Vejledning i, hvordan du handler USDT-marginerede swaps på Huobi

Dette er en guide til handel med for nylig lancerede USDT-marginerede evige swaps på Huobi-kryptokurrency-børsen.

Markedet for kryptokurrency stiger, da nye investorer indtager positioner inden for det innovative felt. Efterhånden som priserne og værdien stiger, bygger virtuelle aktivtjenesteudbydere som kryptobørs flere finansielle instrumenter og produkter for at fange kryptohandleres interesse.

Huobi crypto exchange blev grundlagt i 2013 og er en af ​​pionererne inden for at tilbyde en bred vifte af instrumenter til sine brugere. Børsen har udvidet sine kryptofokuserede finansielle produkter i de sidste par år – tilføjet til sine store tilbud om digital aktiv spothandel. Afledte produkter i kryptorummet har balloneret sammen med markedet, og Huobi har været lige deroppe med det formål at tilføje så mange af disse produkter som muligt. Huobi Futures er derivatplatformen for Huobi Group.

Alt fra futures, evige swaps og optioner har Huobi Futures spillet sin rolle for at gøre det lettere for handlende at tage positioner, der satser på den fremtidige pris. Et bestemt derivat, der er vidne til massiv adoption på kryptomarkederne, er den evige swap – som gør det muligt for handlende at satse på den fremtidige pris på et aktiv uden en forudbestemt udløbsdato.

Forskel mellem en USDT-margined og mønt-margined evig swaps

Som forklaret ovenfor er en evig swap-kontrakt som en futures-kontrakt, men giver brugeren mulighed for at købe eller sælge aktivet til enhver tid uden udløb. I denne klasse af derivater har brugerne mulighed for at optage USDT-marginerede eller Coin-marginerede evige swaps – begge tilbyder forskellige fordele og ulemper.

Så hvordan adskiller USDT-marginerede og møntmarginerede evige swaps sig?

En USDT-marginal evig swap er en lineær kontrakt, hvor margenen opbevares i USDT stablecoin. På bagsiden gemmer en møntmargeneret evig swap (også kendt som invers evig swap) margenen i den valgte kryptokurrency f.eks. Bitcoin (BTC), Ether (ETH), XRP osv.

Sammenlignet med møntmarginerede swaps er USDT-marginerede swaps bedre af følgende grunde:

 • Tillader en enklere og mere direkte beregning af fortjenesten og tabet fra en evig swap-kontrakt, i modsætning til de mønter-marginerede swaps. USDT-marginal evigvarende swaps P&L kan vises på en lineær kurve og er tydelig med et overblik i USDT.
 • For det andet er margenen i inverse / møntmarginerede evigtvarende swaps baseret på den underliggende kryptokurrency såsom BTC / ETH / XRP / LTC / BCH osv., Som er meget ustabile i sammenligning med USDT. USDT-marginal evigvarende swaps bruger stablecoin som margin, og derfor er handlende ikke nødt til at afdække deres position for at undgå risikoen for at have kryptovalutaen.

Læs her: Fordele ved kortslutning ved hjælp af USDT-marginerede swaps

Huobi USDT-marginerede evige swaps

Huobi Futures annoncerede lanceringen af ​​USDT-marginerede swaps i midten af ​​oktober, så du kan satse på den fremtidige pris på kryptoaktiver. Handel med USDT-marginal evigvarende swaps gør det muligt for dig at forlænge et aktiv, hvis du tror, ​​at prisen henholdsvis går op eller ned.

“De USDT-marginerede swaps afvikles hver 8. time, og den realiserede PnL og urealiserede PnL vil blive overført til brugerens kontosaldo efter afviklingen,” lyder Huobis lanceringserklæring.

USDT-marginerede evige swaps giver dig 1x til 125x gearing på dine handler, så du kan handle op til 125 gange beløbet på din konto. Husk dog, at højere gearing sætter dig i højere risiko for at blive afviklet. Handel med gearede positioner med forsigtighed!

I øjeblikket tilbyder Huobi 15 handelspar på sine USDT-marginerede swaps inklusive BTC, ETH, BCH, BSV, EOS, XRP, LTC, TRX, LINK, DOT, FIL, BNB, YFI, YFII og Uniswap’s native token, UNI.

Sådan afgiver du en ordre på Huobi USDT-margined swaps

Efter at have lært omviklingen af ​​Huobis USDT-marginerede evige swaps, i dette afsnit, forklarer vi en trinvis vejledning om, hvordan du handler disse stabile valuta marginerede positioner.

Trin for trin

1. Åbning af en Huobi-konto

Inden du starter din rejse i USDT-margenede swapshandel, skal du have en registreret og verificeret konto på Huobi Futures.

 • På det officielle Huobi-udvekslingswebsted skal du gå til “Tilmeld” side.
 • Indtast dine oplysninger på den resulterende side inklusive e-mail / telefonnummer, nationalitet, navn og adgangskode.

Huobi

 • Accepter “brugeraftalen”.
 • Klik på “Tilmeld”.

Når du er tilmeldt, skal du udføre id-verifikationen, der kræver, at du indtaster dine navne, et statsligt udstedt pas, kørekort eller ID-nummer og uploader et billede af det.

Besøg derefter “https://futures.huobi.fm”Og klik på“ USDT-marginerede swaps ”. Log ind på din Huobi-konto og åbn USDT-marginerede swaps.

huobi margined swap

Sikkerhedsforanstaltninger:

 1. Tillader aktivering af tofaktorautentificering (2FA) for yderligere sikkerhed.
 2. Huobi implementerer også yderligere sikkerhedsforanstaltninger såsom e-mail-verifikation, en angivet fondadgangskode for at sikre fiat-aktivsikkerhed og telefonbekræftelse osv..

2. Sådan deponeres USDT-midler på din konto

 • Log ind på din Huobi-handelskonto.
 • Klik på “Balancer” øverst til højre og vælg USDT-token.

huobi usdt marginerede swaps

 • Tjek din USDT-indbetalingsadresse, og send USDT til denne adresse. Du kan vælge at kopiere indbetalingsadressen eller scanne QR-koden.

BEMÆRK: USDT har flere kæder, der understøtter det, herunder OMNI, ERC20 og TRC20. Vær omhyggelig med at vælge den rigtige blockchain, inden du overfører dine tokens.

 • Når du er kopieret, skal du gå over til din USDT-udfyldte tegnebog og trække dig tilbage til denne kopierede adresse.

om deponering af kryptokurver på Huobi Global-børsen.

3. Overførsel af USDT fra spotpung til derivatpung

Når du først har indbetalt USDT til din “Exchange-konto”, er det næste trin at overføre tokens til din “Derivater-konto”.

 • Gå til fanen “Balancer”. Vælg “Derivatkonto”
 • Vælg swaps, som du vil handle, og vælg indstillingen “Overfør”.
 • Klik på “Overfør”, vælg overførsel fra “Exchange-konto” til “Derivater-konto” og indtast det beløb, du vil overføre.
 • Klik på “Bekræft” for at overføre aktivet.

huobi

Typer af ordrer på Huobi Futures

Du kan indtage en position på USDT-marginerede evigtvarende swaps ved hjælp af et direkte markedskøb eller en ordre. Der er flere ordrer tilgængelige på Huobi Futures, herunder:

Begræns rækkefølge: Begrænsningsordre angiver den højeste pris, du ønsker at købe et aktiv, og den laveste pris, du er villig til at sælge et bestemt aktiv.

Trigger rækkefølge: Denne ordre giver dig mulighed for på forhånd at indstille en triggerpris, ordrepris og mængde. Når den seneste pris når triggerprisen, placerer systemet en ordre ved hjælp af den pris og mængde, der er indstillet på forhånd, ligesom grænserækkefølgen.

Bedste budtilbud, også kendt som BBO: På denne ordre forventes det kun, at du indstiller den mængde aktiver, du ønsker at købe, systemet tager den seneste pris for modstanderen i det øjeblik, du modtager denne ordre for at placere ordren.

Optimal N-rækkefølge: Du kan også placere en ordre baseret på BBO-priser inden for den optimale N. Dette giver dig mulighed for at mindske dine tab, hvis markedet svinger voldsomt.

Blink tæt: (Fra Huobi-siden) Flash Close er en funktion, der hjælper brugere med at afgive en ordre ved at bruge priserne inden for optimale 20 baseret på BBO-priserne. Og de ikke udfyldte dele konverteres automatisk til Limit Order.

Sådan starter du handel med Huobis USDT-marginerede swaps

Før du starter med, hvordan du åbner dine USDT-marginerede swapspositioner, skal du forstå nogle nøgleord:

 • Finansieringssats: Dette er det gebyr, der betales mellem købere og sælgere ved afvikling efter hver 8. time. Hvis satsen er negativ, skal shorts betale længden, og hvis den er positiv, betaler den lange shortsen.
 • Positionsmargin: Dette er den margenmængde, der er allokeret til alle dine åbne positioner. Det beregnes som indgangsværdien af ​​alle de kontrakter, du har, divideret med den valgte gearing plus urealiseret overskud og tab.
 • Ordremargen: Det mindste beløb af egenkapital, der kræves for at bevare dine åbne ordrer. Det beregnes som værdien af ​​alle åbne ordrer divideret med den valgte gearing.

Trin for trin handel med USDT margin swaps

 • Gå til Huobi Global officielle hjemmeside og log ind på din konto.
 • Klik på “Derivater” på den øverste bjælke, og vælg “USDT-marginerede swaps”.
 • På den resulterende “Trading” -side skal du vælge den kryptokurrency, du vil handle.

huobi marginerede swaps

 • Afgiv en ordre ved at vælge “Type ordre” og udfylde den ønskede pris og mængde.
 • “Åbn langt”, hvis du tror, ​​at prisen vil stige; “Åbn kort”, hvis du tror, ​​at prisen vil falde.

Konklusion

Som set ovenfor har handel med USDT-marginal evigvarende swaps deres fordele i forhold til møntmarginerede swaps. Volatilitetsrisiko fjernes, mens man tilbyder en direkte og enkel lineær metode til beregning af overskud. Huobi er en pioner inden for USDT-marginerede handler, der tilbyder dig en billig og direkte platform til at gennemføre dine handler med stablecoin-derivater.

(Billeder fra Huobi Global)

Ansvarsfraskrivelse Det præsenterede indhold kan omfatte forfatterens personlige mening og er underlagt markedsforhold. Lav din markedsundersøgelse, før du investerer i kryptokurver. Forfatteren eller publikationen har ikke noget ansvar for dit personlige økonomiske tab.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me