Tapaa projektit, jotka parantavat DeFi-tuottojasi

mainos Phemex

Hajautetusta rahoituksesta tai DeFi: stä on nopeasti tullut yksi kryptosfäärin kuumimmista trendeistä tänään.

Hajautettujen pörssien, avoimien lainausympäristöjen, tuottotilojen, ennustemarkkinoiden ja monien muiden DeFi-käyttötapausten lisääntyessä kryptovaluutan haltijoilla on nyt laaja valikoima vaihtoehtoja varojensa tuottojen muuttamiseksi.

Koska käytettävissä on niin paljon vaihtoehtoja, maksimaalisen mahdollisen tuoton saavuttaminen voi olla haaste. Mutta onneksi siellä on myös paljon projekteja, jotka haluavat tehdä juuri niin yksinkertaisesti kuin mahdollista, joitain merkittävimpiä ovat:

EasyFi (HELPPO)

Kuvahyvitykset: EasyFi

EasyFi

EasyFi ratkaisee tärkeän ongelman, jota monet kryptovaluutta-sijoittajat kohtaavat jossain vaiheessa – pitäisikö yksi omaisuus myydä toisen ostamiseksi? Toisaalta ensimmäisen omaisuuserän arvo on voinut nousta, kun taas toisen omaisuuden arvo ei ehkä toimi aivan yhtä hyvin kuin odotettiin.

EasyFin kautta salausvaluuttainvestointien ei tarvitse olla if / tai skenaario, ne voivat olla molemmat. Tämä johtuu siitä, että EasyFi antaa käyttäjille mahdollisuuden tallettaa nykyiset varansa helposti vakuudeksi ottamaan matalan koron lainoja. Tätä summaa voidaan sitten käyttää ostamaan muita kannattavia kryptovaluuttoja – tarvitsematta myydä omaisuutta pääoman hankkimiseksi lisäsijoituksia varten.

Kuten voitte kuvitella, tämä antaa sijoittajille mahdollisuuden hyötyä vakuuksiensa pääoman arvonnoususta ja vapauttaa samalla likviditeettiä uusien sijoitusten tekemiseksi – pohjimmiltaan se on kuin sijoittaminen vipuvaikutukseen. Niin kauan kuin sijoitus nousee nopeammin kuin erääntyvä korko, saadaan nettovoitto. Koska korot ovat yleensä vain muutama prosentti, vaikka monet kryptovaluutat ovat kokeneet useita satoja prosentteja viimeisen vuoden aikana, tämän pitäisi olla yksinkertainen tehtävä niille, joilla on tarkat silmät korkean potentiaalisen omaisuuden suhteen.

Perustuen Matic Network -verkkoon (Ethereum layer-2-skaalausalusta), EasyFi pystyy torjumaan myös toisen suuren voittovuodon – transaktiopalkkiot. Ethereumin palkkioiden noustessa EasyFi alentaa maksuja dramaattisesti varmistaen, ettei käyttäjien tarvitse enää joutua kamppailemaan kohtuuttomien transaktiomaksujen kanssa, kun talletetaan / nostetaan vakuuksia tai maksetaan lainoja.

YOP-rahoitus (YOP)

Laskutettuna all-in-one yOptimization -sovelluksena YOP Finance pyrkii hyödyntämään Ethereumin ja Polkadotin ainutlaatuisia ominaisuuksia auttaakseen käyttäjiä maksimoimaan tuotonsa helposti.

YOP Finanssin yPlatformin avulla käyttäjät pääsevät valtavaan valikoimaan DeFi-markkinoita yhdessä paikassa ja hyötyvät kuratoiduista oivalluksista, joiden avulla on helppo maksimoida tuotot, tasapainottaa salkunsa ja hyödyntää joitain suosituimpia satoviljelyjä ja hajautettua vaihtoalustoja. Käyttäjät voivat hallita DeFi-sijoitussalkkua helposti useilla suosituilla DeFi-alustoilla ja -protokollilla sen yksinkertaisen ja intuitiivisen käyttöliittymän kautta.

Tämän lisäksi käyttäjät voivat käyttää laajaa valikoimaa markkina-analyysejä YOP Finanssin Smart Data Analysis -työkalun ansiosta, joka hyödyntää tekoälyn voimaa tuottamaan hyödyllisiä oivalluksia suosituista tunnuksista ja markkinoiden kehityksestä ennen tislaamista helppokäyttöinen data, jolla käyttäjät voivat hyödyntää tuottojen optimointistrategioitaan.

Alusta auttaa käyttäjiä maksimoimaan tuottonsa kokoamalla kaiken tarvitsemansa havaita ja hyödyntämään sijoitusmahdollisuuksia, joita muut saattavat menettää.

Tällä hetkellä YOP Finance tukee Ethereumille ja Polkadotille rakennettuja DeFi-sovelluksia. Mutta se aikoo myös lähitulevaisuudessa integroida johtavien tuotteiden tuen useille muille lohkoketjuille, mukaan lukien Binance Smart Chain, EOS, Solana, NEAR ja NEO – mikä antaa käyttäjille lopulta voimaa hallita altistumistaan ​​suurella osalla DeFi-maisemaa.

SushiSwap

Kuvahyvitykset: SushiSwap

Jos olet joskus käyttänyt jotakin lukuisista automatisoiduista markkinatakaajaalustoista (AMM), tiedät, että niiden tuotto voidaan kääntää olennaisesti kahdella tavalla.

Ensimmäinen on toteuttamalla kannattavia kauppoja, esim. ostaa halvalla ja myydä korkealla, aivan kuten millä tahansa tavallisella kryptovaluutanvaihdolla. Mutta toisen vaihtoehdon suosio kasvaa nopeasti, kun kiinnostus näitä alustoja kohtaan kasvaa – puhumme likviditeetin tarjoamisesta.

Tarjoamalla likviditeettiä AMM: n, kuten Uniswap, JustSwap, SushiSwap, jne. Likviditeettipooliin, käyttäjät ansaitsevat murto-osan kaikista kaupankäyntimaksuista, jotka syntyvät, kun joku purkaa likviditeettiä poolista. Tämä osuus riippuu tarjotun likviditeetin kokonaismäärästä suhteessa poolin kokoon – siten, että yksi kymmenesosa likviditeetistä ansaitsee kymmenesosan palkkioista.

Vaikka suurin osa AMM: istä maksaa vain osan maksuista nykyisille likviditeetin tarjoajille, SushiSwapilla on hieman erilainen malli. Tämä johtuu siitä, että SushiSwapissa 0,05% kaupankäyntimaksuista jaetaan SUSHI-rahakkeiden haltijoille, kun he panostavat merkkinsä xSUSHI: lle. Samaan aikaan jäljellä oleva 0,25 prosentin maksu jaetaan nykyisille likviditeetin tarjoajille.

Nämä SUSHI-rahakkeet ansaitaan tarjoamalla alun perin likviditeettiä, ja ne voidaan sitten sitoa pitkällä aikavälillä ansaitsemaan palkkioita ikuisesti – vaikka alkuperäinen likviditeetti olisi vedetty poolista. Tämä tekee siitä sopivan niille, jotka suosivat pitkällä aikavälillä voittoja lyhyellä aikavälillä.

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyötteeseemme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me