levätä laakereilla, uudet, kunnianhimoisemmat ja innovatiivisemmat projektit ilmestyvät tyhjästä ja jättävät sinut taakseen.

En halua mennä yksityiskohtiin tässä vaiheessa, mutta meillä on monia mielenkiintoisia ominaisuuksia, joita kehitetään juuri nyt puhuessamme. Toivon, että voimme testata ne melko pian. Lähdekoodimme on julkisuus, joka on saatavana GitHubissa, missä kuka tahansa ohjelmistoinsinööri voi tutkia sen ja jättää kommenttinsa. Tämä auttaa meitä havaitsemaan virheitä ennen kuin niistä tulee ongelmia. Aiomme myös palkata riippumattomia tilintarkastajia ja kyberturvallisuusasiantuntijoita mahdollisten haavoittuvuuksien poistamiseksi. Toisin sanoen pyrimme rakentamaan turvallisuuskeskeiseen konseptimme ja tekemään ILCoinista entistä luotettavamman ja hakkeroinnin kestävämmän.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me