10 helppoa vaihetta ostaa Bitcoin UPI: n kanssa Intiassa

Unified Payment Interface (UPI) -järjestelmä mahdollistaa välittömän matkapuhelinmaksut ja siirrot Intian pankkien välillä. Intian kansallinen yhtiö käynnisti UPI: n tarjotakseen auttaa kansalaisia ​​ostamaan tavaroita nopeammin ja avaamaan rahoitusjärjestelmän. Tällaiset yksinkertaiset maksuvaihtoehdot parantavat Bitcoinin (BTC) ostoa ja myyntiä Intiassa, jossa on paljon kolmansien osapuolten vaihtoa, kuten vertaisverkkopörssejä (P2P), mikä helpottaa prosessia. 

UPI: n avulla voit ostaa ja myydä BTC: tä suoraan, mutta prosessi on yhtä nopea, vaikka sitä ei olisikaan suoraan sovelluksessa. Useat verkkosivustot tarjoavat käyttäjille alustan ostaa Bitcoinia UPI: n kanssa Intiassa, mutta tässä artikkelissa keskitymme halvimpaan ja kätevimpään tapaan ostaa Bitcoinia käyttämällä UPI-mobiilisovelluksia, kuten Google Pay, Phonepe, PayTM, BHIM jne..

Luetteloa muista pörsseistä tarjotaan myös hajauttamista varten. 

Kuinka ostaa Bitcoinia UPI: n kanssa Intiassa

Intiassa on lukuisia vaihtoehtoja ja vaihtoa Bitcoinin ostamiseksi UPI-siirron avulla. Peer to peer -vaihto tarjoaa parhaat hinnat ja ostamisen helppouden, jos olet uusi Bitcoin-käyttäjä. Useat vaihdot kohtaavat kuitenkin haasteita uusien käyttäjien liittämisessä. Valitsimme OKEX vaihto paras vaihto, jota voit käyttää ostettaessa Bitcoinia UPI-mobiilimaksuilla. 

Muita huippuluokan P2P-pörssejä ovat LocalBitcoins, Paxful ja Remitano. 

OKEX P2P Exchange – halpa ja kätevä

OKEx on maailmanluokan pörssi, joka tarjoaa sinulle turvallisen ja kätevän vertaisvertaisen (P2P) yhdyskäytävän ostaa Bitcoinia Intian rupioilla Intiassa. Sinulla on kolme päävaihtoehtoa ostaa INR: llä OKEX P2P -vaihto – UPI-maksut, IMPS ja pankkisiirrot. 

Sijoittajille tämä tili tarjoaa pääsyn yhdelle syvimmistä likviditeettisalamarkkinoista. Pitkän aikavälin haltijoille voit ostaa oston jälkeen OKPiggybank-toiminnollaan korkoa tilillesi, aivan kuten pankkitili.

Vaiheet Bitcoinin ostamiseen UPI: n kanssa OKEX: ssä

Vaihe 1: Avaa uusi välilehti ja siirry OKEX P2P -vaihtoon pääsivulle

Varmista, että verkkosivusto on aito estää tietojenkalasteluyritykset. Kirjaudu sisään OKEX-tilillesi. Jos sinulla ei ole tiliä, Kirjaudu yhdelle ja ainakin läpäisee KYC 1 (kestää 1-2 minuuttia). 

Vaihe 2: Siirry P2P-kaupankäyntisivulle.

Klikkaa “Ostaa myydä” ja sitten “P2P-kauppa”Ja valitse “Ostaa” vaihtoehto. 

OKEx P2PNapsauta “P2P Trade” -vaihtoehtojen alivalikkoa

Vaihe 3: Valitse valintasi valuutaksi “Intian rupia (INR)” ja lisää BTC avattavasta valikosta ”Osta” -vaihtoehtoosi..

Sen “Määrä” välilehden valinta INR maksuvaihtoehtona avattavasta valikosta. OKEX P2P tarjoaa tällä hetkellä kolme maksuvaluutat – myös Kiinan juan (CNY) ja Vietnamin dollari (VND).

Osta Bitcoin UPI: lläValitse haluamasi vaihtoehto INR

Vaihe 4: Lisää Maksutyypit-välilehdessä UPI ensisijaiseksi vaihtoehdoksi. 

Napsauta nyt “Hallinta” vaihtoehto kotisivun oikeassa yläkulmassa ja valitse “Asetukset”. Tarkista tulevalta sivulta, että maksuvaihtoehto on asetettu INR: ään UPI-mobiilimaksujen kautta ja napsauta “Lisää maksu”. 

Osta Bitcoin UPI: lläLisää maksutapa seuraamalla ohjeita

Vaihe 5: Lisää Maksutyypit-välilehdessä UPI ensisijaiseksi vaihtoehdoksi. 

Napsauta nyt “Hallinta” vaihtoehto kotisivun oikeassa yläkulmassa ja valitse “Asetukset”. Tarkista tulevalta sivulta, että maksuvaihtoehto on asetettu INR: ään UPI-mobiilimaksujen kautta ja napsauta “Lisää maksu”. 

OKEx P2pValitse BTC-myyjä.

HUOM: Bitcoin-myyjien luettelo avautuu, kun olet asettanutMaksun kirjoittajat’Ja valitse maksuvaihtoehdoksi UPI. Ole kuitenkin varovainen sen suhteen, kenen kanssa aloitat kaupan. 

Kuinka aloittaa kauppa turvallisesti

Näin voit ostaa BTC: n turvallisesti UPI-mobiilimaksuilla Intiassa. 

Vaihe 6: Valitse luotettava myyjä, jolta haluat ostaa BTC: n, ja napsauta “Osta Bitcoin”.

Meidän tapauksessamme valitsemme “Punkaj” luotettavaksi myyjämme ja aloitamme kaupan. 

Vaihe 7: Syötä tapahtuman tiedot 

Voit syöttää haluamasi Bitcoinin määrän tai vaihdettavan INR: n määrän. Suora muunnos tehdään suoraan. Valitse “UPI” ensisijaisena maksuvaihtoehtona pankkisiirron sijaan. 

OKEX P2p

Valitse “Osta BTC” siirtyäksesi seuraavalle sivulle.

Vaihe 8: Vahvista maksutapasi tiedot.

Tämä on eniten tärkeä askel. Tuloksena olevalla sivulla tarkistaa jos kaikki mukaan lukien “Hinta”, “BTC: n määrä”, “Maksettu kokonaissumma”, “Maksu” ja “Maksuvaihtoehdot” ovat oikein.

ostaa bitcoinia UPI: n kanssaSuorita kauppa siirtämällä summa UPI ID: lle

Viestiruutu on tarkoitettu ottamaan yhteyttä käyttäjään ylimääräisiä maksuvaatimuksia varten tai tarkistamaan UPI-mobiilimaksutiedot jne. 

Kun maksu on suoritettu, napsauta “Olen maksanut, seuraava askel”. Vahvista Maksun summa ja Maksunsaajan nimi ja napsauta Maksettu

Seuraa tapahtumiasi seuraavissa vaiheissa.

Vaihe 9: Tarkista tilauksesi.

Kun maksu on suoritettu, saat viestikehotteen, jossa on tapahtumanumerosi. Klikkaa “Tilaukset”-Välilehdellä voit tarkistaa tilauksesi tilan. 

Valmistuttuaan tilaus siirretään “Odottaa”-SivulleValmistunut”-Sivu. 

Vaihe 10: Tarkista Omaisuus-välilehti

Mene “Oma omaisuus” -sivulla voit tarkistaa myyjän lähettämän BTC: n määrän P2P-lompakossa. 

Olet suorittanut BTC: n ostamisen Intiassa rupioiden avulla UPI-matkapuhelinjärjestelmän kautta. 

BTC: n ostaminen UPI-siirroilla Intiassa (muut P2P-pörssit)

Kuten aiemmin mainittiin, OKEX tarjoaa halvimman ja kätevimmän P2P-pörssin BTC: n ostamiseen Intiassa, mutta muut P2P-pörssit, kuten LocalBitcoins, Paxful, WazirX jne., Tarjoavat samanlaista palvelua intiaaneille. 

Johtopäätös

Se siitä! Kuinka helposti ostaa Bitcoin Intiassa käyttämällä yhtä maan tunnetuimmista maksujärjestelmistä – UPI Transfer. Huomaa, että OKEX ei veloita transaktiomaksuja BTC: n talletuksista ja kaupoista P2P-kaupankäyntialustalla. 

Ole varovainen, kun valitset kauppakumppanin ja annat maksutiedot, koska pieni virhe voi tehdä kätevästä prosessista hieman sotkuisen. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map