MicroStrategy er den nye kryptoindustri skat

2020 var året for kryptoindustrien uden tvivl. Bitcoin steg eksponentielt og sendte over 300 procent i gevinster gennem året. Markedsaktivitet er også steget markant og viser, at kryptoindustrien ikke længere kun er en mode, som folk kalder på, når de prøver at få sig til at føle sig bedre.

Institutionel handling

Legitimiteten af ​​kryptomarkedet er blevet hjulpet betydeligt af institutionelle investorer. Disse er i det væsentlige enkeltpersoner med stor nettoværdi og store virksomheder, der leverer enorme investeringer i et aktiv.

I 2020 gjorde flere offentlige virksomheder overgangen til Bitcoin, konverterede deres reserver og aktivbaser til valutaen og lod det vokse endnu højere, mange tror, ​​at institutionelle investorers handling i branchen primært var det, der fik kryptomarkedet til at komme tilbage. På en måde er der sandhed i dette. Mens det vil være uklogt at diskontere detailinvestorernes rolle, gjorde institutionelle investorer bestemt det største stænk.

MicroStrategy er en hval blandt hvaler

Men når det kommer til institutioner, har næppe nogen virksomhed haft så stor indflydelse som MicroStrategy. Virksomheden er verdens førende udbyder af cloud-baserede business intelligence-løsninger, og det flyttede ind på kryptomarkedet med styrken sidste år.

MicroStrategys køb begyndte i august. På det tidspunkt virksomheden forklaret at det troede stærkt på Bitcons værdi som et lager af formue og en afdækning mod inflation. Så det købte aktivet på 250 millioner dollars – på et tidspunkt, hvor Bitcoin handlede til under $ 10.000.

Mindre end en måned senere købte MicroSTrategy endnu mere og tilføjede yderligere 175 millioner dollars til sit køb for i alt 425 millioner dollars Bitcoin-træk.

Ideelt set virkede et køb af den slags besynderligt. Selvom et firma troede på krypto, var det sindssygt at se, hvor meget MicroStrategy beskydte Bitcoin bare på grund af sin tro på det. Alligevel syntes firmaet at have gavn af det. Da Bitcoin begyndte sit rally i oktober, var MicroStrategy i stand til at multiplicere sine beholdninger betydeligt. Pludselig syntes beslutningen om at købe Bitcoin ikke længere som sådan en underlig.

Mens mange ville have stoppet, gjorde MicroStrategy ikke virksomheden i december annonceret at det havde skaffet $ 650 millioner ved salg af konvertible seniornoter. Obligationssalget netto mere end de foreslåede 400 millioner dollars, som MicroStrategy overvejede, og selskabet hævdede, at det ville bruge de fleste af midlerne til at købe mere Bitcoin.

“MicroStrategy har til hensigt at investere nettoprovenuet fra salget af sedlerne i bitcoin i overensstemmelse med sin finanspolitiske reserve i afventning af identifikation af behov for driftskapital og andre generelle virksomhedsformål.”

Det er værd at påpege, at MicroStrategy ikke har været den eneste virksomhed, der foretager betydelige bølger i institutionelle investeringer. Flere andre firmaer har indarbejdet Bitcoin i deres reserver, herunder britisk kapitalforvaltningsfirma Ruffer-investeringer ($ 750 millioner) og betalingsprocessor Firkant ($ 50 millioner). MassMutuaal, et Boston-baseret forsikringsselskab, også købt $ 100 millioner dollars i Bitcoin i november.

Læs også: MicroStrategy annoncerer foreslået privat tilbud på $ 600 millioner konvertible seniornoter for at købe mere Bitcoin

Skubber på for mere vedtagelse

Imidlertid synes ingen at være så interesserede i Bitcoin lige så meget som MicroStrategy. Michael Saylor, selskabets administrerende direktør, har pumpet den førende kryptokurrency med enhver chance, han kan få, og udråber den som en sikker havninvestering og noget, som alle bør komme ind i.

Det fører til, hvorfor MicroStrategy har været så utrolig. Mens de fleste institutionelle investorer bare køber Bitcoin og hodl, har MicroStrategy opfordret til, at flere mennesker og virksomheder køber det. Firmaet evangeliserer bogstaveligt talt valutaen. For eksempel Ifølge de statistikker, der leveres af Tokpie udveksling, interessen for Bitcoin fra detailinvestorer, der køber kryptovaluta første gang med bankkortene, er tredoblet i januar-feb 2021 sammenlignet med samme periode sidste år.

Tag for eksempel december sidste år. Da Bitcoin først brød $ 20.000-barrieren for første gang, tweetede Elon Musk et meme om hans tiltrækning til valutaen. Saylor sprang straks på tweetet, spørger at Musk skulle konvertere Teslas aktier til Bitcoin.

Da Musk spurgte, om en så stor transaktion overhovedet var mulig, Saylor tilbydes at dele sin “playbook” med milliardæren. Som han forklarede, købte MicroStrategy allerede Bitcoin på mere end 1,3 milliarder dollars, og det lykkedes dem uden at flytte markedet (tip: Coinbase hjalp lidt med det)

Det skub for Musk syntes at have inspireret Saylor, som fortsatte med lancering et initiativ kendt som “Bitcoin for virksomheder.” Konferencen løber mellem 3. og 4. februar, og den er helt gratis. I det væsentlige lærer det virksomheder, hvordan man bedst kan tå MicroStrategys linje og investere kraftigt i Bitcoin. Desuden ser almindelige mennesker på at se, hvordan milliardærer forelsker sig i Bitcoin, at prøve krypto uden at foretage investeringer. Takket være løsningerne som BountyMarketCap bounty-tracker, en gennemsnitlig person kan tjene kryptokurver gratis ved at udføre enkle opgaver online. Og det er godt for hele blockchain-branchen.

Mens MicroStrategy fortsætter med at presse på for adoption, har virksomheden fortsat med sine indkøb. Sidste måned, med Bitcoin, der kom ud af et rally, der så det ramme et nyt rekordhøjt niveau på $ 42.000, MicroStrategy straks købt dip, investere yderligere 10 millioner dollars i aktivet. Dette beløb kan blive blegent i forhold til de millioner, det har begået før, men det er stadig noget.

I betragtning af alt dette er der ingen tvivl om, at forholdet mellem Bitcoin og MicroStrategy har været gensidigt fordelagtigt. Virksomheden har hævet værdien af ​​sine reserver betydeligt siden august 2020, og det har spillet en betydelig stigning i den førende kryptovalutas stigning til fremtrædende plads.

Ansvarsfraskrivelse: Dette er betalt gæstepost. Lav din egen forskning relateret til det promoverede selskab eller et af dets tilknyttede selskaber eller tjenester nævnt i artiklen. Coingape.com har ikke noget ansvar for din skade eller tab.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me